SALM PHILA CLUB

Contactgegevens SALM PHILA CLUB: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SALM PHILA CLUB: address, phone, fax, email, website, opening hours

SALM PHILA CLUB

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DE LA SALM 25; 6690; VIELSALM, België

Telefoon (phone): 80216135 (+32-80216135) 80216135 (+32-80216135)

Fax (fax): +32 (14) 300-85-68 +32 (14) 300-85-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SALM PHILA CLUB: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SALM PHILA CLUB"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SALM PHILA CLUB"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SALM PHILA CLUB, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SALM PHILA CLUB. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SALM PHILA CLUB, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SALM PHILA CLUB. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SALM PHILA CLUB
Products information SALM PHILA CLUB

BTW identificatienummer (tax): BE04382965087
Ondernemingsnummer: 5567016601
Hoofdstad (capital): 478,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 407,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Produits & Services: Timbres.. Types d'Activités: Clubs de Philatélie.

Product categorie (product category): Activités récréatives diverses. Timbres,monnaies and trophées

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SALM PHILA CLUB
(Get full report from official database of BE for SALM PHILA CLUB)

Aanvulling soorten activiteiten voor SALM PHILA CLUB
Addition kinds of activities for SALM PHILA CLUB

2096. Aardappelchips en soortgelijke snacks | Potato chips and similar snacks
091999. Diverse mariene producten, nec | Miscellaneous marine products, nec
104102. Gouden erts verwerking | Gold ores processing
622199. Commodity contracten makelaars, dealers, nec | Commodity contracts brokers, dealers, nec
31310100. Boot en schoen accessoires | Boot and shoe accessories
35340101. Automobiele liften | Automobile elevators
37280100. Vliegtuigen lichaam en vleugelsamenstellingen en onderdelen | Aircraft body and wing assemblies and parts
96410404. Regeling van landbouwmarketing, lokale overheid | Regulation of agricultural marketing, local government

Werken bij SALM PHILA CLUB: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SALM PHILA CLUB: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SALM PHILA CLUB. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SALM PHILA CLUB. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalent technieker M/V (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De polyvalent techieker is het eerste aanspreekpunt van de technische dienst om technische werkzaamheden te analyseren en te verhelpen, hoofdzakelijk onderhouds- en controlewerken. Hij/zij staat mee voor het onderhoud in en om de gebouwen. De technieker werkt onder de leiding van het technisch diensthoofd. Er wordt een algemene technische basiskennis verwacht m.b.t elektriciteit, sanitair, verwarming, schrijnwerkerij en tuinonderhoud zodat werkzaamheden snel en efficiënt worden uitgevoerd. De polyvalente technieker zal mee deel uitmaken van de wachtdienst. - De werking van het materiaal, de instrumentengegevens en de kritieke punten controleren - Het preventieve onderhoud van de mechanische uitrustingen uitvoeren. - Defecte mechanische stukken en onderdelen vervangen of herstellen, testen en afregelen. - Mechanische stukken en onderdelen lassen - Domein: elektriciteit en elektrotechniek - Technische ondersteuning verlenen aan de afdelingen productie, kwaliteit, onderhoud, ...

  • DRINGEND productiemedewerkers gezocht voor Cornby in Gent! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES CORNBY

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Vanwege een aankomende drukke periode zijn we voor onze vestiging Cornby in Zwijnaarde op zoek naar gemotiveerde productiearbeiders. In Dacor wordt vooral gewerkt met paté en ham. Je komt nooit rechtstreeks in contact met het vlees aangezien je steeds handschoenen, een mondmasker, laarzen en een vest draagt. De werkomstandigheden voldoen aan strenge hygiëne- en veiligheidsvoorschriften.

  • OPERATOR 3 PLOEGEN - HEEL STERK LOON (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een heel sterke firma in de streek van Kortrijk zijn we op zoek naar een operator/machinebedienaar om te werken in 3 ploegen. Je bent verantwoordelijk voor het instellen en het bedienen van de machines ( geen programmatie ).

  • ENTHOUSIASTE HUISHOUDHULP REGIO PEER (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: Trixxo Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

  • Huishoudhulp regio Jabbeke/Varsenare (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: TRIXXO HOME JABBEKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen.

  • Studenten stadsbegeleidingen met minigolf (m/v) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Actief Interim Westmalle

    Type: Studentenjob

    Voor het begeleiden van groepen door een stad in combinatie met minigolf zoeken wij studenten die zich geroepen voelen. Elke tour duurt ongeveer 2.5u. In deze tour heb je 6 tot 9 holes. Bij elke stop die je doet (aan een belangrijk monument, kerk, bank, enz...) vertel je een leuk weetje. Hierbij mag je groep dan een balletje slaan naar dat belangrijke item. Deze balletjes zijn speciaal ontworpen zodat ze geen schade kunnen berokkenen aan de straat en of het materiaal waar het belangrijk item uit gemaakt is. Aan de hand van een score blad hou je bij wie met de minste slagen het doel bereikt heeft. Deze persoon is dan de ultieme winnaar. Tijdens deze tour kan je groep ook genieten van een drankenstop, een warme chocomelk, koffie of frisse pint, alles is mogelijk.

  • Young Graduate Program (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1664567-inline.html?cid=Partner_VDAB Als Interne Consultant krijg je de kans om te werken op verschillende projecten binnen de organisatie. Binnen dit project kan je een zeer diverse rol uitvoeren: uitvoeren van technische studies, ondersteunen van de PMO, verantwoordelijk zijn voor bepaalde onderdelen van het project,... Ook inhoudelijk variëren deze missies van technische activiteiten naar niet-technische en meer ondersteunende projecten. Als Interne Consultant krijg je de kans om te werken op verschillende projecten binnen de organisatie. Binnen dit project kan je een zeer diverse rol uitvoeren: uitvoeren van technische studies, ondersteunen van de PMO, verantwoordelijk zijn voor bepaalde onderdelen van het project,... Ook inhoudelijk variëren deze missies van technische activiteiten naar niet-technische en meer ondersteunende projecten. Het definiëren en afbakenen van het project zodat de context, verwachtingen, planning, … duidelijk zijn. Gedurende de gehele missie zorg je er ook voor dat dit overzicht steeds up-to-date blijft. Het plannen en organiseren van het projectzodat deadlines gerespecteerd worden en doelstellingen tijdig behaald worden. Het uitvoeren van het project binnen het gedefinieerde tijdskader en met de nodige kwaliteit Het verzorgen van de communicatie en rapportering binnen het project Het delen van de opgedane kennis en de lessons learned binnen het team van de Interne Consultants en het delen van mogelijke verbeteringsvoorstellen. De functie Interne Consultant biedt de mogelijkheid om de Elia groep en zijn verschillende departementen en werkdomeinen goed te leren kennen om zo op een meer gerichte manier een carrière binnen de organisatie uit te bouwen.

  • AUTOMATION ENGINEER (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Als automatisatie ingenieur word je geïntegreerd in een team van ervaren professionals die samenwerken op het gebied van elektriciteit en automatisering Je neemt deel aan en / of bent verantwoordelijk voor alle fasen (van de E & A-aspecten) in deze projecten: projectspecificaties, engineering, voorbereiding, (follow-up van) inbedrijfstelling en aanloop, ondersteuning bij het oplossen van resterende technische problemen, enz. ) • Voor projecten die voornamelijk door externe leveranciers worden uitgevoerd, neem je deel aan de begeleiding en follow-up van deze externe bedrijven met betrekking tot E & A • Voor projecten die intern worden uitgevoerd, ontwerpt en voert u zelf onderdelen van de hardware / software uit, in samenwerking met collega's van de automatiseringsafdeling van Aperam Genk • Je bent verantwoordelijk voor de instructies, documentatie en ondersteuning bij de overdracht van de nieuwe of gewijzigde technische systemen aan de afdeling elektrisch onderhoud • Je bent verantwoordelijk voor zowel de functionele veiligheid van de technische systemen (en de aanpassing van bestaande systemen) als voor de veiligheid van het personeel tijdens de uitvoering van deze projecten Bedrijfsprofiel: Voor een internationaal bedrijf in Genk zijn we op zoek naar een Automation engineer.

  • TAPIJTAFWERKSTER (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: VANHOUTTE CARPETS

    Type: Vaste Job

    AFWERKEN VAN AFGEPASTE TAPIJTEN AFBOORDEN VAN TAPIJTEN ROLLEN EN ETIKETTEREN VAN TAPIJTEN

  • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

  • Herenkapper (BAARLE-HERTOG)

    Regio: BAARLE-HERTOG

    Bedrijf: BY LORENA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor: Het verwelkomen en installeren van de klant; De wensen over het kapsel bepalen; De klant adviseren; Het knippen van het haar.

  • klinisch psycholoog / psychotherapeut (zelfstandige basis) (VLIMMEREN)

    Regio: VLIMMEREN

    Bedrijf: Centrum voor Therapie en Welzijn Balans

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wil je als klinisch psycholoog graag een zelfstandige praktijk uitbouwen? Doe je dit liefst binnen een professioneel kader met ruimte voor overleg met collega's? Ben je bovendien psychotherapeut (in opleiding) en heb je er al wat 'vlieguren' opzitten ? Heb je ondernemerszin en wil je enthousiast je eigen aanbod vormgeven en in de markt zetten ? Misschien ben jij dan wel de juiste persoon om onze groepspraktijk te komen versterken ! CTW Balans is een groeiende multidisciplinaire groepsprakijk met ruimte voor overleg en samenwerking. Momenteel zoeken we een collega om ons huidige team van 3 psychologen te versterken en zo onze wachttijden te verkorten. Je maakt als klinisch psycholoog deel uit van onze multidisciplinaire groepspraktijk. Je werkt op zelfstandige basis en hebt ruimte om je job inhoudelijk volledig autonoom uit te bouwen. We staan daarbij open voor iedereen die denkt een mooi aanbod te kunnen neerzetten, dat een meerwaarde kan betekenen binnen ons werking. Minstens 8 uur, waarvan 1 avond meer info zie bijlage

Zoek naar antwoorden van SALM PHILA CLUB in sociale netwerken
Look for responds of SALM PHILA CLUB in social networks

Lees alle opmerkingen voor SALM PHILA CLUB. Laat een reactie achter voor SALM PHILA CLUB. SALM PHILA CLUB bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SALM PHILA CLUB. Leave a respond for SALM PHILA CLUB. SALM PHILA CLUB on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SALM PHILA CLUB op de google maps. Adres en contacten SALM PHILA CLUB
Location of SALM PHILA CLUB on the google maps. Address and contacts of SALM PHILA CLUB

Andere gerelateerde bedrijven als come SALM PHILA CLUB SALM PHILA CLUB: VAN KHOI BUI | LA POSTE | STUDIO CHAPELLE | HIGHWARE INC | V/D SIJPE MARCELLA

Other related companies as SALM PHILA CLUB: VAN KHOI BUI | LA POSTE | STUDIO CHAPELLE | HIGHWARE INC | V/D SIJPE MARCELLA

SALM PHILA CLUB is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SALM PHILA CLUB, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04382965087. Het bedrijf SALM PHILA CLUB bevindt zich op het adres: AVENUE DE LA SALM 25; 6690; VIELSALM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 478,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 407,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Activités récréatives diverses. Timbres,monnaies and trophées. Lijst met producten zijn Produits & Services: Timbres.. Types d'Activités: Clubs de Philatélie..
De hoofdactiviteit van SALM PHILA CLUB is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SALM PHILA CLUB is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SALM PHILA CLUB, openstaande posities, locatie van SALM PHILA CLUB op de kaart.

SALM PHILA CLUB is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is SALM PHILA CLUB, company assigned to the tax number BE04382965087. The company SALM PHILA CLUB is located at the address: AVENUE DE LA SALM 25; 6690; VIELSALM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 478,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 407,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Activités récréatives diverses. Timbres,monnaies and trophées. List of products are Produits & Services: Timbres.. Types d'Activités: Clubs de Philatélie..
The main activity of SALM PHILA CLUB is Construction - Special Trade Contractors, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of SALM PHILA CLUB is not available. You also can look at reviews of SALM PHILA CLUB, open positions, location of SALM PHILA CLUB on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SALM PHILA CLUB, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SALM PHILA CLUB, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SALM PHILA CLUB, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SALM PHILA CLUB, employees, financial statistics.