LIBOTTE sprl-bvba

Contactgegevens LIBOTTE sprl-bvba: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIBOTTE sprl-bvba: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIBOTTE sprl-bvba

Regio (region): Liège, België

Adres (address): Rue des Champs 7; 4020; Liège 1 (Liège 2), België

Telefoon (phone): 04 341 42 68; 019 67 83 90 (+32-04 341 42 68; 019 67 83 90) 04 341 42 68; 019 67 83 90 (+32-04 341 42 68; 019 67 83 90)

Fax (fax): 019 67 83 90; 04 341 42 68 (+32-019 67 83 90; 04 341 42 68) 019 67 83 90; 04 341 42 68 (+32-019 67 83 90; 04 341 42 68)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIBOTTE sprl-bvba: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIBOTTE sprl-bvba"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIBOTTE sprl-bvba"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIBOTTE sprl-bvba, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIBOTTE sprl-bvba. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIBOTTE sprl-bvba, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIBOTTE sprl-bvba. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIBOTTE sprl-bvba
Products information LIBOTTE sprl-bvba

BTW identificatienummer (tax): BE03277465820
Ondernemingsnummer: 5075653076
Hoofdstad (capital): 878,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 693,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Solar protection - Inside; Tarpaulins; Terraces (Horeca); Umbrellas & parasols; Solar protection - Outside

Product categorie (product category): Banners

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIBOTTE sprl-bvba
(Get full report from official database of BE for LIBOTTE sprl-bvba)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIBOTTE sprl-bvba
Addition kinds of activities for LIBOTTE sprl-bvba

308903. Plastics hardware en bouwproducten | Plastics hardware and building products
839901. Communautaire ontwikkelingsgroepen | Community development groups
14110300. Igneus dimensie steen | Igneus dimension stone
22210900. Speciaal breedgeweven stoffen, met inbegrip van gedraaide weefsels | Specialty broadwoven fabrics, including twisted weaves
23999912. Banddeksels | Tire covers
35320407. Ploegen, kolen | Plows, coal
38129902. Afstands meetapparatuur | Distance measuring equipment
73740000. Gegevensverwerking en voorbereiding | Data processing and preparation

Werken bij LIBOTTE sprl-bvba: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIBOTTE sprl-bvba: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIBOTTE sprl-bvba. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIBOTTE sprl-bvba. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektriciens (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt op verschillende werven als elektricien: Slijp- en kapwerk. Metingen uitvoeren. Aanleggen van bekabelingen aan de hand van schema's. Slijpen en dichten van kabelgoten. Storingen opsporen en verhelpen. Opgebouwde of ingebouwde kabelgoten en leidingen plaatsen. Installaties op lage spanning plaatsen en aansluiten.

  • Onderhoudselektricien (2- of 3-ploegen) (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Zele, gespecialiseerd in de productie van kunststofverpakkingen, zijn wij op zoek naar een onderhoudselektricien: Oplossen van storingen Preventief onderhoud uitvoeren aan het machinepark Meewerken aan de realisatie van nieuwe projecten Rapportage omtrent abnormale situaties aan de hoofd technische dienst

  • zorgkundige maand 75% (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als zorgkundige interim zal je samen met de zorgkundigen en de verpleegkundigen instaan voor de dagdagelijkse taken van het woonzorgcentrum. Zoals de hygiënische verzorging, helpen bij innemen medicatie,...  Bedrijfsprofiel: Een woonzorgcentrum in Genk is op zoek naar een zorgkundige die kan inspringen gedurende een maand 15/10-15/11 aan een jobtime van 75%.  Het woonzorgcentrum gelegen in het groen zet de levenskwaliteit van de bewoners centraal! Het personeel zet zich dagdagelijks 100% n om hun bewoners de beste verzorging te kunnen voorzien. 

  • Aanleg en algemeen tuinonderhoud (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Konvert Interim Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant gelegen te Westerlo zijn wij op zoek naar tuinbouwmedewerkers. Je taak bestaat uit het aanleggen en onderhouden van tuinen. Je staat in voor het onderhoud van de beplantingen. Je bent in staat om mee te werken aan het plaatsen van plantmateriaal. Je kan producten volgens kenmerken, bestellingen en wijze van transport verpakken. Heb jij een passie voor tuinen? Aarzel dan niet en contacteer ons op het nummer 014 56 00 44 of mail ons op [email protected]

  • Magazijnier (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als magazijnier: Zorg je voor de ontvangst de opslag de voorbereiding alsook de distributie en het klaarmaken van de goederen. Kijk je de lading na en verzamel je de orders. Heb je geregeld contact met interne en externe klanten en leveranciers. Werk je op de computer via specifieke computerprogramma?s voor magazijnbeheer. Gebruik je machines om het laden en lossen te vergemakkelijken. Moet je werken met gevaarlijke goederen of stoffen. Beheer je de nodige administratie. Inventariseer je de goederen. Pas je verpakkingstechnieken toe. Gebruik je een scanner om codes in te lezen. Organiseer je het plaatsen van de goederen. Verstrek je productinformatie. Breng je etiketten aan en klasseer je de goederen.

  • Keukenhulp (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Genk zijn wij op zoek naar kandidaten die willen werken als Keukenhulp. Samen met de collega's zul jij instaan voor het bereiden van de gekende gerechten voor de selfservice toog. Jij zal instaan voor de grootkeuken, dit gaat van desserts tot warme keuken en koude keuken.

  • particuliere schoonma(a)k(st)er (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: DC LIMO

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor de schoonmaak bij particuliere klanten (geen bedrijven): Het schoonmaken van vloeren en meubilair. Het poetsen van het sanitair . Het wassen van ramen. Het afwassen en opbergen van de vaat. ... ...

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-JAN-IN-EREMO (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Herentals – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Technische student | beschikbaar op weekdagen | Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij een student met interesse in techniek en land- en/of tuinbouw? Ben jij op zoek naar een leuke studentenjob? Lees dan zeker verder! Voor een bedrijf in Sint-Truiden dat actief is in land- en tuinbouwmachines zijn wij opzoek naar een student die wil instaan voor het onderhoud van de machines. Binnen deze functie heb je volgende taken: de land- en tuinbouwmachines schoonmaken met behulp van een hogedrukreiniger het poetsen van de kantoren, het magazijn en de toonzaal van het bedrijf (opruimen, borstelen, stofzuigen ...) gebruik maken van de juiste producten en hulpmiddelen om de machines en andere ruimtes te poetsen Buiten het algemeen onderhoud krijg je de kans om technisch en mechanisch onderhoud te doen aan de machines en hierin bij te leren.

  • Zelfstandig PSYCHOLOOG/PSYCHOTHERAPEUT (M/V) Antwerpen (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: OOSTERVELD PSYCHOTHERAPIEPRAKTIJK

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar iemand die : de master of de bachelor heeft afgerond in de psychologie of in een relevante humane studierichting* een langdurige psychotherapie opleiding heeft afgerond of minstens in het derde jaar zit geïnteresseerd is om met EMDR te werken enthousiast wordt van het werken in de eigen specialiteit: kinderen, jongeren en/of volwassenen die vlot autonoom functioneert als zelfstandig psychotherapeut m/v, maar ook zin heeft om zich te engageren voor een team en deel te nemen aan onze teamwerking (met teamvergaderingen, intervisie, cliëntoverleg en sporadische teamactiviteiten) en er niet voor terugdeinst om samen met collega's nieuwe projecten uit te werken Iemand die zich wil engageren en continuïteit in zijn werk kan bieden En die op termijn minstens twee dagen per week kan werken (we bieden veel flexibiliteit om dit op te bouwen, je mag in het begin minder werken). * De aangeduide studiegebieden in het aparte vak rechts bovenaan 'Vereiste Studies' zijn enkel indicatief en niet exclusief.

  • Verpleegkundige WZC te Leuven centrum (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Als verpleegkundige sta je in voor de verpleegtechnische verzorging van de bewoners. - Je zet medicatie klaar, geeft inspuitingen, verzorgd wonden, doet bloedafnames, enz. - Je houdt hierbij rekening met elke bewoner als individu waarbij je jezelf verplaatst in hun leefwereld. - Je streeft een kwalitatieve detailzorg na met de nodige portie aandacht voor de bewoner zelf.

Zoek naar antwoorden van LIBOTTE sprl-bvba in sociale netwerken
Look for responds of LIBOTTE sprl-bvba in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIBOTTE sprl-bvba. Laat een reactie achter voor LIBOTTE sprl-bvba. LIBOTTE sprl-bvba bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIBOTTE sprl-bvba. Leave a respond for LIBOTTE sprl-bvba. LIBOTTE sprl-bvba on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIBOTTE sprl-bvba op de google maps. Adres en contacten LIBOTTE sprl-bvba
Location of LIBOTTE sprl-bvba on the google maps. Address and contacts of LIBOTTE sprl-bvba

Andere gerelateerde bedrijven als come LIBOTTE sprl-bvba LIBOTTE sprl-bvba: AERO CLUB VAN BRASSCHAAT | Bureau Technique Visetois d'Assurances | MARIO MARTIN-HINOJOSA | LE GRAND CAFE SA | ARBOMA

Other related companies as LIBOTTE sprl-bvba: AERO CLUB VAN BRASSCHAAT | Bureau Technique Visetois d'Assurances | MARIO MARTIN-HINOJOSA | LE GRAND CAFE SA | ARBOMA

LIBOTTE sprl-bvba is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Liège, België. De volledige naam van het bedrijf is LIBOTTE sprl-bvba, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03277465820. Het bedrijf LIBOTTE sprl-bvba bevindt zich op het adres: Rue des Champs 7; 4020; Liège 1 (Liège 2). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 878,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 693,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Banners. Lijst met producten zijn Solar protection - Inside; Tarpaulins; Terraces (Horeca); Umbrellas & parasols; Solar protection - Outside.
De hoofdactiviteit van LIBOTTE sprl-bvba is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIBOTTE sprl-bvba is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIBOTTE sprl-bvba, openstaande posities, locatie van LIBOTTE sprl-bvba op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

LIBOTTE sprl-bvba is a company, that was registered 1996 in Liège region, Belgium. Full name of company is LIBOTTE sprl-bvba, company assigned to the tax number BE03277465820. The company LIBOTTE sprl-bvba is located at the address: Rue des Champs 7; 4020; Liège 1 (Liège 2). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 878,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 693,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Banners. List of products are Solar protection - Inside; Tarpaulins; Terraces (Horeca); Umbrellas & parasols; Solar protection - Outside.
The main activity of LIBOTTE sprl-bvba is United States Postal Service, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LIBOTTE sprl-bvba is not available. You also can look at reviews of LIBOTTE sprl-bvba, open positions, location of LIBOTTE sprl-bvba on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIBOTTE sprl-bvba, Liège: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIBOTTE sprl-bvba, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIBOTTE sprl-bvba, Liège: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIBOTTE sprl-bvba, employees, financial statistics.