G.R.C.(General Repair Center) NV

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • G.R.C.(General Repair Center) NV
Private companiesTransportation by Air • G.R.C.(General Repair Center) NV

Contactgegevens G.R.C.(General Repair Center) NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data G.R.C.(General Repair Center) NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

G.R.C.(General Repair Center) NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Pontstraat 58; 9300; Aalst, België

Telefoon (phone): 053 21 16 16 (+32-053 21 16 16) 053 21 16 16 (+32-053 21 16 16)

Fax (fax): 053 21 18 58 (+32-053 21 18 58) 053 21 18 58 (+32-053 21 18 58)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) G.R.C.(General Repair Center) NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "G.R.C.(General Repair Center) NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "G.R.C.(General Repair Center) NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van G.R.C.(General Repair Center) NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen G.R.C.(General Repair Center) NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of G.R.C.(General Repair Center) NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees G.R.C.(General Repair Center) NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti G.R.C.(General Repair Center) NV
Products information G.R.C.(General Repair Center) NV

BTW identificatienummer (tax): BE05114105224
Ondernemingsnummer: 9802795410
Hoofdstad (capital): 776,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 875,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in G.R.C.(General Repair Center) NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Office machines - Mainten. and Repair

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor G.R.C.(General Repair Center) NV
(Get full report from official database of BE for G.R.C.(General Repair Center) NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor G.R.C.(General Repair Center) NV
Addition kinds of activities for G.R.C.(General Repair Center) NV

283402. Drugs die op het centrale zenuwstelsel en zintuiglijke organen optreden | Drugs acting on the central nervous system & sense organs
804903. Spraak specialist | Speech specialist
27520701. Schema's, vervoer: gelithografeerd | Schedules, transportation: lithographed
36249902. Borstels en borstel voorraadcontacten, elektrisch | Brushes and brush stock contacts, electric
39990900. Beekeepers 'benodigdheden | Beekeepers' supplies
51999923. Variety winkelwaarschuwingen | Variety store merchandise
57360100. Toetsenbordinstrumenten | Keyboard instruments
63519900. Verzekeringsverzekering, nv | Surety insurance, nec
63999902. Garantieverzekering, auto | Warranty insurance, automobile
96619900. Ruimteonderzoek en -technologie, nec | Space research and technology, nec

Werken bij G.R.C.(General Repair Center) NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in G.R.C.(General Repair Center) NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor G.R.C.(General Repair Center) NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for G.R.C.(General Repair Center) NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpakkingsoperator 2 ploegen of nacht (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    FUNCTIE: Na een interne opleiding zal je instaan voor de goede werking van een volautomatische inpaklijn van diepvriesgroenten. Dit houdt in dat je alle machines van die lijn bedient, ombouwt en op elkaar afstemt zodat alles vlot verloopt. Je werkt kwaliteitsvol, hygiënisch en veilig.

  • Elektricien (OPHASSELT)

    Regio: OPHASSELT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In jouw functie zal je instaan voor het aansluiten van de nieuwe toestellen, zorgen voor een optimale bekabeling en plaatsen / aansluiten van elektrische kasten. Je zal steeds werken onder supervisie van een projectleider. De verplaatsingen zijn voornamelijk nationaal. Je komt terecht in een KMO bedrijf met familiaal karakter. Bedrijfsprofiel: Voor een toonaangevende speler in zijn sector zijn wij op zoek naar een elektricien in een familiaal bedrijf.

  • Handige productiemedewerker (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Heverlee zijn we op zoek naar een gemotiveerde productiemedewerker.   Jouw takenpakket als productiemedewerker ziet er als volgt uit:  het reinigen en ontbramen van aluminium componenten en profielen het reinigen en onderhouden van de freesmachines en de werkvloer Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

  • Carrosserie: Monteerder - Demonteerder (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een belangrijke klant te Genk zijn wij opzoek naar een monteerder/demonteerder met ervaring in de carrosserie. Je taken bestaat uit: - Demonteren van onderdelen van voertuigen, zowel interieur als exterieur. - Monteren van onderdelen. Heb jij ervaring als monteerder/demonteerder in de carrosserie? Stuur dan snel je CV en motivatie naar [email protected]

  • Customer Service Agent (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: T-OFFICE SINT-NIKLAAS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Customer Service Agent ben je binnen het team het centrale aanspreekpunt voor de klant(en) voor wie je de logistieke dienstverlening vlekkeloos aanstuurt en opvolgt:  Je bewerkt en verdeelt alle documenten naar de juiste persoon en/of diensten.  Je bent verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van binnenkomende en buitengaande orders, in nauw overleg met de transport- en douaneafdeling, evenals de loodsmedewerkers;  Track and Tracing van zendingen bij Integrators.  Je bereidt de facturatie voor, signaleert onduidelijkheden en bedenkt oplossingen.  Je legt prioriteiten in samenspraak met je klant en collega's.  Je bent tevens verantwoordelijk voor het up-to-date houden van je procedures en werkinstructies. 

  • Magazijniers automotive sector dagdienst, Tienen, fulltime (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Synergie Leuven Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je taken bestaan uit: Laden en lossen van de vrachtwagens Klaarmaken van bestellingen Laden en lossen van vrachtwagen .... .

  • Poetshulp Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: PUUUR HASSELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp Sint-Martens-Latem (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: EASY LIFE SINT-MARTENS-LATEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudhulp die zelfstandig kan werken: poetsen, strijken, opruimen en het huis onderhouden. 12 à 16 uur te presteren bij 1 klant (dagen overeen te komen)

  • Poetshulp Bertem (BERTEM)

    Regio: BERTEM

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Student(e) Atelier bakkerij (ERONDEGEM)

    Regio: ERONDEGEM

    Bedrijf: Synergie Aalst Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij, gevestigd te Aalst en Erondegem zijn we op zoek naar een vroege vogel die tijdens het weekend wil tewerkgesteld worden in het atelier van de winkel. Je zal hier helpen met het versieren van het gebak, maar ook meehelpen met de schoonmaak.Je zal op zaterdag en/of zondag werken, waarbij het startuur zal variëren tussen 5u en 7u30 's ochtends.

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

Zoek naar antwoorden van G.R.C.(General Repair Center) NV in sociale netwerken
Look for responds of G.R.C.(General Repair Center) NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor G.R.C.(General Repair Center) NV. Laat een reactie achter voor G.R.C.(General Repair Center) NV. G.R.C.(General Repair Center) NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for G.R.C.(General Repair Center) NV. Leave a respond for G.R.C.(General Repair Center) NV. G.R.C.(General Repair Center) NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie G.R.C.(General Repair Center) NV op de google maps. Adres en contacten G.R.C.(General Repair Center) NV
Location of G.R.C.(General Repair Center) NV on the google maps. Address and contacts of G.R.C.(General Repair Center) NV

Andere gerelateerde bedrijven als come G.R.C.(General Repair Center) NV G.R.C.(General Repair Center) NV: Garofalo&Cardamone | Rigo | Claessens Y | Fondation Sophie d'Ursel | BAKKERIJ JACOBS

Other related companies as G.R.C.(General Repair Center) NV: Garofalo&Cardamone | Rigo | Claessens Y | Fondation Sophie d'Ursel | BAKKERIJ JACOBS

G.R.C.(General Repair Center) NV is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is G.R.C.(General Repair Center) NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05114105224. Het bedrijf G.R.C.(General Repair Center) NV bevindt zich op het adres: Pontstraat 58; 9300; Aalst. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 776,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 875,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Office machines - Mainten. and Repair. Producten gemaakt in G.R.C.(General Repair Center) NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van G.R.C.(General Repair Center) NV is Vervoer per lucht, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van G.R.C.(General Repair Center) NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van G.R.C.(General Repair Center) NV, openstaande posities, locatie van G.R.C.(General Repair Center) NV op de kaart.

G.R.C.(General Repair Center) NV is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is G.R.C.(General Repair Center) NV, company assigned to the tax number BE05114105224. The company G.R.C.(General Repair Center) NV is located at the address: Pontstraat 58; 9300; Aalst. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 776,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 875,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Office machines - Mainten. and Repair. Products created in G.R.C.(General Repair Center) NV were not found.
The main activity of G.R.C.(General Repair Center) NV is Transportation by Air, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of G.R.C.(General Repair Center) NV is not available. You also can look at reviews of G.R.C.(General Repair Center) NV, open positions, location of G.R.C.(General Repair Center) NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over G.R.C.(General Repair Center) NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf G.R.C.(General Repair Center) NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about G.R.C.(General Repair Center) NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company G.R.C.(General Repair Center) NV, employees, financial statistics.