VOLVO CARS EUR. INDUSTRY

Contactgegevens VOLVO CARS EUR. INDUSTRY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VOLVO CARS EUR. INDUSTRY: address, phone, fax, email, website, opening hours

VOLVO CARS EUR. INDUSTRY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): JOHN KENNEDYLAAN 25B273; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92502111 (+32-92502111) 92502111 (+32-92502111)

Fax (fax): +32 (64) 225-47-19 +32 (64) 225-47-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VOLVO CARS EUR. INDUSTRY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VOLVO CARS EUR. INDUSTRY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VOLVO CARS EUR. INDUSTRY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VOLVO CARS EUR. INDUSTRY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VOLVO CARS EUR. INDUSTRY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VOLVO CARS EUR. INDUSTRY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VOLVO CARS EUR. INDUSTRY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VOLVO CARS EUR. INDUSTRY
Products information VOLVO CARS EUR. INDUSTRY

BTW identificatienummer (tax): BE03548828125
Ondernemingsnummer: 4639495849
Hoofdstad (capital): 509,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 528,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in VOLVO CARS EUR. INDUSTRY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Onderdelen and accessoires voertuigen Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VOLVO CARS EUR. INDUSTRY
(Get full report from official database of BE for VOLVO CARS EUR. INDUSTRY)

Aanvulling soorten activiteiten voor VOLVO CARS EUR. INDUSTRY
Addition kinds of activities for VOLVO CARS EUR. INDUSTRY

281902. Anorganische zuren behalve salpeter en fosfor | Inorganic acids except nitric and phosphoric
22950103. Metalliseren van stoffen | Metallizing of fabrics
25110304. Juvenile meubels: hout | Juvenile furniture: wood
34299910. Parachute hardware | Parachute hardware
35370201. Vliegtuigen laadliften | Aircraft loading hoists

Werken bij VOLVO CARS EUR. INDUSTRY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VOLVO CARS EUR. INDUSTRY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VOLVO CARS EUR. INDUSTRY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VOLVO CARS EUR. INDUSTRY. Looking for open vacancies in other companies

  • Spontane sollicitatie - Administratie en IT (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: AZ Turnhout

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Wij zijn steeds op zoek naar getalenteerde BIOS-medewerkers om mee te werken aan mensgerichte zorg. Had je graag bij AZ Turnhout gewerkt, maar vond je hiervoor geen vacature in ons vacature-overzicht? Solliciteer dan hier spontaan, zodat we je kunnen contacteren wanneer we een job hebben die overeenkomt met jouw profiel.

  • Junior Werfleider te Antwerpen (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Activiteit : Wegenbouw Voor een grote bouwgroep zoeken we een startende werfleider. Regio: Antwerpen Functieomschrijving: Je assisteert bij de organistie van een of meerdere wegenbouw projecten/werven.

  • Operator / Productie Arbeider Audi (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: Synergie Brussel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiemedewerker volgt u van heel nabij hoe wij de Audi A1 maken. Met een technische opleiding kunt u kiezen tussen de carrosseriebouw, de lakafdeling en de montage. Welke afdeling u ook kiest, u krijgt zeker boeiende opdrachten. In de carrosseriebouw bijvoorbeeld maakt u mee hoe uit ongeveer 230 onderdelen het ruwe koetswerk van de Audi A1 ontstaat en in de montageafdeling worden in elk voertuig 800 tot 1.000 onderdelen ingebouwd. Dat is precisiewerk waar je nauwkeurig en handig voor moet zijn.

  • INTERNAL SALES ASSISTANT M/V (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: ADECCO AALST OFFICE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Internal Sales Assistant ben je verantwoordelijk voor de opmaak en opvolging van de contracten voor de investeringsdossiers. Wanneer het contract getekend is door de klant, geef je de bestelling door, je houdt het overzicht van de bestelbons. Eens het materiaal geleverd is, controleer jij de factuur van de leverancier. Op vraag van de klant verstuur je de technische fiches. De opvolging van de special deals, gratis en extra goederen en klachten gebeurt via SAP. Bij de projecten rond de special deals maak je diverse berekeningen m.b.t. de grossiers, de eindklanten, het gamma. De administratie rond de investeringsdossiers, de technische fiches, de packshots en de rapportering gebeurt via Excel.

  • Administratief medewerker boekhouden (m/v). (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Administratief medewerker boekhouden (m/v). Onze klant is gelegen in de regio Deinze en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Jouw verantwoordelijkheden als Administratief medewerker boekhouden zijn: Voorbereiden en controleren van de facturen; Inboeken van de aan- en verkoopfacturen; Inspringen bij de allround administratieve taken binnen de firma. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Lesgevers Zwemschool Sporty (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: SPORTY CREATIEF

    Type: Studentenjob

    Sporty zoekt gemotiveerde en enthousiaste monitoren die zich tijdens het schooljaar willen engageren om één of meerdere uren per week zwemles te begeleiden bij kinderen van de lagere school of kleuters, volgens de Sporty Zwemschool Leerlijn.

  • Teamleader Sales Africa / Mediterranean (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: TVH PARTS HOLDING NV

    Type: Vaste Job

    Je geeft leiding aan, motiveert en coacht een 12-tal internal sales advisors in het behalen van hun sales objectieven. Je implementeert de sales strategie: je vertaalt de sales strategie naar operationele doelstellingen voor jouw team/regio en volgt deze nauwgezet op. De dagelijkse planning en organisatie van de activiteiten van de medewerkers van jouw team, neem jij voor jouw rekenning. Je hebt individuele coachings- en functioneringsgesprekken met jouw medewerkers en ondersteunt hun verdere groei en ontwikkeling. Je zorgt voor een correcte analyse van de verkoopsresultaten en komt met initiatieven ter verbetering van de resultaten. Jouw medewerkers vinden bij jou steun en advies bij het het oplossen van specifieke problemen (klachten van grote klanten, kwaliteit,…). Indien nodig ga je zelf de uitdaging aan. Klanten die langskomen krijgen van jou een warm onthaal en rondleiding. Voortdurend verbeteren is jouw motto: je denkt mee met de organisatie en neemt acties op vlak van het verbeteren van de processen en de dagelijkse werking van het team. Je houdt vinger aan de pols via media, actualiteit en volgt jouw markten nauw op.

  • STEDENBOUWKUNDIG MEDEWERKER (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DUMOULIN JOS bvba

    Type: Vaste Job

    Dumoulin Jos bvba, gangmaker in vernieuwend verkavelingsontwerp, is op zoek naar een enthousiaste STEDENBOUWKUNDIG medewerker voor het ontwerpen van verkavelingen en het opmaken van aanvraagdossiers. Je staat in voor: de digitale cartografie van een bestemmingsplan opstellen; een verkavelingsproject van bouwgrond uitwerken; grondplannen of documenten uitwerken; presentatieplannen en bundels uitwerken; opstellen van motivatienota's en toelichtingsnota's; uitwerken van stedenbouwkundige voorschriften; opvolgen van aanvraagprocedures.

  • Metser- diender (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: JURI

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket bestaat uit Diverse werken in opleverpunten, oa. Kleine metselwerken Tegels die ontbreken Vochtprobleem oplossen Kleine bekistingswerken Dorpels leggen Openingen maken in bestaand metselwerk ( ramen, deuren,..) Muur in breuksteen bouwen Lichte tussenwanden, prefab bekleding, valse plafonds, … plaatsen Uitsparingen maken voor latere installaties en inrichtingen (loodgieterij, elektriciteit, rookkanalen,…) … Uiteraard word je hier bijgestaan door je mentor/ploegbaas

  • vertegenwoordiger buitendienst west vlaanderen (STENE)

    Regio: STENE

    Bedrijf: Vochtbestrijding TIBAS

    Type: Vaste Job

    U bent woonachtig in West-Vlaanderen en werkt in dienstverband of onder het statuut van zelfstandige. U heeft ervaring in vochtbestrijding en bent in staat om zelfstandig een diagnose te stellen en onze klant een passende oplossing aan te bieden. Tibas verzorgt de adressen, U hoeft dus niet zelf op zoek te gaan. U bent sterk in het overtuigen en het enthousiasmeren van anderen. WIj bieden U een aantrekkelijke vergoeding.

  • Expert schade verzekeringen (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672287-inline.html?cid=Partner_VDAB Wij zijn momenteel op zoek naar een ingenieur en/of architect, Wij zijn momenteel op zoek naar een ingenieur en/of architect, Ingenieur en/of architect, liefst met ervaring in de bouw, of gelijkgesteld door ervaring. De kandidaten dienen in het bezit te zijn van een rijbewijs B. Wij zoeken een Nederlandstalige expert NL/FR voor de regio’s  Vlaams Brabant, Antwerpen en Brussel. Door onze vennootschap wordt een specifieke opleiding gegeven in schaderegeling voor verzekeringsmaatschappijen. Het werk wordt uitgevoerd op zelfstandige basis.

  • barman (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: VANEECKE BRIAN

    Type: Werfreserve

    deze zaak zoek nog 2 gemotiveerde werknemers die als extra kunnen dienen Vb: tijdens carnaval, supportersavond club brugge, braderie, enz... de taken omvatten : Bestellingen klaarzetten Alsook opdienen in de zaal

Zoek naar antwoorden van VOLVO CARS EUR. INDUSTRY in sociale netwerken
Look for responds of VOLVO CARS EUR. INDUSTRY in social networks

Lees alle opmerkingen voor VOLVO CARS EUR. INDUSTRY. Laat een reactie achter voor VOLVO CARS EUR. INDUSTRY. VOLVO CARS EUR. INDUSTRY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VOLVO CARS EUR. INDUSTRY. Leave a respond for VOLVO CARS EUR. INDUSTRY. VOLVO CARS EUR. INDUSTRY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VOLVO CARS EUR. INDUSTRY op de google maps. Adres en contacten VOLVO CARS EUR. INDUSTRY
Location of VOLVO CARS EUR. INDUSTRY on the google maps. Address and contacts of VOLVO CARS EUR. INDUSTRY

Andere gerelateerde bedrijven als come VOLVO CARS EUR. INDUSTRY VOLVO CARS EUR. INDUSTRY: JOSEPH CORMAN | Lafaut M-J | ANDRE DECLERCQ | EVA CARS | BIOBAT SPRL

Other related companies as VOLVO CARS EUR. INDUSTRY: JOSEPH CORMAN | Lafaut M-J | ANDRE DECLERCQ | EVA CARS | BIOBAT SPRL

VOLVO CARS EUR. INDUSTRY is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VOLVO CARS EUR. INDUSTRY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03548828125. Het bedrijf VOLVO CARS EUR. INDUSTRY bevindt zich op het adres: JOHN KENNEDYLAAN 25B273; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 509,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 528,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Onderdelen and accessoires voertuigen Gh. Producten gemaakt in VOLVO CARS EUR. INDUSTRY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VOLVO CARS EUR. INDUSTRY is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VOLVO CARS EUR. INDUSTRY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VOLVO CARS EUR. INDUSTRY, openstaande posities, locatie van VOLVO CARS EUR. INDUSTRY op de kaart.

VOLVO CARS EUR. INDUSTRY is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is VOLVO CARS EUR. INDUSTRY, company assigned to the tax number BE03548828125. The company VOLVO CARS EUR. INDUSTRY is located at the address: JOHN KENNEDYLAAN 25B273; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 509,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 528,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Onderdelen and accessoires voertuigen Gh. Products created in VOLVO CARS EUR. INDUSTRY were not found.
The main activity of VOLVO CARS EUR. INDUSTRY is Construction - Special Trade Contractors, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VOLVO CARS EUR. INDUSTRY is not available. You also can look at reviews of VOLVO CARS EUR. INDUSTRY, open positions, location of VOLVO CARS EUR. INDUSTRY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VOLVO CARS EUR. INDUSTRY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VOLVO CARS EUR. INDUSTRY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VOLVO CARS EUR. INDUSTRY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VOLVO CARS EUR. INDUSTRY, employees, financial statistics.