FLFONDERIES J. MARICHAL-KETING ET CIE. SA

Particuliere bedrijvenAmusements- en recreatiediensten • FLFONDERIES J. MARICHAL-KETING ET CIE. SA
Private companiesAmusement and Recreation Services • FLFONDERIES J. MARICHAL-KETING ET CIE. SA

Contactgegevens FLFONDERIES J. MARICHAL-KETING ET CIE. SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLFONDERIES J. MARICHAL-KETING ET CIE. SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLFONDERIES J. MARICHAL-KETING ET CIE. SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Verte-Voie 39 4000 Liège - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-42-34-72-02 32-42-34-72-02

Fax (fax): 32-42-34-72-51 32-42-34-72-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLFONDERIES J. MARICHAL-KETING ET CIE. SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLFONDERIES J. MARICHAL-KETING ET CIE. SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLFONDERIES J. MARICHAL-KETING ET CIE. SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLFONDERIES J. MARICHAL-KETING ET CIE. SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLFONDERIES J. MARICHAL-KETING ET CIE. SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLFONDERIES J. MARICHAL-KETING ET CIE. SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLFONDERIES J. MARICHAL-KETING ET CIE. SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLFONDERIES J. MARICHAL-KETING ET CIE. SA
Products information FLFONDERIES J. MARICHAL-KETING ET CIE. SA

BTW identificatienummer (tax): BE01539978027
Ondernemingsnummer: 8323760986
Hoofdstad (capital): 742,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 805,000 EUR
Werknemers (employees): 101 to 200
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in FLFONDERIES J. MARICHAL-KETING ET CIE. SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Iron alloys

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLFONDERIES J. MARICHAL-KETING ET CIE. SA
(Get full report from official database of BE for FLFONDERIES J. MARICHAL-KETING ET CIE. SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLFONDERIES J. MARICHAL-KETING ET CIE. SA
Addition kinds of activities for FLFONDERIES J. MARICHAL-KETING ET CIE. SA

0219. Algemeen vee, nec | General livestock, nec
3572. Computer opslagapparaten | Computer storage devices
733802. Stenografische diensten | Stenographic services
02599906. Squab boerderij | Squab farm
14599904. Diaspore mijnbouw | Diaspore mining
20269902. Eggnog, vers: niet-alcoholisch | Eggnog, fresh: non-alcoholic
23699904. Broekpakken: meisjes-, kinder- en zuigelingen ' | Pantsuits: girls', children's, and infants'
24529904. Modulaire huizen, geprefabriceerde, hout | Modular homes, prefabricated, wood
38240109. Propeller type meters met registers | Propeller type meters with registers

Werken bij FLFONDERIES J. MARICHAL-KETING ET CIE. SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLFONDERIES J. MARICHAL-KETING ET CIE. SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLFONDERIES J. MARICHAL-KETING ET CIE. SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLFONDERIES J. MARICHAL-KETING ET CIE. SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Enthousiaste Management Assistant - Tijdelijke functie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Management Assistant ben jij verantwoordelijk voor volgende taken:  Het administratief ondersteunen van 1-3 directieleden binnen een HR-bedrijf  Het beheren van de agenda's van meerdere managementleden  Het opstellen van documenten, Powerpoints, etc. Het ontvangen van telefonisch- en mailverkeer Bedrijfsprofiel: Voor het bekende SD Worx - ons moederbedrijf - zijn we op zoek naar een enthousiaste Management Assistant die bereid is om voornamelijk vanuit het hoofdkantoor in Antwerpen te werken. Het betreft een tijdelijke opdracht die tot minstens het einde van het jaar zal lopen. Daarna wordt bekeken of de opdracht nog verlengd kan worden.

  • Operations Planner (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Beringen zijn wij op zoek naar een operations planner. Jouw takenpakket omvat: - bulk operations planning: plannen bulk- en pleinoperaties, beheer voorraadsilo's en het aansturen van plein supervisor, - beluchtingsplanning: plannen van beluchters en daaraan gelinkte bulkpendels en het aansturen van chauffeurs, - productieplanning: plannen van diverse productieorders (afzakken, rebulk, rework) en het aansturen van productie supervisor, - magazijnplanning: plannen en aansturen van inbound/outbound verpakte goederen en het aansturen van magazijn supervisor, - alle administratieve processen van bovenstaande taken uitvoeren, bewaken, optimaliseren,...

  • BIJVERDIENSTE- medewerker productie voor hulp in een boekbinderij (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een boekbinderij regio Brugge zoeken wij een polyvalent arbeider voor dagopdrachten. Het bedrijf ligt in Oostkamp, wat wilt zeggen dat je er met eigen vervoer moet kunnen raken. Je staat in voor het helpen stapelen van boeken. Taak: stapelen van boeken opensnijden van dozen met breekmes

  • Verkoper/verkoopster gezocht (hartje Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gevestigde waarde, hartje Gent, zijn wij momenteel dringend op zoek naar verkoopmedewerkers. Takenpakket : Producten inventariseren Voedingsmiddelen verkopen Klant verwelkomen, wensen vaststellen en adviseren Betalingen ontvangen Opvolgingsgegevens van goederen registreren Leveringen ontvangen + controleren Winkelruimte onderhouden

  • Gedreven inpakkers gezocht (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten in regio Gent zijn we op zoek naar gedreven en punctuele inpakkers, die in staat zijn om precies en fijn inpakwerk af te leveren. Het bedrijf is gespecialiseerd in farmaceutische producten, wat betekent dat je terecht komt in een steriele en schone werkomgeving. Concreet zal je verantwoordelijk zijn voor het manueel inpakken van de farmaceutische goederen. Ben je gemotiveerd, wil je graag als inpakker werken, kan je fijn werk afleveren en ben je onmiddellijk beschikbaar? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

  • Huishoudhulp Eernegem! Uren te bespreken! (EERNEGEM)

    Regio: EERNEGEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds tussen 8u-17u. Een vrije halve dag in de week? Geen probleem! Wij plannen het in! Snelle opstart!

  • Jobstudent M/V metingen 5/11-12/11 (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ADECCO GENT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een klant die metingen doet zoekt Adecco jobstudenten M/V om de week van 5/11 tem 12/11 fulltime te werken. Je zal metingen doen in een bankkantoor in centrum Gent. Hierbij volg je een lijst en stel je medewerkers van het kantoor verschillende vragen. Vervolgens voer je de antwoorden in op een Engelstalige iPad. Op die manier kan onze klant de bezetting in de kantoren meten.

  • Lesgever Dans (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TASTE ART

    Type: Studentenjob

    TASTE-ART organiseert naschoolse, muzische spel- en sportactiviteiten voor kinderen vanaf 2,5 jaar. Een jong gemotiveerd team van medewerkers staat klaar om een gevarieerd aanbod van sport, spel, kunst, expressie, cultuur en vooral veel plezier aan te bieden aan de kinderen. De activiteiten gaan na de lesuren door in de scholen waardoor niet enkel eigen leerlingen van die campus maar ook externe leerlingen welkom zijn. U gaat de actvitieit 'Studio 101' en 'Clipdance' geven. Deze activitiet loopt gedurende het volledige schooljaar en telt 28 lessen. Deze activiteit werkt rond kinderdans en zang.

  • Productiemedewerkers (MOLENSTEDE)

    Regio: MOLENSTEDE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE MARMO

    Type: Studentenjob

    Wij zijn dringend op zoek naar productiemedewerkers, verpakkers en etiketteerders. Als productiemedewerker sta je in voor het maken van onder meer saté's, hamburgers, worsten en gourmet-barbequepaketten. Omdat je met rauw vlees werkt, hou je rekening met het voorgeschreven hygiënereglement. Ook voor onze logistieke afdelingen (verpakkers/etiketteerders) zoeken wij extra personeel. Heb je er geen problemen mee om in een koude omgeving te werken? Je steekt graag de handen uit de mouwen en flexibele uren schrikken je niet af? Kun je beschikken over eigen vervoer en ben je onmiddellijk beschikbaar?

  • (Project)Ingenieur elektriciteit (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    •Voorbereiden van studiewerk op elektrotechnisch vlak ; •Voorbereiden, uitwerken en opvolgen van diverse projecten in teamverband; •Aanstellen en begeleiden van studiebureau's; •Opstellen van lastenboeken en meetstaten; •waarborgen van de technische coherentie met andere disciplines (bouwkunde, HVAC,…). •Ondersteuning verlenen m.b.t. de procedure voor overheidsopdrachten; •Opmaken van plannen in samenwerking met tekenaars, opstellen van kostenramingen en een tijdskader voor studie en uitvoering; •Opmaken van de bestellingen voor uitvoering; •Strikt opvolgen van de uitvoering van de projecten t.e.m. de definitieve oplevering met de opmaak van het as-built dossier; •Instaan voor de veiligheid op de werf en uitvoeren van de noodzakelijke veiligheidsstudies voor het project door het uitvoeren van impactstudies; •Het inplannen en coördineren van de werken met alle stake-holders;

  • Back-end developer (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Intersentia

    Type: Vaste Job

    Als getalenteerde softwareontwikkelaar creëer je niet alleen kwaliteitssoftware, je bent ook in staat om mee na te denken over softwareoplossingen voor de financiële en juridische professional. Je staat in voor het analyseren, implementeren en onderhouden van nieuwe en bestaande functionaliteiten van onze financiële software (www.firstsoftware.be). Je denkt mee bij het ontwikkelen van nieuwe toepassingen die zullen zorgen voor de verdere digitalisering van al onze activiteiten.

  • Docent Engels (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

Zoek naar antwoorden van FLFONDERIES J. MARICHAL-KETING ET CIE. SA in sociale netwerken
Look for responds of FLFONDERIES J. MARICHAL-KETING ET CIE. SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLFONDERIES J. MARICHAL-KETING ET CIE. SA. Laat een reactie achter voor FLFONDERIES J. MARICHAL-KETING ET CIE. SA. FLFONDERIES J. MARICHAL-KETING ET CIE. SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLFONDERIES J. MARICHAL-KETING ET CIE. SA. Leave a respond for FLFONDERIES J. MARICHAL-KETING ET CIE. SA. FLFONDERIES J. MARICHAL-KETING ET CIE. SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLFONDERIES J. MARICHAL-KETING ET CIE. SA op de google maps. Adres en contacten FLFONDERIES J. MARICHAL-KETING ET CIE. SA
Location of FLFONDERIES J. MARICHAL-KETING ET CIE. SA on the google maps. Address and contacts of FLFONDERIES J. MARICHAL-KETING ET CIE. SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLFONDERIES J. MARICHAL-KETING ET CIE. SA FLFONDERIES J. MARICHAL-KETING ET CIE. SA: RESTAURANT LES LANTERNES | Overbergh P | Coomans de Brachène Patrick | COIFFURE MARTINE | CAISSE G?N. ASSUR. MUT.

Other related companies as FLFONDERIES J. MARICHAL-KETING ET CIE. SA: RESTAURANT LES LANTERNES | Overbergh P | Coomans de Brachène Patrick | COIFFURE MARTINE | CAISSE G?N. ASSUR. MUT.

FLFONDERIES J. MARICHAL-KETING ET CIE. SA is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLFONDERIES J. MARICHAL-KETING ET CIE. SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01539978027. Het bedrijf FLFONDERIES J. MARICHAL-KETING ET CIE. SA bevindt zich op het adres: Verte-Voie 39 4000 Liège - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 101 to 200 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 742,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 805,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Iron alloys. Producten gemaakt in FLFONDERIES J. MARICHAL-KETING ET CIE. SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLFONDERIES J. MARICHAL-KETING ET CIE. SA is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLFONDERIES J. MARICHAL-KETING ET CIE. SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLFONDERIES J. MARICHAL-KETING ET CIE. SA, openstaande posities, locatie van FLFONDERIES J. MARICHAL-KETING ET CIE. SA op de kaart.

FLFONDERIES J. MARICHAL-KETING ET CIE. SA is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLFONDERIES J. MARICHAL-KETING ET CIE. SA, company assigned to the tax number BE01539978027. The company FLFONDERIES J. MARICHAL-KETING ET CIE. SA is located at the address: Verte-Voie 39 4000 Liège - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 101 to 200 employees work in this company. Capital - 742,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 805,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Iron alloys. Products created in FLFONDERIES J. MARICHAL-KETING ET CIE. SA were not found.
The main activity of FLFONDERIES J. MARICHAL-KETING ET CIE. SA is Amusement and Recreation Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FLFONDERIES J. MARICHAL-KETING ET CIE. SA is not available. You also can look at reviews of FLFONDERIES J. MARICHAL-KETING ET CIE. SA, open positions, location of FLFONDERIES J. MARICHAL-KETING ET CIE. SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLFONDERIES J. MARICHAL-KETING ET CIE. SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLFONDERIES J. MARICHAL-KETING ET CIE. SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLFONDERIES J. MARICHAL-KETING ET CIE. SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLFONDERIES J. MARICHAL-KETING ET CIE. SA, employees, financial statistics.