A A ABILITY ACCESS sa SA

Particuliere bedrijvenAmusements- en recreatiediensten • A A ABILITY ACCESS sa SA
Private companiesAmusement and Recreation Services • A A ABILITY ACCESS sa SA

Contactgegevens A A ABILITY ACCESS sa SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A A ABILITY ACCESS sa SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

A A ABILITY ACCESS sa SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Sabin 1; 1300; Wavre, België

Telefoon (phone): 010 22 75 56 (+32-010 22 75 56) 010 22 75 56 (+32-010 22 75 56)

Fax (fax): 010 22 79 10 (+32-010 22 79 10) 010 22 79 10 (+32-010 22 79 10)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A A ABILITY ACCESS sa SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A A ABILITY ACCESS sa SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A A ABILITY ACCESS sa SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A A ABILITY ACCESS sa SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A A ABILITY ACCESS sa SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A A ABILITY ACCESS sa SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A A ABILITY ACCESS sa SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A A ABILITY ACCESS sa SA
Products information A A ABILITY ACCESS sa SA

BTW identificatienummer (tax): BE06262176513
Ondernemingsnummer: 1726745605
Hoofdstad (capital): 804,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 484,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Printing machines & equipment; Bookbinding machines; Plasticizing machines; Mailing machines & supplies; Documents destruction machines

Product categorie (product category): Office machines - Retail and rental

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A A ABILITY ACCESS sa SA
(Get full report from official database of BE for A A ABILITY ACCESS sa SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor A A ABILITY ACCESS sa SA
Addition kinds of activities for A A ABILITY ACCESS sa SA

308800. Kunststof loodgieterswerk | Plastics plumbing fixtures
571905. Beddengoed en beddengoed | Beddings and linens
33150204. Spikes, staal: draad of snij | Spikes, steel: wire or cut
37110103. Auto's, gepantserde, montage van | Cars, armored, assembly of
39529902. Spoordoek (opzetmateriaal) | Tracing cloth (drafting material)
55419902. Marine service station | Marine service station
62890201. Beveiligingsbeambten | Security custodians

Werken bij A A ABILITY ACCESS sa SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A A ABILITY ACCESS sa SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A A ABILITY ACCESS sa SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A A ABILITY ACCESS sa SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch Werfbediende (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: WaW

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tot je takenpakket behoort onder andere :   De administratieve verwerking van het project regio Waasland  Noteren en organiseren van bestellingen  Bestelbonnen opmaken en materiaal bestellen   De aanvoer van leveringen en materieel controleren / opvolgen en organiseren dat het tijdig op de werf geraakt  De opvolgingsdocumenten van werfactiviteiten invullen  De voortgang van de realisaties opvolgen en controleren volgens het uitvoeringsplan Gegevens analyseren en de financiële middelen opvolgen Informeren en communiceren over de voortgang van de werf : zowel op vlak van materieel als de financiële status  Overleg met zaakvoerder, werfleider en facturatie-afdeling    

  • Grondwerkers / handlangers (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: ASAP LIMBURG CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gespecialiseerd in grond- en afbraakwerken gelegen te Opglabbeek, zoekt ASAP Construct naar 2 harde werkers! Je bent verantwoordelijk voor het herstellen en uitvoeren van rioleringen, nutsleidingen, borduren, grondverzet, ...

  • verkoopmedewerker Fashion (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw taken: je verwelkomt elke klant met een glimlach (niet pushend) je geeft advies en biedt mooie combinaties aan zodat de klant goed zijn/haar keuze kan maken Je staat in voor de vrouwenkleding en kinderkleding. je helpt ondertussen ook andere klanten verder en zorgt dat de winkel netjes blijft. je rekent af en zorgt ervoor dat de klant met een tevreden gevoel naar buiten gaat je hebt geen probleem met weekendwerk: zaterdag halve dag (1/2 weekend) iedere zondag hele dag

  • tapijtafwerker/ster (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een klant in waregem zijn we op zoek naar een tapijtafwerker/ster.

  • CUSTOMER SERVICE EXPORT (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Hays Response Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal bedrijf in de voedingsindustrie in Aalst is Hays Response Gent op zoek naar een customer service medewerker. * Customer service - Export * Nederlands - Engels - Frans * Aalst Als customer service medewerker ben je het aanspreekpunt voor de klanten m.b.t. de orders. Je staat in voor de correcte verwerking van de bestellingen waarbij je rekening houdt met productie en levertermijn. Hiernaast behandel je ook de vragen van klanten inzake de status van hun bestelling, beschikbaarheid van de producten, prijzen, kwaliteit,... Je stemt af met jouw collega's op de verschillende afdelingen en koppelt de informatie terug naar de klanten. Je werkt vooral op de exportmarkt, waarbij je contact hebt met klanten buiten Europa. Je beheert jouw eigen klantenportfolio.

  • Poetshulp Herent (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • POETSHULP Noorderwijk - Oosterwijk (NOORDERWIJK)

    Regio: NOORDERWIJK

    Bedrijf: PERFECTIE@HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Perfectie@home biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

  • Enthousiaste student fastfood snelle opstart (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Als student fastfood sta je in voor: Bedienen van de klanten; Bereiden van makkelijke recepten in de keuken; Onderhoud van de zaak. Bedrijfsprofiel: Voor een fastfoodrestaurant, gelegen in Ninove zijn we op zoek naar enthousiaste studenten die op woensdagnamiddag en vrijdagavond kunnen werken.

  • Student(e) Verkoopster CKS Nieuwpoort (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: FNG Group

    Type: Studentenjob

    Als Benelux-modegroep bouwen wij aan de merken Fred&Ginger, CKS, Claudia Sträter, Brantano, Miss Etam, Expresso, Ginger, Promiss, Steps en Baker Bridge. De FNG-familie bestaat uit meer dan 3000 medewerkers: van styling tot verkoop, van logistiek over marketing… iedereen is creatief op zijn of haar manier. Mensen met passie en een hart voor mode zitten bij ons op de juiste plaats. We zijn op zoek naar een enthousiaste Student(e) Verkoopster CKS Nieuwpoort Jobomschrijving: Je staat in voor het onthaal, begeleiding en verkoop aan de klanten op een commerciële manier. Een aantrekkelijke winkelpresentatie en etalage kent voor jou geen geheimen meer. Orde en netheid in de winkel daar sta je voor.

  • Consultant Bank Kredieten en Beleggingen (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: Connexis Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Professionele en informele sfeer Klantgericht Goed bereikbaar met openbaar vervoer Als commercieel Consultant Bank Beleggingen en kredieten kom je terecht in een dynamische en informele werksfeer. Een professionele, maar informele omgeving met de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. We zijn heel teamgericht en vinden het belangrijk onze klanten goed te adviseren en het maximale eruit te halen. Jouw takenpakket omvat: Enerzijds volg je de bestaande beleggingsportefeuille op, anderzijds contacteer je ook de spaarklanten met beleggingspotentieel. Je voert persoonlijke gesprekken met de klanten op kantoor en adviseert hen over de beleggingsproducten, waarbij je rekening houdt met hun persoonlijke situatie. Tijdens die gesprekken pols je eveneens naar het potentieel binnen de andere pijlers als sparen, verzekeringen en kredieten. Dit geef je door aan je gespecialiseerde collega's ter verdere opvolging en uitdieping. Op die manier bouw je aan een vertrouwensrelatie op lange termijn.

  • Brandscenario Officer M/V (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER O-VL

    Type: Vaste Job

    Voor het departement infrastructuur is onze klant, gelegen in Zaventem, op zoek naar een Specialist Brandbeveiliging. Als Specialist Brandbeveiliging sta je in voor het opstellen van de brand- en evacuatiescenario's voor alle gebouwen. Tijdens renovatieprojecten bij onze klant, bent u in staat de brandscenario's op maat aan te passen. Je neemt de leiding bij de coördinatie van de brandtesten en doet aanpassingen als die testen niet voldoen aan het protocol. Dit met een feilloze administratie tot gevolg. Is uw interesse reeds opgewekt? Lees dan nog even verder. Je zorgt ervoor dat brand – en evacuatiescenario's ten allen tijde up-to-date blijven. Je werkt hiervoor een proces uit. Je zorgt ervoor dat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Je stelt hiervoor een overzicht op van alle informatie die nodig is om de brand-en evacuatiescenario's op te stellen of aan te passen. Je maakt een analyse van het brandconcept, je controleert de kwaliteit van de geleverde informatie en je zorgt ervoor dat deze geïmplementeerd wordt. Op regelmatige basis organiseer je brand- en evacuatiescenario-testen. Deze worden volledig door jou gecoördineerd en georganiseerd in samenspraak met de verschillende interne en externe stakeholders. De vastgestelde tekortkomingen die zich voordoen tijdens de testen communiceer je en je zorgt voor de nodige technische oplossingen. Je volgt deze inbreuken nauwgezet op. Je bent verantwoordelijk voor het uitstekende beheer en de archivering van alle documenten, attesten en data op sharepoint.

  • Ervaren Dossierbeheerder / Boekhouder / Accountant - Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    30 jaar ervaring en kwaliteit onder één dak. Dat is de korte omschrijving van dit kantoor met inmiddels 10 werknemers. Om hun enthousiast team van medewerkers verder uit te breiden en hun verdere groei te ondersteunen gaan zij op zoek naar een Dossierbeheerder / Boekhouder / Accountant die een toegevoegde waarde aan het kantoor kan bieden. Je profiel als ervaren dossierbeheerder / Boekhouder / Accountant ziet er als volgt uit: Je haalde een Bachelor of Master in Accountancy - Fiscaliteit of in een economische richting. De ervaring die je reeds achter de rug hebt is minstens 2 jaar in een boekhoudkantoor of accountantskantoor. Je bent leergierig en ambitieus en dit komt tot uiting door opleidingen en seminaries te gaan volgen.

Zoek naar antwoorden van A A ABILITY ACCESS sa SA in sociale netwerken
Look for responds of A A ABILITY ACCESS sa SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor A A ABILITY ACCESS sa SA. Laat een reactie achter voor A A ABILITY ACCESS sa SA. A A ABILITY ACCESS sa SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A A ABILITY ACCESS sa SA. Leave a respond for A A ABILITY ACCESS sa SA. A A ABILITY ACCESS sa SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A A ABILITY ACCESS sa SA op de google maps. Adres en contacten A A ABILITY ACCESS sa SA
Location of A A ABILITY ACCESS sa SA on the google maps. Address and contacts of A A ABILITY ACCESS sa SA

Andere gerelateerde bedrijven als come A A ABILITY ACCESS sa SA A A ABILITY ACCESS sa SA: D. CORTHOUTS | F?D?RATION ROYALE BELGE DE BASKET | BERGENHOF | Thienpont M | Autosystems

Other related companies as A A ABILITY ACCESS sa SA: D. CORTHOUTS | F?D?RATION ROYALE BELGE DE BASKET | BERGENHOF | Thienpont M | Autosystems

A A ABILITY ACCESS sa SA is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A A ABILITY ACCESS sa SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06262176513. Het bedrijf A A ABILITY ACCESS sa SA bevindt zich op het adres: Avenue Sabin 1; 1300; Wavre. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 804,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 484,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Office machines - Retail and rental. Lijst met producten zijn Printing machines & equipment; Bookbinding machines; Plasticizing machines; Mailing machines & supplies; Documents destruction machines.
De hoofdactiviteit van A A ABILITY ACCESS sa SA is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A A ABILITY ACCESS sa SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A A ABILITY ACCESS sa SA, openstaande posities, locatie van A A ABILITY ACCESS sa SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A A ABILITY ACCESS sa SA is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is A A ABILITY ACCESS sa SA, company assigned to the tax number BE06262176513. The company A A ABILITY ACCESS sa SA is located at the address: Avenue Sabin 1; 1300; Wavre. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 804,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 484,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Office machines - Retail and rental. List of products are Printing machines & equipment; Bookbinding machines; Plasticizing machines; Mailing machines & supplies; Documents destruction machines.
The main activity of A A ABILITY ACCESS sa SA is Amusement and Recreation Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of A A ABILITY ACCESS sa SA is not available. You also can look at reviews of A A ABILITY ACCESS sa SA, open positions, location of A A ABILITY ACCESS sa SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A A ABILITY ACCESS sa SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A A ABILITY ACCESS sa SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A A ABILITY ACCESS sa SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A A ABILITY ACCESS sa SA, employees, financial statistics.