AUTOLAND PARTS

Contactgegevens AUTOLAND PARTS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AUTOLAND PARTS: address, phone, fax, email, website, opening hours

AUTOLAND PARTS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TH?ODORE VERHAEGENSTRAAT 190; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES, België

Telefoon (phone): 25373111 (+32-25373111) 25373111 (+32-25373111)

Fax (fax): +32 (60) 168-36-44 +32 (60) 168-36-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AUTOLAND PARTS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AUTOLAND PARTS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AUTOLAND PARTS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AUTOLAND PARTS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AUTOLAND PARTS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AUTOLAND PARTS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AUTOLAND PARTS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AUTOLAND PARTS
Products information AUTOLAND PARTS

BTW identificatienummer (tax): BE08444061279
Ondernemingsnummer: 3284606933
Hoofdstad (capital): 163,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 531,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in AUTOLAND PARTS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Onderdelen and accessoires voor auto's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AUTOLAND PARTS
(Get full report from official database of BE for AUTOLAND PARTS)

Aanvulling soorten activiteiten voor AUTOLAND PARTS
Addition kinds of activities for AUTOLAND PARTS

148101. Nonmetallic mineralen ontwikkeling en test boring | Nonmetallic minerals development and test boring
286901. Alcoholen, niet-dranken | Alcohols, non beverage
351901. Diesel-, semi-diesel- of duelbrandstofmotoren, inclusief marine | Diesel, semi-diesel, or duel-fuel engines, including marine
23379901. Uniformen, behalve atletisch: vrouwen, missen 'en junioren' | Uniforms, except athletic: women's, misses', and juniors'
38249903. Parkeermeters | Parking meters
59991605. Heraldische insignes | Heraldic insignia

Werken bij AUTOLAND PARTS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AUTOLAND PARTS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AUTOLAND PARTS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AUTOLAND PARTS. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Contactcenter Non-Food (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je goed met taal, communicatief aangelegd en help je graag mensen? Dan pas je perfect bij In Contact, het contactcenter van Colruyt Group. Onze 250 medewerkers reageren snel, vriendelijk en professioneel. Wanneer klanten en collega's bellen of mailen, beantwoord jij enthousiast al hun vragen. Je werkt graag in een team. Samen met je teamgenoten ga je volop voor de klant, met de nodige goesting. Heeft hij een probleem? Dan is dat ook het jouwe tot een oplossing gevonden is. Heeft hij een vraag? Dan doe je er alles aan om het antwoord te vinden. Wanneer je een gesprek met een glimlach kunt afsluiten, is jouw dag helemaal goed. Vanzelfsprekend behandel je elk gesprek vertrouwelijk en met de nodige integriteit. In Contact helpt zowel klanten als medewerkers verder. Jij gaat aan de slag in de cluster 'Food¿ of 'Non-Food¿. De Foodafdeling omvat winkelformules zoals Colruyt, Bio-Planet, Spar en OKay. Voor Non-Food sta je de medewerkers en klanten van Dreamland, Dreambaby en ColliShop te woord. Vooraf krijg je een uitgebreide opleiding zodat je perfect op de hoogte bent van alles wat er leeft en beweegt bij Colruyt Group. Nu eens begeleid je mensen bij het online kiezen van tuinmeubelen, dan weer maak je iemand wegwijs op de bestelsite van Collect&Go of beantwoord je een vraag over de nieuwste videogames bij DreamLand. Afwisselend? Zeker en vast!

  • Customer Service Agent (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: T-OFFICE SINT-NIKLAAS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Customer Service Agent ben je binnen het team het centrale aanspreekpunt voor de klant(en) voor wie je de logistieke dienstverlening vlekkeloos aanstuurt en opvolgt:  Je bewerkt en verdeelt alle documenten naar de juiste persoon en/of diensten.  Je bent verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van binnenkomende en buitengaande orders, in nauw overleg met de transport- en douaneafdeling, evenals de loodsmedewerkers;  Track and Tracing van zendingen bij Integrators.  Je bereidt de facturatie voor, signaleert onduidelijkheden en bedenkt oplossingen.  Je legt prioriteiten in samenspraak met je klant en collega's.  Je bent tevens verantwoordelijk voor het up-to-date houden van je procedures en werkinstructies. 

  • Gemotiveerde huishoudhulp voor regio Oedelem (deeltijds of voltijds) (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: TRIXXO HOME OEDELEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van poetsen en wil jij er ook jouw job van maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij bieden jou een aangename werkomgeving met leuke klanten en een consulente die jou respectvol en correct behandelt. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer... jij bent onze grootste troef! Jouw taak bestaat hoofdzakelijk uit het onderhoud/schoonmaken van de woning van onze particulieren maar kan aangevuld worden met volgende taken: wassen en strijken, boodschappen doen en koken. Werken met dienstencheques kan zowel deeltijds als voltijds. Je spreekt met jouw consulent af welke dagen en uren jij wenst te werken. Een rooster op maat voor een perfect evenwicht tussen werk en privé! Werk je momenteel al als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Contacteer ons gerust voor een vrijblijvend gesprek.

  • Consulent(e) Dienstencheques regio Geraardsbergen (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Je werkt nauw samen met een 15-tal collega’s om 500 poetsdienstmedewerkers en 3000 klanten aan te sturen en te begeleiden. Jij wordt de eerste contactpersoon van klanten en medewerkers en het gezicht van het bedrijf. Jouw taak bestaat er niet alleen in om alle meldingen (zowel telefonisch als aan de balie) binnen het onthaal aan te nemen en correct te verwerken, maar vooral om als verantwoordelijke jouw buitendienstmedewerkers op een motiverende manier te begeleiden in alle facetten van hun tewerkstelling. Dit houdt ondermeer concreet in dat je contacten met klanten onderhoudt i.f.v. planningen en een efficiënte werkrelatie met de medewerker. Verder wordt er verwacht dat je medewerkers permanent motiveert d.m.v. de opbouw van een vertrouwensband, frequente contacten, functioneringsgesprekken, regelmatige overlegmomenten met jouw teamcoördinator… Daarnaast dien je al deze zaken administratief te verwerken binnen het planningsprogramma (D-plan) dat ons bedrijf hanteert en waarvoor er een opleiding op de werkvloer voorzien wordt. Kortom, jouw sociale vaardigheden zijn van groot belang en gaan hand in hand met jouw zin voor administratie en nauwkeurigheid. Je voert ook vaak gelijktijdig verschillende specifieke taken uit zonder daarbij de grote lijnen uit het oog te verliezen. Daarom is een goed organiserend vermogen, een hoge mate van zelfstandigheid, stressbestendigheid, klantvriendelijkheid en assertiviteit jouw tweede natuur. Als consulent(e) zal je vooral in onze regio Geraardsbergen aan het werk gaan. Start tewerkstelling voorzien zo snel mogelijk.

  • Enthousiaste Huishoudhulp regio Moorslede (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student magazijnier (m/v, regio Stekene, daguren) (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Stekene gespecialiseerd in wenskaarten, servetten etc. zijn wij op zoek naar studenten die zich door de week kunnen vrijmaken. De dagen waarop je beschikbaar bent, zijn vrij te kiezen. Het bedrijf werkt in daguren. Jouw taken zullen oa bestaan uit het sorteren van servetten/linten, stickeren,...

  • Jobstudent magazijnier in tuincenter - elke ZATERDAG (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Studentenjob

    Voor een tuincenter regio Nevele zijn wij op zoek naar een jobstudent die op regelmatige basis op zaterdag kan werken. Jouw taken: - Leveringen uitpakken/rekken aanvullen - Magazijn op orde zetten - Monteren van bbq's en andere materialen

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Student keuken- Pizza Hut Delivery Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je staat in voor de bereiding van de pizza’s en andere producten. Je zorgt voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • Inside sales (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: BECHTLE direct NV

    Type: Vaste Job

    Je bouwt actief een relatie op met verschillende klanten (B2B), je bent verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van je klantenbestand. Je brengt de IT-behoefte en omgeving van de klant in kaart zodat je een meerwaarde kan creëren bij de klant door het bieden van een passend IT-advies. Hierin krijg je uiteraard de nodige opleiding en ondersteuning van onze IT-afdeling. Jij draagt zorg voor een correcte afhandeling van offerte, bestelling & levertijden. Op regelmatige basis onderhoudt je contact met vendoren, distribiteurs en collega's uit andere landen

  • Senior dossierbeheerder met zin in de toekomst - Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Een kantoor met een familiale touch kan je wel bekoren? Dan is dit kantoor dat geleid wordt door een man/vrouw - team misschien wel de geschikte plaats voor jou! Dit op en top familiekantoor dat reeds in 1967 werd opgericht en in 2003 werd overgelaten aan de dochter van de zaakvoerder, wist gedurende de jaren een bijzonder klantenbestand op te bouwen. Dit kantoor wenst zijn klanten niet alleen boekhoudkundig maar ook fiscaal te ondersteunen. Ze doen dit niet alleen voor de bestaande eenmanszaken en vennootschappen, maar ook voor starters die zij voorzien van de nodige begeleiding. Dossierbeheerder - Functie Als senior dossierbeheerder ben jij de eerste contactpersoon voor de klanten, je vangt al hun vragen op en kan hen voorzien van de nodige informatie en adviezen. Van A-Z je dossiers beheren zal tot je dagelijkse takenpakket behoren, zodat je op de hoogte bent van je eigen dossiers en deze volledig zelfstandig kan afwerken.

  • Commercieel vertegenwoordiger (M/V) NL/FR (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Screening Media

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onmiddellijk opgenomen in het team, u geniet van dynamische et praktische opleidingen die u aanleert met onze methodes en producten om te gaan. U bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van uw klantenbestand. U biedt aangepast oplossingen gericht naar de vraag van de klant. U prospecteert en neemt afspraken uw streek. U bouwt een stevige, trouwe en langdurige relatie op met uw klanten. Na afspraak verplaatst u zich naar de potentiële klant om onze diensten voor te stellen, en u verwezenlijkt uw objectieven door een stevige argumentatie gebaseerd op de actuele markt.

Zoek naar antwoorden van AUTOLAND PARTS in sociale netwerken
Look for responds of AUTOLAND PARTS in social networks

Lees alle opmerkingen voor AUTOLAND PARTS. Laat een reactie achter voor AUTOLAND PARTS. AUTOLAND PARTS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AUTOLAND PARTS. Leave a respond for AUTOLAND PARTS. AUTOLAND PARTS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AUTOLAND PARTS op de google maps. Adres en contacten AUTOLAND PARTS
Location of AUTOLAND PARTS on the google maps. Address and contacts of AUTOLAND PARTS

Andere gerelateerde bedrijven als come AUTOLAND PARTS AUTOLAND PARTS: HORLOGERIE (L') | GARAGE ANTHONISSEN | F. FORET | St-Michel | Brouwershuis

Other related companies as AUTOLAND PARTS: HORLOGERIE (L') | GARAGE ANTHONISSEN | F. FORET | St-Michel | Brouwershuis

AUTOLAND PARTS is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AUTOLAND PARTS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08444061279. Het bedrijf AUTOLAND PARTS bevindt zich op het adres: TH?ODORE VERHAEGENSTRAAT 190; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 163,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 531,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Onderdelen and accessoires voor auto's. Producten gemaakt in AUTOLAND PARTS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AUTOLAND PARTS is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AUTOLAND PARTS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AUTOLAND PARTS, openstaande posities, locatie van AUTOLAND PARTS op de kaart.

AUTOLAND PARTS is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is AUTOLAND PARTS, company assigned to the tax number BE08444061279. The company AUTOLAND PARTS is located at the address: TH?ODORE VERHAEGENSTRAAT 190; 1060; SINT-GILLIS/SAINT-GILLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 163,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 531,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Onderdelen and accessoires voor auto's. Products created in AUTOLAND PARTS were not found.
The main activity of AUTOLAND PARTS is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of AUTOLAND PARTS is not available. You also can look at reviews of AUTOLAND PARTS, open positions, location of AUTOLAND PARTS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AUTOLAND PARTS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AUTOLAND PARTS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AUTOLAND PARTS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AUTOLAND PARTS, employees, financial statistics.