REMANS FRERES SA

Contactgegevens REMANS FRERES SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data REMANS FRERES SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

REMANS FRERES SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Aux Houx 9-12 4480 Clermont-Sous-Huy, België

Telefoon (phone): 32.42 75 15 99 32.42 75 15 99

Fax (fax): 32.42 75 15 44 32.42 75 15 44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) REMANS FRERES SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "REMANS FRERES SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "REMANS FRERES SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van REMANS FRERES SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen REMANS FRERES SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of REMANS FRERES SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees REMANS FRERES SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti REMANS FRERES SA
Products information REMANS FRERES SA

BTW identificatienummer (tax): BE01764099121
Ondernemingsnummer: 5084991455
Hoofdstad (capital): 309,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 844,000 EUR
Werknemers (employees): 40188
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Furniture,household

Product categorie (product category): Household goods; Wood and Furniture

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor REMANS FRERES SA
(Get full report from official database of BE for REMANS FRERES SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor REMANS FRERES SA
Addition kinds of activities for REMANS FRERES SA

342902. Sleutels, sloten en bijbehorende hardware | Keys, locks, and related hardware
20340301. Aardappelproducten, gedroogd en gedehydrateerd | Potato products, dried and dehydrated
34430403. Mixers, voor warm metaal | Mixers, for hot metal
38290112. Testers voor het controleren van hydraulische controles op vliegtuigen | Testers for checking hydraulic controls on aircraft
80119900. Kantoren en klinieken van medische artsen, nec | Offices and clinics of medical doctors, nec

Werken bij REMANS FRERES SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in REMANS FRERES SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor REMANS FRERES SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for REMANS FRERES SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Machine operator vaste nacht (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Q-Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - opstarten, bedienen en ombouwen van productiemachines - opvolgen van de kwaliteit - oplossen van kleine storingen (met ondersteuning van de techniekers)

  • Administratief commercieel bediende Gas en Elektriciteit Groepsaankoop (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In het kader van de 8ste groepsaankoop groene stroom en aardgas van de Provincie West-Vlaanderen zoekt Adecco een Administratief commercieel bediende om dit project mee in goede banen te leiden M/V. Je staat in voor de organisatie van het provinciaal loket en voor de ondersteuning van de gemeentelijke loketten in het kader van de 8ste groepsaankoop groene stroom en aardgas van de Provincie West-Vlaanderen. De inschrijvingen en acceptaties verlopen zo veel mogelijk digitaal. Sommige burgers beschikken echter niet over internet, hebben hulp nodig bij het lezen van hun energiefactuur of bij het interpreteren van hun besparingsresultaat. Deze mensen kunnen terecht bij een medewerker van hun gemeente of Provincie die hen persoonlijk begeleidt. Bijna alle gemeenten richten zo'n loket in. Ook de Provincie zelf houdt een loket open. Naast de gemeentelijke loketten krijgen ook OCMW's, lokale en intergemeentelijke woonwinkels en energiehuizen de vraag om mee te werken aan de groepsaankoop. Taakinhoud: Je helpt burgers persoonlijk via het provinciaal loket om hun inschrijving of acceptatie in orde te brengen Je staat in voor de correcte verwerking van het dossier Je belt de burgers op wanneer hun gegevens niet volledig zijn Je bent het eerste aanspreekpunt voor de loketten wanneer ze vragen of problemen hebben (zowel telefonisch als via e-mail) Je helpt aan de voorbereiding van nieuwsbrieven, handleidingen en ander communicatiemateriaal voor gemeentelijke loketten Je zorgt voor de logistieke organisatie van infosessie(s) voor loketten Je werkt actief mee aan de evaluatie van de campagne door de gemeentes

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Heusden-Zolder – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ERPE-MERE (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: GREENHOUSE LEDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Erpe-Mere zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! Graag eigen vervoer.

  • Exclusieve huishoudhulp ( M/V) te Schelderode 8u/week (SCHELDERODE)

    Regio: SCHELDERODE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Schelderode .U komt terecht in een gastgezin waar poetsen, strijken, huishoudeljke taken, deel uitmaken van het takenpakket. 8u/per week op vrijdag. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp regio Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp bij onze klant regio Ardooie. Je staat in voor het onderhoud van de woning van onze klant binnen een aangenaam kader. Dit varieert van poetsen van de woning, de ramen poetsen, koken, strijken, boodschappen doen,...

  • Studenten voor BIS-Beurs 2018 te Gent weekdagen (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Hostess en begeleiden van potentiële klanten

  • JOBSTUDENT INFRALIGNE DEURNE (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: FITN FOOD 4 FUN

    Type: Studentenjob

    Bij Infraligne motiveer je mensen die een gezond voedingspatroon willen aanleren in combinatie met spierverstevigende oefeningen in de infraroodcabine. Je komt terecht in een leuk team. Je hebt flexibele werkuren en staat in voor het ontvangst van de klanten, begeleiden en corrigeren van de oefeningen, uitvoeren van figuuranalyses, geven van voedingsadvies, opvolging eetgewoonten, nauw klantencontact en administratie.

  • Kraanelektricien (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Recrewtment Technics Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, regio Antwerpen, zijn wij op zoek naar een ervaren kraanelektricien. Wat ga je precies doen als kraan-elektricien? Je staat in voor het operationeel houden van kranen en elektrische installaties Je maakt gebruik van je kennis en ervaring op vlak van moderne technologieën. Uitvoeren van herstellingen aan de kranen Uitvoeren van preventief onderhoud aan de kranen Onderhouden van gereedschap en hulpmiddelen alsook op orde en zuiver houden van de werkplek Rapporteren en overleggen met collega's Voldoende aandacht voor kwaliteit van het geleverde werk Naleven van veiligheids- en milieuvoorschriften Instaan voor het periodieke onderhoud van stukgoed kranen, zowel elektrisch als mechanisch. COMPETENTIES Zelfstandig: je werkt goed alleen en hebt bij normale taken geen hulp nodig Teamworker: je werkt graag met andere collega's samen Nauwkeurig: je hebt oog voor detail Flexibel: je hebt geen probleem met veranderlijke werkinhoud en uren (1ste en 2de shift) Kwaliteitsbewust: je bent je ervan bewust dat kwaliteit belangrijk is (ook naar de veiligheid van je collega's toe) Ordelijk: je werkt netjes en georganiseerd, alles wordt terug op zijn plaats gelegd Veiligheid- en milieubewust: je bent je ervan bewust dat veiligheid belangrijk is, tevens zijn bepaalde producten herbruikbaar enz… Stressbestendig: bij drukte of een korte tijdspanne blijf je rustig Tijdsbewust en nauwkeurig: je werkt gedetailleerd en bent je ervan bewust in welke tijdspanne dit moet kunnen Doorzettingsvermogen: je geeft niet snel op als het bijvoorbeeld eens niet lukt Kritische ingesteldheid: je kan je eigen werk kritisch bekijken en evalueren Contactvaardig: je legt graag contacten met andere mensen

  • Chauffeur C Haakarm /afzetcontainers (optie ADR) (VAC175) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Wil jij het nieuwe gezicht zijn van onze klant om hun firma te vertegenwoordigen bij hun klanten? Voor hun vestiging in Antwerpen zoeken wij een chauffeur met een rijbewijs C. ADR is een pluspunt. Je rijdt met een haakwagen met voor het plaatsen en ophalen van afzetcontainers (eventueel met gevaarlijk afval). Je rijdt in de regio en over heel België.

  • Schrijnwerker West-Vlaanderen Regio Kortrijk (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Keukenhulp/afwasser (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: LA TRATTORIA

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar bvb. een gepensioneerde flexijobber die in een beurtrol in het weekend van bvb 10u00 tot 14u00 eerst de afwas op zich neemt en opkuist om dan vervolgens van 12u tot 14u helpt in de keuken. Voor de afwas beschikken we over de allernieuwste en allerbeste machines. Veel ervaring in de keuken is niet vereist. Zin voor netheid en hygiëne is belangrijk. Vacature voor man of vrouw. Ook op woensdag en vrijdag.

Zoek naar antwoorden van REMANS FRERES SA in sociale netwerken
Look for responds of REMANS FRERES SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor REMANS FRERES SA. Laat een reactie achter voor REMANS FRERES SA. REMANS FRERES SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for REMANS FRERES SA. Leave a respond for REMANS FRERES SA. REMANS FRERES SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie REMANS FRERES SA op de google maps. Adres en contacten REMANS FRERES SA
Location of REMANS FRERES SA on the google maps. Address and contacts of REMANS FRERES SA

Andere gerelateerde bedrijven als come REMANS FRERES SA REMANS FRERES SA: CORNETTE | ANIMAUX SANS FRONTI?RES | Hueting R | Jacquet A | LES PETITS D?LICES

Other related companies as REMANS FRERES SA: CORNETTE | ANIMAUX SANS FRONTI?RES | Hueting R | Jacquet A | LES PETITS D?LICES

REMANS FRERES SA is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is REMANS FRERES SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01764099121. Het bedrijf REMANS FRERES SA bevindt zich op het adres: Aux Houx 9-12 4480 Clermont-Sous-Huy. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40188 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 309,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 844,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Household goods; Wood and Furniture. Lijst met producten zijn Furniture,household.
De hoofdactiviteit van REMANS FRERES SA is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van REMANS FRERES SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van REMANS FRERES SA, openstaande posities, locatie van REMANS FRERES SA op de kaart.

REMANS FRERES SA is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is REMANS FRERES SA, company assigned to the tax number BE01764099121. The company REMANS FRERES SA is located at the address: Aux Houx 9-12 4480 Clermont-Sous-Huy. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40188 employees work in this company. Capital - 309,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 844,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Household goods; Wood and Furniture. List of products are Furniture,household.
The main activity of REMANS FRERES SA is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of REMANS FRERES SA is not available. You also can look at reviews of REMANS FRERES SA, open positions, location of REMANS FRERES SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over REMANS FRERES SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf REMANS FRERES SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about REMANS FRERES SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company REMANS FRERES SA, employees, financial statistics.