VERENIGING GEESTELIJKE GEZONDHEIDSZORG

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • VERENIGING GEESTELIJKE GEZONDHEIDSZORG
Private companiesRailroad Transportation • VERENIGING GEESTELIJKE GEZONDHEIDSZORG

Contactgegevens VERENIGING GEESTELIJKE GEZONDHEIDSZORG: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VERENIGING GEESTELIJKE GEZONDHEIDSZORG: address, phone, fax, email, website, opening hours

VERENIGING GEESTELIJKE GEZONDHEIDSZORG

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STADSOMVAART 9; 3500; HASSELT, België

Telefoon (phone): 11224484 (+32-11224484) 11224484 (+32-11224484)

Fax (fax): +32 (19) 776-63-87 +32 (19) 776-63-87

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VERENIGING GEESTELIJKE GEZONDHEIDSZORG: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VERENIGING GEESTELIJKE GEZONDHEIDSZORG"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VERENIGING GEESTELIJKE GEZONDHEIDSZORG"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VERENIGING GEESTELIJKE GEZONDHEIDSZORG, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VERENIGING GEESTELIJKE GEZONDHEIDSZORG. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VERENIGING GEESTELIJKE GEZONDHEIDSZORG, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VERENIGING GEESTELIJKE GEZONDHEIDSZORG. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VERENIGING GEESTELIJKE GEZONDHEIDSZORG
Products information VERENIGING GEESTELIJKE GEZONDHEIDSZORG

BTW identificatienummer (tax): BE02262054443
Ondernemingsnummer: 6370666503
Hoofdstad (capital): 478,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 665,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Services: Centres d'Aide Psychologique.

Product categorie (product category): Activités d?action sociale sans hébergement

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VERENIGING GEESTELIJKE GEZONDHEIDSZORG
(Get full report from official database of BE for VERENIGING GEESTELIJKE GEZONDHEIDSZORG)

Aanvulling soorten activiteiten voor VERENIGING GEESTELIJKE GEZONDHEIDSZORG
Addition kinds of activities for VERENIGING GEESTELIJKE GEZONDHEIDSZORG

7212. Garmentpersen en schoonmakers 'agenten | Garment pressing and cleaners' agents
078100. Landschapsadvies en planning | Landscape counseling and planning
569903. Sportkleding | Sports apparel
14810000. Nonmetallic minerale diensten | Nonmetallic mineral services
38450120. Ultrasone medische apparatuur, behalve schoonmaak | Ultrasonic medical equipment, except cleaning
39490202. Manden (creels), vis en aas | Baskets (creels), fish and bait
50849906. Plastic producten machines | Plastic products machinery

Werken bij VERENIGING GEESTELIJKE GEZONDHEIDSZORG: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VERENIGING GEESTELIJKE GEZONDHEIDSZORG: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VERENIGING GEESTELIJKE GEZONDHEIDSZORG. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VERENIGING GEESTELIJKE GEZONDHEIDSZORG. Looking for open vacancies in other companies

  • Chef-kok (m/v) Lovendegem (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een restaurant in Lovendegem is op zoek naar een ervaren chef-kok die hen wilt ondersteunen in de keuken. Je bent in het bezit van een grote portie ervaring en vakkennis die je tot uiting kan laten komen in gerechten. Je hebt een passie voor koken, specifiek in de gastronomische basiskeuken. Je staat in voor het bereiden en dresseren van gerechten, helpen bij het opstellen van menu's, de voorraad opvolgen en je werkt volgens de normen voor hygiëne en voedselveiligheid. Zij bieden jouw een voltijdse job aan op lange termijn met optie vast. uurrooster: Ma: 10u - 15u Di en woe: vrij Do: 10u - 15u en 18u - 22u Vrij: 10u - 15u en 18u 22u30 Za: 17u30 - 24u Zo: 10u30 - 15u en 18u-22u30

  • Vrachtwagenchauffeur ce (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze vacature zoeken we een chauffeur CE. Je takenpakket ziet er als volgt uit: Je zal instaan om diverse goederen te leveren volle vrachten/groupage. Laden en lossen hoort ook bij de dagelijkse job. Grotendeels volledige weken uitslapen Vooral ritten BelgieFrankrijk en Engeland.

  • Winkelbediende/Kassa (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een supermarkt gelegen te Wilrijk zijn wij op zoek naar 2 medewerkers. Enerzijds zoeken wij een kassier(ster) voor min 30u/week anderzijds zoeken wij iemand voor de bediening aan de charcuterietoog. deze supermarkt is open zaterdag én zondag dus we verwachten ook dat je in het weekend beschikbaar bent.

  • Monteur/Lasser smeedijzeren poorten (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: FORUM JOBS VILVOORDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Forum Jobs zoekt een lasser/monteur voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in smeedijzeren poorten. Je stelt de poorten samen volgens een plan, en last vervolgens de stukken aan elkaar. Je gaat de poorten plaatsen bij de klant.

  • Monteur centrale verwarming & sanitair (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in installatie en onderhoud van verwarming en sanitair zijn we op zoek naar een monteur.

  • Poetshulp Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: PUUUR HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Lubbeek (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Lubbeek en omgeving

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Oud-Heverlee – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OUD-HEVERLEE)

    Regio: OUD-HEVERLEE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • poetshulp vlamertinge (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij, Hulp in Huis, dienstenchequebedrijf met respect voor medewerkers, zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Zoek je een nieuwe uitdaging, een vaste job of een extra verdienste? Bij ons kan je reeds aan de slag vanaf 10u per week! Ideaal om aan de job te wennen en om dit al dan niet te combineren met een andere parttime job. Wij maken steeds een uurrooster op jouw maat. Dit uurrooster kan latersteeds worden uitgebreid, indien gewenst. “Voel je thuis bij Hulp in huis”!

  • Lijnverantwoordelijke 2-ploegen (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in regio Tielt zijn wij op zoek naar een gemotiveerde lijnverantwoordelijke 2 ploegen. Je start als operator/inpakker om zo stap voor stap door te groeien tot lijnverantwoordelijke. Als inpakker bestuur je de verpakkingsmachine waarbij iedere rol afzonderlijk in folie wordt verpakt. De verpakte rollen worden in dozen gestopt en vervolgens op paletten gestapeld. Het takenpakket van de lijnverantwoordelijk bestaat uit het voorbereiden van de kleurtest, ploegoverdracht en communicatie met het team. Daarnaast controleer je de verpakking van het eindproduct, stel je de machines correct in en los je storingen op. Kortom een gevarieerde functie met verantwoordelijkheid!

  • (ingenieur) Architect(e) (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: KAREN MICHIELSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    KA-architectuur is op zoek naar een (ir.) architect(e) om ons team te versterken. KA-architectuur is een jong, klein bureau, actief in een ruim gamma van projecten: private woningbouw, zowel nieuwbouw als renovatie, horeca, industrie. Het kantoor is gelegen te Kasterlee. Kennis van vectorworks 3D is een pluspunt.

  • onderhoudsmedewerker (LANGEMARK-POELKAPELLE)

    Regio: LANGEMARK-POELKAPELLE

    Bedrijf: TRAITEUR JOHAN & GRIET

    Type: Flexijob

    onderhoudsmedewerker voor atelier en ook op verplaatsing. Het reinigen van tafels en kasten en ook de vloeren. Op verplaatsing helpen lossen, ordenen, afwas sorteren in bakken. Afwas

Zoek naar antwoorden van VERENIGING GEESTELIJKE GEZONDHEIDSZORG in sociale netwerken
Look for responds of VERENIGING GEESTELIJKE GEZONDHEIDSZORG in social networks

Lees alle opmerkingen voor VERENIGING GEESTELIJKE GEZONDHEIDSZORG. Laat een reactie achter voor VERENIGING GEESTELIJKE GEZONDHEIDSZORG. VERENIGING GEESTELIJKE GEZONDHEIDSZORG bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VERENIGING GEESTELIJKE GEZONDHEIDSZORG. Leave a respond for VERENIGING GEESTELIJKE GEZONDHEIDSZORG. VERENIGING GEESTELIJKE GEZONDHEIDSZORG on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VERENIGING GEESTELIJKE GEZONDHEIDSZORG op de google maps. Adres en contacten VERENIGING GEESTELIJKE GEZONDHEIDSZORG
Location of VERENIGING GEESTELIJKE GEZONDHEIDSZORG on the google maps. Address and contacts of VERENIGING GEESTELIJKE GEZONDHEIDSZORG

Andere gerelateerde bedrijven als come VERENIGING GEESTELIJKE GEZONDHEIDSZORG VERENIGING GEESTELIJKE GEZONDHEIDSZORG: Europabank | GARAGE DENOYEL & ZOON | ERIC LAMBILLON | ARIENTAL | Software Applications

Other related companies as VERENIGING GEESTELIJKE GEZONDHEIDSZORG: Europabank | GARAGE DENOYEL & ZOON | ERIC LAMBILLON | ARIENTAL | Software Applications

VERENIGING GEESTELIJKE GEZONDHEIDSZORG is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VERENIGING GEESTELIJKE GEZONDHEIDSZORG, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02262054443. Het bedrijf VERENIGING GEESTELIJKE GEZONDHEIDSZORG bevindt zich op het adres: STADSOMVAART 9; 3500; HASSELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 478,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 665,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Activités d?action sociale sans hébergement. Lijst met producten zijn Services: Centres d'Aide Psychologique..
De hoofdactiviteit van VERENIGING GEESTELIJKE GEZONDHEIDSZORG is Spoorwegvervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VERENIGING GEESTELIJKE GEZONDHEIDSZORG is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VERENIGING GEESTELIJKE GEZONDHEIDSZORG, openstaande posities, locatie van VERENIGING GEESTELIJKE GEZONDHEIDSZORG op de kaart.

VERENIGING GEESTELIJKE GEZONDHEIDSZORG is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is VERENIGING GEESTELIJKE GEZONDHEIDSZORG, company assigned to the tax number BE02262054443. The company VERENIGING GEESTELIJKE GEZONDHEIDSZORG is located at the address: STADSOMVAART 9; 3500; HASSELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 478,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 665,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Activités d?action sociale sans hébergement. List of products are Services: Centres d'Aide Psychologique..
The main activity of VERENIGING GEESTELIJKE GEZONDHEIDSZORG is Railroad Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VERENIGING GEESTELIJKE GEZONDHEIDSZORG is not available. You also can look at reviews of VERENIGING GEESTELIJKE GEZONDHEIDSZORG, open positions, location of VERENIGING GEESTELIJKE GEZONDHEIDSZORG on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VERENIGING GEESTELIJKE GEZONDHEIDSZORG, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VERENIGING GEESTELIJKE GEZONDHEIDSZORG, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VERENIGING GEESTELIJKE GEZONDHEIDSZORG, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VERENIGING GEESTELIJKE GEZONDHEIDSZORG, employees, financial statistics.