K.V.B.P. DUFFEL

Contactgegevens K.V.B.P. DUFFEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data K.V.B.P. DUFFEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

K.V.B.P. DUFFEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOEVELAAN 40; 2570; DUFFEL, België

Telefoon (phone): 15312736 (+32-15312736) 15312736 (+32-15312736)

Fax (fax): +32 (71) 111-97-60 +32 (71) 111-97-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) K.V.B.P. DUFFEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "K.V.B.P. DUFFEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "K.V.B.P. DUFFEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van K.V.B.P. DUFFEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen K.V.B.P. DUFFEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of K.V.B.P. DUFFEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees K.V.B.P. DUFFEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti K.V.B.P. DUFFEL
Products information K.V.B.P. DUFFEL

BTW identificatienummer (tax): BE01313934326
Ondernemingsnummer: 3704284667
Hoofdstad (capital): 320,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 807,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Types d'Activités: Clubs de Philatélie.

Product categorie (product category): Activités récréatives diverses

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor K.V.B.P. DUFFEL
(Get full report from official database of BE for K.V.B.P. DUFFEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor K.V.B.P. DUFFEL
Addition kinds of activities for K.V.B.P. DUFFEL

336400. Nonferrous die-castings behalve aluminium | Nonferrous die-castings except aluminum
22119910. Cottonades | Cottonades
30890103. Emmers, kunststoffen | Buckets, plastics
36340404. Blenders, elektrisch | Blenders, electric
51940201. Tabak kauwen | Chewing tobacco
73340000. Fotokopieën en duplicatiediensten | Photocopying and duplicating services

Werken bij K.V.B.P. DUFFEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in K.V.B.P. DUFFEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor K.V.B.P. DUFFEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for K.V.B.P. DUFFEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Autotechnieker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onderhouden en herstellen van oldtimers Auto's klaarmaken voor technische controle Werken aan benzinemotoren Technische keuringen uitvoeren op een voertuig De voertuigen klaarmaken voor leveringen

  • Copywriter (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Ausy Sales & Marketing

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je hebt een enorme passie voor talen en dan vooral voor het Frans! Je bent verantwoordelijk voor zowel de online als offline content en dit zowel voor interne (eigen medewerkers) als externe doelgroepen (klanten of media): je maakt vertalingen van het Nederlands naar het Frans (70-80% van de job) je stelt artikels op voor het interne magazine: rapporten, interviews, nieuwsbrieven persberichten schrijven over winkelopeningen of nieuwe projecten doe je met plezier verhalen vertellen op verschillende websites is iets wat je ook enorm boeiend vindt sociale netwerken voeden met interessante posts vind je super je kan makkelijk korte video's maken en foto's bewerken: ervaring in fotografie is absoluut een pluspunt!

  • Installateur airco-systemen regio Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het helpen plaatsen van airco-installaties en dit zowel op particuliere als industriële werven gelegen in Limburg maar ook in Antwerpen en Brussel. Afhankelijk van het werfadres vertrek je rond 5u15vanuit Lommel en ben je terug omstreeks 16u.

  • Magazijn verantwoordelijke (MOORSELE)

    Regio: MOORSELE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt als vorkheftruckbestuurder in een groeiende KMO. Je taken bestaan uit volgende zaken: - Administratieve taken - Leveringsbonnen nakijken - Communicatie met klanten - Binnenkomende en buitengaande goederen controleren naar aantal en conformiteit -Het correct labelen van de stukken. -Het correct laden van de stukken volgens de wensen van de klant. -Het lossen van vrachtwagens/bestelwagens - Bevoorraden machines Je bent een beslissende factor in het bedrijf om de productie optimaal te laten draaien.

  • nachtchauffeur ce (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Volgende taken behoren tot het pakket: groenten en fruit leveren aan winkels. gemiddeld 11 klanten beleveren goederen leveren in de nachtsassen + leeggoed terug meenemen (tellen/noteren = heel belangrijk dat dit correct gebeurt want dit is onrechtstreeks geld) de goederen zitten in blauwe bakjes en in rolkarren je laadt voor vertrek zelf je vrachtwagen in adhv scanner je komt nooit leeg terug uw leeggoed moet je ook zelf lossen

  • Supply Chain Manager (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Q-Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zoeken wij een supply chain manager. Je bent verantwoordelijk voor de productieplanning (het verbeteren van de processen, het opvolgen van de productie). Achteraf krijg je ook de verantwoordelijkheid van de aankopen (grondstoffen en toebehoren) en het logistieke gedeelte.

  • Winkelmedewerker 38h/week Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als winkelmederker in het filiaal te Roeselare zorgt je samen met je collega's voor een klantgerichte service. U helpt mee kleding op maat hangen en volgt de instructies op van de winkelverantwoordelijke.

  • Productiemedewerker industriele wasserij (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een industriële wasserij te Lokeren zijn wij op zoek naar productiemedewerkers in 2 ploegen. Je staat in voor het sorteren van de vuile was en het ophangen van de propere was - ook algemene productietaken behoren tot jouw takenpakket

  • Gedreven voedingsoperator voor internationaal groeiend bedrijf gezocht! (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als productieoperator aan een afvullijn heb je meerdere verantwoordelijkheden. Je beheert het jouw toegewezen (deel van het) productieproces. Je verhelpt diverse storingen in samenwerking en overleg met de technische dienst. Je werkt de productieplanning af op basis van dagorders en speelt flexibel in op productiewijzigingen. Verder zorg je voor het uitvoeren van diverse kwaliteitscontroles, je neemt stalen en je registreert de vereiste productie- en kwaliteitsinformatie op de betrokken documenten. Je staat ook in voor het grondig reinigen van je werkomgeving en de toegewezen productie-installaties. Bij al je werkzaamheden heb je steeds oog voor de voedselveiligheid. Je steekt graag de handen uit de mouwen, bent collegiaal ingesteld, hebt oog voor arbeidsveiligheid. Je bent bereid om in 3 ploegen te werken (vroege - late - nacht). Je zorgt ervoor dat je de volgende ploeg correct en duidelijk informeert over je resultaten en ervaringen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Koersel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • R&D Engineer (m/v) (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: DIBO

    Type: Vaste Job

    DiBO NV is fabrikant en leverancier van professionele reinigingsmachines, zoals o.a. koud- en warmwater hogedrukreinigers, veeg- en schrobmachines, industriële reinigingssystemen, alsook carwashes e.a. wasinstallaties voor voertuigen. Wegens de stijgende vraag naar onze producten zijn wij voor onze R&D afdeling in Arendonk op zoek naar een: R&D Engineer (m/v) Functie: Zelfstandig uitwerken van R&D vraagstukken/deelproblemen die worden opgelegd door een projectleider. Dit kan zowel elektrisch als mechanisch zijn. De aanmaak van service documentatie voor onze machines Het opstellen van werkinstructies voor de productie van onze machines Naast deze hoofdtaken zal je ook betrokken worden bij: Het aanpassen/bewerken van aangeleverde CAD tekeningen (elektrisch/mechanisch) Testen / zoeken van nieuwe onderdelen Kwaliteitscontrole van onze machines Andere gevarieerde taken

  • lesgever EHBO en/of Ergonomie (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: ACT NOW!

    Type: Zelfstandige activiteit

    wegens uitbreiding zijn we op zoek naar freelance lesgevers in het veld van eerstehulp/ brandbestrijding/ veiligheid/ preventie. Ben jij zelfstandige, heb je ervaring met lesgeven in deze materie, neem zeker contact op !

Zoek naar antwoorden van K.V.B.P. DUFFEL in sociale netwerken
Look for responds of K.V.B.P. DUFFEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor K.V.B.P. DUFFEL. Laat een reactie achter voor K.V.B.P. DUFFEL. K.V.B.P. DUFFEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for K.V.B.P. DUFFEL. Leave a respond for K.V.B.P. DUFFEL. K.V.B.P. DUFFEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie K.V.B.P. DUFFEL op de google maps. Adres en contacten K.V.B.P. DUFFEL
Location of K.V.B.P. DUFFEL on the google maps. Address and contacts of K.V.B.P. DUFFEL

Andere gerelateerde bedrijven als come K.V.B.P. DUFFEL K.V.B.P. DUFFEL: DE CAVID | DE NEVE | R & V Haegeman BVBA | DESCHACHT | GERMAIN HOLVOET

Other related companies as K.V.B.P. DUFFEL: DE CAVID | DE NEVE | R & V Haegeman BVBA | DESCHACHT | GERMAIN HOLVOET

K.V.B.P. DUFFEL is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is K.V.B.P. DUFFEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01313934326. Het bedrijf K.V.B.P. DUFFEL bevindt zich op het adres: HOEVELAAN 40; 2570; DUFFEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 320,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 807,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Activités récréatives diverses. Lijst met producten zijn Types d'Activités: Clubs de Philatélie..
De hoofdactiviteit van K.V.B.P. DUFFEL is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van K.V.B.P. DUFFEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van K.V.B.P. DUFFEL, openstaande posities, locatie van K.V.B.P. DUFFEL op de kaart.

K.V.B.P. DUFFEL is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is K.V.B.P. DUFFEL, company assigned to the tax number BE01313934326. The company K.V.B.P. DUFFEL is located at the address: HOEVELAAN 40; 2570; DUFFEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 320,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 807,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Activités récréatives diverses. List of products are Types d'Activités: Clubs de Philatélie..
The main activity of K.V.B.P. DUFFEL is Printing, Publishing and Allied Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of K.V.B.P. DUFFEL is not available. You also can look at reviews of K.V.B.P. DUFFEL, open positions, location of K.V.B.P. DUFFEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over K.V.B.P. DUFFEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf K.V.B.P. DUFFEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about K.V.B.P. DUFFEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company K.V.B.P. DUFFEL, employees, financial statistics.