ASTRAVORM BVBA

Contactgegevens ASTRAVORM BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ASTRAVORM BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ASTRAVORM BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Paddeputstraat 32 1790 Essene, België

Telefoon (phone): 32.25 82 29 55 32.25 82 29 55

Fax (fax): 32.25 82 00 61 32.25 82 00 61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ASTRAVORM BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ASTRAVORM BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ASTRAVORM BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ASTRAVORM BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ASTRAVORM BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ASTRAVORM BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ASTRAVORM BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ASTRAVORM BVBA
Products information ASTRAVORM BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03523559570
Ondernemingsnummer: 2931121826
Hoofdstad (capital): 580,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 264,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Furniture for kitchens

Product categorie (product category): Household goods; Wood and Furniture

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ASTRAVORM BVBA
(Get full report from official database of BE for ASTRAVORM BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ASTRAVORM BVBA
Addition kinds of activities for ASTRAVORM BVBA

3545. Gereedschapsmiddel accessoires | Machine tool accessories
203502. Ingelegde groenten en fruit | Pickled fruits and vegetables
35539918. Tenoners, houtbewerkingsmachines | Tenoners, woodworking machines
36290205. Serie condensatoren | Series capacitors
36790105. Magnetron componenten | Microwave components
39990801. Kralen, niet gemonteerd | Beads, unassembled
96319908. Sanitair district: niet-opererende, overheid | Sanitary district: nonoperating, government

Werken bij ASTRAVORM BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ASTRAVORM BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ASTRAVORM BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ASTRAVORM BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Quality Manager (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Interne kwaliteitssystemen en - procedures beheren en verbeteren   - Aanspreekpunt voor de productkwaliteit - Belangrijke rol in de samenwerking tussen operationele medewerkers, de Process & Quality Manager en andere afdelingen - Je gebruikt jouw kennis en kunde om anderen te adviseren - Aanspreekpunt voor het FAV bij audits - Coördineren van de jaarlijkse BRC-IFS-audtis - Controle van productieprocessen - Verantwoordelijke voor het uitwerken van interne audits en begeleiding van externe audits - Aansturen van een team van 3 kwaliteitsmedewerkers

  • Mecanicien vrachtwagens (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een garage te Lier zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven mecanicien voor vrachtwagens. Idealiter heb je ervaring met het merk Man.

  • Polyvalent arbeider m/v (buitenwerk) (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij op zoek naar afwisselend werk en ben je graag in de open lucht? Dan is deze job als polyvalent arbeider (m/v) zeker iets voor jou! Als polyvalent arbeider zul je verantwoordelijk zijn voor het laden en lossen van grote hoeveelheden producten. Daarnaast sta je in voor loskoppelen of aansluiten van verschillende tanken. Je controleert of alles goed is aangesloten, en de regelgeving wordt nageleefd.

  • monteur staalbouw (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Monteren van stalen constructies - zowel particulier als industrieel

  • Werken als huishoudhulp regio Diest? Kies voor Domestic Services! (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Geraardsbergen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent poetshulp centrum Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: VITRAC SERVICES

    Type: Studentenjob

    Voor onze vakantiewonignen in centrum Brugge zoeken wij iemand die onze schoonmaakdames kan bijstaan. Dit houdt voornamelijk in : het onderhouden van de appartementen, opmaken van de bedden, schoonmaaken van de algemene delen.

  • Techniekers Elektriciteit (regio Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FLUVIUS

    Type: Vaste Job

    Voor onze vestiging in Gent zoeken we momenteel Techniekers Elektriciteit - Gent Taken: Als Technieker voer je aansluitingen uit voor zowel elektriciteit als aardgas. Herstellingen en aanpassingen behoren ook tot jouw takenpakket! Als technieker elektriciteit werk je mee aan de kernopdracht van Fluvius. Het is een mooie eerste stap in een loopbaan bij ons. Eens je meer ervaring hebt, kan je verschillende kanten op: storingen en defecten mee oplossen, schakelingen op het net uitvoeren of ontwerpen. Uiteraard voorzien wij permanente bijscholing. Je kan bij ons je kennis verbreden en doorgroeien naar tal van andere functies. Bij aanvang krijg je een aangepaste opleiding met het accent op veiligheid en kwaliteit van het werk. Ook mag je rekenen op intensieve begeleiding op het terrein. Na je inwerkperiode functioneer je zelfstandig. Je krijgt jouw opdrachten doorgestuurd en je vertrekt van thuis uit met je dienstwagen naar je werkopdrachten.

  • SOCIAL MEDIA & CONTENT COÖRDINATOR (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: KREFEL

    Type: Vaste Job

    Voor onze hoofdzetel te Grimbergen (Humbeek) zijn wij op zoek naar een medewerker/medewerkster voor de E-commerce. Als medewerker/medewerkster op de E-commerce afdeling neem je een centrale rol op binnen de Online Services van Krëfel. Je hebt een achtergrond in customer service en weet je te redden in beide landstalen (NL-FR). Frans als hoofdtaal is een pluspunt. Als Customer Service Medewerker/-Medewerkster ben je verantwoordelijk voor de administratieve en organisatorische opvolging van klantendossiers om maximale klantentevredenheid te bieden. Je vervult een belangrijke rol binnen de organisatie met een zeer uiteenlopend takenpakket. Je belangrijkste verantwoordelijkheden zijn : Optreden als eerste aanspreekpunt voor klanten, vooral via e-mail, sociale media als via chat om een efficiënte en klantgerichte service te bieden. Verwerken van de binnenkomende aanvragen, opmerkingen (mail, telefonisch, chat, sociale media,...) en zo snel en correct mogelijk de meest gepaste oplossing voorstellen. Problemen en klachten op een klantgerichte wijze oplossen in vlotte samenwerking met de verschillende interne diensten. Nauwkeurig verwerken en beheren van klantengegevens, zodat klantendossiers actueel blijven. Diverse administratieve handelingen om klantenaanvragen optimaal te ondersteunen. Signaleren van klantsignalen of knelpunten in de dienstverlening en het bijdragen aan verbeteringen. Ondersteunen van marketingacties en communicatie.

  • Operator 2-ploegen (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Vaste Job

    Voor een groentenbedrijf in de regio Staden zijn wij op zoek naar een gemotiveerde machinebediener. Je staat in voor het vlot en correct laten verlopen en een productielijn.

  • Computer Futures - Tableau / SQL Developer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een groeiend bedrijf in het Brusselse ben ik op zoek naar een Tableau/SQL Developer. Je zal samenwerken met het analyse - en facturatie team. Projectdetails Startdatum: ASAP - uiterst midden december Duur van het project: 6 maanden Uren per week: 40 - evt. 4/5de Locatie: Brussel noord Wat is jouw profiel? Tableau SQL Nederlands Pluspunten: PHP, VBA, JavaScript... Interesse? Ben je geïnteresseerd in deze vacature als Tableau/SQL Developer? Stuur me jouw CV in Word bestand met een indicatie van je dag/uur tarief via de knop hieronder.

  • Consolidation Manager (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    The Consolidation Manager's key responsibilities will include: In charge of the consolidation of about 30 subsidiaries with a turnover of 400 Mio Eur Preparation of monthly consolidation in IFRS Preparation of the annual consolidated accounts and annexes in IFRS using Sigma software Preparation of the external audit Reporting to the Group Controller

Zoek naar antwoorden van ASTRAVORM BVBA in sociale netwerken
Look for responds of ASTRAVORM BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ASTRAVORM BVBA. Laat een reactie achter voor ASTRAVORM BVBA. ASTRAVORM BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ASTRAVORM BVBA. Leave a respond for ASTRAVORM BVBA. ASTRAVORM BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ASTRAVORM BVBA op de google maps. Adres en contacten ASTRAVORM BVBA
Location of ASTRAVORM BVBA on the google maps. Address and contacts of ASTRAVORM BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come ASTRAVORM BVBA ASTRAVORM BVBA: S.P.M.T. ASBL | FLDOW CORNING SA | CENTRE JEUNES ECOUTE-VOIR | Van Vlasselaer BVBA | Veralco NV

Other related companies as ASTRAVORM BVBA: S.P.M.T. ASBL | FLDOW CORNING SA | CENTRE JEUNES ECOUTE-VOIR | Van Vlasselaer BVBA | Veralco NV

ASTRAVORM BVBA is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ASTRAVORM BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03523559570. Het bedrijf ASTRAVORM BVBA bevindt zich op het adres: Paddeputstraat 32 1790 Essene. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 580,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 264,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Household goods; Wood and Furniture. Lijst met producten zijn Furniture for kitchens.
De hoofdactiviteit van ASTRAVORM BVBA is Meubels en uitrustingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ASTRAVORM BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ASTRAVORM BVBA, openstaande posities, locatie van ASTRAVORM BVBA op de kaart.

ASTRAVORM BVBA is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is ASTRAVORM BVBA, company assigned to the tax number BE03523559570. The company ASTRAVORM BVBA is located at the address: Paddeputstraat 32 1790 Essene. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 580,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 264,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Household goods; Wood and Furniture. List of products are Furniture for kitchens.
The main activity of ASTRAVORM BVBA is Furniture and Fixtures, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ASTRAVORM BVBA is not available. You also can look at reviews of ASTRAVORM BVBA, open positions, location of ASTRAVORM BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ASTRAVORM BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ASTRAVORM BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ASTRAVORM BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ASTRAVORM BVBA, employees, financial statistics.