AQUAPRESTIGE SPRL

Contactgegevens AQUAPRESTIGE SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AQUAPRESTIGE SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

AQUAPRESTIGE SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kerkhoflaan 43a 1930 Zaventem, België

Telefoon (phone): 32.26 73 12 25 32.26 73 12 25

Fax (fax): 32.26 73 05 11 32.26 73 05 11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AQUAPRESTIGE SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AQUAPRESTIGE SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AQUAPRESTIGE SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AQUAPRESTIGE SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AQUAPRESTIGE SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AQUAPRESTIGE SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AQUAPRESTIGE SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AQUAPRESTIGE SPRL
Products information AQUAPRESTIGE SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE03902313232
Ondernemingsnummer: 3005554199
Hoofdstad (capital): 809,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 218,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Bathrooms - furniture and fittings

Product categorie (product category): Household goods; Wood and Furniture

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AQUAPRESTIGE SPRL
(Get full report from official database of BE for AQUAPRESTIGE SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor AQUAPRESTIGE SPRL
Addition kinds of activities for AQUAPRESTIGE SPRL

238902. Uniformen en kledingstukken | Uniforms and vestments
799900. Amusement en recreatie, nec | Amusement and recreation, nec
26210404. Matrix papier | Matrix paper
28191100. Ammoniumzouten en verbindingen | Ammonium salts and compounds
38610112. Platen, fotografische (gevoelig) | Plates, photographic (sensitized)
39140503. Ecclesiastische ware, roestvrij staal | Ecclesiastical ware, stainless steel
49410000. Water voorraad | Water supply
55119900. Nieuwe en gebruikte autodealers, nec | New and used car dealers, nec
94510000. Administratie van veteranenzaken | Administration of veterans' affairs

Werken bij AQUAPRESTIGE SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AQUAPRESTIGE SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AQUAPRESTIGE SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AQUAPRESTIGE SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien bij de stad Mortsel (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor het stadsbestuur van Mortsel zijn wij op zoek naar een tijdelijk ondersteunend elektricien. Samen met een expert elektriciteit ga je op pad voor verschillende elektriciteitswerken in de bibliotheek, het cultureel centrum, de sporthal, verschillende werven, …

  • Spontane sollicitatie - Administratie en IT (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: AZ Turnhout

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Wij zijn steeds op zoek naar getalenteerde BIOS-medewerkers om mee te werken aan mensgerichte zorg. Had je graag bij AZ Turnhout gewerkt, maar vond je hiervoor geen vacature in ons vacature-overzicht? Solliciteer dan hier spontaan, zodat we je kunnen contacteren wanneer we een job hebben die overeenkomt met jouw profiel.

  • VERKOOPSMEDEWERKER - MECHELEN - VOLTIJDS (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een winkel in Mechelen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde medewerker verkoop. Je staat in voor: het verkopen van producten (speelgoed, decoratiemateriaal, schoolspullen,...) en het adviseren van klanten. kassawerk aanvullen van de winkel/rekken ordelijk houden van de winkel ondersteuning in magazijn (vb. met stock) Je werkt voltijds en werkt elke zaterdag. Je hebt dan een vrije dag tijdens de week. Op zondag is de winkel niet open, dus hoef je niet te werken.

  • Operator Slitter(M/V) (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het correct versnijden van de producten. Je zorgt voor het afwerken van het eindproduct. Je bent verantwoordelijk voor het instellen en ombouwen van de machines. Je zorgt voor het invoeren van de correcte parameters. (samenstellingen, verpakkingen en schoonmaken van de machine)

  • Huishoudhulp dienstencheques Kinrooi (m/v) (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen die de handen uit de mouwen willen steken bij verschillende gezinnen. Jouw takenpakket zal bestaan uit de woning onderhouden en eventueel wassen en strijken. Momenteel zijn we op zoek naar een huishoudhulp regio Kinrooi voor 8u per week. Dagen zijn overeen te komen.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Desteldonk (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • HUISHOUDHULP (M/V) NEVELE (deeltijds - zelf te kiezen) (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • HUISHOUDHULP HULSHOUT (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Hulshout en Itegem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Bijverdienste magazijnier, ook voor studenten en gepensioneerden (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor IBD in Oostkamp zoeken we medewerkers voor het magazijn. Deze functie kan gezien worden als een bijverdienste of een tijdelijke oplossing tot je iets vast hebt gevonden. Je werkt voornamelijk in de middagploeg. Het bedrijf is gesloten in het weekend. Taken: Kranten en tijdschriften van palet halen en voorsorteren per soort. Het is belangrijk dat je hierbij nauwkeurig werkt en een redelijk tempo kan aanhouden. Indien er veel kranten of tijdschriften niet verkocht werden, moeten deze ingescand of gerecycleerd worden.

  • Animator om Minecraft spelers te begeleiden - Deurne (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als animator minecraft? Ben je een échte minecraft gamer en heb je zin om je kennis met kinderen te delen? Dan vind je hier de job van je leven!! De minecraft activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend minecraft spelen en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

  • Technisch binnendienst medewerker (ECHT)

    Regio: ECHT

    Bedrijf: S.F.A. BENELUX

    Type: Vaste Job

    De zeer gevarieerde taken en werkzaamheden bestaan uit: Telefonisch aanspreekpunt voor installateurs en klanten die hulp nodig hebben bij storingen of montage; Direct contact met de verschillende fabrieken in Frankrijk bij productontwikkeling; Verzorgen van technische trainingen richting onze externe servicepartners; Verder uitbouwen van de kennis-databank en deze toegankelijk maken voor je directe collega’s; In voorkomende projecten op locatie adviseren; Meedenken over kosten-efficiënte oplossingen met een nog hoger serviceniveau.

  • Digital Product Manager (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Uitgeverij Vanden Broele

    Type: Vaste Job

    Je bent, samen met je team en met onze auteurs, de drijvende kracht achter innovatieve kennisoverdracht. Je realiseert zo de verdere groei van bestaande merken en de ontwikkeling van nieuwe producten. Uitgeverij Vanden Broele Innovatieve kennispartner voor openbare besturen, bedrijven, de juridische sector en de welzijnswereld. We bouwen samen aan straffe kennisproducten die het leven van onze klanten en van burgers gemakkelijker maken. Om hen optimaal te kunnen bedienen, breken we al jaren uit het vakje van het “traditionele uitgeven”. Niet voor niets komt 75 % van onze omzet uit digitaal. Stel je voor! Je wekelijkse agenda ziet er altijd goedgevuld en gevarieerd uit: een boeiend gesprek met een interessante auteur. Een brainstormsessie over de ontwikkeling van een nieuw product. Een meeting met de redacteurs die je bijstaan bij de aanlevering van nuttige content. Een planningsvergadering met het sales- en marketingteam. Een overlegmoment met de general manager en de financial manager in functie van jouw strategische plannen om het leven van onze klanten beter te maken. En tussenin nog een interessant congres of een opleiding om je netwerk verder uit te bouwen. Of een klantenbezoek om inspiratie op te doen in functie van nieuwe productontwikkeling. Al die facetten – en nog veel meer – maken samen de job van uitgever. Of toch voor de persoon met de juiste talenten, competenties en drive!

Zoek naar antwoorden van AQUAPRESTIGE SPRL in sociale netwerken
Look for responds of AQUAPRESTIGE SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor AQUAPRESTIGE SPRL. Laat een reactie achter voor AQUAPRESTIGE SPRL. AQUAPRESTIGE SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AQUAPRESTIGE SPRL. Leave a respond for AQUAPRESTIGE SPRL. AQUAPRESTIGE SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AQUAPRESTIGE SPRL op de google maps. Adres en contacten AQUAPRESTIGE SPRL
Location of AQUAPRESTIGE SPRL on the google maps. Address and contacts of AQUAPRESTIGE SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come AQUAPRESTIGE SPRL AQUAPRESTIGE SPRL: FE. MINSART | DRUKKERIJ SNOECK | Derycke NV | BART J.R. VAN DER AUWERA | MARIE-FRANCE BADOT

Other related companies as AQUAPRESTIGE SPRL: FE. MINSART | DRUKKERIJ SNOECK | Derycke NV | BART J.R. VAN DER AUWERA | MARIE-FRANCE BADOT

AQUAPRESTIGE SPRL is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AQUAPRESTIGE SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03902313232. Het bedrijf AQUAPRESTIGE SPRL bevindt zich op het adres: Kerkhoflaan 43a 1930 Zaventem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 809,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 218,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Household goods; Wood and Furniture. Lijst met producten zijn Bathrooms - furniture and fittings.
De hoofdactiviteit van AQUAPRESTIGE SPRL is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AQUAPRESTIGE SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AQUAPRESTIGE SPRL, openstaande posities, locatie van AQUAPRESTIGE SPRL op de kaart.

AQUAPRESTIGE SPRL is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is AQUAPRESTIGE SPRL, company assigned to the tax number BE03902313232. The company AQUAPRESTIGE SPRL is located at the address: Kerkhoflaan 43a 1930 Zaventem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 809,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 218,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Household goods; Wood and Furniture. List of products are Bathrooms - furniture and fittings.
The main activity of AQUAPRESTIGE SPRL is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of AQUAPRESTIGE SPRL is not available. You also can look at reviews of AQUAPRESTIGE SPRL, open positions, location of AQUAPRESTIGE SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AQUAPRESTIGE SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AQUAPRESTIGE SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AQUAPRESTIGE SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AQUAPRESTIGE SPRL, employees, financial statistics.