Distributeurs Wallons Réunis S.A.

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • Distributeurs Wallons Réunis S.A.
Private companiesFurniture and Fixtures • Distributeurs Wallons Réunis S.A.

Contactgegevens Distributeurs Wallons Réunis S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Distributeurs Wallons Réunis S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Distributeurs Wallons Réunis S.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue sous-la-Ville,Floriffoux 1 5150 Floriffoux, België

Telefoon (phone): 81 (+32-81) 81 (+32-81)

Fax (fax): 81 (+32-81) 81 (+32-81)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Distributeurs Wallons Réunis S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Distributeurs Wallons Réunis S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Distributeurs Wallons Réunis S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Distributeurs Wallons Réunis S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Distributeurs Wallons Réunis S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Distributeurs Wallons Réunis S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Distributeurs Wallons Réunis S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Distributeurs Wallons Réunis S.A.
Products information Distributeurs Wallons Réunis S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE09127136230
Ondernemingsnummer: 9064239501
Hoofdstad (capital): 674,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 419,000,000 EUR
Werknemers (employees): 6 to 15
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Prospectus distribution service

Product categorie (product category): Household Distributing Services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Distributeurs Wallons Réunis S.A.
(Get full report from official database of BE for Distributeurs Wallons Réunis S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Distributeurs Wallons Réunis S.A.
Addition kinds of activities for Distributeurs Wallons Réunis S.A.

011600. Soja bonen | Soybeans
394904. Wintersportuitrusting | Winter sports equipment
20239902. Ingeblikte melk, geheel | Canned milk, whole
35780200. Rekenmachines en machines toevoegen | Calculators and adding machines
37430108. Spoorwegauto's | Railway motor cars
38410502. Beenboren | Bone drills
39999911. Cijfers, was | Figures, wax
50399904. Plafondsystemen en producten | Ceiling systems and products
75339902. Muffler winkel, verkoop of reparatie en installatie | Muffler shop, sale or repair and installation

Werken bij Distributeurs Wallons Réunis S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Distributeurs Wallons Réunis S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Distributeurs Wallons Réunis S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Distributeurs Wallons Réunis S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Zinkwerker (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job als zinkwerker: ben je verantwoordelijk voor het plaatsen van hanggoten en het solderen van zink herstellen en/of vernieuwen van deklijsten en dakgoten op maat behoren tot je taak heb je ervaring in het plaatsen en solderen van standaard hwa's bak- en mastgoten repareren en/of vernieuwen van het zinkwerk voor dakkapellen behoren tot je taak heb je ervaring in het verwerken van diverse materialen waaronder koper en zink.

  • Plaatser / Installateur / Monteur - Dagwerk Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als plaatser sta je in voor de finishing touch van het bedrijf. Je plaatst de reeds afgewerkte stukken volgens de regels van de kunst.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Mechelen-aan-de-Maas – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MECHELEN-AAN-DE-MAAS)

    Regio: MECHELEN-AAN-DE-MAAS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent bediening (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DE POTTEKIJKER

    Type: Studentenjob

    Voor de bediening zowel tijdens het academiejaar als tijdens de vakanties zijn wij op zoek naar toffe studenten om ons team te versterken. Je ontvangt de gasten en wijst hen een tafel toe. Je geeft hen de menukaart en neemt even later hun bestellingen op. Je serveert de gerechten en de dranken. Daarna reken je af en ruim je de tafels op.

  • student- verkoper Gent (M/V) (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Als student-verkoper sta je vooral in voor het contact met de klanten: - Service is bij onze klant een prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden - Je zorgt voor het op orde houden van de winkel en het aanvullen van de stock - Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop

  • Jobstudent ENTRIO - kantorenschoonmaak (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: ENTRIO

    Type: Studentenjob

    ENTRIO is een professioneel schoonmaakbedrijf met een team van een 130-tal vaste medewerkers. We zijn voornamelijk actief in de kantorenschoonmaak. Vooral in West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen (regio Aalter, Deinze, Gent). We zijn voor diverse regio's steeds op zoek naar ENTRIO-jobstudenten. Met veel enthousiasme zorg je er voor netjes opgeruimde werkplekken. En daar mag je trots op zijn! Als je ruimte hebt in jouw lesrooster tijdens de week, mag je dat steeds laten weten. Ideaal voor losse opdrachten. Ook in de schoolvakanties doen wij beroep op enthousiaste jobstudenten. We voelen ons dan op slag wat jonger ;-)

  • Senior Credit Analyst (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ICREDIT

    Type: Vaste Job

    Je contacteert organisaties om recente financiële informatie op te vragen. Je schrijft rapporten met een samenvatting van de verzamelde informatie en heldere conclusies en aanbevelingen. Na een volledige analyse bevestig je de beoordeling of pas je deze aan. Je onderzoekt de beschikbare informatie die je intern of extern ontvangen hebt. Je verdedigt en verklaart beslissingen naar klanten toe. Je houdt risico’s in de gaten en actualiseert beoordelingen. Je bouwt proactief een goede relatie op met collega’s in underwriting. Je verzekert compliance met de interne en externe regelgeving en procedures.

  • HEAD OF TECHNICAL DESIGN (BE762604) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ALUVISION

    Type: Vaste Job

    Aluvision nv is een jonge, dynamische en sterk groeiende Belgische onderneming met internationale uitstraling, gespecialiseerd in hoogwaardige aluminium designoplossingen voor standenbouw, showrooms en displays. Dankzij de expertise, de professionele aanpak en het enthousiasme van zijn zeventigtal medewerkers levert Aluvision topprestaties bij klanten wereldwijd. De hoofdzetel bevindt zich vandaag in Deinze, maar naar aanleiding van verdere groeiplannen is een verhuis gepland naar het Evolis Business Park in Kortrijk. In het kader van hun continue groei is Aluvision momenteel op zoek naar een ambitieuze (m/v): HEAD OF TECHNICAL DESIGN Ervaren technisch tekenaar met sterke coachingvaardigheden en commerciële feeling Functie Als Head of Technical Design ben je verantwoordelijk voor een team van een vijftiental tekenaars die offerteaanvragen vertalen naar werkbare technische tekeningen en concrete offertes. Je ondersteunt je teamleden met technische begeleiding en advies en volgt projecten nauwgezet op van A tot Z. Je ziet toe op de technische correctheid en haalbaarheid van offertes en zorgt dat deze productieklaar zijn. Om een vlotte interne werking te garanderen, overleg je dagelijks met de Customer Service Manager, Productiemanager en R&D Manager. Je zorgt voor een efficiënte werkorganisatie en brengt verbeteringen aan om zo efficiënt doch kwaliteitsvol werk af te leveren met het team. Je houdt de vinger aan de pols wat betreft technische vernieuwingen en geeft actief input aan het R&D team. Je onderhoudt telefonische en schriftelijke contacten met klanten wereldwijd, ten einde een optimale service te garanderen. Je rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerders.

  • Verantwoordelijke Technische Dienst (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: SOPRACO

    Type: Vaste Job

    De Belgische SOPRACO Groep is een voorname leverancier van vlees in Europa. De groep integreert de volledige productieketen en levert gecontroleerd kwaliteitsvlees. In het kader van onze groei zijn wij voor onze technisch afdeling op zoek naar een Verantwoordelijke technische dienst De technische dienst staat in voor het preventief onderhoud van machines en productielijnen alsook herstellingswerkzaamheden · Je coördineert de technische dienst · Je maakt werkplanningen op aan de hand van een planningssoftware · Je staat in voor een correcte en tijdige uitvoeringen van de werkzaamheden · Je werkt actief mee op de werkvloer · Je werkt mee aan grote en kleine technische projecten (machinepark, infrastructuur, bouw…) · Je vraagt offertes op voor aankoop van en herstellingen aan het technisch materieel · Je staat in voor de inventaris van het machinepark · Je maakt deel uit van het preventieteam

  • Payroll en Compensation & Benefits Manager te Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    - Je bent met jouw team verantwoordelijk voor een correcte en tijdige uitvoering van de loon- en personeelsadministratie van 1200 medewerkers en daarmee samenhangende compensation & benefits activiteiten.  - Je past een correct loonbeleid toe in de verschillende afdelingen. - Je houdt de sociale en fiscale wetgeving nauwgezet bij en zorgt dat de wijzigingen correct worden geïmplementeerd. - Samen met jouw team bepaal je de afdelingsdoelstellingen om steeds een vernieuwende en geoptimaliseerde dienstverlening te garanderen.  - Bij hoge nood bied je ondersteuning door het zelf uitvoeren van de payroll en loonadministratie.  - In samenwerking met de Fleet Manager beheer je het wagenpark op een correcte en kostenefficiënte manier.  - Je onderneemt acties om de groepsverzekeringen en de pensioenplannen van de medewerkers te optimaliseren.  - Je bent het aanspreekpunt voor het managementteam i.h.k.v. sociaal- fiscale aangelegenheden en adviseert vanuit aangeboden overheidsmaatregelen teneinde de loonkost te beheersen. - Je fungeert als aanspreekpunt voor het managementteam en medewerkers voor alle sociaal juridische zaken en je neemt met jouw kennis van zaken besluitvormingen om de efficiëntie en correcte afhandeling van dossiers te garanderen. - Je bent de contactpersoon voor het sociaal secretariaat en de verzekeringsmaatschappijen.  - Je inspireert jouw teamleden tot verdere ontplooiing en je motiveert hen tot een efficiënte en aangename samenwerking.  - Je rapporteert aan de HR Director. Bedrijfsprofiel: Onze partner is een internationaal bedrijf en leider in zijn segment.  Om de hard HR afdeling te leiden zijn ze op zoek naar een voltijdse Payroll en Compensation & Benefits Manager mét juridische achtergrond.

  • Monteur (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: KBS SYSTEMS

    Type: Vaste Job

    Op zoek naar werkzekerheid, toffe collega’s en een uitdagende job… lees dan zeker verder. Bij KBS systems zijn we gespecialiseerd in passieve brandbeveiliging (brandwerende deuren, rookschermen, brandwerende afdichtingen,… ) voor diverse grote projecten. Omwille van het continu toenemende werk zijn we momenteel op zoek naar gemotiveerde mensen die graag de handen uit de mouwen steken.

  • Winkelverkoopster (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: DE GROENE VALLEI

    Type: Flexijob

    Charcuteriesnijden, belegde broodjes maken, groenten en fruit afrekenen, salades inscheppen

Zoek naar antwoorden van Distributeurs Wallons Réunis S.A. in sociale netwerken
Look for responds of Distributeurs Wallons Réunis S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Distributeurs Wallons Réunis S.A.. Laat een reactie achter voor Distributeurs Wallons Réunis S.A.. Distributeurs Wallons Réunis S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Distributeurs Wallons Réunis S.A.. Leave a respond for Distributeurs Wallons Réunis S.A.. Distributeurs Wallons Réunis S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Distributeurs Wallons Réunis S.A. op de google maps. Adres en contacten Distributeurs Wallons Réunis S.A.
Location of Distributeurs Wallons Réunis S.A. on the google maps. Address and contacts of Distributeurs Wallons Réunis S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Distributeurs Wallons Réunis S.A. Distributeurs Wallons Réunis S.A.: VILLA ROMAINE | Mathieu M | DE MEESTER | Knordy | Thijs

Other related companies as Distributeurs Wallons Réunis S.A.: VILLA ROMAINE | Mathieu M | DE MEESTER | Knordy | Thijs

Distributeurs Wallons Réunis S.A. is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Distributeurs Wallons Réunis S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09127136230. Het bedrijf Distributeurs Wallons Réunis S.A. bevindt zich op het adres: Rue sous-la-Ville,Floriffoux 1 5150 Floriffoux. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 6 to 15 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 674,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 419,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Household Distributing Services. Lijst met producten zijn Prospectus distribution service.
De hoofdactiviteit van Distributeurs Wallons Réunis S.A. is Meubels en uitrustingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Distributeurs Wallons Réunis S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Distributeurs Wallons Réunis S.A., openstaande posities, locatie van Distributeurs Wallons Réunis S.A. op de kaart.

Distributeurs Wallons Réunis S.A. is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Distributeurs Wallons Réunis S.A., company assigned to the tax number BE09127136230. The company Distributeurs Wallons Réunis S.A. is located at the address: Rue sous-la-Ville,Floriffoux 1 5150 Floriffoux. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 6 to 15 employees work in this company. Capital - 674,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 419,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Household Distributing Services. List of products are Prospectus distribution service.
The main activity of Distributeurs Wallons Réunis S.A. is Furniture and Fixtures, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Distributeurs Wallons Réunis S.A. is not available. You also can look at reviews of Distributeurs Wallons Réunis S.A., open positions, location of Distributeurs Wallons Réunis S.A. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Distributeurs Wallons Réunis S.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Distributeurs Wallons Réunis S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Distributeurs Wallons Réunis S.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Distributeurs Wallons Réunis S.A., employees, financial statistics.