MAISON GOURDIN SPRL

Contactgegevens MAISON GOURDIN SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAISON GOURDIN SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAISON GOURDIN SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Place Emile de Lalieux 33; 1400; Nivelles, België

Telefoon (phone): 067 21 20 55 (+32-067 21 20 55) 067 21 20 55 (+32-067 21 20 55)

Fax (fax): 067 84 31 87 (+32-067 84 31 87) 067 84 31 87 (+32-067 84 31 87)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAISON GOURDIN SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAISON GOURDIN SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAISON GOURDIN SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAISON GOURDIN SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAISON GOURDIN SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAISON GOURDIN SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAISON GOURDIN SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAISON GOURDIN SPRL
Products information MAISON GOURDIN SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE01557830810
Ondernemingsnummer: 4150329589
Hoofdstad (capital): 457,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 425,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Solar protection - Inside; Curtains & curtain fixtures - Retail; Wedding presents - Lists

Product categorie (product category): Household linen - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAISON GOURDIN SPRL
(Get full report from official database of BE for MAISON GOURDIN SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAISON GOURDIN SPRL
Addition kinds of activities for MAISON GOURDIN SPRL

3441. Vervaardigd constructie metaal | Fabricated structural metal
252201. Kantoorstoelen, bankjes en krukjes, behalve hout | Office chairs, benches, and stools, except wood
679900. Beleggers, nv | Investors, nec
28210401. Koolhydraten kunststoffen | Carbohydrate plastics
28690503. Parfum materialen, synthetisch | Perfume materials, synthetic
36219903. Generatoren en sets, elektrisch | Generators and sets, electric
36510105. Coin-operated phonographs, juke boxes | Coin-operated phonographs, juke boxes
48120000. Radiotelefoon communicatie | Radiotelephone communication
50130101. Dynamo's | Alternators
96510102. Verzekeringscommissie, overheid | Insurance commission, government

Werken bij MAISON GOURDIN SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAISON GOURDIN SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAISON GOURDIN SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAISON GOURDIN SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Billing Medewerker | Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als tijdelijke Billing Medewerker draag je bij tot de klantvriendelijke totaalafhandeling van het facturatieproces. Je zorgt voor de tijdige en correcte facturatie van alle klanten. Je staat daarbij eveneens in voor de pre- en post-controles ter garantie van de kwaliteit. Je verwerkt alle meter- en klantendata correct zodat de klant tijdig en nauwkeurig kan worden gefactureerd en beleverd. Je brengt verbeterpunten in alle facturatieprocessen aan en volgt deze op zodat onze klanten steeds de beste service krijgen. Je behandelt de technische procesuitval zodat er een tijdige en correcte facturatie kan plaatsvinden. Je behandelt de geëscaleerde klantvragen van A tot Z. Je werkt in een resultaatgerichte omgeving waarbij je rapporteert over de operationele KPI’s en de afgesproken doelstellingen behaalt. Je rapporteert in deze functie aan de Billing Teamleader.

  • Seizoensmedewerker tuinbouw - opstart januari (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een tuinbouwbedrijf in Lochristi zijn wij op zoek naar gemotiveerde medewerkers, die onmiddellijk beschikbaar zijn. Je taak bestaat eruit om kleine kiemplantjes te stekken. Het bedrijf is vlot bereikbaar met openbaar vervoer uit Gent en Lokeren. We zoeken momenteel nog mensen dus bij interesse, geef ons zeker een seintje!

  • Betoncentralist (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor deze uitdagende job zijn wij op zoek naar iemand om de betoncentrale te bedienen. je staat in voor de besturing van de betoncentrale per computer je zorgt voor de aanmaak beton voor de prefab - elementen controle van de aanvoer van cement, beton en asfalt

  • Ervaren teamcoach met technische en people skills M/V nachtploeg (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Start People Roeselare LA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een intensieve opleiding op maat beheer je op een efficiënte manier de volledige nachtploeg in de verpakkingsafdeling met het oog op een optimaal rendement. Je doet dit door een sterke machinebezetting met een goed opgeleid en gemotiveerd team. Je stuurt, coacht en assisteert daarbij een ploeg van een 25-tal medewerkers in de hoogtechnologische verpakkingsafdeling. Je zorgt voor verdere opleiding en coaching van je teamleden Je ziet toe op de werkzaamheden van de logistieke afdeling (aanvoer van grondstoffen en verpakkingsmaterialen, aanvoer van halffabrikaten en afvoer afgewerkte producten) en spreekt de technische ploeg aan in geval van storingen. Je overlegt met collega’s en leidinggevenden om duurzame oplossingen te vinden. Je hebt geregeld contact met de productie- en personeelsplanner en rapporteert aan de manager verpakking en logistiek. Je hebt een voorbeeldfunctie, draagt de Mulder waarden hoog in het vaandel en leeft de veiligheid-, kwaliteits- en milieuvoorschriften steeds strikt na.

  • Arbeider (m/v) (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Kinrooi dat instaat voor de productie van aluminium sandwichpanelen en deuren zijn wij op zoek naar een gedreven productiemedewerker. Je wordt ingeschakeld in het gehele productieproces dwz van het spuiten tot het inpakken van deze panelen. Het betreft een functie in dagdienst.

  • Schrijnwerker Ramen En Deuren (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een producent van ramen en deuren, zijn wij op zoek naar een monteur ramen regio Westerlo. Je werkt voornamelijk in het atelier. Sporadisch ga je mee plaatsen op de werven. Je hebt al ervaring met de productie van ramen en deuren in aluminium.

  • HULPBOEKHOUDER (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De hulpboekhouder zorgt in samenwerking met de hoofdboekhouder voor de volledige financiële en analytische boekhouding van de groep; Hij/zij is aanspreekpunt voor klanten leveranciers en werknemers voor alle aan- en verkoopfacturen; Betalingsverkeer (Isabel - Bankuittreksel) behandeling aan- en verkoopfacturen voorbereiden bestelbonnen diverse boekingen en rapporteringen algemeen klassementswerk (digitaliseren - Navision).

  • Wegens groot succes -huishoudhulpen/poetshulpen dienstencheques- Regio Bocholt (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp/ poetshulp/ schoonmaakster m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Bazel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BAZEL)

    Regio: BAZEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • CNC-bediener buizenlaser (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: vind! Tielt

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het bedienen van een CNC-lasermachine. Je zorgt voor de aanvoer van de grondstoffen en waakt over de kwaliteit. Je maakt buizen op maat adhv de machine.

  • Trainer Duits (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Fleximedewerker speelhuis (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: ORFES

    Type: Flexijob

    Je ontvangt onze kleine klantjes en hun ouders in ons tofste speelhuis - clubhuis. Afrekenen en klaarmaken van de drank, snoep en smikkel bestellingen. Verzorgen van de animatie voor verjaardagfeestjes, liedjes zingen, snoepkoffer spel, enz... Klaarmaken van de snoepkoffers en op het einde van de dag alles netjes proper maken en bijvullen voor de volgende dag. Je kan met kinderen en kleuters omgaan. Bij voorkeur sta je in het onderwijs of in de kinderopvang - je kan werken als FLEXIJOB Je wenst op zeer regelmatige basis te werken in de weekends en de schoolvakanties. Werkuren te bespreken: Mogelijkheden van werkuren zijn: 1ste en 2de vrijdag van de maand 17u00 - +- 21u00 Zaterdag en zondag vanaf 09u30 - +-14u30 of vanaf 14u30 - +- 20u00 In de schoolvakanties zijn we alle dagen op vanaf 10u00

Zoek naar antwoorden van MAISON GOURDIN SPRL in sociale netwerken
Look for responds of MAISON GOURDIN SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAISON GOURDIN SPRL. Laat een reactie achter voor MAISON GOURDIN SPRL. MAISON GOURDIN SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAISON GOURDIN SPRL. Leave a respond for MAISON GOURDIN SPRL. MAISON GOURDIN SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAISON GOURDIN SPRL op de google maps. Adres en contacten MAISON GOURDIN SPRL
Location of MAISON GOURDIN SPRL on the google maps. Address and contacts of MAISON GOURDIN SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come MAISON GOURDIN SPRL MAISON GOURDIN SPRL: Emona BVBA | M.I.V.A.S. | MICHEL VERHOEVEN | FE. TOSSINGS | INE RIPHAGEN

Other related companies as MAISON GOURDIN SPRL: Emona BVBA | M.I.V.A.S. | MICHEL VERHOEVEN | FE. TOSSINGS | INE RIPHAGEN

MAISON GOURDIN SPRL is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAISON GOURDIN SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01557830810. Het bedrijf MAISON GOURDIN SPRL bevindt zich op het adres: Place Emile de Lalieux 33; 1400; Nivelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 457,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 425,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Household linen - Retail. Lijst met producten zijn Solar protection - Inside; Curtains & curtain fixtures - Retail; Wedding presents - Lists.
De hoofdactiviteit van MAISON GOURDIN SPRL is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAISON GOURDIN SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAISON GOURDIN SPRL, openstaande posities, locatie van MAISON GOURDIN SPRL op de kaart.

MAISON GOURDIN SPRL is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAISON GOURDIN SPRL, company assigned to the tax number BE01557830810. The company MAISON GOURDIN SPRL is located at the address: Place Emile de Lalieux 33; 1400; Nivelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 457,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 425,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Household linen - Retail. List of products are Solar protection - Inside; Curtains & curtain fixtures - Retail; Wedding presents - Lists.
The main activity of MAISON GOURDIN SPRL is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of MAISON GOURDIN SPRL is not available. You also can look at reviews of MAISON GOURDIN SPRL, open positions, location of MAISON GOURDIN SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAISON GOURDIN SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAISON GOURDIN SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAISON GOURDIN SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAISON GOURDIN SPRL, employees, financial statistics.