Grauwmans Prints B.V.B.A.

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • Grauwmans Prints B.V.B.A.
Private companiesTextile Mill Products • Grauwmans Prints B.V.B.A.

Contactgegevens Grauwmans Prints B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Grauwmans Prints B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Grauwmans Prints B.V.B.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Meerdorp 26 2320 Hoogstraten, België

Telefoon (phone): 3 (+32-3) 3 (+32-3)

Fax (fax): 3 (+32-3) 3 (+32-3)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Grauwmans Prints B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Grauwmans Prints B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Grauwmans Prints B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Grauwmans Prints B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Grauwmans Prints B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Grauwmans Prints B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Grauwmans Prints B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Grauwmans Prints B.V.B.A.
Products information Grauwmans Prints B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE02232940673
Ondernemingsnummer: 6945800781
Hoofdstad (capital): 638,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 483,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 2
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Silk-screen printing

Product categorie (product category): Offset Printing Services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Grauwmans Prints B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Grauwmans Prints B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Grauwmans Prints B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Grauwmans Prints B.V.B.A.

371500. Vrachtwagens | Truck trailers
08519902. Brandpreventie, bos | Fire prevention services, forest
32719908. Blokken, beton: isolatie | Blocks, concrete: insulating
33560101. Lood- en loodlegeringen, pijpen, platen, vormen, enz. | Lead and lead alloy bars, pipe, plates, shapes, etc.
50430100. Fotografische apparatuur | Photographic processing equipment
73229901. Aanpassingsbureau, behalve verzekering | Adjustment bureau, except insurance
79220502. Landschapsverhuur, theatraal | Scenery rental, theatrical

Werken bij Grauwmans Prints B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Grauwmans Prints B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Grauwmans Prints B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Grauwmans Prints B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Bandenkraanmachinist (m/v) - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een job als kraanmachinist? Lees dan zeker verder! Als bandenkraanmachinist voer je graafwerken uit met moderne graafkranen. Daarnaast zorg je in een ploeg van 2 a 3 collega's voor de volledige afwerking van de bovenbouw. Ook zal je een grote verantwoordelijkheid dragen wat betreft de publieke veiligheid.

  • Werfleider HVAC (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Whoohoo® Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Leidinggevende capaciteiten, op zoek naar verantwoordelijkheid en is op de werf staan voor jou the place to be? Als werfleider ben jij verantwoordelijk voor de volledige coördinatie op de werf. Dit houdt de dagelijkse coördinatie in op technisch en organisatorisch vlak. Je staat in voor kwaliteit, veiligheid en rendement. Een sterke interesse in tertiaire en/of industriële installaties is hier een sterk pluspunt. Je werkt nauw samen met de projectleider en werkvoorbereider.

  • Arbeider metaal - afvoer reachtruck Nacht (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt samen met een collega aan de verpakkingslijn. Om beurt bedien je de verpakkingsmachine of verplaats je de goederen in het buitenmagazijn. Taken verpakkingsmachine: Piepschuim opleggen Machine voorzien van folie Folie op – nieuwe rol voorzien Eenvoudig machine bedienen Zelf horen/zien of de folie gescheurd is of als er iets misloopt Taken reachtruck: Moet de pak buiten zetten Moet zelf redeneren waar hij de pak zal zetten en geeft de locatie dan ook in in het computer (SAP systeem in de reachtruck) Er zijn plaatsen van  6 rijen na elkaar, andere plaatsen waar er maar 2 rijen achter elkaar zijn Is het een bestelling van maar 1 pak, best plaatsen waar er maar 2 rijen zijn, anders moet er bijvoorbeeld eerst 5 rijen verzet worden voor de juiste pak genomen kan worden Er wordt onderling beslist wie wanneer wat doet.

  • Huishoudhelden regio Ledegem (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

  • sprankelende huishoudhulpen (Sint-Jozef en Koolkerke) (KOOLKERKE)

    Regio: KOOLKERKE

    Bedrijf: alfaThuis

    Type: Dienstenchequebaan

    alfaThuis is op zoek naar gemotiveerde, warme mensen die onze klanten graag helpen in het huishouden. Heb je ervaring? Dat is mooi meegenomen! Niet echt? Je kan het vak bij ons ook leren. Vooral goeste om te poetsen is voor ons heel belangrijk. Iedereen die graag meehelpt in het huishouden en een passie heeft voor orde, netheid en hygiëne is welkom bij ons! Ook als je jong en dynamisch bent of al ervaren en een jaartje ouder, 45, 50 of 55.

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Sint-Amandsberg (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

  • Jobstudent Kelner (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: 1898 THE POST

    Type: Studentenjob

    1898 The Post is een stijlvol boutique hotel met 37 kamers en een gezellige cocktailbar The Cobbler, gesitueerd in de twee bovenste verdiepingen van het voormalig postgebouw in het historisch hartje van Gent. Zowel gasten als mensen van buiten af kunnen er ontbijten, genieten van een afternoon tea met een stukje huisgebakken taart in The Kitchen. Alle lekkers wordt voorbereid door onze Chef die vanuit een half-open keuken werkt. Vanaf 17h00 verandert The Kitchen in The Cobbler, een bruisende cocktailbar ook open voor publiek. Vanaf 14h00 serveren we lekkere huisgebakken taarten voor bij de koffie of thee. ’s Avonds zorgt de ober voor een vlotte bediening terwijl onze top barmannen pittige cocktails samenstellen. Je helpt de barmannen met de afwas van de glazen en het constant proper houden van de bar.

  • JOBSTUDENT VERKOOP HERENKLEDIJ (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: BRICE

    Type: Studentenjob

    BRICE, een trendsetter en groeiende speler op gebied van herenmode en kostuums, is op zoek naar verkopers voor onze winkel in Ring Shopping Kortrijk (Kuurne). In deze job als verkoper ben je een ambassadeur van het merk en de shop. Je zorgt voor een aangename sfeer en een optimale winkelpresentatie volgens de richtlijnen van het merk en je managers. Als verkoper help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • JOBSTUDENTEN MILIEU-SANITAIR (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: PLOPSALAND

    Type: Studentenjob

    Samen met je collega’s sta je in voor het dagelijks onderhoud van het waterpark. Je takenpakket bestaat hoofdzakelijk uit het poetsen en onderhouden van het sanitaire gedeelte, de kleedkamers en het onthaal van het park.

  • Assistant Storemanager - Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Lidl Belgium

    Type: Vaste Job

    Je steekt graag de handen uit de mouwen, zoekt een actieve job en durft je verantwoordelijkheid nemen. Dan is een job als assistant store manager bij Lidl een echte uitdaging! Met je team sta je in voor het dagelijks winkelbeheer. Samen met je store manager ben je verantwoordelijk voor je winkel. Taken: Help elke klant vriendelijk en met de glimlach verder. Motiveer je team door je eigen enthousiasme. Spring in aan de kassa wanneer het te druk wordt. Waak samen met je team over de versheid van de producten. Vul mee de rekken aan wanneer er producten ontbreken. Sta mee in voor het voorraadbeheer: voer bestellingen uit en volg op. Waak over de orde en winkelpresentatie in je supermarkt. Monitor en begeleid je team. Werk samen met je manager de werkverdeling uit en voer controle. Geef je team feedback over hun prestaties. Stuur bij waar nodig.

  • toonbankverkoper m/v (LIERDE)

    Regio: LIERDE

    Bedrijf: SANITAIR & CV DE MEYER

    Type: Vaste Job

    dagelijks klanten begeleiden, technisch advies geven naar de juiste keuze van goederen offertes maken & opnemen van bestellingen aanvullen van goederen orde en netheid behouden in het magazijn

Zoek naar antwoorden van Grauwmans Prints B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Grauwmans Prints B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Grauwmans Prints B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Grauwmans Prints B.V.B.A.. Grauwmans Prints B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Grauwmans Prints B.V.B.A.. Leave a respond for Grauwmans Prints B.V.B.A.. Grauwmans Prints B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Grauwmans Prints B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Grauwmans Prints B.V.B.A.
Location of Grauwmans Prints B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Grauwmans Prints B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Grauwmans Prints B.V.B.A. Grauwmans Prints B.V.B.A.: Klink (De) | Maes NV | JORIS PASTEELS | NEDERLANDS TAALINSTITUUT | Sales Selection

Other related companies as Grauwmans Prints B.V.B.A.: Klink (De) | Maes NV | JORIS PASTEELS | NEDERLANDS TAALINSTITUUT | Sales Selection

Grauwmans Prints B.V.B.A. is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Grauwmans Prints B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02232940673. Het bedrijf Grauwmans Prints B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Meerdorp 26 2320 Hoogstraten. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 2 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 638,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 483,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Offset Printing Services. Lijst met producten zijn Silk-screen printing.
De hoofdactiviteit van Grauwmans Prints B.V.B.A. is Textielmolenproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Grauwmans Prints B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Grauwmans Prints B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Grauwmans Prints B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Grauwmans Prints B.V.B.A. is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Grauwmans Prints B.V.B.A., company assigned to the tax number BE02232940673. The company Grauwmans Prints B.V.B.A. is located at the address: Meerdorp 26 2320 Hoogstraten. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 2 employees work in this company. Capital - 638,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 483,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Offset Printing Services. List of products are Silk-screen printing.
The main activity of Grauwmans Prints B.V.B.A. is Textile Mill Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Grauwmans Prints B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Grauwmans Prints B.V.B.A., open positions, location of Grauwmans Prints B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Grauwmans Prints B.V.B.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Grauwmans Prints B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Grauwmans Prints B.V.B.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Grauwmans Prints B.V.B.A., employees, financial statistics.