LIMB. VLEUGELS MODEL AFD.

Contactgegevens LIMB. VLEUGELS MODEL AFD.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIMB. VLEUGELS MODEL AFD.: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIMB. VLEUGELS MODEL AFD.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BROEKHOVENSTRAAT 38; 3580; BERINGEN, België

Telefoon (phone): 11425469 (+32-11425469) 11425469 (+32-11425469)

Fax (fax): +32 (12) 878-74-40 +32 (12) 878-74-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIMB. VLEUGELS MODEL AFD.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIMB. VLEUGELS MODEL AFD."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIMB. VLEUGELS MODEL AFD."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIMB. VLEUGELS MODEL AFD., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIMB. VLEUGELS MODEL AFD.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIMB. VLEUGELS MODEL AFD., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIMB. VLEUGELS MODEL AFD.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIMB. VLEUGELS MODEL AFD.
Products information LIMB. VLEUGELS MODEL AFD.

BTW identificatienummer (tax): BE09534454345
Ondernemingsnummer: 2461181640
Hoofdstad (capital): 627,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 566,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Types d'Activités: Clubs d?Aéromodélisme.

Product categorie (product category): Activités récréatives diverses

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIMB. VLEUGELS MODEL AFD.
(Get full report from official database of BE for LIMB. VLEUGELS MODEL AFD.)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIMB. VLEUGELS MODEL AFD.
Addition kinds of activities for LIMB. VLEUGELS MODEL AFD.

0741. Veterinaire diensten voor vee | Veterinary services for livestock
228104. Tapijt- en tapijngaren, gesponnen | Carpet and rug yarn, spun
267909. Kartonproducten, uitgezonderd sterven | Cardboard products, except die-cut
505100. Metalen servicecentra en kantoren | Metals service centers and offices
27410203. Globe covers (kaarten): uitgeverij en drukwerk | Globe covers (maps): publishing and printing
31990103. Harnas of harnas delen | Harness or harness parts
34890104. Mortars, meer dan 30 mm. | Mortars, over 30 mm.
35310609. Graafmachines: kabel, clamshell, kraan, derrick, dragline, etc. | Excavators: cable, clamshell, crane, derrick, dragline, etc.
35949901. Hydrostatische aandrijvingen (transmissies) | Hydrostatic drives (transmissions)
75320100. Binnenlandse reparatiediensten | Interior repair services

Werken bij LIMB. VLEUGELS MODEL AFD.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIMB. VLEUGELS MODEL AFD.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIMB. VLEUGELS MODEL AFD.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIMB. VLEUGELS MODEL AFD.. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek coördinator (m/v) gezocht (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Logistiek zit in jou! Je bent gepassioneerd door deze sector en wenst hierin jouw verdere carriere opbouwen? Ter uitbreiding van zijn team, is onze klant, actief op logistiek vlak, op zoek naar 2 coördinatoren voor onmiddellijke indiensttreding. Als logistieke coördinator ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding en werkzaamheden van jouw team. Je wordt aangestuurd door en legt verantwoording af aan de Operational Manager. In overleg met de medewerkers stel je realistische verbeterdoelstellingen op, en creërt voorwaarden waarbinnen deze gehaald kunnen worden. Je stelt werkplanning en werkvoorbereiding op voor je afdeling. Je stuurt aan, monitort en motiveert jouw team om zo de opgestelde KPI's en SLA's te behalen. Je neemt proactief deel aan de operationele uitvoering (nl het ontvangen, verzendklaar maken en verzenden) van de goederen, en de administratieve opvolging hiervan. Je zorgt voor de verlaging van de interne logistieke kosten en waakt over de kosten en budgetten. Je werkt proactief mee aan de implementaties van de verbeterprocessen. Je bent eveneens verantwoordelijk voor de veiligheid van het pand, de goederen en de medewerkers. Dit takenpakket wordt uitgebreider naarmate je vordert in de firma. Je zal voltijds tewerkgesteld worden, dit in een 5-ploegen systeem.

  • Chauffeur C (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gerenommeerde drankencentrale te Aalter zijn we op zoek naar een chauffeur C die instaat voor het rondbrengen van de dranken naar de klanten.

  • WERFLEIDER m/v (Hasselt) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken een gemotiveerde werfleider die het dagdagelijkse reilen en zeilen van de werf coördineert. Je rapporteert aan de projectleider. - Werfvoorbereiding en administratie: o.a.: calculatiedossier bestuderen, planning opstellen, opmetingen uitvoeren, vorderingsstaten voorbereiden,... - Coördinatie werfuitvoering, vb: controleren van de plannen, materiaalkeuzes verfijnen, controle gepresteerde werk, deelnemen aan werfvergaderingen, ... - People management: personeel motiveren en aansturen - Consequent toepassen van de voorgeschreven veiligheids- en milieurichtlijnen

  • Automonteur regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Genk zijn we op zoek naar een ervaren en gemotiveerde automonteur. Je takenpakket bestaat uit het volgende: 1. Bespreken van eventuele problemen met de auto-eigenaar. 2. Opsporen van gebreken aan voertuigen. 3. Vaststellen van de benodigde reparatie- en onderhoudswerkzaamheden. 4. Maken van een kostenindicatie van de reparatie. 5. Nakijken van alle onderdelen van voertuig en motor. 6. Repareren of vervangen van kapotte onderdelen. 7. Verrichten van onderhoudsbeurten aan voertuigen (bijvoorbeeld smeren van onderdelen en verversen van olie). 8. Testen van het voertuig na reparatie, Eventueel bijstellen van onderdelen op basis van de testrit. 9. Verzorgen van tijdsregistratie per werkzaamheid. 10. Beheren van de voorraad van de werkplaats (tijdig bestellen van materialen en/of onderdelen). 11. Schoon afleveren van het voertuig na onderhoud of reparatie. 12. Verstrekken van advies aan klanten wat betreft onderhoud.

  • Vertegenwoordiger B2B regio Limburg (LIMBOURG)

    Regio: LIMBOURG

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar gemotiveerd en gedreven commercieel talent. Je kan zelfstandig werken en maakt geen misbruik van de vrijheden die de functie jou biedt. Je bent zeer plichtsbewust ingesteld. Je weet klanten als geen ander te overtuigen van jouw product. Targets geven jou een extra boost en je gaat deze uitdaging dan ook elke maand met veel plezier aan. Je bent bereid om je flexibel op te stellen op het vlak van werkuren. Kennis van de telecomsector is een pluspunt.

  • Procesoperator 2 ploegen (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je controleert de goeie werking van de mahcines en bent verantwoordelijk voor de productiekwaliteit. Je lost kleine technische storingen op. Bij programmawissels stel je de machine instellingen af waarbij je het volledige proces vanuite en stuurkamer beheerst. je houdt alles net zowel in de stuurkamer als op de werkvloer. Je werkt nauw samen met collega's zodat relevante ervaring correct wordt overgedragen.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Erpe-Mere (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Partena Ziekenfonds & Partners

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Leut – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LEUT)

    Regio: LEUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP Zelzate (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: DE MANGELAAR (ZELZATE)

    Type: Dienstenchequebaan

    Je gaat poetsen bij particulieren in regio Zelzate.

  • STUDENT AFWASSER WEEKEND (M/V) (MAARKEDAL)

    Regio: MAARKEDAL

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar een student die in e.en bloeiende horecazaak kan inspringen aan de afwas. Je zal als vaste student worden ingezet en twee dagen per weekend werken. Dit kan op zowel donderdagavond, vrijdagavond, zaterdag als zondag

  • PRODUCT & REGULATION ENGINEER (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: STAS

    Type: Vaste Job

    Jouw uitdaging: Ons gamma kippers en zelflossers wordt volledig in huis ontwikkeld en gebouwd. Het betreft dus constructie en niet louter assemblage. Deze aanpak zorgt voor een grote flexibiliteit en een sterke veelzijdigheid. Alle producten kunnen dankzij “de in huis aanpak” voldoen aan de strengste hedendaagse kwaliteitseisen. Wij zoeken iemand die zijn expertise wil ontwikkelen binnen Product Safety & Homologation. Jij wordt expert in de normering en homologaties van onze voertuigen. Hiervoor ontwikkel en onderhoud je de technische constructiedossiers (CE-normen) en homologatiedossiers. Je bereidt deze rapportages intern voor en presenteert deze aan de officiële instanties. Je bent verantwoordelijk om up to date te blijven over de evoluties in de wetgeving op vlak van homologaties, normering en machinerichtlijnen. Hierbij adviseer je jouw collega’s binnen Engineering in het toepassen van deze vereisten in hun ontwerpen. Daarnaast ondersteun je verkoop bij nieuwigheden. Jouw rol als Regulation voer je uit in combinatie met ontwerp en research werk binnen het Product team.

  • PROJECTLEIDER BOUW MET ERVARING IN RENOVATIEPROJECTEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    · Als projectleider beschikt u over autonome verantwoordelijkheid voor een aantal renovatieprojecten · U staat in voor het opstarten van de werven met de ploegen en doet de verdere opvolging tot opgeleverd product · Dit houdt oa in: bestellen van materialen, zoeken van onderaannemers, contacten met klanten en architecten, ... · U coacht de medewerkers op de werven en bent verantwoordelijk voor het naleven van de kwaliteit en de veiligheid · U realiseert projecten binnen budget en afgesproken planning met aandacht naar kwaliteit en veiligheid · U leidt de werfvergaderingen

Zoek naar antwoorden van LIMB. VLEUGELS MODEL AFD. in sociale netwerken
Look for responds of LIMB. VLEUGELS MODEL AFD. in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIMB. VLEUGELS MODEL AFD.. Laat een reactie achter voor LIMB. VLEUGELS MODEL AFD.. LIMB. VLEUGELS MODEL AFD. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIMB. VLEUGELS MODEL AFD.. Leave a respond for LIMB. VLEUGELS MODEL AFD.. LIMB. VLEUGELS MODEL AFD. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIMB. VLEUGELS MODEL AFD. op de google maps. Adres en contacten LIMB. VLEUGELS MODEL AFD.
Location of LIMB. VLEUGELS MODEL AFD. on the google maps. Address and contacts of LIMB. VLEUGELS MODEL AFD.

Andere gerelateerde bedrijven als come LIMB. VLEUGELS MODEL AFD. LIMB. VLEUGELS MODEL AFD.: Marin R SA | CARROSSERIE ADAM | Callewier Sandra | Welliquet J-M | JEAN-CLAUDE LAMBOTTE

Other related companies as LIMB. VLEUGELS MODEL AFD.: Marin R SA | CARROSSERIE ADAM | Callewier Sandra | Welliquet J-M | JEAN-CLAUDE LAMBOTTE

LIMB. VLEUGELS MODEL AFD. is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LIMB. VLEUGELS MODEL AFD., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09534454345. Het bedrijf LIMB. VLEUGELS MODEL AFD. bevindt zich op het adres: BROEKHOVENSTRAAT 38; 3580; BERINGEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 627,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 566,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Activités récréatives diverses. Lijst met producten zijn Types d'Activités: Clubs d?Aéromodélisme..
De hoofdactiviteit van LIMB. VLEUGELS MODEL AFD. is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIMB. VLEUGELS MODEL AFD. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIMB. VLEUGELS MODEL AFD., openstaande posities, locatie van LIMB. VLEUGELS MODEL AFD. op de kaart.

LIMB. VLEUGELS MODEL AFD. is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is LIMB. VLEUGELS MODEL AFD., company assigned to the tax number BE09534454345. The company LIMB. VLEUGELS MODEL AFD. is located at the address: BROEKHOVENSTRAAT 38; 3580; BERINGEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 627,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 566,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Activités récréatives diverses. List of products are Types d'Activités: Clubs d?Aéromodélisme..
The main activity of LIMB. VLEUGELS MODEL AFD. is Automotive Repair, Services and Parking, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of LIMB. VLEUGELS MODEL AFD. is not available. You also can look at reviews of LIMB. VLEUGELS MODEL AFD., open positions, location of LIMB. VLEUGELS MODEL AFD. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIMB. VLEUGELS MODEL AFD., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIMB. VLEUGELS MODEL AFD., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIMB. VLEUGELS MODEL AFD., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIMB. VLEUGELS MODEL AFD., employees, financial statistics.