VCLB-CENTRUM

Contactgegevens VCLB-CENTRUM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VCLB-CENTRUM: address, phone, fax, email, website, opening hours

VCLB-CENTRUM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): REDINGENSTRAAT 86B2; 3000; LEUVEN, België

Telefoon (phone): 16228195 (+32-16228195) 16228195 (+32-16228195)

Fax (fax): +32 (63) 413-80-58 +32 (63) 413-80-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VCLB-CENTRUM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VCLB-CENTRUM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VCLB-CENTRUM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VCLB-CENTRUM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VCLB-CENTRUM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VCLB-CENTRUM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VCLB-CENTRUM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VCLB-CENTRUM
Products information VCLB-CENTRUM

BTW identificatienummer (tax): BE04297821044
Ondernemingsnummer: 4701843261
Hoofdstad (capital): 521,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 616,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Services: Centres Psycho-Médico-Sociaux Pour Adolescents.

Product categorie (product category): Activités d?action sociale sans hébergement

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VCLB-CENTRUM
(Get full report from official database of BE for VCLB-CENTRUM)

Aanvulling soorten activiteiten voor VCLB-CENTRUM
Addition kinds of activities for VCLB-CENTRUM

104401. Zilveren ertsmijnen | Silver ores mining
281299. Alkalieën en chloor, nec | Alkalies and chlorine, nec
17990208. Isolatie van leidingen en ketels | Insulation of pipes and boilers
23920400. Tafellakens en tafelinstellingen | Tablecloths and table settings
28690318. Vinyl acetaat | Vinyl acetate
36440102. Koppelingsdozen, elektrisch | Junction boxes, electric
38120602. Detectieapparatuur: elektronisch / magnetisch veld, licht / warmte | Detection apparatus: electronic/magnetic field, light/heat
50130116. radiatoren | Radiators

Werken bij VCLB-CENTRUM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VCLB-CENTRUM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VCLB-CENTRUM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VCLB-CENTRUM. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren meubelmaker (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jij bent de Geppetto van het bedrijf! Dankzij jou worden er creaties vervaardigd om U tegen te zeggen voor badkamers, livings, slaapkamers, keukens, … Wat de klant ook maar wilt. Je verwerkt dus een ruim gamma aan materialen, voornamelijk in massief hout en werkt dagelijks mee aan de realisatie van totaal interieurs. Jouw takenpakket: - Machinaal hout bewerken - Machinale werkzaamheden voorbereiden - Hout en plaatmateriaal selecteren, controleren en transporteren - Snijgereedschappen aanbrengen en instellen - Houtbewerkingsmachines instellen - Proefbewerking uitvoeren - Bewerkingen uitvoeren met houtbewerkingsmachines - Meubels en interieurbouwproducten monteren, afmonteren, samenstellen en afwerken Maar je staat er niet alleen voor! Als team knallen jullie samen!

  • Plooier (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: ASAP

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt als operator plooibank. Je stelt de machines in, start programma's op, bediening, ... doet de nodige aanpassingen waar nodig.

  • TEAMLEIDER M/V (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: APPRO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een logistiek bedrijf in regio Waasland, zijn wij op zoek naar een teamleider. Als teamleider beschik je over een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Heb je een soortgelijke ervaring binnen de logistieke sector en kan je een team motiveren? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Je verantwoordelijkheden voor deze functie zijn: als teamleider ben je verantwoordelijk voor het in ontvangst nemen van goederen en de bevoorrading van je afdeling. motiveren en evalueren van je teamleden. problemen analyseren en contacten onderhouden met andere afdelingen.

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Aalst - Lede - Erpe-Mere (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Poets- en huishoudhulp regio Rotselaar, Haacht (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s tewerkstelling in Rotselaar, Haacht en omgeving

  • Productiearbeiders 3 ploegen - GOEDE VERLONING!! (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het afpakken van de isolatiepanelen van de band. Je doet dit in team per 2 - 4 -... afhankelijk van de grootte van het paneel.

  • Studenten Frituurmedewerker (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: T-INTERIM EEKLO

    Type: Studentenjob

    Als frituurmedewerker heb je verschillende taken, namelijk: Je neemt bestellingen op van de klanten. Je legt alles van snacks klaar voor de keuken. Je helpt bij het correct afbakken van snacks en frieten. Je maakt broodjes, salades, etc. klaar. Je staat in voor het onderhoud van de volledige frituur (schoonmaak, afwas, etc.). Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een frituur in Maldegem, zijn we op zoek naar jobstudenten die op regelmatige basis kunnen meehelpen, voornamelijk in het weekend. Dit kan zowel in de zaak als met de mobiele frituur zijn.

  • jobstudent verkoopster Swarovski (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SWAROVSKI

    Type: Studentenjob

    Als sales consultant verzorg je samen met het vaste team deverkoop van de Swarovski collectie. Dankzij je professionele houding en de uitstraling van Swarovski, streef je ernaar om de hoogste kwaliteit en service in de verkoop te bieden. Het is een commerciële functie maar de klant staat centraal. Klanten welkom heten, zorg dragen vr de uistraling van de winkel.

  • Deeltijds supermarktbediende - onmiddellijk contract bepaalde duur (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Vaste Job

    Voor een supermarkt regio Ninove zoeken we gemotiveerd winkelpersoneel. Je staat in voor het aanvullen van de rekken, je zorgt ervoor dat de winkel netjes blijft, je hebt oog voor detail. Je wordt ook ingeschakeld als kassamedewerker. Je helpt de klant zo goed mogelijk verder met het afrekenen van de aangekochte goederen.

  • Enthousiaste verpleegkundige in de thuiszorg setting (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: THUISVERPLEGING ZUID OOST VLAANDERE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als thuisverpleegkundige ga je zelfstandig de baan op om de patiënten in hun thuisomgeving de juiste zorgen (hygiënische zorg, wondzorg, inspuitingen, stomazorg, enz.) toe te dienen. Je doet afwisselend een week enkel de vroegdienst, gevolgd door een week vroeg-laatdienst. Het werk is heel variërend en de patiënten dankbaar. Bijzondere aandacht voor het behoud van de continuïteit van de dienstverlening (technische verpleegkundige handelingen en de bijhorende administratie) en nauwkeurig werken zijn jouw mantra. Patiënten zet je steeds op de eerste plaats. Je bent sociaal en kan makkelijk een band opbouwen met mensen. Herken jij je hierin? Dan ben jij de collega die we zoeken!

  • Ambulanciers voor internationale repatriëringen. (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: MEDICEVAC

    Type: Zelfstandige activiteit

    MedicEvac is een gevestigde waarde in het aanleveren van medische en paramedische teams voor de reisbijstandsmaatschappijen. Vertrek je op vakantie en je dient gerepatrieerd te worden dan is er een realistische kans dat één van onze verpleegkundigen of artsen jou komt oppikken en je mee zal escorteren naar een ziekenhuis in België of in het beste geval naar huis. In het kader van uitbreiding van onze diensten zijn we op zoek naar ambulanciers met pit die het wel zien zitten om eens out of the box te denken en onze patiënten op een comfortabele manier kunnen begeleiden naar huis of naar een ziekenhuis in België en dit per ambulance. Je kan énerzijds ingezet worden om onze medische equipes op te pikken van de luchthaven en anderzijds kan je zelf ook repatriëringen doen naar het buitenland per ambulance. Onze actieradius ligt meestal op een max van 1000 km rond België. Ambulanciers met een gezonde dosis inlevend vermogen zijn bij ons op de juiste plaats. Onze medewerkers dienen de patiënt gerust te stellen met hun kennis en de patiënt en eventuele familie op een rustige maar professionele manier te begeleiden gedurende het ganse traject per ambulance. Je houdt regelmatig contact met onze centrale en de bijstandsmaatschappij om hen op de hoogte te houden van eventuele verwikkelinge Spreekt het avontuurlijke je wel aan en ben je elke maand toch enkele aansluitende periodes vrij dan ben je hier op de juiste plaats. Stuur ons je uitgebreide CV door en we komen onmiddellijk bij je terug.

  • Boekhoudkundig en fiscaal accountant (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1662805-inline.html?cid=Partner_VDAB DBM – Tax & Accounting, accountantskantoor, zoekt Boekhoudkundig en fiscaal accountant (M/V), voor een voltijdse of deeltijdse samenwerking Behandelen en opvolgen van de boekhoudkundige dossiers van vennootschappen en Vzw’s Voorbereiden en opstellen van de btw-aangiften Voorbereiden van de aangiften in de Venn. B en van de aangiften PB Contacten met de klanten en fiscale administraties

Zoek naar antwoorden van VCLB-CENTRUM in sociale netwerken
Look for responds of VCLB-CENTRUM in social networks

Lees alle opmerkingen voor VCLB-CENTRUM. Laat een reactie achter voor VCLB-CENTRUM. VCLB-CENTRUM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VCLB-CENTRUM. Leave a respond for VCLB-CENTRUM. VCLB-CENTRUM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VCLB-CENTRUM op de google maps. Adres en contacten VCLB-CENTRUM
Location of VCLB-CENTRUM on the google maps. Address and contacts of VCLB-CENTRUM

Andere gerelateerde bedrijven als come VCLB-CENTRUM VCLB-CENTRUM: ROYALE BELGE | Maxifin SPRL | RITA FEYENS | Arnould Jér?me | VINCENT LOTHAIRE

Other related companies as VCLB-CENTRUM: ROYALE BELGE | Maxifin SPRL | RITA FEYENS | Arnould Jér?me | VINCENT LOTHAIRE

VCLB-CENTRUM is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VCLB-CENTRUM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04297821044. Het bedrijf VCLB-CENTRUM bevindt zich op het adres: REDINGENSTRAAT 86B2; 3000; LEUVEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 521,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 616,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Activités d?action sociale sans hébergement. Lijst met producten zijn Services: Centres Psycho-Médico-Sociaux Pour Adolescents..
De hoofdactiviteit van VCLB-CENTRUM is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VCLB-CENTRUM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VCLB-CENTRUM, openstaande posities, locatie van VCLB-CENTRUM op de kaart.

VCLB-CENTRUM is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is VCLB-CENTRUM, company assigned to the tax number BE04297821044. The company VCLB-CENTRUM is located at the address: REDINGENSTRAAT 86B2; 3000; LEUVEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 521,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 616,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Activités d?action sociale sans hébergement. List of products are Services: Centres Psycho-Médico-Sociaux Pour Adolescents..
The main activity of VCLB-CENTRUM is Insurance Agents, Brokers and Service, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VCLB-CENTRUM is not available. You also can look at reviews of VCLB-CENTRUM, open positions, location of VCLB-CENTRUM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VCLB-CENTRUM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VCLB-CENTRUM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VCLB-CENTRUM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VCLB-CENTRUM, employees, financial statistics.