TECHNICAR LA LOUVIERE

Contactgegevens TECHNICAR LA LOUVIERE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TECHNICAR LA LOUVIERE: address, phone, fax, email, website, opening hours

TECHNICAR LA LOUVIERE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE HAMOIR 197; 7100; LA LOUVIERE, België

Telefoon (phone): 64265214 (+32-64265214) 64265214 (+32-64265214)

Fax (fax): +32 (82) 109-69-10 +32 (82) 109-69-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TECHNICAR LA LOUVIERE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TECHNICAR LA LOUVIERE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TECHNICAR LA LOUVIERE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TECHNICAR LA LOUVIERE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TECHNICAR LA LOUVIERE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TECHNICAR LA LOUVIERE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TECHNICAR LA LOUVIERE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TECHNICAR LA LOUVIERE
Products information TECHNICAR LA LOUVIERE

BTW identificatienummer (tax): BE02019256591
Ondernemingsnummer: 9129333496
Hoofdstad (capital): 572,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 222,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in TECHNICAR LA LOUVIERE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Onderdelen and accessoires voor auto's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TECHNICAR LA LOUVIERE
(Get full report from official database of BE for TECHNICAR LA LOUVIERE)

Aanvulling soorten activiteiten voor TECHNICAR LA LOUVIERE
Addition kinds of activities for TECHNICAR LA LOUVIERE

272100. periodieken | Periodicals
16290404. Houtverwijdering | Timber removal
23890201. Academische kledingstukken (caps and gowns) | Academic vestments (caps and gowns)
33219901. Kookgereedschap, gietijzer | Cooking utensils, cast iron
38419904. Fysiotherapie apparatuur, elektrisch | Physiotherapy equipment, electrical
39490505. Cartridge riemen, sport type | Cartridge belts, sporting type
50460300. Commerciële keuken- en levensmiddelenuitrusting | Commercial cooking and food service equipment
79991204. Rodeo operatie | Rodeo operation

Werken bij TECHNICAR LA LOUVIERE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TECHNICAR LA LOUVIERE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TECHNICAR LA LOUVIERE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TECHNICAR LA LOUVIERE. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser | Conventioneel plaatbewerker (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wat is er mooier dan te werken in een familiale omgeving waar het geluid van de metaalbewerkingsmachines je als muziek in de oren klinkt? Hoe tof is dit? Ervoor zorgen dat de vele bestaande klanten zoals steeds tevreden klanten blijven, en het werk van jouw voorganger die binnenkort in pensioen gaat overnemen, dat is waar dit metaalbedrijf jou voor nodig heeft. Met jouw motivatie en jouw talent ben jij de ideale persoon voor deze vacature. Je komt terecht in een echt familiebedrijf met een aangename sfeer dat al meer dan 50 jaar bestaat, en dat een heel goede naam heeft binnen de metaalsector. Je zal er vooral actief zijn als lasser, en dat zowel halfautomaat, TIG als met de baguette, en als plaatbewerker aan een conventionele snij- en plooibank. Hiernaast zal je jouw kennis ook kunnen toepassen bij het monteren van machines in de werkplaats.

  • Magazijnier / Orderpicker (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in regio Sint-Katelijne-Waver zijn we op zoek naar dynamische Orderpickers (m/v). Als orderpicker, zorg je ervoor dat bestellingen correct klaargezet worden en tijdig vertrekken voor verzending. Dit gebeurt hoofdzakelijk manueel en met behulp van een handscansysteem. De te picken orders zijn zowel kleine producten als grotere stukken. Je werkt in teams van +/- 5 medewerkers en dit een wisselend 3 ploegenstelsel.

  • Orderpicker 2pl (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gekend bedrijf in Oudenaarde dat wereldwijd gekend is voor het produceren van reiskoffers zijn we op zoek naar orderpickers om in het magazijn aan de slag te gaan. Je gaat aan de slag op basis van een bestelbon om de juiste goederen uit het magazijn te halen. Je scant alle goederen in en zet ze nadien op de transportband zodat de verantwoordelijke voor het laden/lossen alles in de vrachtwagen kunnen laden. Deze job houdt enkel manueel orderpicking in, je zal hierbij niet met de heftruck rijden.

  • Poetshulp (BELLEM)

    Regio: BELLEM

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een poetsbedrijf in regio Aalter zijn wij op zoek naar een gemotiveerde poetshulp voor professionele schoonmaak. Taken: schoonmaak van burelen, gemeenschappelijke ruimtes, sanitair schoonmaak in een labo

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Stevoort, 26 uur per week (STEVOORT)

    Regio: STEVOORT

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 26 uren per week, te presteren in 4 à 5 dagen, voor 2 gastgezinnen wonende te Stevoort. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Bij het opmaken van de plannen houden we uiteraard rekening met jouw planning. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp regio Maria Aalter - voltijds / deeltijds (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Maria Aalter zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • Winkelmedewerker Tankstation (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een winkelbediende voor een tankstation te Hasselt. Tot jouw takenpakket behoren het bedienen van de kassa, het aanvullen van de rekken en het schoonmaken van de winkel. Je werkt in een deeltijds, variabel uurrooster, ook in het weekend. De shop is geopend van 6-23 uur, dus de werkuren zijn tijdens deze uren.

  • Jobstudent hersteller paletten (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: BRUGS PALETTENBEDRIJF

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een jobstudent die onze paletten nakijkt op fouten en gebreken. Je herstelt de paletten met nieuwe stukken.

  • ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (WAARDAMME)

    Regio: WAARDAMME

    Bedrijf: VS & PARTNERS FENESTRA

    Type: Vaste Job

    Verwerken van documenten (leveringsbons, facturen, ...) - opvolgen van bestellingen & leveringen - opvolgen klanten met betalingsproblemen - verwerken klantengegevens - ondersteuning van vertegenwoordigers via mail, telefoon, ... - verwerken bestellingen - 1e aanspreekpunt voor klanten binnen de firma

  • Testingenieur! (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de elektrische en mechanische eindcontrole van onze middenspanningscellen. Bij eventuele gebreken neem je de verantwoordelijkheid om de levering tegen te houden. Je staat in voor de FAT (Factory Acceptance Test) en zorgt dat alle buitengaande middenspanningsborden aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Nadien verzorg je ook de administratieve opvolging binnen ons intern ERP-softwarepakket.

  • Automecanicien (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor een klant te Hasselt zijn we dringend op zoek naar een zelfstandige automecanicien. Je staat in voor het onderhoud van personenwagens.

  • Projectmanager ontwikkeling - bouwcoördinatie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als projectmanager actief in de projectontwikkeling en bouwcoördinatie, bent u betrokken in zowel het voortraject, ontwerp en uitvoering van het residentieel bouwproject. Uw takenpakket bestaat zowel uit verantwoordelijkheden binnen voorbereiding en uitvoering. U begeleidt zowel architect als studiebureau in het opmaken van het aanvraagdossier voor SV en MV. U bestudeert plannen en berekeningen, verzorgt het dossier en maak een verkooplastenboek op. Na het verkrijgen van de SV stelt u het uitvoeringsdossier samen. U contacteert, negotieert en contracteert onderaannemers. In de uitvoeringsfase bewaakt u de kwaliteit, planning en het budget. U staat in voor de werfvergaderingen, het opvolgen van de werken in uitvoering en zoekt oplossingen bij mogelijke problemen. U werkt nauw samen met de zaakvoerder en met de verantwoordelijke voor de verkoop/klantenbegeleiding.

Zoek naar antwoorden van TECHNICAR LA LOUVIERE in sociale netwerken
Look for responds of TECHNICAR LA LOUVIERE in social networks

Lees alle opmerkingen voor TECHNICAR LA LOUVIERE. Laat een reactie achter voor TECHNICAR LA LOUVIERE. TECHNICAR LA LOUVIERE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TECHNICAR LA LOUVIERE. Leave a respond for TECHNICAR LA LOUVIERE. TECHNICAR LA LOUVIERE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TECHNICAR LA LOUVIERE op de google maps. Adres en contacten TECHNICAR LA LOUVIERE
Location of TECHNICAR LA LOUVIERE on the google maps. Address and contacts of TECHNICAR LA LOUVIERE

Andere gerelateerde bedrijven als come TECHNICAR LA LOUVIERE TECHNICAR LA LOUVIERE: Van den Bossche H | Van Wambeke M | A.D. Climat | Caneve | LES LAURIERS ROSES

Other related companies as TECHNICAR LA LOUVIERE: Van den Bossche H | Van Wambeke M | A.D. Climat | Caneve | LES LAURIERS ROSES

TECHNICAR LA LOUVIERE is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TECHNICAR LA LOUVIERE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02019256591. Het bedrijf TECHNICAR LA LOUVIERE bevindt zich op het adres: RUE HAMOIR 197; 7100; LA LOUVIERE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 572,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 222,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Onderdelen and accessoires voor auto's. Producten gemaakt in TECHNICAR LA LOUVIERE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TECHNICAR LA LOUVIERE is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TECHNICAR LA LOUVIERE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TECHNICAR LA LOUVIERE, openstaande posities, locatie van TECHNICAR LA LOUVIERE op de kaart.

TECHNICAR LA LOUVIERE is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is TECHNICAR LA LOUVIERE, company assigned to the tax number BE02019256591. The company TECHNICAR LA LOUVIERE is located at the address: RUE HAMOIR 197; 7100; LA LOUVIERE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 572,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 222,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Onderdelen and accessoires voor auto's. Products created in TECHNICAR LA LOUVIERE were not found.
The main activity of TECHNICAR LA LOUVIERE is Automotive Repair, Services and Parking, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of TECHNICAR LA LOUVIERE is not available. You also can look at reviews of TECHNICAR LA LOUVIERE, open positions, location of TECHNICAR LA LOUVIERE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TECHNICAR LA LOUVIERE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TECHNICAR LA LOUVIERE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TECHNICAR LA LOUVIERE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TECHNICAR LA LOUVIERE, employees, financial statistics.