A. Duyvejonck-Belaen

Contactgegevens A. Duyvejonck-Belaen: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A. Duyvejonck-Belaen: address, phone, fax, email, website, opening hours

A. Duyvejonck-Belaen

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Meensesteenweg 233; 8800; Roeselare, België

Telefoon (phone): 051 27 28 29 (+32-051 27 28 29) 051 27 28 29 (+32-051 27 28 29)

Fax (fax): +32 (53) 597-42-53 +32 (53) 597-42-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A. Duyvejonck-Belaen: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A. Duyvejonck-Belaen"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A. Duyvejonck-Belaen"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A. Duyvejonck-Belaen, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A. Duyvejonck-Belaen. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A. Duyvejonck-Belaen, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A. Duyvejonck-Belaen. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A. Duyvejonck-Belaen
Products information A. Duyvejonck-Belaen

BTW identificatienummer (tax): BE07062530517
Ondernemingsnummer: 9859375000
Hoofdstad (capital): 399,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 281,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Data processing - Computers; Safes; Office machines - Mainten. & Repair; Data processing - Software; Dictating machines; Office machines - Retail & rental; Documents destruction machines; Data processing - Personal computers; Data processing - Computer rental; Time recorders; Cash Registers; Telephone installations; Copy machines & supplies

Product categorie (product category): Office fixtures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A. Duyvejonck-Belaen
(Get full report from official database of BE for A. Duyvejonck-Belaen)

Aanvulling soorten activiteiten voor A. Duyvejonck-Belaen
Addition kinds of activities for A. Duyvejonck-Belaen

2087. Smaakstoffen extracten en siroopjes, nec | Flavoring extracts and syrups, nec
6351. Verzekeringsverzekering | Surety insurance
205299. Koekjes en crackers, nec | Cookies and crackers, nec
20260202. Bakkerskaas | Bakers' cheese
22110306. Basten | Washcloths
22580303. Netting, breien | Netting, knit
50630502. Inbraakalarm systemen | Burglar alarm systems
79991112. Karate instructie | Karate instruction
86990203. Poëzie associatie | Poetry association

Werken bij A. Duyvejonck-Belaen: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A. Duyvejonck-Belaen: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A. Duyvejonck-Belaen. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A. Duyvejonck-Belaen. Looking for open vacancies in other companies

  • ontwerpingenieur (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als ontwerpingenieur werk je aan de ontwikkeling van nieuwe machines of verbeter je bestaande. De focus ligt op het ontwerp van elektromechanische systemen. Je maakt hiertoe vnl. gebruik van de ontwerpsoftware SolidWorks. Je vertrekt van een lastenboek of concept en werkt het ontwerp gedetailleerd uit. Bestaande tekeningen bekijk je met een kritische blik. Je houdt rekening met adviezen berekeningen en wettelijke regels. Je volgt de nieuwe technologische trends van nabij. Op regelmatige basis ga je in gesprek met de werkvoorbereiders om een foutloze technische overdracht te garanderen. Dit met het oog op een efficiënt productieproces. Eens het productieproces gestart is bied je eveneens de nodige technische expertise en ondersteuning. Binnen deze functie is het noodzakelijk om informatie uit te wisselen met collega?s om samen te streven naar kwaliteit en efficiëntie.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Rutten - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Linden, 18 uur per week (LINDEN)

    Regio: LINDEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 18 uren per week, te presteren in 3 dagen (liefst op dinsdag, donderdag en vrijdag), voor een gastgezin wonende te Linden. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken, boodschappen doen en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Baasrode – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BAASRODE)

    Regio: BAASRODE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent magazijn van kledij (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Studentenjob

    Voor een magazijn van kledij te Deerlijk zijn wij op zoek naar jobstudenten om in september te werken. Je staat in voor het labelen van de kledij, voor het opplooien van de kledij en het aan kapstokken hangen. Je staat ook in voor het klaarmaken van de kledij voor verzending.

  • Jobstudent verkoopmedewerker dameskleding (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: LA GARDEROBE

    Type: Studentenjob

    Je verwelkomt de klanten. Je zorgt ervoor dat de winkel op orde is. Je rekent ook af aan de kassa. Je ondersteunt onze verkoopsmedewerkers zodat zij zich kunnen concentreren op de verkoop.

  • Jobstudent bij Panos Gent Veldstraat (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DELI VELDSTRAAT

    Type: Studentenjob

    Voor de uitbreiding van ons team zijn we dringend op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor 1 of meer dagen per week. Je werkt als verkoper in de Panos te Veldstraat Gent en staat in voor het bedienen van klanten, bereiden van verse producten, en bemannen van de kassa. Je zorgt voor een uitstekende service en bent zeer klantvriendelijk. Je ziet toe op HACCP, je helpt bij de dagelijkse schoonmaak van de winkel, en je waakt over prima kwaliteit van alle producten.

  • Hersteller elektronica (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Kruishoutem zijn wij op zoek naar een hersteller van elektronica. Jouw taken: - Je assisteert bij herstellingen - Je vervangt defecte componenten - Je assembleert en dis-assembleert toestellen - Je reinigt printplaten en de behuizing van toestellen - Je test de herstellingen

  • PLC Programmeur (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Als PLC programmeur voer je opdrachten uit voor en met onze klanten in functie van jouw kennis en kunnen. Je wordt ingeschakeld in een team, dat instaat om een project vanuit conceptfase tot en met de nazorg te ondersteunen. Hierbij ben je mee verantwoordelijk voor de communicatie met de klanten en leveranciers, zelfstandig opstellen van specificaties, uitwerken van concepten, programmeren van de PLC’s, begeleiden van junior programmeurs, FAT & SAT testen samen met de klant met de daarbij horende commissioning activiteiten. Bedrijfsprofiel: NOVA Engineering is een partner gespecialiseerd inprojectsourcing en werving en selectie van technische bedienden en ingenieurs.Voor regio Oost-Vlaanderen zijn we op zoek naar een PLCProgrammeur

  • manager IT (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Vaste Job

    IT Manager met 10 jaar ervaring gewenst in een onderneming in Ieper. Voltijdse functie, vast contract. Als IT manger sta je aan de leiding van een team van 4 IT medewerkers. Samen met je team, onderhoud je en optimaliseer je het informaticasysteem, op een efficiënte manier. Je neemt initiatieven naar invoering, toepassing en evaluatie van de systemen en rapporteert aan het directieteam. Je adviseert over de investeringen en volgt zelf nieuwe technologiën op. Je zorgt voor de ontwikkeling en bijscholing binnen je team. Je werkt voltijds in Ieper.

  • Software Advies - Senior Project Manager Finance (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functie   Als projectmanager draag jij E2E verantwoordelijkheid voor het opleveren van je projecten binnen tijd, scope, budget en kwaliteit, en garandeert de verankering ervan binnen de organisatie. Wat verwachten wij van een Senior PM?   Als realisator: Faciliteer je de realisatie van de business case zonder er eigenaar van te zijn, binnen tijd- scope -budget - kwaliteit. Neem je verantwoordelijkheid voor het realiseren van de project doelstellingen binnen het gegeven mandaat. Vorm, leid en motiveer je het projectteam. Definieer, initieer en onderhoud je de projectstructuur en werking. Geef je dagelijkse leiding aan het project.  Als implementator: Creëer je de omgeving waar en voorzie je in de middelen waarmee alle partijen efficiënt en effectief kunnen samenwerken en opleveren Leid je het core team en extended team, zorg je voor de opvolging van de taken en stuur je het team voorwaarts.  Als regisseur: Rapporteer en leg je verantwoording af aan de project sponsor/stuurgroep Betrek je tijdig alle betrokken stakeholders Stuur je binnen het projectteam op samenhang en dynamiek Zorg je voor escalatie naar sponsor wanneer het project dreigt te ontsporen Leid je de verandering in goede banen via verander management    Gevraagde kennis & vaardigheden Je behaalde een masterdiploma en minimaal 10 jaar ervaring als Project Manager Je bent PMI Certified Je beschikt over ervaring met projectmethodologie en projectmanagement binnen de bank- en verzekeringswereld Je hebt affiniteit met IT, business process management Je hebt in het verleden ervaring opgebouwd in Financial en Risk project implementaties Kennis van Oracle Finance en Clarity zijn pluspunten Door jouw communicatieve vaardigheden, overtuigingskracht en assertiviteit ben je succesvol in het omgaan met verschillende stakeholders. Je beschikt over voldoende zelfzekerheid en je bent niet bang om vragen af te blokken van stakeholders die niet behoren tot je directe takenpakket. Je draagt kwaliteit hoog in het vaandel en werkt autonoom met oog voor service. Uitstekende communicatieve vaardigheden. Een grote dosis overtuigingskracht en assertiviteit. Kennis van en tenminste 5 jaar ervaring in stakeholder management. Resultaatsgericht, dynamisch en stressbestendig. Autonoom kunnen werken. Je bent dynamisch en flexibel ingesteld om in diverse omgevingen te werken. Je bent bovendien stressbestendig, hebt geen 9-to-5 mentaliteit en bent bereid om de 'extra mile' te lopen. 

  • Lerares mode (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: CVO MEISE-JETTE

    Type: Werfreserve

    Je bent een enthousiaste en inspirerende leraar, die graag met volwassenen werkt. Deze vacature is bedoeld voor de werfreserve.

Zoek naar antwoorden van A. Duyvejonck-Belaen in sociale netwerken
Look for responds of A. Duyvejonck-Belaen in social networks

Lees alle opmerkingen voor A. Duyvejonck-Belaen. Laat een reactie achter voor A. Duyvejonck-Belaen. A. Duyvejonck-Belaen bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A. Duyvejonck-Belaen. Leave a respond for A. Duyvejonck-Belaen. A. Duyvejonck-Belaen on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A. Duyvejonck-Belaen op de google maps. Adres en contacten A. Duyvejonck-Belaen
Location of A. Duyvejonck-Belaen on the google maps. Address and contacts of A. Duyvejonck-Belaen

Andere gerelateerde bedrijven als come A. Duyvejonck-Belaen A. Duyvejonck-Belaen: FORTIS | GEMEENTELIJKE BIBLIOTHEEK | Eurodisks | SERGE HERMANS | PAUL VANDAEL

Other related companies as A. Duyvejonck-Belaen: FORTIS | GEMEENTELIJKE BIBLIOTHEEK | Eurodisks | SERGE HERMANS | PAUL VANDAEL

A. Duyvejonck-Belaen is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A. Duyvejonck-Belaen, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07062530517. Het bedrijf A. Duyvejonck-Belaen bevindt zich op het adres: Meensesteenweg 233; 8800; Roeselare. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 399,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 281,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Office fixtures. Lijst met producten zijn Data processing - Computers; Safes; Office machines - Mainten. & Repair; Data processing - Software; Dictating machines; Office machines - Retail & rental; Documents destruction machines; Data processing - Personal computers; Data processing - Computer rental; Time recorders; Cash Registers; Telephone installations; Copy machines & supplies.
De hoofdactiviteit van A. Duyvejonck-Belaen is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A. Duyvejonck-Belaen is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A. Duyvejonck-Belaen, openstaande posities, locatie van A. Duyvejonck-Belaen op de kaart.

A. Duyvejonck-Belaen is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is A. Duyvejonck-Belaen, company assigned to the tax number BE07062530517. The company A. Duyvejonck-Belaen is located at the address: Meensesteenweg 233; 8800; Roeselare. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 399,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 281,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Office fixtures. List of products are Data processing - Computers; Safes; Office machines - Mainten. & Repair; Data processing - Software; Dictating machines; Office machines - Retail & rental; Documents destruction machines; Data processing - Personal computers; Data processing - Computer rental; Time recorders; Cash Registers; Telephone installations; Copy machines & supplies.
The main activity of A. Duyvejonck-Belaen is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of A. Duyvejonck-Belaen is not available. You also can look at reviews of A. Duyvejonck-Belaen, open positions, location of A. Duyvejonck-Belaen on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A. Duyvejonck-Belaen, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A. Duyvejonck-Belaen, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A. Duyvejonck-Belaen, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A. Duyvejonck-Belaen, employees, financial statistics.