MORTIER BANDENCENTRALE

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • MORTIER BANDENCENTRALE
Private companiesTextile Mill Products • MORTIER BANDENCENTRALE

Contactgegevens MORTIER BANDENCENTRALE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MORTIER BANDENCENTRALE: address, phone, fax, email, website, opening hours

MORTIER BANDENCENTRALE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUISELEEDSESTEENWEG 44; 8700; TIELT, België

Telefoon (phone): 51400639 (+32-51400639) 51400639 (+32-51400639)

Fax (fax): +32 (69) 232-54-40 +32 (69) 232-54-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MORTIER BANDENCENTRALE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MORTIER BANDENCENTRALE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MORTIER BANDENCENTRALE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MORTIER BANDENCENTRALE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MORTIER BANDENCENTRALE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MORTIER BANDENCENTRALE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MORTIER BANDENCENTRALE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MORTIER BANDENCENTRALE
Products information MORTIER BANDENCENTRALE

BTW identificatienummer (tax): BE01585021972
Ondernemingsnummer: 4716949462
Hoofdstad (capital): 342,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 648,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in MORTIER BANDENCENTRALE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Onderdelen and accessoires voor auto's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MORTIER BANDENCENTRALE
(Get full report from official database of BE for MORTIER BANDENCENTRALE)

Aanvulling soorten activiteiten voor MORTIER BANDENCENTRALE
Addition kinds of activities for MORTIER BANDENCENTRALE

382500. Instrumenten om elektriciteit te meten | Instruments to measure electricity
10990104. Beryllium-ertswinning | Beryllium ore mining
16290107. Havenconstructie | Harbor construction
17310401. Toegangscontrolesystemen specialisatie | Access control systems specialization
27590202. Postkaarten, foto: printen, nsk | Post cards, picture: printing, nsk
28690502. Monosodiumglutamaat | Monosodium glutamate
29520101. Mastiek dakcompositie | Mastic roofing composition
36459904. Vloerlampen | Floor lamps
86110000. Bedrijfsverenigingen | Business associations

Werken bij MORTIER BANDENCENTRALE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MORTIER BANDENCENTRALE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MORTIER BANDENCENTRALE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MORTIER BANDENCENTRALE. Looking for open vacancies in other companies

  • Event en Incentive planner (KOEKELBERG)

    Regio: KOEKELBERG

    Bedrijf: ADECCO ASSE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij een diploma Toerisme op zak en zou je graag tijdelijk aan de slag als event en incentive planner? Dan bieden wij jou een boeiende job aan in Koekelberg. Je bent perfect tweetalig Nederlands en Spaans. Je krijgt een training on the job zodat je hotels, excursies en gidsen kan inplannen in Brussel.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Weerde M/V (WEERDE)

    Regio: WEERDE

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Merksem/Brasschaat (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.  Voor deze regio's dient u over een auto of bromfiets te beschikken.

  • Huishoudhulp regio Liedekerke (LIEDEKERKE)

    Regio: LIEDEKERKE

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U gaat bij cliënten aan huis in regio Liedekerke en staat in voor het onderhoud van de woning, was, strijk, maaltijden bereiden...

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO EVERGEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Student poetshulp op woensdag en zaterdag 3u (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Studentenjob

    Voor een sportclub regio Deinze zijn wij op zoek naar een poetshulp om op woensdagnamiddag en zaterdag te werken, telkens 3u. Je poetst de kleedkamers, het sanitair en de cafetaria. Studentenjob op lange termijn!

  • LESGEVER ZWEMMEN (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks zwemmen aan het lager onderwijs (start 17 oktober tem 22 december 2018) in Waregem zijn we op zoek naar een losse lesgever. De lessen gaan telkens door op vrijdag van 15:30-19:30. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • ICT en PC technicus (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: PC Tech

    Type: Vaste Job

    Sinds 2007 levert PCTECH in Vichte zijn klanten in Vlaanderen en Wallonië totaaloplossingen inzake IT en telecom. Dankzij onze gedegen product- en marktkennis en onze ruime visie kunnen wij als geen ander een alomvattende dienstverlening aanbieden.   Om onze service t.a.v. de klant nóg te verbeteren, zoeken wij momenteel een (m/v) ICT en PC technicus Ben jij een handige Harry met een meer dan normale interesse voor hardware? Heb je tijdens je studies een passie ontwikkeld voor hardware? Dan hebben wij misschien wel de job van je dromen! Als Hard en Software technicus sta jij bij onze klanten in voor de snelle en correcte plaatsing en installatie van hardware en de implementatie van software en bijbehorende updates. Zodra een klant zijn computer, printer of ander toestel uit ons uitgebreide assortiment ontvangen heeft, trek jij ter plekke om alles te installeren en werkingsklaar te maken. Daarbij heb je ook ruime aandacht voor de softwarekant: je installeert de gevraagde programma’s, verzorgt updates voor bijvoorbeeld de firewall en antivirusprogramma’s en checkt de werking van het back-upsysteem. Daarbij hou je je steeds aan de door ons vastgelegde procedures.

  • Junior dossierbeheerder accountancy (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Sterke begeleiding Alle kansen Nauwe band met de klant Kwaliteit Work-life-balance Is dit de ideale samenvatting van jouw droomjob? Perfect! Onze klant is een groeiend en modern accountantskantoor in Aalst met een interessant en uiteenlopend cliënteel. Het kantoor plaatst een nauwe band met de cliënten op de eerste plaats. Het kantoor werd onlangs volledig vernieuwd waardoor er plaats is vrijgekomen om jou met open armen te ontvangen. Dit doe je: Als junior word je ingezet voor een aantal verschillende dossiers: kmo's, éénmanszaken, vrije beroepers,… . Je beheert dossiers van A-Y. Daarmee bedoelen wij: Algemene boekhoudkundige taken (inboeken van AKF & VKF, voorbereiden van de balansen) Fiscale aangiftes (PB, BTW, VENN.B) Indien jij er klaar voor bent, krijg je steeds meer taken toevertrouwd. In de toekomst kan je volledig zelfstandig je eigen dossiers beheren! Daarbij behoort uiteraard ook het klantenadvies.

  • Uitzendconsulent Konvert Interim Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Voor ons kantoor, Konvert Interim Kortrijk, zijn wij op zoek naar een gedreven Uitzendconsulent(e) (m/v) met of zonder ervaring: Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: - Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures maar ook geschikte vacatures zoeken voor onze kandidaten - Telefonische prospectie om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken - Je begeleidt en volgt je kandidaten op tijdens hun sollicitatieproces en tewerkstelling - Je zorgt voor een correcte administratieve opmaak en opvolging van contracten en prestaties

  • HR Officer (m/v) (LAUWE)

    Regio: LAUWE

    Bedrijf: JET IMPORT

    Type: Vaste Job

    Als HR Officer zorg je mee voor de verdere professionalisering van de verschillende HR processen en werk je in tandem met de HR Business Partner op diverse HR domeinen en –vraagstukken. Je werkt op uiteenlopende “softe” HR gebieden, waarbij rekrutering en selectie de eerste focus is. Je zal instaan voor : · Het talent sourcing proces van A tot Z; na het opstellen van een wervende vacaturetekst en de definiëring van de juiste rekruteringsmethode, beheer je eveneens de instroom en sta je in voor de eerste selectie (zowel telefonische screening als 1e interviews), waarbij je geschikte kandidaten vervolgens intern voorstelt en voor hen het eerste aanspreekpunt blijft doorheen het volledige rekruteringsproces. · Het uitrollen van onze employer branding strategie · De verdere fine-tuning en coördinatie van het onboardingproces · Het ondersteunen van de HR-Business Partner en de leidinggevenden bij de implementatie van het opleidingsplan en evaluatie van de medewerkers

  • zelstandige installateur / technieker van kachels (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: HESTIAFIRE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken een zelfstandige medewerker / technieker voor het installeren en onderhouden van kachels en haarden voor 1 of meerdere dagen in de week

Zoek naar antwoorden van MORTIER BANDENCENTRALE in sociale netwerken
Look for responds of MORTIER BANDENCENTRALE in social networks

Lees alle opmerkingen voor MORTIER BANDENCENTRALE. Laat een reactie achter voor MORTIER BANDENCENTRALE. MORTIER BANDENCENTRALE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MORTIER BANDENCENTRALE. Leave a respond for MORTIER BANDENCENTRALE. MORTIER BANDENCENTRALE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MORTIER BANDENCENTRALE op de google maps. Adres en contacten MORTIER BANDENCENTRALE
Location of MORTIER BANDENCENTRALE on the google maps. Address and contacts of MORTIER BANDENCENTRALE

Andere gerelateerde bedrijven als come MORTIER BANDENCENTRALE MORTIER BANDENCENTRALE: De Roeve Patrick | Rainchon M Glashandel | Museum Eugeen Van Mieghem | LECHIEN V. | PHARMACIE DARBE

Other related companies as MORTIER BANDENCENTRALE: De Roeve Patrick | Rainchon M Glashandel | Museum Eugeen Van Mieghem | LECHIEN V. | PHARMACIE DARBE

MORTIER BANDENCENTRALE is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MORTIER BANDENCENTRALE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01585021972. Het bedrijf MORTIER BANDENCENTRALE bevindt zich op het adres: RUISELEEDSESTEENWEG 44; 8700; TIELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 342,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 648,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Onderdelen and accessoires voor auto's. Producten gemaakt in MORTIER BANDENCENTRALE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MORTIER BANDENCENTRALE is Textielmolenproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MORTIER BANDENCENTRALE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MORTIER BANDENCENTRALE, openstaande posities, locatie van MORTIER BANDENCENTRALE op de kaart.

MORTIER BANDENCENTRALE is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is MORTIER BANDENCENTRALE, company assigned to the tax number BE01585021972. The company MORTIER BANDENCENTRALE is located at the address: RUISELEEDSESTEENWEG 44; 8700; TIELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 342,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 648,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Onderdelen and accessoires voor auto's. Products created in MORTIER BANDENCENTRALE were not found.
The main activity of MORTIER BANDENCENTRALE is Textile Mill Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of MORTIER BANDENCENTRALE is not available. You also can look at reviews of MORTIER BANDENCENTRALE, open positions, location of MORTIER BANDENCENTRALE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MORTIER BANDENCENTRALE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MORTIER BANDENCENTRALE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MORTIER BANDENCENTRALE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MORTIER BANDENCENTRALE, employees, financial statistics.