BIBLIOTHEEK ST-SALVATOR VZW

Particuliere bedrijvenAmusements- en recreatiediensten • BIBLIOTHEEK ST-SALVATOR VZW
Private companiesAmusement and Recreation Services • BIBLIOTHEEK ST-SALVATOR VZW

Contactgegevens BIBLIOTHEEK ST-SALVATOR VZW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BIBLIOTHEEK ST-SALVATOR VZW: address, phone, fax, email, website, opening hours

BIBLIOTHEEK ST-SALVATOR VZW

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MARKTSTRAAT 88; 8530; HARELBEKE, België

Telefoon (phone): 56737073 (+32-56737073) 56737073 (+32-56737073)

Fax (fax): +32 (58) 796-21-29 +32 (58) 796-21-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BIBLIOTHEEK ST-SALVATOR VZW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BIBLIOTHEEK ST-SALVATOR VZW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BIBLIOTHEEK ST-SALVATOR VZW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BIBLIOTHEEK ST-SALVATOR VZW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BIBLIOTHEEK ST-SALVATOR VZW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BIBLIOTHEEK ST-SALVATOR VZW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BIBLIOTHEEK ST-SALVATOR VZW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BIBLIOTHEEK ST-SALVATOR VZW
Products information BIBLIOTHEEK ST-SALVATOR VZW

BTW identificatienummer (tax): BE09277648925
Ondernemingsnummer: 7109771728
Hoofdstad (capital): 917,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 422,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in BIBLIOTHEEK ST-SALVATOR VZW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Openbare bibliotheken and archieven

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BIBLIOTHEEK ST-SALVATOR VZW
(Get full report from official database of BE for BIBLIOTHEEK ST-SALVATOR VZW)

Aanvulling soorten activiteiten voor BIBLIOTHEEK ST-SALVATOR VZW
Addition kinds of activities for BIBLIOTHEEK ST-SALVATOR VZW

4922. Overdracht van aardgas | Natural gas transmission
12419907. Mijnbouwdiensten, nec: brink | Mining services, nec: lignite
22610102. Roller printen van katoenen breedgeweven stoffen | Roller printing of cotton broadwoven fabrics
34920000. Vloeistofkrachtkleppen en slangkoppelingen | Fluid power valves and hose fittings
39939907. Tekens, niet gemaakt in aangepaste teken schilderijen | Signs, not made in custom sign painting shops
91319900. Uitvoerend en wetgevend gecombineerd, nec | Executive and legislative combined, nec

Werken bij BIBLIOTHEEK ST-SALVATOR VZW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BIBLIOTHEEK ST-SALVATOR VZW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BIBLIOTHEEK ST-SALVATOR VZW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BIBLIOTHEEK ST-SALVATOR VZW. Looking for open vacancies in other companies

  • HR Assistant | International | Regio Halen (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: OFFICETEAM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een gedreven HR assistant voor een internationale onderneming. Voor een dynamische onderneming gelegen in regio Limburg zijn wij momenteel op zoek naar een HR medewerker. Je staat in nauw contact met de werknemers en leidinggevende en je rapporteert rechtstreeks aan de HR manager. Functie: Je bent de contactpersoon voor het personeel indien zij vragen hebben met betrekking tot loon, sociale wetgeving, verlof, etc…; Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de loonberekening; Je stelt sociale documenten op; Je verzorgt de opvolging van alle sociaal-administratieve verplichtingen; Je bereidt rapporteren voor en maakt statistieken op; Je maakt contracten op; … Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Logistiek coördinator (m/v) gezocht (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Logistiek zit in jou! Je bent gepassioneerd door deze sector en wenst hierin jouw verdere carriere opbouwen? Ter uitbreiding van zijn team, is onze klant, actief op logistiek vlak, op zoek naar 2 coördinatoren voor onmiddellijke indiensttreding. Als logistieke coördinator ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding en werkzaamheden van jouw team. Je wordt aangestuurd door en legt verantwoording af aan de Operational Manager. In overleg met de medewerkers stel je realistische verbeterdoelstellingen op, en creërt voorwaarden waarbinnen deze gehaald kunnen worden. Je stelt werkplanning en werkvoorbereiding op voor je afdeling. Je stuurt aan, monitort en motiveert jouw team om zo de opgestelde KPI's en SLA's te behalen. Je neemt proactief deel aan de operationele uitvoering (nl het ontvangen, verzendklaar maken en verzenden) van de goederen, en de administratieve opvolging hiervan. Je zorgt voor de verlaging van de interne logistieke kosten en waakt over de kosten en budgetten. Je werkt proactief mee aan de implementaties van de verbeterprocessen. Je bent eveneens verantwoordelijk voor de veiligheid van het pand, de goederen en de medewerkers. Dit takenpakket wordt uitgebreider naarmate je vordert in de firma. Je zal voltijds tewerkgesteld worden, dit in een 5-ploegen systeem.

  • Werkvoorbereider (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant gespecialiseerd in de kunstoftechniek, zijn we op zoek naar een werkvoorbereider - projectengineer.  De Project Engineer - Werkvoorbereider werkt samen in een team, en is verantwoordelijk voor de technische en organisatorische voorbereiding en begeleiding van projecten van a tot z. De Project Engineer – Werkvoorbereider beheert meerdere projecten tegelijkertijd. De project engineer – werkvoorbereider maakt deel uit van de projectafdeling en rapporteert aan de productiemanager. Taken:  Technische en organisatorische voorbereiding/begeleiding van project van A tot Z. Na ontvangst van de bestelling van onze klant en na overleg met je collega Calculator, maak je de vertaalslag van kostprijscalculatie naar uitvoering ; opstellen van materiaallijsten, interne werkopdrachten, externe bestellingen, planning van de leveringen, meer- of minderwerk signaleren en facturatie voorbereiden. Je maakt isometrische of aanzichttekeningen in Autocad over het te realiseren project. Je onderhoudt contact tijdens de uitvoeringsfase met de klant en onze projectleider om tot een optimaal resultaat te komen voor beide partijen.

  • All Around Medewerker Magazijnier (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de bouwsector zijn we op zoek naar een allround medewerker om ons team te versterken U maakt pick orders en maakt bestellingen van materieel en materiaal klaar voor bouwwerven. • U zorgt mee voor de aanmaak van de bijhorende documenten. • U beheert mee de stockvoorraden. • U ontvangt de retour transporten van bouwwerven en inventariseert de goederen. • U kijkt retourmaterieel na op werking en netheid en herstelt of poetst ze indien nodig. • U neemt leveringen aan en voert deze in de magazijnvoorraden in. • U laadt en lost vrachtwagens. • U controleert leveringsbonnen van externe leveranciers. • U zet werfbestellingen klaar.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Oosterzele solliciteer via sms (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Enthousiaste huishoudhulp met eigen vervoer voor de regio Geel-Mol (19u of 30u) (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: WEB

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar een enthousiast iemand met of zonder ervaring. Werkattitude en motivatie zijn voor ons belangrijker dan ervaring of studieniveau. Je werkt bij gezinnen thuis. Poetsen is je belangrijkste taak, af en toe wordt je takenpakket uitgebreid met strijken, koken of boodschappen doen. Je bent woonachtig in de regio en beschikt over eigen vervoer. (wagen, bromfiets of fiets) Denk je dat deze job iets voor u is, laat ons dan snel iets weten. Wie weet maak je binnenkort wel deel uit van ons team!

  • HUISHOUDHULP (M/V) VEURNE (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS NIEUWPOORT

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • ALL-ROUND ARBEIDER RUWBOUW (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: BOLCKMANS

    Type: Vaste Job

    Bolckmans nv is momenteel op zoek naar een all-round arbeider ruwbouw uit de regio Brecht - Hoogstraten. Als all-round arbeider ruwbouw voert u diverse karweiwerken op onze werven uit zodat deze correct, efficiënt en tijdig uitgevoerd zijn. Uw takenpakket bestaat uit funderingswerken (zowel traditionele als systeembekisting), montage kleine constructiewerken, montage dak -en wandbekleding en de afwerking ervan, oplossen van diverse opleveringspunten en uitvoeren aanpassingswerken. Deze werken voert u samen uit met uw collega's die ook in de regio Hoogstraten-Brecht woonachtig zijn.

  • STEDENBOUWKUNDIG MEDEWERKER (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DUMOULIN JOS bvba

    Type: Vaste Job

    Dumoulin Jos bvba, gangmaker in vernieuwend verkavelingsontwerp, is op zoek naar een enthousiaste STEDENBOUWKUNDIG medewerker voor het ontwerpen van verkavelingen en het opmaken van aanvraagdossiers. Je staat in voor: de digitale cartografie van een bestemmingsplan opstellen; een verkavelingsproject van bouwgrond uitwerken; grondplannen of documenten uitwerken; presentatieplannen en bundels uitwerken; opstellen van motivatienota's en toelichtingsnota's; uitwerken van stedenbouwkundige voorschriften; opvolgen van aanvraagprocedures.

  • Python Developer - Tijdelijk (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: V-IT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze klant te Brussel ben ik op zoek naar een aantal Python Developers. Locatie: Brussel IT Team: +- 10 developers Start: ASAP Duurtijd: 31/12/2018 + mogelijke verlengingen voor heel 2019

  • Vastgoedmakelaar (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: FUNDAMENT R&S

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je wordt mede verantwoordelijk voor het inkopen, verkopen en verhuren van bestaand vastgoed binnen jouw regio. Via gerichte prospectie win je het vertrouwen van klanten waardoor je succesvol de opdrachten/mandaten kan bekomen. Door de glasheldere contractvoorwaarden, jouw overtuigingskracht en het voeren van correcte publiciteit, realiseer je mooie deals. Je behandelt jouw dossiers vanaf het eerste contact met de potentiële klant tot aan de notariële akte. Je rapporteert aan de zaakvoerder.

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio ZWEVEGEM (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

Zoek naar antwoorden van BIBLIOTHEEK ST-SALVATOR VZW in sociale netwerken
Look for responds of BIBLIOTHEEK ST-SALVATOR VZW in social networks

Lees alle opmerkingen voor BIBLIOTHEEK ST-SALVATOR VZW. Laat een reactie achter voor BIBLIOTHEEK ST-SALVATOR VZW. BIBLIOTHEEK ST-SALVATOR VZW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BIBLIOTHEEK ST-SALVATOR VZW. Leave a respond for BIBLIOTHEEK ST-SALVATOR VZW. BIBLIOTHEEK ST-SALVATOR VZW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BIBLIOTHEEK ST-SALVATOR VZW op de google maps. Adres en contacten BIBLIOTHEEK ST-SALVATOR VZW
Location of BIBLIOTHEEK ST-SALVATOR VZW on the google maps. Address and contacts of BIBLIOTHEEK ST-SALVATOR VZW

Andere gerelateerde bedrijven als come BIBLIOTHEEK ST-SALVATOR VZW BIBLIOTHEEK ST-SALVATOR VZW: FLANDRIA FEESTZAAL | NOVABIL NV | DECHAMPS sa | V. RENIER | MARC THOMSON

Other related companies as BIBLIOTHEEK ST-SALVATOR VZW: FLANDRIA FEESTZAAL | NOVABIL NV | DECHAMPS sa | V. RENIER | MARC THOMSON

BIBLIOTHEEK ST-SALVATOR VZW is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BIBLIOTHEEK ST-SALVATOR VZW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09277648925. Het bedrijf BIBLIOTHEEK ST-SALVATOR VZW bevindt zich op het adres: MARKTSTRAAT 88; 8530; HARELBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 917,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 422,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Openbare bibliotheken and archieven. Producten gemaakt in BIBLIOTHEEK ST-SALVATOR VZW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BIBLIOTHEEK ST-SALVATOR VZW is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BIBLIOTHEEK ST-SALVATOR VZW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BIBLIOTHEEK ST-SALVATOR VZW, openstaande posities, locatie van BIBLIOTHEEK ST-SALVATOR VZW op de kaart.

BIBLIOTHEEK ST-SALVATOR VZW is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is BIBLIOTHEEK ST-SALVATOR VZW, company assigned to the tax number BE09277648925. The company BIBLIOTHEEK ST-SALVATOR VZW is located at the address: MARKTSTRAAT 88; 8530; HARELBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 917,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 422,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Openbare bibliotheken and archieven. Products created in BIBLIOTHEEK ST-SALVATOR VZW were not found.
The main activity of BIBLIOTHEEK ST-SALVATOR VZW is Amusement and Recreation Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BIBLIOTHEEK ST-SALVATOR VZW is not available. You also can look at reviews of BIBLIOTHEEK ST-SALVATOR VZW, open positions, location of BIBLIOTHEEK ST-SALVATOR VZW on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BIBLIOTHEEK ST-SALVATOR VZW, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BIBLIOTHEEK ST-SALVATOR VZW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BIBLIOTHEEK ST-SALVATOR VZW, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BIBLIOTHEEK ST-SALVATOR VZW, employees, financial statistics.