Libotte sprl (Ets)

Contactgegevens Libotte sprl (Ets): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Libotte sprl (Ets): address, phone, fax, email, website, opening hours

Libotte sprl (Ets)

Regio (region): Liège, België

Adres (address): Rue des Champs 7; 4020; Liège 1 (Liège 2), België

Telefoon (phone): 04 341 42 68; 04 343 14 33 (+32-04 341 42 68; 04 343 14 33) 04 341 42 68; 04 343 14 33 (+32-04 341 42 68; 04 343 14 33)

Fax (fax): 04 343 14 33; 04 341 42 68 (+32-04 343 14 33; 04 341 42 68) 04 343 14 33; 04 341 42 68 (+32-04 343 14 33; 04 341 42 68)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Libotte sprl (Ets): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Libotte sprl (Ets)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Libotte sprl (Ets)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Libotte sprl (Ets), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Libotte sprl (Ets). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Libotte sprl (Ets), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Libotte sprl (Ets). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Libotte sprl (Ets)
Products information Libotte sprl (Ets)

BTW identificatienummer (tax): BE08230102539
Ondernemingsnummer: 6916961669
Hoofdstad (capital): 490,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 276,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Solar protection - Inside; Tarpaulins; Terraces (Horeca); Umbrellas & parasols; Solar protection - Outside; Letters & lettering

Product categorie (product category): Banners

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Libotte sprl (Ets)
(Get full report from official database of BE for Libotte sprl (Ets))

Aanvulling soorten activiteiten voor Libotte sprl (Ets)
Addition kinds of activities for Libotte sprl (Ets)

174101. Stichting en muurconstructie | Foundation and retaining wall construction
769299. Lassen reparatie, nec | Welding repair, nec
22990502. Burlap, jute | Burlap, jute
30691401. Rembanden, rubber | Brake linings, rubber
33399908. Germanium raffinage (primair) | Germanium refining (primary)
73891000. Telefoondiensten | Telephone services

Werken bij Libotte sprl (Ets): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Libotte sprl (Ets): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Libotte sprl (Ets). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Libotte sprl (Ets). Looking for open vacancies in other companies

  • Laborant (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Dilsen zijn wij op zoek naar een Laborant. Je takenpakket bestaat uit het volgende: - Je voert op vastgestelde tijden de procescontroles uit vastgelegd in de procesbeschrijvingen; - Je registreert deze vastgestelde waardes in de procescontrolebladen; - Je staat in voor de verwerking van deze gegevens middels SPC; - Je corrigeert de baden volgens de wijze vastgelegd in de procesbeschrijvingen; - Je staat in voor het voorraadbeheer van beschikbare chemicaliën op de vloer; - Je geeft elke technische onregelmatigheid door aan Hoofd Labo LNO of aan dienst onderhoud; - Je staat in voor de reinheid van de installatie tijdens productie.

  • Handlanger Lader-Losser 2-ploegen (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ASAP XL MAINFREIGHT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Mainfreight, een logistiek bedrijf te Oostende, zoeken wij gemotiveerde medewerkers. Als handlanger sta je in voor het manueel laden en lossen van goederen volgens de opgegeven instructies. Dit met oog voor veiligheid, kwaliteit en rendabiliteit zodat zendingen steeds tijdig op hun bestemming geraken. Na een positieve evaluatie wordt je verder opgeleid tot orderpicker en/of heftruckbestuurder. Je werkt in 2 ploegen.

  • Monteur (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: ASAP LOMMEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een staalbouwbedrijf te Overpelt zijn wij op zoek naar gemotiveerde monteurs. Je monteert metaalconstructies en je bent in staat om kleine aanpassingen te doen zoals gaten boren, etc.

  • Elektromechanicien - 2 ploegen (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gespecialiseerd in productie van openmond zakken met PE-film, zijn wij op zoek naar een elektromechanicien. Omschrijving: Je voert de geplande en dringende herstellingen uit Bij storing koppel je jouw PC aan het PLC systeem en ga je op zoek naar het probleem Het vervangen van frequentiesturingen Het instellen van de parameters van de drives Je informeert jouw verantwoordelijke m.b.t. kritieke punten en dringend uit te voeren herstellen Samen met jou verantwoordelijke zorg je voor een goede planning, documentatie en analyse van de herstellingen Je staat in voor orde en netheid in het atelier Je formuleert waar mogelijk voorstellen tot verbetering Bijstaan en helpen bij de uitvoering van grote projecten in samenspraak met de verantwoordelijke

  • dakdekkers ( volledig ploeg ook welkom ) (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Afbraak van bestaande daken en dakonderdelen Plaatsen van isolatie Plaatsen van verschillende soorten dakbedekking Plaatsen van randafwerking Plaatsen van groendaken

  • STUDENT OF BIJVERDIENER WEEKEND CENTRUM BRUGGE 8U/DAG ZA/ZO (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: MANPOWER HORECA & EVENTS

    Type: Studentenjob

    Er zijn 2 beschikbare stations. De eerste is als snackbarmedewerker. een eerste ervaring in een frituur kan zeker een plus zijn. Je staat hier in voor de bereiding van de frietjes en andere bereidingen, bediening van dranken maar ook het ordelijk houden van jouw werkplek en de zaal. De andere functie is als kelner in de taverne waar vnl. chocoladebereidingen, pannenkoeken en ijsjes geserveerd worden. Een eerdere ervaring met dergelijke koude bereidingen is een plus, geen must. Vnl. ervaring als kelner in de bediening is een must. ( voor beiden) Voor een aparte zeer levendige toeristische attractie in Brugge gaan we op zoek naar extra medewerkers voor het weekend die op regelmatige basis op zaterdag en zondag kunnen werken.

  • 1 JOBSTUDENTE VOOR BEENHOUWERIJ (DEURNE) (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: VAN CAUWENBERGH

    Type: Studentenjob

    Gemotiveerde jobstudente voor beenhouwerij, klanten bedienen en charcuterie snijden ZATERDAG : 08h00 - 17h00

  • Persoonlijk assistent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TEMPO-TEAM MEDICA

    Type: Studentenjob

    Ben jij een student en zoek je nog toffe job waarbij jij jouw sociale persoonlijkheid kunt inzetten? Vind je het leuk om te zwemmen? Woon je in regio Gent? Dan hebben wij de ideale job voor jou! Patrick is een sympathieke meneer die een persoonlijke assistent zoekt. Jouw dag begint met een drankje en een babbel bij Patrick thuis. Een taxi komt jullie oppikken en zet jullie af aan het zwembad. Je helpt Patrick in zijn zwemkleren en jullie zwemmen samen (Patrick kan zelfstandig zwemmen). Na het zwemen drinken jullie nog iets samen. De werkdag(en) zijn bespreekbaar. De werkuren zijn van 13h-17h. Alle kosten; zwembadticket, drankjes en taxi worden door Patrick gedekt. Patrick heeft soms fysieke ondersteuning nodig, dus een beetje fysieke kracht om hem te helpen is noodzakelijk.

  • Chef de partie - Regio Gent - 38u (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Vaste Job

    Je voert alle bereidingen uit en zorgt voor het presenteren van gerechten, doet hiervoor de nodige planning en organisatie van de werkzaamheden. Je doet de mis-en-place voor alle warme en koude gerechten: soepen, voorgerechten, hoofdschotels, sauzen, salades.. Je zorgt voor de aangepaste consistenties en afleidingen van de gerechten Je kent de hygiëne- en veiligheidsnormen. Je schikt en garneert de gerechten op borden en schotels of plaatst ze in bain-marie, respecteert de proportionering van de verschillende maaltijdcomponenten.

  • Aankoper (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een technologische speler regio Erpe Mere is VIO op zoek naar een ervaren Aankoper.  Als deel van een gemotiveerd aankoopteam gepassioneerd door technologie, sta je in voor de aankoop van mechanische en elektronische materialen.  Je bent verantwoordelijk voor de relatie met leveranciers en producenten.  Je staat in voor prijsonderhandelingen.  Je plaatst bestellingen voor nieuwe projecten.  Day-to-day purchasing behoort tot jouw takenpakket.  Je volgt leveringen op.  Ben jij sterk in verbale communicatie (NL/ENG) en spreekt deze functie jou aan? Stuur dan zeker je cv naar [email protected]

  • Accountant / Dossierbeheerder voor leuk kantoor - Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Collegiaal, professioneel en open zijn wellicht de 3 sleutelwoorden die dit kantoor het beste omschrijven. Dit kantoor dat na 20 jaar ervaring in de accountancy wereld een mooie reputatie opbouwde is op zoek naar een dossierbeheerder om hun team te komen versterken. Ze gaan niet alleen voor een persoonlijke aanpak naar hun klanten toe, maar ook onder de medewerkers heerst een open communicatie. Dit uit zich onder andere in een open werkvloer waar iedereen elkaar bijstaat en streeft naar kwaliteitsverlening op een hoog niveau. Accountant / Dossierbeheerder - Functie: Het verlenen van advies aan je eigen klantenportefeuille zal behoren tot je takenpakket, je voert dus ook de nodige besprekingen met klanten en bent hun eerste aanspreekpunt. Ja zal je eigen dossiers van A-Z afwerken, waardoor je deze door en door kent. Als senior dossierbeheerder ben jij de steunpilaar voor je junior collega's die je bijstaat om hen naar een hoger niveau te tillen.

  • Kinesitherapeut(e) te Meeuwen (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: Armonea

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als kinesitherapeut help je onze senioren zowel op fysiek als psychisch vlak door middel van kinesitherapeutische begeleiding. Een diploma in kinesitherapie is noodzakelijk. Onze groep is voor woonzorgcentrum Ter Meeuwen te Meeuwen-Gruitrode op zoek naar een enthousiaste kinesitherapeut(e) die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Je organiseert en geeft de dagelijkse kinesitherapeutische begeleiding Je herkent, bepaalt en beoordeelt in functie van de belangrijkheid de fysische, psychische en sociale noden van de toegewezen bewoners Zo probeer je de ontwikkeling van de bewoners te stimuleren, hun zelfredzaamheid te behouden en hun eigenwaarde te vergroten Je deelt en past je kennis toe in diverse domeinen (valpreventie, palliatieve zorgen, comfort, verplaatsingen,…) om de kwalitatieve zorgen te garanderen

Zoek naar antwoorden van Libotte sprl (Ets) in sociale netwerken
Look for responds of Libotte sprl (Ets) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Libotte sprl (Ets). Laat een reactie achter voor Libotte sprl (Ets). Libotte sprl (Ets) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Libotte sprl (Ets). Leave a respond for Libotte sprl (Ets). Libotte sprl (Ets) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Libotte sprl (Ets) op de google maps. Adres en contacten Libotte sprl (Ets)
Location of Libotte sprl (Ets) on the google maps. Address and contacts of Libotte sprl (Ets)

Andere gerelateerde bedrijven als come Libotte sprl (Ets) Libotte sprl (Ets): thermozinc bvba | M.J. LA RUCHE | Chrispeels M | UNILECTRIC | NOEL VERHAEGHE

Other related companies as Libotte sprl (Ets): thermozinc bvba | M.J. LA RUCHE | Chrispeels M | UNILECTRIC | NOEL VERHAEGHE

Libotte sprl (Ets) is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Liège, België. De volledige naam van het bedrijf is Libotte sprl (Ets), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08230102539. Het bedrijf Libotte sprl (Ets) bevindt zich op het adres: Rue des Champs 7; 4020; Liège 1 (Liège 2). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 490,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 276,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Banners. Lijst met producten zijn Solar protection - Inside; Tarpaulins; Terraces (Horeca); Umbrellas & parasols; Solar protection - Outside; Letters & lettering.
De hoofdactiviteit van Libotte sprl (Ets) is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Libotte sprl (Ets) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Libotte sprl (Ets), openstaande posities, locatie van Libotte sprl (Ets) op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Libotte sprl (Ets) is a company, that was registered 1997 in Liège region, Belgium. Full name of company is Libotte sprl (Ets), company assigned to the tax number BE08230102539. The company Libotte sprl (Ets) is located at the address: Rue des Champs 7; 4020; Liège 1 (Liège 2). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 490,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 276,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Banners. List of products are Solar protection - Inside; Tarpaulins; Terraces (Horeca); Umbrellas & parasols; Solar protection - Outside; Letters & lettering.
The main activity of Libotte sprl (Ets) is Printing, Publishing and Allied Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Libotte sprl (Ets) is not available. You also can look at reviews of Libotte sprl (Ets), open positions, location of Libotte sprl (Ets) on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Libotte sprl (Ets), Liège: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Libotte sprl (Ets), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Libotte sprl (Ets), Liège: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Libotte sprl (Ets), employees, financial statistics.