Kortrijkse Zilvercentrale

Particuliere bedrijvenNiet-classificeerbare vestigingen • Kortrijkse Zilvercentrale
Private companiesNonclassifiable Establishments • Kortrijkse Zilvercentrale

Contactgegevens Kortrijkse Zilvercentrale: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Kortrijkse Zilvercentrale: address, phone, fax, email, website, opening hours

Kortrijkse Zilvercentrale

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Overleiestraat 1; 8500; Kortrijk, België

Telefoon (phone): 056 35 35 58 (+32-056 35 35 58) 056 35 35 58 (+32-056 35 35 58)

Fax (fax): 056 37 05 83 (+32-056 37 05 83) 056 37 05 83 (+32-056 37 05 83)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Kortrijkse Zilvercentrale: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Kortrijkse Zilvercentrale"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Kortrijkse Zilvercentrale"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Kortrijkse Zilvercentrale, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Kortrijkse Zilvercentrale. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Kortrijkse Zilvercentrale, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Kortrijkse Zilvercentrale. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Kortrijkse Zilvercentrale
Products information Kortrijkse Zilvercentrale

BTW identificatienummer (tax): BE02030517578
Ondernemingsnummer: 3727630615
Hoofdstad (capital): 697,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 784,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in Kortrijkse Zilvercentrale zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HOTELS: CATERING SUPPLIES

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Kortrijkse Zilvercentrale
(Get full report from official database of BE for Kortrijkse Zilvercentrale)

Aanvulling soorten activiteiten voor Kortrijkse Zilvercentrale
Addition kinds of activities for Kortrijkse Zilvercentrale

011902. Voederkorrels | Feeder grains
287900. Landbouwchemicaliën, nec | Agricultural chemicals, nec
357202. Computer tape drives en componenten | Computer tape drives and components
26720110. Vervoer papier, goud of zilver: van aangekochte materialen | Transfer paper, gold or silver: from purchased materials
33399911. Nikkel raffinage (primair) | Nickel refining (primary)
51690500. Lijmen en sealants | Adhesives and sealants
76991901. Lederwaren, reinigen en repareren | Leather goods, cleaning and repair
91110201. Stadsbestuurderskantoor | City and town managers' office

Werken bij Kortrijkse Zilvercentrale: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Kortrijkse Zilvercentrale: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Kortrijkse Zilvercentrale. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Kortrijkse Zilvercentrale. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek medewerker Elisabeth Center Antwerp - voltijds (38u/week) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar dé gemotiveerde medewerker om het team te versterken. Als logistiek medewerker zorg je voor de op- of afbouw van evenementen of het in- uitladen van vrachtwagens met materiaal. Je taken verschillen in functie van het soort evenement maar kunnen inhouden:

  • Laborant (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Izegem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bloeiende voedingsfirma te Roeselare zijn we op zoek naar een gedreven kwaliteitscontroleur/laborant. Je voert in de productie- en inpakafdelingen permanente kwaliteitscontroles uit, doet labo analyses op afgewerkte producten en geleverde grondstoffen, meldt problemen aan de afdelingsverantwoordelijken en neemt de nodige maatregelen. Je bent verantwoordelijk voor de correcte naleving van de hygiëne- en kwaliteitsvoorschriften. Je stelt kwaliteitsonderzoeken in, werkt mee aan dossiers m.b.t. BRC/IFS/HACCP en rapporteert aan het diensthoofd labo.

  • HUISHOUDHULP (M/V) - REGIO Wondelgem/Mariakerke! Kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Werken als huishoudhulp Wiekevorst (WIEKEVORST)

    Regio: WIEKEVORST

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Huishoudhulp dienstencheques Zwevegem - Sint Denijs en randgemeenten (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Student elektronica-ICT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad Belgium

    Type: Studentenjob

    Nog nét niet afgestudeerd en komend academiejaar tijd over om je studies met een studentenjob te combineren? Dan is dit mogelijk iets voor jou! Voor een bedrijf op de Corda Campus zoeken wij 2 studenten elektronica-ICT, die dankzij hun studie in staat zijn om een bestaand machinepark te digitaliseren. Het gaat hierbij om heel oude machines, alsook spiksplinternieuwe toestellen. De bedoeling is om het machinepark slim te maken om er data uit te halen. Het gaat om een project dat minstens een jaar gaat duren. Je krijgt ook de mogelijkheid om je thesis rond dit project te schrijven. Je komt terecht in een heel tof bedrijf waar fun op de werkvloer heel belangrijk is. Iedere woensdag eten ze samen frietjes, op vrijdag zetten ze samen het weekend in, verjaardagen worden uitgebreid gevierd, enz. Bij voorkeur heb je een rijbewijs om je te verplaatsen tussen het wetenschapspark in Diepenbeek (waar de machines staan) en de Corda Campus in Hasselt (waar het bedrijf in kwestie ligt). Voor vervoer kan gezorgd worden. Heb je interesse, eventueel samen met een klasgenoot? Geef me dan zeker een seintje!

  • JOBSTUDENTEN ZAAL (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: BRASSERIE CENTRAL

    Type: Studentenjob

    Periode: weekends en vakantieperiodes Voor onze zaak zoeken wij gemotiveerde medewerkers voor de bediening van onze klanten. U neemt de bestelling op, serveert gerechten en dranken en ontvangt ook geld. Interesse? Solliciteer snel.

  • STUDENTENJOB (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: INTRATUIN MALDEGEM

    Type: Studentenjob

    Wie zijn wij? Intratuin Maldegem is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw, welke nu geleid wordt door de 2de generatie, zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame medewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. We zijn toonaangevend in de tuincentrasector. Om de drukte tijdens de vakanties (vakantiejob) en weekends (studentenjob) op te vangen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om bij te springen. Je taken kunnen bestaan uit: - het klantgericht bedienen van de kassa (computer) - helpen bij de snijbloemen, dieren verzorgen, allround meehelpen, ... - rekken opvullen, levelen, producten uitpakken, de winkel onderhouden, ... Gezochte profiel Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in de sociale sector? Kan je de handen uit de mouwen steken en ben je flexibel? Ben je op zoek naar een uitdagende job om jouw ervaring op het werkveld uit te breiden? Aarzel dan niet langer! Wij hebben jou nodig om ons hecht team te versterken tijdens het weekend of tijdens de vakantie. Kom tot bloei in dit familiebedrijf en bouw je CV verder uit door ervaring op te doen in de verkoopsector. Vul zo snel mogelijk een sollicitatieformulier in of kom eens langs in de vestiging. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/intratuin.maldegem/

  • Student Bakkerij (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FORUM JOBS HERENTALS

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij te Herentals rekruteert Forum Jobs STUDENTEN voor het helpen in de winkel. Takepakket: Het bedienen van klanten in de winkel De toonbank klaarzetten en onderhouden De winkel op orde houden Betalingen ontvangen aan de hand van een elektronisch kassasysteem

  • Onderhoudstechnieker elektromechanica (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: vind! Roeselare

    Type: Vaste Job

    Je maakt deel uit van het technisch team en bent verantwoordelijk voor de continue beschikbaarheid van het machinepark. Je staat in voor de technische interventies. Je wordt ook ingeschakeld in wekelijkse preventieve opdrachten: controle van machines (automatische en manuele werking), controle van elektrische installaties, mechanische controle van de machines (cilinders, motoren, transportbanden, lagers, hydraulische componenten...) Voorkomen en oplossen van storingen Je denkt mee over nieuwe projecten samen met de technisch manager.

  • Begeleider in de kinderopvang (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: GROEPSOPVANG FLO & KO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als begeleider in een zelfstandige groepsopvang. Je kan zelfstandig en nauwgezet werken. Je staat in voor verzorging van kinderen van 0 - 3 jaar, begeleiden van activiteiten, bereiden van de maaltijden, onderhoud van de leefruimtes, dit samen met het hele team. Je bent vlot in communicatie met ouders en collega's.

  • Verpleegkundige oncologie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige interim zal je samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen van de afdeling oncologie instaan voor de dagdagelijkse taken. 

Zoek naar antwoorden van Kortrijkse Zilvercentrale in sociale netwerken
Look for responds of Kortrijkse Zilvercentrale in social networks

Lees alle opmerkingen voor Kortrijkse Zilvercentrale. Laat een reactie achter voor Kortrijkse Zilvercentrale. Kortrijkse Zilvercentrale bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Kortrijkse Zilvercentrale. Leave a respond for Kortrijkse Zilvercentrale. Kortrijkse Zilvercentrale on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Kortrijkse Zilvercentrale op de google maps. Adres en contacten Kortrijkse Zilvercentrale
Location of Kortrijkse Zilvercentrale on the google maps. Address and contacts of Kortrijkse Zilvercentrale

Andere gerelateerde bedrijven als come Kortrijkse Zilvercentrale Kortrijkse Zilvercentrale: FLPOLYPAL SA | MEVI | Planning Familial d'Evere ASBL | Hofkip Kipspecialiteiten | Century (Au)

Other related companies as Kortrijkse Zilvercentrale: FLPOLYPAL SA | MEVI | Planning Familial d'Evere ASBL | Hofkip Kipspecialiteiten | Century (Au)

Kortrijkse Zilvercentrale is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Kortrijkse Zilvercentrale, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02030517578. Het bedrijf Kortrijkse Zilvercentrale bevindt zich op het adres: Overleiestraat 1; 8500; Kortrijk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 697,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 784,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is HOTELS: CATERING SUPPLIES. Producten gemaakt in Kortrijkse Zilvercentrale zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Kortrijkse Zilvercentrale is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Kortrijkse Zilvercentrale is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Kortrijkse Zilvercentrale, openstaande posities, locatie van Kortrijkse Zilvercentrale op de kaart.

Kortrijkse Zilvercentrale is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Kortrijkse Zilvercentrale, company assigned to the tax number BE02030517578. The company Kortrijkse Zilvercentrale is located at the address: Overleiestraat 1; 8500; Kortrijk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 697,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 784,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is HOTELS: CATERING SUPPLIES. Products created in Kortrijkse Zilvercentrale were not found.
The main activity of Kortrijkse Zilvercentrale is Nonclassifiable Establishments, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Kortrijkse Zilvercentrale is not available. You also can look at reviews of Kortrijkse Zilvercentrale, open positions, location of Kortrijkse Zilvercentrale on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Kortrijkse Zilvercentrale, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Kortrijkse Zilvercentrale, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Kortrijkse Zilvercentrale, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Kortrijkse Zilvercentrale, employees, financial statistics.