V.V.V. VOORKEMPEN

Contactgegevens V.V.V. VOORKEMPEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data V.V.V. VOORKEMPEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

V.V.V. VOORKEMPEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KERKSTRAAT 17; 2970; SCHILDE, België

Telefoon (phone): 36589034 (+32-36589034) 36589034 (+32-36589034)

Fax (fax): +32 (53) 354-44-62 +32 (53) 354-44-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) V.V.V. VOORKEMPEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "V.V.V. VOORKEMPEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "V.V.V. VOORKEMPEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van V.V.V. VOORKEMPEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen V.V.V. VOORKEMPEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of V.V.V. VOORKEMPEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees V.V.V. VOORKEMPEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti V.V.V. VOORKEMPEN
Products information V.V.V. VOORKEMPEN

BTW identificatienummer (tax): BE04276397705
Ondernemingsnummer: 9709960937
Hoofdstad (capital): 503,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 271,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Pays Représenté: Belgique.

Product categorie (product category): Offices du tourisme

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor V.V.V. VOORKEMPEN
(Get full report from official database of BE for V.V.V. VOORKEMPEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor V.V.V. VOORKEMPEN
Addition kinds of activities for V.V.V. VOORKEMPEN

027200. Paarden en andere paarden | Horses and other equines
284302. Afwerkingsmiddelen | Finishing agents
24991606. Sneeuw hek, hout | Snow fence, wood
28999940. Plating verbindingen | Plating compounds
38220602. Kleren droger controles | Clothes dryer controls
51999924. Pruiken | Wigs

Werken bij V.V.V. VOORKEMPEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in V.V.V. VOORKEMPEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor V.V.V. VOORKEMPEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for V.V.V. VOORKEMPEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker metaalhandel (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ASAP BOOM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt de klanten bij het wegen en sorteren van materiaal. Je stelt vast welke materialen de klanten binnenbrengen, neemt ze aan, sorteert ze, weegt ze en geeft klanten een bonnetje mee. Je stockeert de materialen daarna op de juiste plaats. Ondertussen heb je oog voor de orde in het magazijn en doe je diverse andere kleine taken binnen de firma.

  • Ploegbaas Metser (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Konvert Construct Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Olen zijn we op zoek naar een PLOEGBAAS METSER. Je mag leiding geven aan een ploeg van 3 à 4 medewerkers, en zorgt ervoor dat de werven gestructureerd verlopen volgens de regels van de kunst. Plannen lezen, gebouwen uitzetten… hebben voor u geen geheimen. Heb je interesse, mail dan je CV naar [email protected].

  • Metser (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ?Je voert het metselwerk uit bij de constructie van huizen en appartementen. Dit zowel in nieuwbouw- en renovatieprojecten. Afhankelijk van het type werkzaamheden kun je ingezet worden in alle fasen van het bouwproces. ?Je vertrekt vanuit het plan om eerst de funderingen te maken en de verdere rioolleidingen te leggen. ?Verder voer je de ondergrondse metselwerken uit gevolgd door het gieten van de vloerplaat. ?Daarna zet je de profielen uit voor de uiteindelijke constructie. ?Je metst binnen-en buitenmuren in verschillende steensoorten en met verschillende technieken. ?Je voegt en hervoegt. ?Indien nodig voer je kleine bekistingswerken uit. ?Je monteert stellingen en je kunt schoren op een correcte manier hanteren. ?Je past de veiligheidsvoorschriften strikt toe. ?Je werkt in een goede verstandhouding met je collega-metsers.

  • Orderpicker voeding met vaste nacht (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Aangekochte goederen sorteren per soort in de juiste frigocel - Bestellingen klaarzetten per klant voor ophaal van de transportfirma - Aanmaken van leveringsbonnen en productlabels op de PC - Algemeen onderhoud van de frigocel

  • Telesales Advisor regio Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de functie van Telesales Advisor ga je op zowel outbound als inbound projecten werken. Je staat in voor de sales alsook voor technische ondersteuning waarbij je sales opportuniteiten kan detecteren en creëren. Je beschikt over commercieel inzicht en doet aan upsell cross-sell en sluit ook zelf de deals af. Je stelt je empatisch op en hebt een klantgerichte aanpak

  • huishoudhulp Kruibeke (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

  • Bijlesgever wiskunde (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Schoonmaker bakkerij regio Merchtem (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij in de regio Merchtem zijn wij dringend op zoek naar iemand die 1 Weekend op 2 kan gaan werken. zaterdag: 9-13 zondag: 8-12 Taken: Afwassen, tafels afkuisen, bakkerij & atelier netjes houden Kan zowel als flexi, student of regulier

  • Student gezocht regio Eeklo (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingzaak regio Eeklo zoeken wij een gemotiveerde student om te werken op zaterdag en in verschillende vakanties.

  • student (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een leuke studentenjob voor in het schooljaar? Ben je 1 of meerder dagen per week beschikbaar? Laat dan zeker van je horen want bij AGO Jobs HR Brugge vind je zeker wat je zoekt. Wij zoeken namelijk een student(e) die ons kan bijstaan in onze dagelijkse werking. Je neemt telefoons op, belt uit naar kandidaten en helpt all round met administratie. Heb je interesse? Spring eens binnen bij ons op kantoor. Wij zitten op de Baron Ruzettelaan 287, 8310 Assebroek. Je kan ons ook altijd opbellen via het nummer 050/33.90.78 of mailen via [email protected] en dan maken we samen met u een afspraak om de mogelijkheden te bekijken.

  • architect (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ZEN ARCHITECTEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zen architecten met kantoor te Merelbeke is dringend op zoek naar een Zen collega. Een gemotiveerde architect met enige ervaring. Je begeleidt verschillende projecten van ontwerp, werf tot oplevering. Je hebt een passie voor zowel architectuur, interieur als grafische vormgeving . Je voelt je lekker in een klein team waarbij mens en omgeving en een goede balans werk privé centraal staan . Notie van vectorworks (2D) is gewenst . Samenwerkingsverband bespreekbaar. Tijdregeling bespreekbaar. Stuur uw sollicitatie met motivatie naar : [email protected]

  • Logopedist(e) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: THERAPEUTISCH TEAM VOOR KINDEREN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor het onderzoek en de logopedische therapie van kinderen tussen de 4 en 16 jaar die leer-, lees-, reken- en/of taalontwikkelingsproblemen hebben. Wij geloven in een holistische benadering waar het samenbrengen van alle betrokkenen in de ontwikkeling van het kind noodzakelijk is. Daarom wordt er op regelmatige basis overlegd met school/CLB, artsen, collega’s, ouders enz. om vanuit een complementariteit van alle partijen te zorgen dat het kind invulling krijgt van zijn ondersteuningsnoden en een behandeling op maat van vervuld worden. Onze groep bestaat uit logopedisten, psychomotorische therapeuten, neuro-motorische therapeuten, een muziektherapeut en een psycholoog, die nauw samenwerken en elkaar op professioneel vlak steunen, aanvullen en laten groeien. Met een wekelijks teamoverleg zorgen we voor peer-review en collegiale planning.

Zoek naar antwoorden van V.V.V. VOORKEMPEN in sociale netwerken
Look for responds of V.V.V. VOORKEMPEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor V.V.V. VOORKEMPEN. Laat een reactie achter voor V.V.V. VOORKEMPEN. V.V.V. VOORKEMPEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for V.V.V. VOORKEMPEN. Leave a respond for V.V.V. VOORKEMPEN. V.V.V. VOORKEMPEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie V.V.V. VOORKEMPEN op de google maps. Adres en contacten V.V.V. VOORKEMPEN
Location of V.V.V. VOORKEMPEN on the google maps. Address and contacts of V.V.V. VOORKEMPEN

Andere gerelateerde bedrijven als come V.V.V. VOORKEMPEN V.V.V. VOORKEMPEN: CINDY VERHEYEN | Studio 2000 BVBA | Armand Bruyndonckx | C.T.P. INTERNATIONAL | PANOS

Other related companies as V.V.V. VOORKEMPEN: CINDY VERHEYEN | Studio 2000 BVBA | Armand Bruyndonckx | C.T.P. INTERNATIONAL | PANOS

V.V.V. VOORKEMPEN is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is V.V.V. VOORKEMPEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04276397705. Het bedrijf V.V.V. VOORKEMPEN bevindt zich op het adres: KERKSTRAAT 17; 2970; SCHILDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 503,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 271,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Offices du tourisme. Lijst met producten zijn Pays Représenté: Belgique..
De hoofdactiviteit van V.V.V. VOORKEMPEN is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van V.V.V. VOORKEMPEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van V.V.V. VOORKEMPEN, openstaande posities, locatie van V.V.V. VOORKEMPEN op de kaart.

V.V.V. VOORKEMPEN is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is V.V.V. VOORKEMPEN, company assigned to the tax number BE04276397705. The company V.V.V. VOORKEMPEN is located at the address: KERKSTRAAT 17; 2970; SCHILDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 503,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 271,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Offices du tourisme. List of products are Pays Représenté: Belgique..
The main activity of V.V.V. VOORKEMPEN is Printing, Publishing and Allied Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of V.V.V. VOORKEMPEN is not available. You also can look at reviews of V.V.V. VOORKEMPEN, open positions, location of V.V.V. VOORKEMPEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over V.V.V. VOORKEMPEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf V.V.V. VOORKEMPEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about V.V.V. VOORKEMPEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company V.V.V. VOORKEMPEN, employees, financial statistics.