COVALUX

Contactgegevens COVALUX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COVALUX: address, phone, fax, email, website, opening hours

COVALUX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SAINT-GILLES 57; 5590; CINEY, België

Telefoon (phone): 83214711 (+32-83214711) 83214711 (+32-83214711)

Fax (fax): +32 (53) 851-95-44 +32 (53) 851-95-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COVALUX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COVALUX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COVALUX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COVALUX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COVALUX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COVALUX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COVALUX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COVALUX
Products information COVALUX

BTW identificatienummer (tax): BE05087738037
Ondernemingsnummer: 4889709472
Hoofdstad (capital): 615,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 635,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in COVALUX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Onderdelen and accessoires voor auto's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COVALUX
(Get full report from official database of BE for COVALUX)

Aanvulling soorten activiteiten voor COVALUX
Addition kinds of activities for COVALUX

5139. Schoeisel | Footwear
33550100. Aluminium draad en kabel | Aluminum wire and cable
36410204. Infrarood lampen gloeilampen | Infrared lamps bulbs
45819900. Luchthavens, vliegvelden en diensten, niet inbegrepen | Airports, flying fields, and services, nec
56990103. Werkkleding | Work clothing
58129904. Kiprestaurant | Chicken restaurant
96119901. Consumentenbescherming kantoor, regering | Consumer protection office, government

Werken bij COVALUX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COVALUX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COVALUX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COVALUX. Looking for open vacancies in other companies

  • PRODUCTIEMEDEWERKER M/V (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groentenbedrijf zijn wij op zoek naar een gedreven productiemedewerker. Je verricht manueel inpakwerk in een koude productieomgeving. Je bent in staat een vlot tempo te volgen en werkt nauwkeurig mits visuele controle. Je volgt nauwgezet de voorschriften inzake hygiëne en veiligheid. Je zorgt voor een vlot verloop van het inpakproces en werkt nauwkeurig samen met collega-inpakkers.

  • projectleider (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is gespecialiseerd in dakwerken zijn hiervoor op zoek naar 2 projectleiders  Je staat in voor de technische voorbereiding van projecten. Je organiseert en coördineert de werven op het vlak van mensen en middelen met het oog op kwaliteit, veiligheid en rendabiliteit. Dit alles binnen de afgesproken deadlines. Je stuurt de onderaannemers aan en lost eventuele problemen op Je voert de nodige werfbezoeken uit om de technische uitvoering te waarborgen Je waakt over de correcte toepassing van alle procedures en voorschriften inzake veiligheid. Je bezorgt gegevens betreffende de uitgevoerde werken aan de administratie, kijkt de aankoopfacturen na en maakt indien nodig duidelijke afspraken op papier met opdrachtgevers en onderaannemers. Je controleert nauwgezet de budgetten en staat in voor de nacalculatie van projecten.

  • Bekister (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Herentals zijn we op zoek naar een ervaren bekister.

  • Bordenbouwer (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bordenbouwer / elektricien gezocht voor een firma gelegen te Heusden-Zolder. Als bordenbouwer sta je in voor het uitvoeren van opstellingen van schakelborden en het kableren van de verschillende schakelborden volgens een elektrische schema of plan. Je werkt in dagdienst van maandag tot donderdag van 7u30 tot 16u15 en op vrijdag van 7u30 tot 12u30. (38u week)

  • Koeltechnieker (m/v) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Wilrijk zijn we op zoek naar een KOELTECHNIEKER (m/v).

  • Huishoudhulp Regio Zelzate/Wachtebeke (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Evergem

    Type: Dienstenchequebaan

    Zin in een job met flexibele uren en afwisselende taken? Met een aantrekkelijk loon en heel wat voordelen? Ga dan aan de slag als huishoudhulp via Tempo-Team. Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde huishoudhulp voor de regio Zelzate en Wachtebeke Je staat in voor het huishouden bij verschillende gezinnen. Wat zijn je mogelijk taken? - Onderhoud van de keuken, leefruimtes en slaapkamers - Stoffen en stofzuigen - Dweilen en sanitair onderhoud - Wassen en strijken Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt je in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en helpt je bij al jouw vragen.

  • E-commerce I Student (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

    Type: Studentenjob

    The Lab heeft met zijn geeky webshop de handen vol om de collectie voortdurend up to date te houden. Breng jij als marketeer het product aan de man? Als E-commerce medewerker haal je voldoening uit een vlekkeloze aankoop van bestelling tot levering. Ben jij in staat om met jouw enthousiasme de werkdruk van jouw collega’s te verlichten? Werk je het liefst achter de schermen en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en is orde en structuur een absolute must? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou! TAKEN Verzameling en verwerking van de productinformatie voor de e-shop Verzameling van het beeldmateriaal om de producten aantrekkelijk te presenteren Continue kwaliteitscontrole Je houdt de doelgroep steeds in het achterhoofd Je bent sterk op de hoogte van SEO en weet hoe je het moet toepassen Je houdt steeds de huis- en schrijfstijl voor ogen Je kan nieuwe producten foutloos opladen en bewerken Je houdt controle op de stockbeheersing Je gaat actief op zoek naar ideeën en verbeteringen voor de webshop Je kan meehelpen op beurzen indien nodig Je helpt bij de verwerking van orders en het verzenden ervan

  • Studenten in dierenarts voor "Purina" kwaliteits producten te promoteren (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Wij zijn een agentschap gespecialiseerd in Brand Activation. Voor onze klant Nestlé zijn wij op zoek naar dynamische en enthousiaste personen om de producten voor honden en katten in de kijker te zetten. Na een uitgebreide training, word je verantwoordelijk voor demonstraties en degustaties in gespecialiseerde winkels . Een eerste belangrijke periode is gepland iedere vrijdag en zaterdag vanaf september. Hou je van een commerciële uitdaging en ben je vrij vanaf september ? Vervoeg dan ons team ! Stuur uw cv naar : [email protected]

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Elektromonteur tijdelijke technieken (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je een basiskennis elektriciteit en ga je graag een nieuwe uitdaging aan? Voor onze klant uit Heusden-Zolder zoeken we een elektromonteur van tijdelijke technische installaties. Als elektromonteur sta je in voor het transport en de op- en afbouw van onze tijdelijke technische installaties (gaande van verlichting, schuifdeuren, stroomgeneratoren, verwamingssystemen...) voor diverse projecten op locatie.

  • VRACHTWAGENBESTUURDER / CHAUFFEUR CE (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: DELAVI

    Type: Vaste Job

    Delavi is een familiebedrijf pur sang, reeds drie generaties actief in de vleessector. We zijn op zoek naar een vrachtwagenbestuurder CE voor vleestransport in het binnenland en buitenland. Voor meer info over onze firma kunt u onze website www.delavi.be bekijken.

  • Franchisenemer Beauty Business | Luik (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je eigen schoonheidssalon runnen, it sounds like a beautiful challenge? Je hoeft zelf alvast geen gediplomeerd schoonheidsspecialist te zijn, maar je hebt uiteraard wel de nodige passie voor het product en het vak. Het gaat ‘m hier over het runnen van een bestaande, succesvolle zaak met een tiental personeelsleden. Enkel weggelegd voor serieuze kandidaten dus (indien niet ernstig gelieve zich te onthouden).

Zoek naar antwoorden van COVALUX in sociale netwerken
Look for responds of COVALUX in social networks

Lees alle opmerkingen voor COVALUX. Laat een reactie achter voor COVALUX. COVALUX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COVALUX. Leave a respond for COVALUX. COVALUX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COVALUX op de google maps. Adres en contacten COVALUX
Location of COVALUX on the google maps. Address and contacts of COVALUX

Andere gerelateerde bedrijven als come COVALUX COVALUX: SENTRY SAFE EUROPE SPRL | GRIT | ERIC DEFRANC | Jannis S | KAMIEL MEES

Other related companies as COVALUX: SENTRY SAFE EUROPE SPRL | GRIT | ERIC DEFRANC | Jannis S | KAMIEL MEES

COVALUX is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COVALUX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05087738037. Het bedrijf COVALUX bevindt zich op het adres: SAINT-GILLES 57; 5590; CINEY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 615,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 635,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Onderdelen and accessoires voor auto's. Producten gemaakt in COVALUX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van COVALUX is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COVALUX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COVALUX, openstaande posities, locatie van COVALUX op de kaart.

COVALUX is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is COVALUX, company assigned to the tax number BE05087738037. The company COVALUX is located at the address: SAINT-GILLES 57; 5590; CINEY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 615,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 635,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Onderdelen and accessoires voor auto's. Products created in COVALUX were not found.
The main activity of COVALUX is Electric, Gas and Sanitary Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of COVALUX is not available. You also can look at reviews of COVALUX, open positions, location of COVALUX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COVALUX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COVALUX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COVALUX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COVALUX, employees, financial statistics.