De Clerck Interior Group BVBA

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • De Clerck Interior Group BVBA
Private companiesRailroad Transportation • De Clerck Interior Group BVBA

Contactgegevens De Clerck Interior Group BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Clerck Interior Group BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Clerck Interior Group BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Belcrownlaan 26; 2100; Antwerpen (Deurne), België

Telefoon (phone): 03 326 66 90 (+32-03 326 66 90) 03 326 66 90 (+32-03 326 66 90)

Fax (fax): 03 326 54 64 (+32-03 326 54 64) 03 326 54 64 (+32-03 326 54 64)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Clerck Interior Group BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Clerck Interior Group BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Clerck Interior Group BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Clerck Interior Group BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Clerck Interior Group BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Clerck Interior Group BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Clerck Interior Group BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Clerck Interior Group BVBA
Products information De Clerck Interior Group BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02453491210
Ondernemingsnummer: 4541717529
Hoofdstad (capital): 802,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 598,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Interior decoration

Product categorie (product category): Office fixtures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Clerck Interior Group BVBA
(Get full report from official database of BE for De Clerck Interior Group BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Clerck Interior Group BVBA
Addition kinds of activities for De Clerck Interior Group BVBA

546199. Retail bakkerijen, nec | Retail bakeries, nec
24310502. Rail, trap: hout | Railings, stair: wood
28330206. Cinchona en derivaten | Cinchona and derivatives
36460000. Commerciële verlichtingsinrichtingen | Commercial lighting fixtures
38299922. Ultrasone testapparatuur | Ultrasonic testing equipment
50510213. Piling, ijzer en staal | Piling, iron and steel
73349903. Multigraphing | Multigraphing

Werken bij De Clerck Interior Group BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Clerck Interior Group BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Clerck Interior Group BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Clerck Interior Group BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur ramen DAGWERK (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de regio Waregem zijn we op zoek naar 1 monteur van ramen.

  • Junior Marketing Manager (WAARLOOS)

    Regio: WAARLOOS

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen te Kontich, gespecialiseerd in automatisatie, zijn we op zoek naar een junior marketing manager. Je komt terecht in een klein team waar je als marketing manager volgend takenpakket krijgt: Je bedenkt advertenties, brochures ea en coördineert de activiteit; je beslist over de samenwerking met externen en aldus aan wie je dit wenst uit te besteden. Je beheert de website en social media, Je zorgt ervoor dat beursdeelnames (1à2/jaar) optimaal verlopen, Je ondersteunt het team - je kan en wil de nodige flexibiliteit bieden en andere taken op jou nemen (offerteopmaak, actueel houden van de CRM database, dossiers vervolledigen,...).

  • Huishoudhulp dienstencheques Nazareth-Eke (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstverlening: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij personen thuis met dienstencheques. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • HUISHOUDHULP ZWALM (ZWALM)

    Regio: ZWALM

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Bierbeek, 8 uur per week (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Bierbeek. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent weekend & december Cook&Serve Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: KIDS CARE NV

    Type: Studentenjob

    Cook & Serve is een Belgische kook- & lifestyle keten gevestigd in hartje centrum. Voor onze winkel in Mechelen zijn wij op zoek naar enthousiaste jobstudenten met een affiniteit voor koken en gastvrijheid. Hou je van het contact met klanten, draag je klantvriendelijkheid hoog in het vaandel en ben je bereid om je technische kennis op kookvlak door te geven aan onze klanten? Dan ben jij de jobstudent die wij zoeken. Vooral weekendwerk en ook in de week tijdens de maand december voor de eindejaarsperiode!

  • Operator – 2 ploegen – Drongen – Optie vast (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een gekend bedrijf in de regio van Drongen, zijn we op zoek naar een ervaren operator. Je start op de bovenste verdieping en dit is eveneens ook de start van het productieproces. Op deze afdeling zal je producten afvullen op basis van de recepten. Dit kan fysiek soms iets zwaarder werk zijn. Je werkt in twee ploegen en dit van maandag tem vrijdag. De vroege is van 6-14uur en de late van 14-22uur. De job is er een met kans op een vast contract, dus de klant zoekt een medewerker die zich op lange termijn wil engageren.

  • Commercieel/administratief bediende - Gavere (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: STEGMANN DEINZE

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of een eerste job? De transportsector spreekt jou aan (of je hebt er ervaring in)? Commerciële contacteren schrikken jou niet af? Twijfel niet! Bedrijf regio Gavere: Telefonische contacten met de klanten Leiding nemen over een 8-tal chauffeurs Praktische regeling onderhoud wagenpark Administratieve opvolging van de chauffeurs Opmaken van dossiers, transportopdrachten, vervoersdocumenten, ... Diverse andere taken ... Eerste interesse of vragen? 09 381 06 20 of [email protected]

  • Verkoopster/verkoper (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: S. OLIVER

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor de verkoop van dames- en herenkleding. Je adviseert de klanten en begeleidt hen bij hun eventuele aankoop. Je zorgt eveneens voor de presentatie van de shop en staat mee in voor de goede gang van zaken. Je doet ook kassawerk.

  • Vertegenwoordigers Energiemarkt B2B , B2C (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: JV WORLD WIDE TRADING GCV

    Type: Zelfstandige activiteit

    Directe verkoop

  • Psycholoog (NIEUWKERKEN-WAAS)

    Regio: NIEUWKERKEN-WAAS

    Bedrijf: 'T ANKER

    Type: Zelfstandige activiteit

    VACATURE PSYCHOLOGIE Voor onze groepspraktijk ‘t Anker gelegen te Nieuwkerken-Waas en De Klinge zijn we op zoek naar een enthousiaste psychologe/gedragstherapeute op zelfstandige basis, die reeds ervaring heeft met het diagnosticeren en behandelen van kinderen. U staat als psychologe/gedragstherapeute in voor de begeleiding van kinderen met gedragsproblemen en emotionele problemen, vaak naar aanleiding van een leerstoornis of ontwikkelingsstoornis. U begeleidt ouders met opvoedkundige vragen. Daarnaast maakt u deel uit van ons onderzoeksteam waarbij je kinderen test (IQ, aandacht, autisme,..) i.f.v. diagnostiek. Wekelijkse intervisie is mogelijk. We bieden tevens de mogelijkheid tot het geven van groepssessies (vb. Sociale vaardigheidstraining, assertiviteitstraining, mindfulness,..). Wij bieden een mooi praktijklokaal met wachtruimte. Op onze praktijk werken reeds 5 logopedisten, 2 psychologen en 2 kinesisten. Heeft u interesse om te werken op een praktijk waar collegialiteit, gemoedelijkheid en een fijne werksfeer hoog in het vaandel worden gedragen? Bent u deze enthousiaste collega die wij zoeken om ons team te versterken? Stuur ons dan een mailtje op: [email protected] Met vriendelijke groeten, Annelies Van Kerckhove Coördinator ’t Anker Turkyen 15 9100 Nieuwkerken-Waas 0498/90.08.27 www.t-anker.be

  • FLEXIJOB Verko(o)p(st)er vleeswaren bij de Gourmand (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: DE VISFUIK

    Type: Flexijob

    Je werkt op zaterdagvoormiddag en/of zondagvoormiddag op de markt. Zaterdag wordt er vervoer voorzien vanuit Olen/Herentals naar Kalmthout. Zondag kom je zelf naar de markt in Herentals

Zoek naar antwoorden van De Clerck Interior Group BVBA in sociale netwerken
Look for responds of De Clerck Interior Group BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Clerck Interior Group BVBA. Laat een reactie achter voor De Clerck Interior Group BVBA. De Clerck Interior Group BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Clerck Interior Group BVBA. Leave a respond for De Clerck Interior Group BVBA. De Clerck Interior Group BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Clerck Interior Group BVBA op de google maps. Adres en contacten De Clerck Interior Group BVBA
Location of De Clerck Interior Group BVBA on the google maps. Address and contacts of De Clerck Interior Group BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come De Clerck Interior Group BVBA De Clerck Interior Group BVBA: Albir BVBA | Debeuf N | PARFUMERIE GANTOISE | TER FAEM | GOODLOOK

Other related companies as De Clerck Interior Group BVBA: Albir BVBA | Debeuf N | PARFUMERIE GANTOISE | TER FAEM | GOODLOOK

De Clerck Interior Group BVBA is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Clerck Interior Group BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02453491210. Het bedrijf De Clerck Interior Group BVBA bevindt zich op het adres: Belcrownlaan 26; 2100; Antwerpen (Deurne). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 802,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 598,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Office fixtures. Lijst met producten zijn Interior decoration.
De hoofdactiviteit van De Clerck Interior Group BVBA is Spoorwegvervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Clerck Interior Group BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Clerck Interior Group BVBA, openstaande posities, locatie van De Clerck Interior Group BVBA op de kaart.

De Clerck Interior Group BVBA is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Clerck Interior Group BVBA, company assigned to the tax number BE02453491210. The company De Clerck Interior Group BVBA is located at the address: Belcrownlaan 26; 2100; Antwerpen (Deurne). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 802,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 598,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Office fixtures. List of products are Interior decoration.
The main activity of De Clerck Interior Group BVBA is Railroad Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of De Clerck Interior Group BVBA is not available. You also can look at reviews of De Clerck Interior Group BVBA, open positions, location of De Clerck Interior Group BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Clerck Interior Group BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Clerck Interior Group BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Clerck Interior Group BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Clerck Interior Group BVBA, employees, financial statistics.