V.V.V. HEUVELLAND

Contactgegevens V.V.V. HEUVELLAND: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data V.V.V. HEUVELLAND: address, phone, fax, email, website, opening hours

V.V.V. HEUVELLAND

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RENINGELSTSESTRAAT 11; 8956; HEUVELLAND, België

Telefoon (phone): 57450455 (+32-57450455) 57450455 (+32-57450455)

Fax (fax): +32 (13) 904-49-89 +32 (13) 904-49-89

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) V.V.V. HEUVELLAND: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "V.V.V. HEUVELLAND"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "V.V.V. HEUVELLAND"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van V.V.V. HEUVELLAND, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen V.V.V. HEUVELLAND. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of V.V.V. HEUVELLAND, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees V.V.V. HEUVELLAND. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti V.V.V. HEUVELLAND
Products information V.V.V. HEUVELLAND

BTW identificatienummer (tax): BE06720306396
Ondernemingsnummer: 6091613769
Hoofdstad (capital): 224,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 351,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Pays Représenté: Belgique.

Product categorie (product category): Offices du tourisme

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor V.V.V. HEUVELLAND
(Get full report from official database of BE for V.V.V. HEUVELLAND)

Aanvulling soorten activiteiten voor V.V.V. HEUVELLAND
Addition kinds of activities for V.V.V. HEUVELLAND

2299. Textielgoederen, nec | Textile goods, nec
208700. Smaakstoffen extracten en siroopjes, nec | Flavoring extracts and syrups, nec
35529902. Knot bindmachines, textiel | Knot tying machines, textile
37110105. Chassis, motorvoertuig | Chassis, motor vehicle
51370103. Leren en schapen gevoerde kleding, vrouwen en kinderen | Leather and sheep lined clothing, women's and children's

Werken bij V.V.V. HEUVELLAND: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in V.V.V. HEUVELLAND: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor V.V.V. HEUVELLAND. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for V.V.V. HEUVELLAND. Looking for open vacancies in other companies

  • Laborant (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF ANTWERPEN OFFICE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant die gespecialiseerd is in afvalbehandeling, ophaling, sortering, recyclage, valorisatie en verwerking van gevaarlijk & vloeibaar afval, zijn we op zoek naar een laborant (m/v). Takenpakket: - Je staat in voor het uitvoeren van instrumentele -en natchemische laboanalyses - Je staat in voor de chemische processturing voor de solventconditionering en waterzuivering - Je stelt administratieve rapporten op volgens het documentbeheer in het labo - Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van het laboapparatuur - Je hebt aandacht voor aandacht voor veiligheid, gezondheid en milieu

  • Kinderbegeleider (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar flexibele kinderverzorg(st)ers om in de brede regio van Gent (straal van 20km) te werken. Je kan je vlot verplaatsen naar Gent, Wondelgem, Evergem, Zwijnaarde, Gentbrugge, Destelbergen... Je geeft zelf aan welke dagen je beschikbaar bent om ingeschakeld te worden en we houden hier rekening mee bij de planning. Als kinderbegeleider sta je in voor de verzorging en begeleiding van kindjes tussen 0 en 3. Belangrijk is dat je vlot bent in het omgaan met kinderen, in communicatie met ouders en dat je goed kan werken in team. Je zal de kinderen begeleiden bij het leren van dagelijkse handelingen en (spel)activiteiten voor hen organiseren.

  • Praktijkleerkracht Hout - Werkend Antwerpen Zuid (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Stedelijk Onderwijs Antwerpen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je krijgt een klasopdracht voor: DBSO 3e graad 6/20 TV Hout DBSO 3e graad 21/29 PV Hout     

  • Inpakker (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiend bedrijf regio Oostakker zijn we opzoek naar ervaren inpakkers. Het gaat om een tewerkstelling in 2 ploegen of in dag. Werken van maandag tem. vrijdag (geen weekendwerk).

  • Werkvoorbereider (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in het schrijnwerk/interieur in Poperinge, regio Ieper, zijn we op zoek naar een werkvoorbereider Voorbereiding van ontwerpdossiers en projecten Indien voor de uitvoeringsdossiers Instaan voor de projectgebonden aankopen

  • TECHNIEKER - REGIO KOMEN - OPTIE VAST (KOMEN)

    Regio: KOMEN

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant, een firma in regio Komen zijn wij op zoek naar een Technicien - Field Service Enigneer. Je staat in voor het onderhoud van bestaande installaties bij klanten. Je staat in voor het elektrisch en mechanisch aanpassen van installaties bij klanten. Je voert reparaties uit, zoekt fouten en lost de problemen op. Je staat in voor de installatie en het in dienst stellen en afname van machines bij eindklant (buitenland tot 40%). Je bent verantwoordelijk voor assemblage, bekabelen, programmeren en testen van nieuwe machines/installaties in het atelier. Je staat in voor het programmeren van PLC en andere sturingen.

  • Huishoudhulp regio HASSELT - onmiddellijke opstart! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Itzu

    Type: Dienstenchequebaan

    Onmiddellijke opstart : Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.Goede verdienste + maaltijdcheques.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Aalst – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Steenokkerzeel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (STEENOKKERZEEL)

    Regio: STEENOKKERZEEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Zaventem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Uitzendconsulent Jobstudent M/V (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Studentenjob

    Wegens een sterke groei zijn wij op zoek naar een HR Consultant met de juiste waarden, en passie voor de job! Ervaring is geen vereiste. Je bent de schakel tussen bedrijven en werknemers. Je zorgt ervoor dat de juiste persoon bij juiste vacature wordt geplaatst. Je bent ook verantwoordelijk voor het onthaal en de begeleiding van uitzendkrachten. Je zorgt voor de administratieve opvolging. Je gaat eveneens actief op zoek naar gepaste vacatures om zo het klantenbestand te vergroten

  • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste provincie West Vlaanderen, Roeselare (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: STARteam

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Wil je aan de slag in een andere regio? Dat kan, contacteer ons!

Zoek naar antwoorden van V.V.V. HEUVELLAND in sociale netwerken
Look for responds of V.V.V. HEUVELLAND in social networks

Lees alle opmerkingen voor V.V.V. HEUVELLAND. Laat een reactie achter voor V.V.V. HEUVELLAND. V.V.V. HEUVELLAND bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for V.V.V. HEUVELLAND. Leave a respond for V.V.V. HEUVELLAND. V.V.V. HEUVELLAND on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie V.V.V. HEUVELLAND op de google maps. Adres en contacten V.V.V. HEUVELLAND
Location of V.V.V. HEUVELLAND on the google maps. Address and contacts of V.V.V. HEUVELLAND

Andere gerelateerde bedrijven als come V.V.V. HEUVELLAND V.V.V. HEUVELLAND: Pâtisserie Meulemans | BOUCHERIE BOGAERT | Van Wesemael G | BENETTON | YANNICK LOO

Other related companies as V.V.V. HEUVELLAND: Pâtisserie Meulemans | BOUCHERIE BOGAERT | Van Wesemael G | BENETTON | YANNICK LOO

V.V.V. HEUVELLAND is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is V.V.V. HEUVELLAND, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06720306396. Het bedrijf V.V.V. HEUVELLAND bevindt zich op het adres: RENINGELSTSESTRAAT 11; 8956; HEUVELLAND. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 224,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 351,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Offices du tourisme. Lijst met producten zijn Pays Représenté: Belgique..
De hoofdactiviteit van V.V.V. HEUVELLAND is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van V.V.V. HEUVELLAND is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van V.V.V. HEUVELLAND, openstaande posities, locatie van V.V.V. HEUVELLAND op de kaart.

V.V.V. HEUVELLAND is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is V.V.V. HEUVELLAND, company assigned to the tax number BE06720306396. The company V.V.V. HEUVELLAND is located at the address: RENINGELSTSESTRAAT 11; 8956; HEUVELLAND. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 224,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 351,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Offices du tourisme. List of products are Pays Représenté: Belgique..
The main activity of V.V.V. HEUVELLAND is Insurance Agents, Brokers and Service, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of V.V.V. HEUVELLAND is not available. You also can look at reviews of V.V.V. HEUVELLAND, open positions, location of V.V.V. HEUVELLAND on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over V.V.V. HEUVELLAND, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf V.V.V. HEUVELLAND, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about V.V.V. HEUVELLAND, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company V.V.V. HEUVELLAND, employees, financial statistics.