Lemmens Cablerie-Corderie

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • Lemmens Cablerie-Corderie
Private companiesFurniture and Fixtures • Lemmens Cablerie-Corderie

Contactgegevens Lemmens Cablerie-Corderie: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Lemmens Cablerie-Corderie: address, phone, fax, email, website, opening hours

Lemmens Cablerie-Corderie

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Neef 15; 4130; Esneux (Tilff), België

Telefoon (phone): 04 388 14 96 (+32-04 388 14 96) 04 388 14 96 (+32-04 388 14 96)

Fax (fax): 04 388 33 35 (+32-04 388 33 35) 04 388 33 35 (+32-04 388 33 35)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Lemmens Cablerie-Corderie: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Lemmens Cablerie-Corderie"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Lemmens Cablerie-Corderie"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Lemmens Cablerie-Corderie, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Lemmens Cablerie-Corderie. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Lemmens Cablerie-Corderie, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Lemmens Cablerie-Corderie. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Lemmens Cablerie-Corderie
Products information Lemmens Cablerie-Corderie

BTW identificatienummer (tax): BE02009368896
Ondernemingsnummer: 7286926269
Hoofdstad (capital): 287,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 433,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Cables & wires - Steel; Tarpaulins; Lifting gear; Hoisting- & lashingbelts; Chains & chain drives; Ropes & twines; Tents (Halls) - Mfg. & Hire; Hand pallet trucks; Swimming pools - Covers; Tackles; Safety equipment - Individual & collective

Product categorie (product category): Banners

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Lemmens Cablerie-Corderie
(Get full report from official database of BE for Lemmens Cablerie-Corderie)

Aanvulling soorten activiteiten voor Lemmens Cablerie-Corderie
Addition kinds of activities for Lemmens Cablerie-Corderie

206301. Droge bietensuikerproducten, behalve raffinage | Dry beet sugar products, except refining
502304. Vloerbedekkingen | Floor coverings
20879907. Siroop, aroma (behalve drank) | Syrups, flavoring (except drink)
23250201. Shorts (outerwear): mannen, jongeren en jongens | Shorts (outerwear): men's, youths', and boys'
28229912. Gevulkaniseerde oliën | Vulcanized oils
50939908. Scavengering | Scavengering
73590704. Hot tub en spa verhuur | Hot tub and spa rental

Werken bij Lemmens Cablerie-Corderie: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Lemmens Cablerie-Corderie: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Lemmens Cablerie-Corderie. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Lemmens Cablerie-Corderie. Looking for open vacancies in other companies

  • Teamcoach kinesitherapie (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AZ ST.-JAN AV

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Als teamcoach ondersteun je de adjunct verantwoordelijke kinesitherapie en de verantwoordelijke kinesitherapie in de dagelijkse operationele werking van de dienst op de campus SFX of campus HS. Daarnaast sta je in voor het kinesitherapeutisch screenen, diagnosticeren en behandelen van patiënten (individueel of in groep) met motorische, fysiologische, respiratoire of cardiovasculaire problemen teneinde hun mobiliteit en motoriek te behouden en/of te herwinnen.

  • Bijverdienste: Klaarzetter/magazijnier (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een warm grootbakkerij regio Gent zoeken wij een kandidaat die een bijverdienste zoekt. Je bent verantwoordelijk voor het klaarzetten en afleveren van de producten in de verschillende winkels van de centrale.

  • Kwaliteitsmedewerker | Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Synergie Bornem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een groeiend farmaceutisch bedrijf in Puurs is op zoek naar een kandidaat met verantwoordelijkheidsgevoel en een passie voor productie. Als kwaliteitsmedewerker zal je de verschillende productielijnen controleren voor opstart. Je rapporteert je bedenkingen bij lijnverantwoordelijke of ploegbaas en voert op regelmatige tijdstippen controles uit. Aan de hand van staalnames ga je na of de kwaliteit van het product op niveau is.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Mol (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • STUDENT - Customer Service FR/NL (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Talentus Brussel

    Type: Studentenjob

    Controle van de bestellingen die op de websites geplaatst worden Beantwoorden van vragen en klachten van bestaande klanten (restaurants en bestellers) via telefoon, e-mail en social media Vervolledigen van klantdossiers Je soigneert klanten door je klantvriendelijke en oplossingsgerichte aanpak Je beantwoordt vragen m.b.t. facturatie of andere aspecten van het klantendossier Bedrijfsprofiel: Ben je op zoek naar een leuke en boeiende studentenjob, welke je in alle flexibiliteit kan combineren met je studies? Zoek je een werkgever die zich flexibel kan opstellen tegenover jouw lessenrooster alsook examenrooster? Lees dan zeker onderstaande functieomschrijving en solliciteer nu! Voor het kantoor Brussel zoeken wij toffe studenten en/of werknemers om het Customer Service team te versterken. Deze afdeling is 365 dagen/jaar open van 10h tot 22h. Je kan deze functie fulltime uitvoeren, maar ook deeltijds werken is mogelijk volgens jouw eigen beschikbaarheid. Ook vlotte studenten die minstens 3 dagen per week beschikbaar zijn (16h-22h), zijn van harte welkom.

  • Jobstudent Tuinaanleg (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Willebroek dat gespecialiseerd is in tuinaanleg, zijn we op zoek naar een student die 1 of 2 dagen per week kan werken. Bij voorkeur werk je op dinsdag en/of woensdag. Je wordt begeleid door een ervaren collega, die jou alles zal aanleren en jou zal bijstaan tijdens het werk. Ervaring is dus zeker niet vereist, de wil om bij te leren wel.

  • JOBSTUDENT VERPLEEGKUNDIGE (MELSBROEK)

    Regio: MELSBROEK

    Bedrijf: NATIONAAL MS CENTER

    Type: Studentenjob

    Je wil op regelmatige basis komen werken als jobstudent • Je werkt mee aan de revalidatie en behandeling van personen met multiple sclerose of andere chronische neurologische aandoeningen • Je maakt deel uit van een gedreven team van zorgkundigen en verpleegkundigen • Je wordt ingezet in de weekends en vakantieperioden volgens jouw beschikbaarheidskalender.

  • STUDENT VERKOPER JACK & JONES Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    JACK & JONES HASSELT IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van JACK & JONES? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: • Service is bij JACK & JONES prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je maakt de klanten wegwijs in de verschillende collecties, je geeft hen styling advies op maat en informeert hen over de verschillende producten, fittings en materialen; • Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; • Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); • Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; • Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • Jobstudent (m/v) winkel Sint-Denijs-Westrem (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Lidl Belgium

    Type: Studentenjob

    Sta elke klant vriendelijk te woord. Zorg mee voor een nette winkel. Bedien klanten vlot en vriendelijk aan de kassa. Vul de winkelrekken aan. Rangschik de producten netjes. Vervang minder verse producten. Je ziet er samen met je collega’s op toe dat jouw Lidl-Winkel er altijd tip-top uitziet. Een klant kan met elke vraag bij jou terecht. Zo stimuleer je elke dag de verkoop in onze winkels.

  • Magazijnier (GIJVERINKHOVE)

    Regio: GIJVERINKHOVE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de organisatie van het magazijn of opslagplaats voor goederen: de in- en uitvoer en de aankoop van goederen. Je rapporteert functioneel aan de projectmanager en hiërarchisch aan de zaakvoerder. Je bestelt de nodige grondstoffen. Dit kan op aanvraag van de werfcoördinator en/of projectmanager zijn. Je stelt de nodige documenten op en voert de gegevens in de computer in via specifieke computerprogramma's. Je staat in en bent verantwoordelijk voor een correcte stock. Je staat in voor de orde en netheid van het magazijn. Soms sta je ook in voor de organisatie van het laden en lossen. Je staat in voor het afvalbeheer op de site (atelier). Je brengt in overleg met de zaakvoerder verbeteringen aan omtrent organisatie. Je hebt contact met interne en externe klanten en leveranciers.

  • (Assistent) Leidingwerkinspecteur (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Hoboken, actief in preventief onderhoud, zijn we op zoek naar een assistent leidingwerkinspecteur. Als leidingwerkinspecteur zorg je voor een correcte invulling van alle inspectiewerkzaamheden aan leidingwerk, tanks en andere voorkomende inspecties binnen de productiebedrijven van onze industriële relaties. Na een interne training en een uitgebreid inwerktraject waarbij we je leren wat deze inspecties precies inhouden, wanddiktemetingen leren uitvoeren en heel belangrijk het vastleggen van je inspectie bevindingen, ga je zelfstandig op pad om uitvoering te geven aan de lopende inspecties. Je beantwoord op locatie vragen van klanten en denkt met ze mee over het verder uitbouwen van het inspectief onderhoud. Uiteraard verzorg je heldere rapportages over de door jouw uitgevoerde werkzaamheden en werk je de verbetervoorstellen zelf uit. Je wordt hierbij ondersteund door onze Site Manager Leidingwerkinspectie.

  • Onderhoudsmedewerker Sportoase Elshout (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Werfreserve

    • Je staat in voor de schoonmaak van heel het sportcomplex • Opvolgen van een goed stockbeheer. • Schoonmaakmateriaal onderhouden • Het correct opvolgen van poetsschema’s

Zoek naar antwoorden van Lemmens Cablerie-Corderie in sociale netwerken
Look for responds of Lemmens Cablerie-Corderie in social networks

Lees alle opmerkingen voor Lemmens Cablerie-Corderie. Laat een reactie achter voor Lemmens Cablerie-Corderie. Lemmens Cablerie-Corderie bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Lemmens Cablerie-Corderie. Leave a respond for Lemmens Cablerie-Corderie. Lemmens Cablerie-Corderie on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Lemmens Cablerie-Corderie op de google maps. Adres en contacten Lemmens Cablerie-Corderie
Location of Lemmens Cablerie-Corderie on the google maps. Address and contacts of Lemmens Cablerie-Corderie

Andere gerelateerde bedrijven als come Lemmens Cablerie-Corderie Lemmens Cablerie-Corderie: HENDERIJCKX | J.L.D. MOTOR | Matam S.A. | ROGER WATHIEU | Eddy Schuurmans

Other related companies as Lemmens Cablerie-Corderie: HENDERIJCKX | J.L.D. MOTOR | Matam S.A. | ROGER WATHIEU | Eddy Schuurmans

Lemmens Cablerie-Corderie is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Lemmens Cablerie-Corderie, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02009368896. Het bedrijf Lemmens Cablerie-Corderie bevindt zich op het adres: Avenue Neef 15; 4130; Esneux (Tilff). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 287,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 433,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Banners. Lijst met producten zijn Cables & wires - Steel; Tarpaulins; Lifting gear; Hoisting- & lashingbelts; Chains & chain drives; Ropes & twines; Tents (Halls) - Mfg. & Hire; Hand pallet trucks; Swimming pools - Covers; Tackles; Safety equipment - Individual & collective.
De hoofdactiviteit van Lemmens Cablerie-Corderie is Meubels en uitrustingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Lemmens Cablerie-Corderie is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Lemmens Cablerie-Corderie, openstaande posities, locatie van Lemmens Cablerie-Corderie op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Lemmens Cablerie-Corderie is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Lemmens Cablerie-Corderie, company assigned to the tax number BE02009368896. The company Lemmens Cablerie-Corderie is located at the address: Avenue Neef 15; 4130; Esneux (Tilff). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 287,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 433,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Banners. List of products are Cables & wires - Steel; Tarpaulins; Lifting gear; Hoisting- & lashingbelts; Chains & chain drives; Ropes & twines; Tents (Halls) - Mfg. & Hire; Hand pallet trucks; Swimming pools - Covers; Tackles; Safety equipment - Individual & collective.
The main activity of Lemmens Cablerie-Corderie is Furniture and Fixtures, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Lemmens Cablerie-Corderie is not available. You also can look at reviews of Lemmens Cablerie-Corderie, open positions, location of Lemmens Cablerie-Corderie on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Lemmens Cablerie-Corderie, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Lemmens Cablerie-Corderie, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Lemmens Cablerie-Corderie, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Lemmens Cablerie-Corderie, employees, financial statistics.