BUURTHUIS KLEIN SPANJE

Contactgegevens BUURTHUIS KLEIN SPANJE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUURTHUIS KLEIN SPANJE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUURTHUIS KLEIN SPANJE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KLEIN SPANJE 2; 3630; MAASMECHELEN, België

Telefoon (phone): 89772066 (+32-89772066) 89772066 (+32-89772066)

Fax (fax): +32 (87) 240-64-35 +32 (87) 240-64-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUURTHUIS KLEIN SPANJE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUURTHUIS KLEIN SPANJE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUURTHUIS KLEIN SPANJE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUURTHUIS KLEIN SPANJE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUURTHUIS KLEIN SPANJE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUURTHUIS KLEIN SPANJE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUURTHUIS KLEIN SPANJE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUURTHUIS KLEIN SPANJE
Products information BUURTHUIS KLEIN SPANJE

BTW identificatienummer (tax): BE03251647949
Ondernemingsnummer: 6264923095
Hoofdstad (capital): 833,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 441,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in BUURTHUIS KLEIN SPANJE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Openbare bibliotheken and archieven

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUURTHUIS KLEIN SPANJE
(Get full report from official database of BE for BUURTHUIS KLEIN SPANJE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUURTHUIS KLEIN SPANJE
Addition kinds of activities for BUURTHUIS KLEIN SPANJE

281600. Anorganische pigmenten | Inorganic pigments
20770203. Visolie | Fish oil
25150202. Doosveren, samengesteld | Box springs, assembled
26110104. Sulfietpulp | Sulfite pulp
34969908. Gas lasstaafjes | Gas welding rods
35480100. Elektrische lasapparatuur | Electric welding equipment
87110400. Bouw en civiele techniek | Construction and civil engineering

Werken bij BUURTHUIS KLEIN SPANJE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUURTHUIS KLEIN SPANJE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUURTHUIS KLEIN SPANJE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUURTHUIS KLEIN SPANJE. Looking for open vacancies in other companies

  • Cash Management Servicing Officer - Account Officer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Vilvoorde GT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Cash Management Servicing Officer zal je deelnemen aan een belangrijk project om de mandaten van onze Corporate-klanten te screenen en updaten. Het Cash Management Service Center (CMSC), maakt deel uit van Cash Management België binnen Corporate & Public Banking Belgium (CPBB). Cash Management Belgium biedt een breed gamma van diensten aan om grote en middelgrote ondernemingen, evenals de publieke sector, te helpen bij het opzetten van een structuur en thesauriemiddelen voor een efficiënt beheer van hun geldstromen, zowel in België als in het buitenland. Cash Management Belgium staat in voor het dagelijks bankieren, het rekeningenbeheer, de betalingen en inningen, het elektronisch bankieren en het thesauriebeheer van de ondernemingen, kortom het hart van deze bank. Binnen het CMSC, verzorgt men tevens de opvolging van alle dagelijkse operationele klantaanvragen en verlenen, met betrekking tot deze activiteiten, ondersteuning aan de Corporate & Public Banking klanten. Klantentevredenheid is de hoogste prioriteit. Als Cash Management Servicing Officer, zijn uw kerntaken gelinkt aan het beheer van de vragen i.v.m. Daily Banking van de Corporate & Public Banking klanten, o.a. : Verwerking van de aanvragen van de attesten voor de revisoren. Je bent verantwoordelijk voor het verzamelen en verwerken van informatie en het correct ingeven van mandaten in de database. Via e-mail en telefoon heb je contact met de Corporate klanten.

  • Inpakker (M/V) | Regio Waaslandhaven (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de Waaslandhaven zijn we op zoek naar een aantal inpakkers. U taak bestaat eruit om zowel materialen te sorteren als deze in te pakken. Dit takenpakket kan variëren.

  • Lasser (m/v) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te Izegem zijn wij op zoek naar 5 lasser/monteurs Jouw job bestaat uit zowel las- als montagewerken. Afhankelijk van het project bij de klant zal je meer of minder lassen of monteren Het merendeel van de projecten betreft stukwerk Je werkt zowel in het atelier als op verplaatsing Qua lassen en monteren, is het zeer gevarieerd werk: zowel buizen als verschillende soorten kaders of onderdelen van machines tot volledige machineparken

  • Operatoren (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: t-interim Kortrijk

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U bedient één of meerdere machines en voert de nodige controles uit.

  • Cnc-operator / frezer (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Adecco Oudenaarde zoekt een CNC-operator /frezer (m/v) voor een bedrijf in de regio. In het bedrijf worden matrijzen voor tal van klanten op maat gemaakt. Je leest de plannen die zijn opgemaakt voor de aanmaak van nieuwe matrijzen. Je voert de instructies op het plan minitieus en correct uit. Daarbij ga je bijzonder nauwkeurig te werk, dit tot op 0,01 cm. Je programmeert de freesmachines en controleert de gefreesde stukken. Je zorgt ervoor dat de machine juist is ingesteld en start de productie op. Je bedient de machine. Je werkt deze stukken waar nodig bij met de techniek van draadvonken. Je zorgt voor een perfect afgewerkt eindproduct. Dit is een job met veel variatie. Routinematig werken is hier niet aan de orde.

  • Huishoudhulpen met dienstencheques regio Nieuwerkerken (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: TRIXXO HOME BORGLOON

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van de dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hoegaarden – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOEGAARDEN)

    Regio: HOEGAARDEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudenten bij O.P.I (NEDER-OVER-HEEMBEEK)

    Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK

    Bedrijf: BVBA FRANIS

    Type: Studentenjob

    Een krachtpatser, een babbelkous, een technologisch wonderkind, een handige harry, een talenknobbel en nog zoveel meer! Als jobstudent bij OPI zal geen enkele dag hetzelfde zijn. Jij steekt de handen uit de mouwen waar nodig. De ene dag stuur je pakjes op naar bloggers, de volgende dag plaats je de nieuwe collectie online. Wij geven je de ruimte om dingen uit te proberen en te ontdekken.

  • Verkoper Non Food (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Toonzaalverkoper - Verkoopadviseur Particulieren Je verzorgt de ontvangst van toonzaalbezoekers, voorziet hen van degelijke informatie over ons productgamma en beantwoordt al hun vragen. Vervolgens maak je hen een offerte, volg je deze nauwkeurig op en bereidt je eventueel de bestelling voor.

  • CALCULATOR IN DE INDUSTRIEBOUW (M/V) (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor een klant van ons zijn wij op zoek naar een CALCULATOR INDUSTRIEBOUW. Deze heeft als takenpakket: Opmaken van een offerte volgens de noden en wensen van de klant Intern is er een samenwerking met de salesafdeling en je kan steeds terugvallen op je leidinggevende en het studiebureau Extern is er een samenwerking met de klant, architect, onderaannemers en het studiebureau van het project Je coördineert en realiseert het project in offerte- en ontwerpfase tot aan zijn overdracht aan de werfleider voor de uitvoering

  • Management Assistant (m/v) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: RAINBOW RESOURCES GROUP

    Type: Vaste Job

    Voor een van onze klanten zijn wij op zoek naar een administratieve duizendpoot om de litigatieafdeling te ondersteunen. Als Management Assistant zorg je ervoor dat de organisatie van het team en de administratie binnen het bedrijf soepel verloopt. Je helpt bij alle secretariële taken en staat in contact met klanten. Jouw belangrijkste verantwoordelijkheden behelzen: De coördinatie van de agenda's van de advocaten, alsook van alle interne en externe vergaderingen en het bijwonen van conferenties en trainingen, zakenlunches en Europese reizen; Correspondentie en het opstellen van van rapporten en meningen, inclusief dicaten; Het handhaven van een zeer efficiënte klantendatabase en archiveringssysteemcorrespondentie; Het voorbereiden van vergaderingen door materiaal (bibliotheek- en internetonderzoek) voor vergaderingen te verzamelingen en PowerPoint-presentaties op te stellen; Het professioneel omgaan met andere administratieve taken en het contact opnemen met onze ondersteuningsmedewerkers: voorbereiden van timesheets, uitgaven, facturering, enz.; Het aanspreekpunt zijn voor klanten en verschillende afdelingen.

  • Personal/functional trainer GetFit!Antwerp (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: GETFIT!

    Type: Zelfstandige activiteit

    GetFit! Antwerp is een opstartende zaak gespecialiseerd in Personal & Functional Training, Yoga, groepslessen (o.a. bootcamps/ rugscholing) en gezondheidsadvies! Wij zijn nog op zoek naar een enthousiaste Personal Trainer om op zelfstandige basis ons team te komen versterken! Belangrijk is dat je gemotiveerd bent om mensen professioneel te begeleiden naar het doel dat ze wensen te bereiken rekening houdend met hun mogelijkheden en beperkingen. Je bent een luisterend oor voor de klant en zorgt voor trainingen op maat. Hiervoor maak je gebruik van trainingsschema’s. Je beschikt over een grote kennis anatomie en fysiologie en zorgt voor trainingsschema’s die aangepast kunnen worden aan mogelijke blessures van de klant! Wij vinden het zeer belangrijk dat ons team zich actief inzet om na te denken en te zoeken naar nieuwe trainingsmodaliteiten en je bent bereid om je hiervoor bij te scholen!

Zoek naar antwoorden van BUURTHUIS KLEIN SPANJE in sociale netwerken
Look for responds of BUURTHUIS KLEIN SPANJE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUURTHUIS KLEIN SPANJE. Laat een reactie achter voor BUURTHUIS KLEIN SPANJE. BUURTHUIS KLEIN SPANJE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUURTHUIS KLEIN SPANJE. Leave a respond for BUURTHUIS KLEIN SPANJE. BUURTHUIS KLEIN SPANJE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUURTHUIS KLEIN SPANJE op de google maps. Adres en contacten BUURTHUIS KLEIN SPANJE
Location of BUURTHUIS KLEIN SPANJE on the google maps. Address and contacts of BUURTHUIS KLEIN SPANJE

Andere gerelateerde bedrijven als come BUURTHUIS KLEIN SPANJE BUURTHUIS KLEIN SPANJE: Internat de l'Athenée Royal Bastogne-Houffalize | CR?PES 24H/24. | J. FRANCQUE | Sterckx Wegenbouw NV | KOFFIEHUIS LILLY

Other related companies as BUURTHUIS KLEIN SPANJE: Internat de l'Athenée Royal Bastogne-Houffalize | CR?PES 24H/24. | J. FRANCQUE | Sterckx Wegenbouw NV | KOFFIEHUIS LILLY

BUURTHUIS KLEIN SPANJE is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BUURTHUIS KLEIN SPANJE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03251647949. Het bedrijf BUURTHUIS KLEIN SPANJE bevindt zich op het adres: KLEIN SPANJE 2; 3630; MAASMECHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 833,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 441,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Openbare bibliotheken and archieven. Producten gemaakt in BUURTHUIS KLEIN SPANJE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BUURTHUIS KLEIN SPANJE is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUURTHUIS KLEIN SPANJE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUURTHUIS KLEIN SPANJE, openstaande posities, locatie van BUURTHUIS KLEIN SPANJE op de kaart.

BUURTHUIS KLEIN SPANJE is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is BUURTHUIS KLEIN SPANJE, company assigned to the tax number BE03251647949. The company BUURTHUIS KLEIN SPANJE is located at the address: KLEIN SPANJE 2; 3630; MAASMECHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 833,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 441,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Openbare bibliotheken and archieven. Products created in BUURTHUIS KLEIN SPANJE were not found.
The main activity of BUURTHUIS KLEIN SPANJE is Nonclassifiable Establishments, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BUURTHUIS KLEIN SPANJE is not available. You also can look at reviews of BUURTHUIS KLEIN SPANJE, open positions, location of BUURTHUIS KLEIN SPANJE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUURTHUIS KLEIN SPANJE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUURTHUIS KLEIN SPANJE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUURTHUIS KLEIN SPANJE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUURTHUIS KLEIN SPANJE, employees, financial statistics.