BW HOTEL NAVARRA

Contactgegevens BW HOTEL NAVARRA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BW HOTEL NAVARRA: address, phone, fax, email, website, opening hours

BW HOTEL NAVARRA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-JAKOBSSTRAAT 41; 8000; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50340561 (+32-50340561) 50340561 (+32-50340561)

Fax (fax): +32 (61) 469-66-83 +32 (61) 469-66-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BW HOTEL NAVARRA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BW HOTEL NAVARRA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BW HOTEL NAVARRA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BW HOTEL NAVARRA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BW HOTEL NAVARRA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BW HOTEL NAVARRA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BW HOTEL NAVARRA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BW HOTEL NAVARRA
Products information BW HOTEL NAVARRA

BTW identificatienummer (tax): BE03990753173
Ondernemingsnummer: 4484863281
Hoofdstad (capital): 561,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 739,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Services de l'H?tel: Parking Gratuit.. Gamme de prix: 62 - 87 Euros,87 - 136 Euros. Services de l'h?tel: Terrasse,Centre de Fitness,Salles de Conférence,Parking,Salles de Réception,Solarium,Sauna,Piscine Intérieure,Réservations en Ligne. Situation géographique: Centre ville,Proche Autoroute,Proche Aéroport. Services dans les chambres: Coin Bureau,Télévision par C?ble ou par Satellite,Chambres Communicantes,Téléviseurs,Téléphone Direct,Toilette Privée,Radio,Balcon,Vidéo sur Demande,Téléphones,Bidet,Magnétoscope,Feu Ouvert. Boissons & Repas: Restaurant,Déjeuners. Niveau de qualité: Haute Qualité.

Product categorie (product category): HOTELS: BEST WESTERN HOTELS

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BW HOTEL NAVARRA
(Get full report from official database of BE for BW HOTEL NAVARRA)

Aanvulling soorten activiteiten voor BW HOTEL NAVARRA
Addition kinds of activities for BW HOTEL NAVARRA

228403. Naald- en handwerkdraad | Needle and handicraft thread
331302. Ferroalliages | Ferroalloys
655399. Begraafplaatsonderdelen en ontwikkelaars, nec | Cemetery subdividers and developers, nec
23950204. Borduurwerk, behalve schiffli machine | Embroidery products, except schiffli machine
34790202. Bondering van metaal of metaalproducten | Bonderizing of metal or metal products
41110403. Metro operatie | Subway operation
51360100. Heren, hoeden, sjaals en handschoenen | Men's and boys' hats, scarves, and gloves
79991107. Duik instructie, onder water | Diving instruction, underwater
86219902. Architect vereniging | Architect association

Werken bij BW HOTEL NAVARRA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BW HOTEL NAVARRA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BW HOTEL NAVARRA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BW HOTEL NAVARRA. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckchauffeur - Magazijnier (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsklant te Bredene zijn we op zoek naar een heftruckbestuurder. Dit zullen jouw taken zijn: Laden en lossen van vrachtwagens met een heftruck Op kalme dagen meehelpen in de productie aan de inpak Orde en netheid van het magazijn bewaren Ontvangen van etiketten, goederen, producten, leveringen controleren en stockeren in het magazijn.

  • Vrachtwagenchauffeur (attest CE) (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Jobmatch Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een logistiek bedrijf dat zich specialiseert in het transport en de opslag van goederen onder geleide temperatuur. Met behulp van ons uitgebreid wagenpark, verzorgt onze klant dagelijks de distributie voor klanten die gevestigd zijn in de Benelux, Frankrijk, Groot-Brittannië & Duitsland.

  • Productiearbeider (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Werk je graag de hele dag buiten? Zoek je een job waar veel afwisseling in zit? Dan hebben we een leuke job gevonden voor jou! Voor een betonbedrijf in Lier zoeken we een lader/losser. Op hun buitenplein hebben ze nood aan iemand die een constant overzicht heeft over waar alles zich bevindt, van waar het komt en waar het heen moet. Verder horen er tot de taken: o Bedienen van de torenkraan van op de grond. o Laden en lossen met een heftruck o Levering controleren o Producten voor levering laatste controle check + bijwerken/afwerken waar nodig. Heb je hier ervaring met een heftruck of torenkraan, geweldig. Zo niet, is er een opleiding 'on the job'. Je werkt in ochtend uren van 6.00-14.45

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS DESTELBERGEN/HEUSDEN (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: GREENHOUSE LOCHRISTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Destelbergen/Heusden zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Sint-Denijs-Westrem 16u/week (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor een gastgezin in Sint-Denijs-Westrem. In dit gastgezin staat u voornamelijk in voor het poetsen. Op termijn kunt u bij dit gastgezin ook boodschappen doen en koken. We zoeken iemand die echt een huishouden kan runnen en die respect heeft voor delicate materialen! Bent u die Home Manager? Reageer dan snel! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Koolkerke/Brugge 12u/week (KOOLKERKE)

    Regio: KOOLKERKE

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor een gastgezin wonende in Brugge/Koolkerke. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het poetsen. Op langere termijn kan er ook strijk bijkomen, strijk van delicate materialen. De werkdagen zijn ma/woe/vr. Niet op donderdag. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Putte-Beerzel (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student M/V (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een boeiende studentenjob in een mooie slagerij? Je wordt tewerkgesteld in een moderne en hippe slagerij te Sint-Martens-Latem. Je staat in voor het bedienen van de klanten en het aanvullen van de toog. Na de werkdag help je ook met het opruimen van de winkel.

  • Studenten gezocht industriële reiniging | Weekdagen (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Kan je doorheen de week werken als student als industriële schoonmaak? Je gaat samen met andere studenten en vaste werknemers werken bij verschillende bedrijven/ziekenhuizen/labo's/... om industrieel te reinigen.

  • MANAGEMENT TRAINEE (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1675507-inline.html?cid=Partner_VDAB Ons bedrijf is je misschien niet bekend, maar onze producten des te meer. CULINOR convenience cuisine, met hoofdkantoor te Destelbergen (bij R4), is de belangrijkste producent van verse kant-en-klaarmaaltijden in de Benelux. Het bedrijf speelt in op de trend van gezonde, smaakvolle en snel te bereiden verse maaltijden. Dagelijks zijn een 500-tal medewerkers actief in 5 productievestigingen – waarvan 3 gelegen in de Gentse regio en 2 in de Kempen - en borgen kwaliteit, hygiëne en voedselveiligheid. Voor één van onze sites in regio Gent zoeken we momenteel een (m/v) Ben je gedreven, betrokken en professioneel? Dan horen wij graag van jou. Om je de Culinor filosofie en werkwijze eigen te maken, is de initiële periode intensief, leerrijk en ‘hands-on’. Je kunt hierbij rekenen op onze steun en begeleiding waarbij je alle middelen en knowhow worden aangereikt om je doel te bereiken.   Een jaar lang ben je in één van onze sites actief en ga je meewerken aan de optimalisatie van onze productieafdelingen of warehouse, help je met het verbeteren van rendementen en het opzetten van best practices,… · Je vervult ook operationele taken op de werkvloer waarbij je erin slaagt diverse leidinggevende functies in de productie of logistiek te beheersen· Tevens help je bij het succesvol opzetten van nieuwe productielijnen ihkv de uitbreiding van ons assortiment · Met je technische kennis los je eenvoudige technische problemen in een handomdraai op· Bij dit alles heb je oog voor kwaliteit, veiligheid en milieu· Geleidelijk worden er meer taken gedelegeerd wat je zal toelaten om later ruimere verantwoordelijkheden op te nemen· Je rapporteert rechtstreeks aan de respectievelijke manager

  • Mobiele verkoopmedewerker Buurtslagers regio Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Ondersteun je graag in verschillende filialen? Een mobiele verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal (VVP) is verantwoordelijk voor volgende taken: Je ondersteunt verschillende VV¨P filialen in jouw regio Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden en broodjes, indien nodig help je mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • Afwasser - Flexijob (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BODEGA LORENAS

    Type: Flexijob

    Je bent verantwoordelijk voor het afwassen en afdrogen van de vaat en het proper houden van de werkplek.

Zoek naar antwoorden van BW HOTEL NAVARRA in sociale netwerken
Look for responds of BW HOTEL NAVARRA in social networks

Lees alle opmerkingen voor BW HOTEL NAVARRA. Laat een reactie achter voor BW HOTEL NAVARRA. BW HOTEL NAVARRA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BW HOTEL NAVARRA. Leave a respond for BW HOTEL NAVARRA. BW HOTEL NAVARRA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BW HOTEL NAVARRA op de google maps. Adres en contacten BW HOTEL NAVARRA
Location of BW HOTEL NAVARRA on the google maps. Address and contacts of BW HOTEL NAVARRA

Andere gerelateerde bedrijven als come BW HOTEL NAVARRA BW HOTEL NAVARRA: Van Kruyssen W | Polycast NV | CLEO ESTHETIEK | HUIS DELICIMO | ACHIEL EECKELOO

Other related companies as BW HOTEL NAVARRA: Van Kruyssen W | Polycast NV | CLEO ESTHETIEK | HUIS DELICIMO | ACHIEL EECKELOO

BW HOTEL NAVARRA is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BW HOTEL NAVARRA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03990753173. Het bedrijf BW HOTEL NAVARRA bevindt zich op het adres: SINT-JAKOBSSTRAAT 41; 8000; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 561,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 739,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is HOTELS: BEST WESTERN HOTELS. Lijst met producten zijn Services de l'H?tel: Parking Gratuit.. Gamme de prix: 62 - 87 Euros,87 - 136 Euros. Services de l'h?tel: Terrasse,Centre de Fitness,Salles de Conférence,Parking,Salles de Réception,Solarium,Sauna,Piscine Intérieure,Réservations en Ligne. Situation géographique: Centre ville,Proche Autoroute,Proche Aéroport. Services dans les chambres: Coin Bureau,Télévision par C?ble ou par Satellite,Chambres Communicantes,Téléviseurs,Téléphone Direct,Toilette Privée,Radio,Balcon,Vidéo sur Demande,Téléphones,Bidet,Magnétoscope,Feu Ouvert. Boissons & Repas: Restaurant,Déjeuners. Niveau de qualité: Haute Qualité..
De hoofdactiviteit van BW HOTEL NAVARRA is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BW HOTEL NAVARRA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BW HOTEL NAVARRA, openstaande posities, locatie van BW HOTEL NAVARRA op de kaart.

BW HOTEL NAVARRA is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is BW HOTEL NAVARRA, company assigned to the tax number BE03990753173. The company BW HOTEL NAVARRA is located at the address: SINT-JAKOBSSTRAAT 41; 8000; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 561,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 739,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is HOTELS: BEST WESTERN HOTELS. List of products are Services de l'H?tel: Parking Gratuit.. Gamme de prix: 62 - 87 Euros,87 - 136 Euros. Services de l'h?tel: Terrasse,Centre de Fitness,Salles de Conférence,Parking,Salles de Réception,Solarium,Sauna,Piscine Intérieure,Réservations en Ligne. Situation géographique: Centre ville,Proche Autoroute,Proche Aéroport. Services dans les chambres: Coin Bureau,Télévision par C?ble ou par Satellite,Chambres Communicantes,Téléviseurs,Téléphone Direct,Toilette Privée,Radio,Balcon,Vidéo sur Demande,Téléphones,Bidet,Magnétoscope,Feu Ouvert. Boissons & Repas: Restaurant,Déjeuners. Niveau de qualité: Haute Qualité..
The main activity of BW HOTEL NAVARRA is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BW HOTEL NAVARRA is not available. You also can look at reviews of BW HOTEL NAVARRA, open positions, location of BW HOTEL NAVARRA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BW HOTEL NAVARRA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BW HOTEL NAVARRA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BW HOTEL NAVARRA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BW HOTEL NAVARRA, employees, financial statistics.