LUBEX

Contactgegevens LUBEX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUBEX: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUBEX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE V?SALE 30; 1300; WAVRE, België

Telefoon (phone): 10228334 (+32-10228334) 10228334 (+32-10228334)

Fax (fax): +32 (55) 236-78-42 +32 (55) 236-78-42

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUBEX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUBEX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUBEX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUBEX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUBEX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUBEX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUBEX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUBEX
Products information LUBEX

BTW identificatienummer (tax): BE07006500244
Ondernemingsnummer: 8419067382
Hoofdstad (capital): 282,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 672,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in LUBEX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Onderdelen and accessoires voertuigen Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUBEX
(Get full report from official database of BE for LUBEX)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUBEX
Addition kinds of activities for LUBEX

951100. Lucht-, water- en vast afvalbeheer | Air, water, and solid waste management
23990102. Militaire insignes, textiel | Military insignia, textile
24991305. Houtmeel | Wood flour
26780103. Notebooks: gemaakt van gekocht papier | Notebooks: made from purchased paper
35790107. Mailing machines | Mailing machines
49259901. Vloeibaar aardgas, verdeling via stroomnetten | Liquefied petroleum gas, distribution through mains
54110202. Gemakwinkels, onafhankelijk | Convenience stores, independent
58129907. Diner | Diner
63249901. Tandartsverzekering | Dental insurance
79480204. Horse race track operatie | Horse race track operation

Werken bij LUBEX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUBEX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUBEX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUBEX. Looking for open vacancies in other companies

  • VOEDINGSOPERATOR (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een familiebedrijf actief in productie en distributie van hoogwaardige sauzen, is AGO Zeebrugge op zoek naar een operator voor de weegzone. Je bent verantwoordelijk voor het uitwegen van ingrediënten voor alle halffabrikaten (voor koude en warme productie). Bijhalen van de nodige grondstoffen en recipiënten. De grondstoffen uitwegen volgens het receptuur en de voorgeschreven procedures. Uitvoeren van de nodig administratie bij dit proces. Reinigen weegschalen, tafels, materiaal en werkomgeving.

  • IMPORTBEDIENDE MET KENNIS VAN DOUANEFORMALITEITEN (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt ervaring met douanedeclaratie Je bent sterk in het opvolgen van dossiers Je kan klanten adviseren in het Nederlands Frans en Engels Je bezit de ervaring om zelfstandig te kunnen werken Maandag en dinsdag zijn de drukste dagen op de import. Hier wordt dan ook een serieus tempo verwacht in het aantal dossiers.

  • chauffeur C (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    > je gaat op baan om de containers waar mensen hun tweedehands kledij in deponeren te ledigen. Dit gebeurt met de hand dus je moet zich voorstellen dat je manueel alle zakken in jouw vrachtwagen gooit. > als je wagen vol is of je hebt alle containers leeg gemaakt die op de planning staan brengt u deze naar de sorteercentra. De karren met zakken die u vulde gedurende de dag zal je hier van de vrachtwagen rijden en lege karren mee nemen.

  • INDUSTRIEËL ELEKTRICIEN (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Kan je de nodige ervaring voorleggen en zelfstandig werken. Ben je flexibel naar en naar uren toe. Ben je in het bezit van een rijbewijs B en eigen vervoer. Ben je klantgericht.

  • Huishoudhulp 24u wekelijks te Jabbeke (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: AMBY TORHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Gemotiveerde student | Regio Halen (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een van onze klanten, een stabiele onderneming, zoeken wij momenteel een student om ondersteuning te bieden op administratief vlak. Takenpakket: Je hebt contacten met interimkantoren; Je controleert de facturen van de uitzendkantoren; Je neemt enqu?tes af van de interne werknemers; Je verzorgt het klassement; Je springt bij waar nodig. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Chemisch Productiearbeider (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Talentus Herentals

    Type: Vaste Job

    Gezien de gevraagde flexibiliteit zal je roteren tussen de verschillende productieplatforms en ben je multi-inzetbaar. Elk individu werkt actief mee aan een continu verbeteringsproces en een optimale productie. Heb je verbetervoorstellen? Gooi deze zeker in de groep! Je zal regelmatig werken in het lab waar je testen zal uitvoeren. Verder neem je stalen en voer je de nodige kwaliteitscontroles. Bij afwijkingen zal je de nodige maatregelen nemen. Je kan mee oplossingen bedenken zodat hetzelfde probleem zich geen tweede keer voordoet. Afgekeurde producten worden afgevoerd naar de bestemde plaats en doet de nodige registraties. Het reinigen van de werkplek, de installaties, de machines, het materiaal,... het hoort er allemaal bij. Sporadisch zal je met de heftruck werken voor de aan- en afvoer van producten. Je zal grondstoffen afwegen en inscannen, productiemachines instellen en bedienen, producten aanmaken, enzovoort. Bedrijfsprofiel: Je zal deel uitmaken van een gedreven en dynamisch team. De organisatie hanteert een platte structuur en er heerst een open en toegankelijke mentaliteit. De deur staat voor iedereen open waardoor communicatie vlot verloopt. Er heerst een losse structuur waardoor iedereen zijn maturiteit gebruikt om zijn taken te volbrengen. Hieruit kan je afleiden dat deze werkgever vertrouwen heeft in zijn collega's en ieders zijn vrijheid heeft. Natuurlijk moet er wel gewerkt worden! Jouw werkgever bevindt zich in de chemische industrie. Je zal deel uitmaken van een KMO met zijn vestiging in Grobbendonk en een totaal van 43 medewerkers.

  • Mechanieker Machinebouw - Logi Technic (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: LOGI TECHNIC GENT

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 500 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een Mechanieker voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen. Functieomschrijving Als mechanisch monteur word je ingeschakeld voor verschillende opdrachten in diverse sectoren. Hierbij zoeken we steeds projecten die passen bij jouw woonplaats, kennis, ervaring en verwachtingen. Je staat in voor de mechanische opbouw van industriële machines. Dit kan variëren van reeds bestaande machines tot de opbouw van prototypes. Mechanische plannen lezen zit je in de vingers & precies werken ligt je nauw aan het hart!

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Beauty Advisor Social Media - Extra inkomen van thuis uit (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: BERT BEUSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je houdt van make-up? Je geeft graag advies? Je werkt graag met sociale media? Je vindt het leuk om selfies te maken? Je maakt graag tutorials via video of Facebook live? Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij via sociale media ons doelpubliek uitbreiden. Daarvoor zoeken we vlotte, spontane, dynamische en ondernemende gebruikers van Facebook en/of Instagram die een business van thuis uit willen opbouwen.

  • Personal trainer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: fit20

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als personal trainer sta je in voor het begeleiden van zowel nieuwe leden als bestaande leden. Je krijgt eerst een opleiding over hoe fit20 juist werkt en waar je als trainer aandacht aan dient te besteden. De taken zijn divers: - introductiesessies geven - luisteren naar de noden en wensen van de klant, en op basis daarvan advies geven en de fit20 oefeningen aanpassen - de toestellen instellen - intense begeleiding van 20 minuten per persoon/2 personen - empathisch en motiverend werken - dagelijks de uitslag van de introductiesessies rapporteren - opvolging van leads die nog geen introductie gepland hebben en van leads die na de introductie nog twijfelen

  • Flexijob keukenmedewerker gezocht (tijdens lunchtime) (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: MARKIES DE SALADE

    Type: Flexijob

    Voor onze gezonde en vegetarische keuken te St-Martens-Latem zoeken we een kok voor de warme keuken, en dit tijdens de lunch van maandag-vrijdag (11u30-14u00 met lichte afwijking mogelijk in samenspraak)

Zoek naar antwoorden van LUBEX in sociale netwerken
Look for responds of LUBEX in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUBEX. Laat een reactie achter voor LUBEX. LUBEX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUBEX. Leave a respond for LUBEX. LUBEX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUBEX op de google maps. Adres en contacten LUBEX
Location of LUBEX on the google maps. Address and contacts of LUBEX

Andere gerelateerde bedrijven als come LUBEX LUBEX: Jozef Van Hecke & Zonen BVBA | VAN HAUTEM G | GUY VAN GILS | STEPHANE LAMBOTTE | MONDIAL MACHINES S.C.S.

Other related companies as LUBEX: Jozef Van Hecke & Zonen BVBA | VAN HAUTEM G | GUY VAN GILS | STEPHANE LAMBOTTE | MONDIAL MACHINES S.C.S.

LUBEX is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUBEX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07006500244. Het bedrijf LUBEX bevindt zich op het adres: AVENUE V?SALE 30; 1300; WAVRE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 282,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 672,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Onderdelen and accessoires voertuigen Gh. Producten gemaakt in LUBEX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LUBEX is Algemene Merchandise Stores, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUBEX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUBEX, openstaande posities, locatie van LUBEX op de kaart.

LUBEX is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUBEX, company assigned to the tax number BE07006500244. The company LUBEX is located at the address: AVENUE V?SALE 30; 1300; WAVRE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 282,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 672,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Onderdelen and accessoires voertuigen Gh. Products created in LUBEX were not found.
The main activity of LUBEX is General Merchandise Stores, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of LUBEX is not available. You also can look at reviews of LUBEX, open positions, location of LUBEX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUBEX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUBEX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUBEX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUBEX, employees, financial statistics.