GEMEENT. OPENB. BIBLIOTH.

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • GEMEENT. OPENB. BIBLIOTH.
Private companiesTransportation by Air • GEMEENT. OPENB. BIBLIOTH.

Contactgegevens GEMEENT. OPENB. BIBLIOTH.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GEMEENT. OPENB. BIBLIOTH.: address, phone, fax, email, website, opening hours

GEMEENT. OPENB. BIBLIOTH.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BEKAERTSTRAAT 13; 8550; ZWEVEGEM, België

Telefoon (phone): 56765900 (+32-56765900) 56765900 (+32-56765900)

Fax (fax): +32 (56) 202-28-64 +32 (56) 202-28-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GEMEENT. OPENB. BIBLIOTH.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GEMEENT. OPENB. BIBLIOTH."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GEMEENT. OPENB. BIBLIOTH."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GEMEENT. OPENB. BIBLIOTH., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GEMEENT. OPENB. BIBLIOTH.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GEMEENT. OPENB. BIBLIOTH., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GEMEENT. OPENB. BIBLIOTH.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GEMEENT. OPENB. BIBLIOTH.
Products information GEMEENT. OPENB. BIBLIOTH.

BTW identificatienummer (tax): BE08935424804
Ondernemingsnummer: 3342010498
Hoofdstad (capital): 742,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 492,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in GEMEENT. OPENB. BIBLIOTH. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Openbare bibliotheken and archieven

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GEMEENT. OPENB. BIBLIOTH.
(Get full report from official database of BE for GEMEENT. OPENB. BIBLIOTH.)

Aanvulling soorten activiteiten voor GEMEENT. OPENB. BIBLIOTH.
Addition kinds of activities for GEMEENT. OPENB. BIBLIOTH.

244103. Kisten en koffers, hout | Chests and trunks, wood
382302. Instrumenten voor drukmeting, industrieel | Pressure measurement instruments, industrial
951102. Afvalbeheerbureaus | Waste management agencies
17919907. Precast betonconstructie of panelen, plaatsing van | Precast concrete structural framing or panels, placing of
34290301. Fietsrekken, auto | Bicycle racks, automotive
35920100. Valves | Valves
38260304. Osmometers | Osmometers
39650202. Naalden, hand of machine | Needles, hand or machine

Werken bij GEMEENT. OPENB. BIBLIOTH.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GEMEENT. OPENB. BIBLIOTH.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GEMEENT. OPENB. BIBLIOTH.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GEMEENT. OPENB. BIBLIOTH.. Looking for open vacancies in other companies

  • Transportplanner Frankrijk voor snelle opstart (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Waregem zijn we op zoek naar een tijdelijke transportplanner Frankrijk (juli 2018 - december 2018):  Als transportplanner Frankrijk sta je in voor volgend takenpakket:  *Je bent verantwoordelijk voor het efficiënt inplannen van de ritten van de chauffeurs *Je hebt dagelijks contact met klanten, interne chauffeurs, externe transporteurs en jouw team  *Je biedt ondersteuning aan de chauffeurs *Je zoekt oplossingen om de klanten op een tijdige manier te bedienen *Je ontvangt de externe leveranciers en je duidt aan waar zij hun goederen kunnen lossen

  • Laborant - 3 ploegen - regio Waasland (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma actief in de chemie, is AGO Jobs & HR op zoek naar een laborant kwaliteitscontrole. In het kwaliteitscontrolelabo ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van staalnames en standaard analytische testen. Belangrijk is om onderstaande eigenschappen te controleren, viscositeit, titrimetrie, chromatografie en spectrophotometrie. Dit werk wordt uitgevoerd in een clean room-omgeving. Hiernaast sta je in voor het bijhouden en het evalueren van de staalnames en analytische testen. Hiervoor beschik je over goede computervaardigheden.

  • Chauffeur C/CE regio Houthalen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een uitdaging als chauffeur C/CE? Job als chauffeur regio Houthalen met uren 's morgens Fysiek werk schrikt jou niet af? Ja!? Dan heb ik de job voor jou als chauffeur C/CE bij Renewi in Houthalen om rolcontainers op te halen. Hierbij ga je langs bij particulieren en bedrijven in de regio. Renewi is marktleider in de Benelux op het gebied van recycling en afvalmanagement. De firma is ook actief in het buitenland. Als chauffeur kan je dus een mooie wending geven aan je carrière bij deze onderneming.

  • Elektricien gebouwen Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De divisie Buildings binnen Engie Fabricom verzorgt de elektrische uitrusting van grote gebouwen en complexen zoals ziekenhuizen en rusthuizen, de kantoormarkt, musea, datacentra, winkelcentra, parkeergarages, logistieke sites, overheidsgebouwen, gevangenissen, zwembaden... Voor de afdeling regio Gent is ze op zoek naar een Elektricien die mee verantwoordelijk is voor onder andere volgende taken: Aansluiten van elektronische apparatuur en elektriciteitskasten; Kabels trekken; Slijpwerk; Meezoeken naar een totaaloplossing voor het uitrusten van sterkstroom- en zwakstroominstallaties.

  • HUISHOUDHULP GROOT IEPER (GELUWE)

    Regio: GELUWE

    Bedrijf: CC HUISHOUDHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp voer je volgende taken uit, hoofdzakelijk bij particuliere gezinnen in de regio Groot-Ieper : schoonmaken wassen strijken in mindere mate ook : maaltijden bereiden boodschappen doen

  • Jobstudent verkoopmedewerker dameskleding (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: LA GARDE-ROBE

    Type: Studentenjob

    Je verwelkomt de klanten. Je zorgt ervoor dat de winkel op orde is. Je rekent ook af aan de kassa. Je ondersteunt onze verkoopsmedewerkers zodat zij zich kunnen concentreren op de verkoop.

  • Storemanager Mechelen 37u (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HOLLAND & BARRETT MECHELEN

    Type: Vaste Job

    Overzicht: Als Storemanager ben je er verantwoordelijk voor dat de afgesproken resultaten behaald worden. Je motiveert, coacht en geeft leiding aan jouw team. Functiebeschrijving: Als Storemanager heb je een grote verantwoordelijkheid. In deze functie geef je leiding en motiveer/coach je jouw team. Je bent verantwoordelijk dat de afgesproken (commerciële) resultaten behaald worden. Daarbij zorg je ervoor dat de winkel draait volgens de uitgangspunten van de ‘Holland & Barrett’ formule. Tot jouw taken behoren verder: Het coachen van je medewerkers om zo je doelstellingen te kunnen behalen; Het opleiden van medewerkers en het op peil houden van het kennis- en verkoop niveau van jouw team; Het signaleren van omzetkansen voor jouw filiaal en het succesvol uitvoeren daarvan; Het behalen van de resultaten en het bewaken van filiaal-specifieke kosten; Het voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken met de medewerkers uit jouw team en afspraken maken met betrekking tot functioneren, opleiding en begeleiding; Het initiëren en voorzitten van een werkoverleg; Analyseren en vergelijken van de filiaal cijfers; Het juiste beheer van de geld- en goederenstroom; De klant deskundig adviseren ten aanzien van het Holland & Barrett assortiment; Je rapporteer aan de area sales manager. Kortom, een hele uitdagende functie in een snelgroeiend bedrijf.

  • Financieel adviseur( Hoofd - of bijberoep ) Regio Beringen-Tessenderlo (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: GILS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan. Toekomstgewijs kan u bij ons ook heel makkelijk doorgroeien en is er voor elke persoon wel een mooie carriëre weggelegd. Bij ons kan u starten in bijberoep en doorgroeien tot hoofdberoep.

  • Psychotherapeut volwassenen op zelfstandige basis (URSEL)

    Regio: URSEL

    Bedrijf: DE LEIDRAAD

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Leidraad is een multidisciplinair centrum voor psychotherapie en counseling met een praktijkruimte in Ursel en één in Beernem.We werken vanuit een integratieve visie waarin het welbevinden van de cliënt voorop staat. Onbevooroordeeld kunnen werken en een positieve ingesteldheid zijn bij ons onontbeerlijk! We werken met zeer uiteenlopende aanmeldingsvragen. Omdat ons cliëntenbestand blijft groeien, zijn we op zoek naar een psychotherapeut met specialisatie volwassenen-, relatie en gezinsbegeleiding die op zelfstandige basis wil instappen in onze praktijk. We zoeken iemand die bereid is een dagdeel (bij voorkeur 1 avond) per week te werken vanuit onze praktijk en mee het cliëntenbestand uit te bouwen. Gezocht profiel Zelfstandig in hoofd- of bijberoep. Professionele bachelor 4-jarige erkende psychotherapie opleiding afgerond hebben. Gepassioneerd zijn om mensen te helpen. Bereid zijn je minimum 1 dagdeel ( bij voorkeur een avond) per week beschikbaar te houden voor begeleidingen. Je kan extra tijd vrijmaken voor de communicatie (mails, telefoons) die nodig is voor een goede samenwerking en je bent bereid aanwezig te zijn op het maandelijks overleg Minstens 2 jaar ervaring als therapeut. Kennis van relationele moeilijkheden, gezinsbegeleiding, relatiebegeleiding, burn-out, stressmanagement, rouw en verlies is een groot pluspunt! Uitvoeren van het therapeutisch beleid van de groepspraktijk. Bereidheid om deel te nemen aan de teamwerking en de uitbouw van de praktijk.

  • Flexi zaalmedewerker - Pizza Hut Brugge St-Michiels (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations. Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal.

  • Winkelverkoopster (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: DE GROENE VALLEI

    Type: Flexijob

    Charcuteriesnijden, belegde broodjes maken, groenten en fruit afrekenen, salades inscheppen

  • Hippe bakkerij zoekt : Flexi-medewerker en/ of parttime medewerker en/of student (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Actief Aarschot

    Type: Flexijob

    Actief Interim is voor een van hun klanten op zoek naar verschillende medewerkers! Onze klant is een ambachtelijke bakkerij waar alle producten artisanaal bereid worden... Eenmaal binnen waan je je in de bakkerij van de Efteling... prachtige broden, koeken, broodjes... er staan proevertjes uitgestald... De klanten staan tot buiten aan te schuiven... Voor een artisanale bakkerij gelegen omgeving Rotselaar zijn we vanuit Actief Interim Aarschot dringend op zoek naar verschillende medewerkers. Enerzijds zoekt onze klant gemotiveerde studenten die graag op regelmatige basis willen werken en een centje willen bijverdienen... Als student start je vroeg nl. om 5u45 en je werkt tot +/- 13u... Onze klant zoekt ook nieuwe medewerkers die wensen te werken onder het flexi-statuut. Ben jij beschikbaar op dinsdag, woensdag, zaterdag of zondag en mag jij werken onder het flexi-statuut, laat het ons heel graag weten! Ideaal wanneer je bijvoorbeeld in ploegen werkt, de momenten dat je de late ploeg hebt kan je perfect aansluiten in de bakkerij... Onze klant zoekt ook een part-time medewerker die wil instaan voor het onderhoud in de bakkerij. Wil jij part-time werken en kan jij fysiek jouw mannetje staan? Bakkersplaten afkrabben, poetsen, afwassen... en dit telkens vroeg in de ochtend zodat jij de rest van jouw dag nog vrij bent! Openingsuren bakkerij: zaterdag 7u-16u zondag 7u-13u maandag gesloten dinsdag 7u-18u woensdag van 7u-17u donderdag en vrijdag gesloten

Zoek naar antwoorden van GEMEENT. OPENB. BIBLIOTH. in sociale netwerken
Look for responds of GEMEENT. OPENB. BIBLIOTH. in social networks

Lees alle opmerkingen voor GEMEENT. OPENB. BIBLIOTH.. Laat een reactie achter voor GEMEENT. OPENB. BIBLIOTH.. GEMEENT. OPENB. BIBLIOTH. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GEMEENT. OPENB. BIBLIOTH.. Leave a respond for GEMEENT. OPENB. BIBLIOTH.. GEMEENT. OPENB. BIBLIOTH. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GEMEENT. OPENB. BIBLIOTH. op de google maps. Adres en contacten GEMEENT. OPENB. BIBLIOTH.
Location of GEMEENT. OPENB. BIBLIOTH. on the google maps. Address and contacts of GEMEENT. OPENB. BIBLIOTH.

Andere gerelateerde bedrijven als come GEMEENT. OPENB. BIBLIOTH. GEMEENT. OPENB. BIBLIOTH.: FERNAND PELSSERS | Indra | fournil (le) | TASSOUL HENRI & ETIENNE | Magalie

Other related companies as GEMEENT. OPENB. BIBLIOTH.: FERNAND PELSSERS | Indra | fournil (le) | TASSOUL HENRI & ETIENNE | Magalie

GEMEENT. OPENB. BIBLIOTH. is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GEMEENT. OPENB. BIBLIOTH., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08935424804. Het bedrijf GEMEENT. OPENB. BIBLIOTH. bevindt zich op het adres: BEKAERTSTRAAT 13; 8550; ZWEVEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 742,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 492,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Openbare bibliotheken and archieven. Producten gemaakt in GEMEENT. OPENB. BIBLIOTH. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GEMEENT. OPENB. BIBLIOTH. is Vervoer per lucht, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GEMEENT. OPENB. BIBLIOTH. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GEMEENT. OPENB. BIBLIOTH., openstaande posities, locatie van GEMEENT. OPENB. BIBLIOTH. op de kaart.

GEMEENT. OPENB. BIBLIOTH. is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is GEMEENT. OPENB. BIBLIOTH., company assigned to the tax number BE08935424804. The company GEMEENT. OPENB. BIBLIOTH. is located at the address: BEKAERTSTRAAT 13; 8550; ZWEVEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 742,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 492,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Openbare bibliotheken and archieven. Products created in GEMEENT. OPENB. BIBLIOTH. were not found.
The main activity of GEMEENT. OPENB. BIBLIOTH. is Transportation by Air, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of GEMEENT. OPENB. BIBLIOTH. is not available. You also can look at reviews of GEMEENT. OPENB. BIBLIOTH., open positions, location of GEMEENT. OPENB. BIBLIOTH. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GEMEENT. OPENB. BIBLIOTH., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GEMEENT. OPENB. BIBLIOTH., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GEMEENT. OPENB. BIBLIOTH., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GEMEENT. OPENB. BIBLIOTH., employees, financial statistics.