RODE KRUIS MAASMECHELEN

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • RODE KRUIS MAASMECHELEN
Private companiesFood Stores • RODE KRUIS MAASMECHELEN

Contactgegevens RODE KRUIS MAASMECHELEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RODE KRUIS MAASMECHELEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

RODE KRUIS MAASMECHELEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HEGSTRAAT 42; 3631; MAASMECHELEN, België

Telefoon (phone): 89761677 (+32-89761677) 89761677 (+32-89761677)

Fax (fax): +32 (63) 977-61-27 +32 (63) 977-61-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RODE KRUIS MAASMECHELEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RODE KRUIS MAASMECHELEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RODE KRUIS MAASMECHELEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RODE KRUIS MAASMECHELEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RODE KRUIS MAASMECHELEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RODE KRUIS MAASMECHELEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RODE KRUIS MAASMECHELEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RODE KRUIS MAASMECHELEN
Products information RODE KRUIS MAASMECHELEN

BTW identificatienummer (tax): BE02637786865
Ondernemingsnummer: 4382141113
Hoofdstad (capital): 520,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 682,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Services: Croix Rouge.

Product categorie (product category): Activités d?action sociale sans hébergement

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RODE KRUIS MAASMECHELEN
(Get full report from official database of BE for RODE KRUIS MAASMECHELEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor RODE KRUIS MAASMECHELEN
Addition kinds of activities for RODE KRUIS MAASMECHELEN

1521. Eengezinswoningbouw | Single-family housing construction
355602. Snijden, hakken, slijpen, mengen en dergelijke machines | Cutting, chopping, grinding, mixing, and similar machinery
738905. Reserveringsdiensten | Reservation services
20130105. Pastrami, van gekocht vlees | Pastrami, from purchased meat
20799903. Eetbare olieproducten, behalve maïsolie | Edible oil products, except corn oil
28190902. Calciumchloride en hypochloriet | Calcium chloride and hypochlorite
30819900. Niet-ondersteunde kunststoffolie en -folie, niet inbegrepen | Unsupported plastics film and sheet, nec
35820000. Commerciële wasmachines | Commercial laundry equipment
38450000. Electromedische apparatuur | Electromedical equipment
50820100. Wegenbouwmachines | Road construction equipment

Werken bij RODE KRUIS MAASMECHELEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RODE KRUIS MAASMECHELEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RODE KRUIS MAASMECHELEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RODE KRUIS MAASMECHELEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Hoofdverpleegkundige Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Express Medical

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een verpleegkundige en heb je zin in een nieuwe uitdaging? Heb jij al ervaring als hoofdverpleegkundige of heb jij een diploma management op zak? Heb je altijd al aan het hoofd van een team willen staan? Ben je gebeten door de organisatorische kriebel? Bekijk dan zeker deze vacature! Voor onze klant in de regio van Kortrijk zijn we op zoek naar een gemotiveerde hoofdverpleegkundige voor een revalidatie-afdeling. Het betreft een voltijdse opdracht van minstens 2 maanden. Enkele van jouw verantwoordelijkheden zijn: Aansturen van de equipes. Dit gaat om teams van verplegend en verzorgend personeel Leiding geven en coördineren. Kwaliteitsuitvoering van de verplegende, verzorgende functies en taken. Indien vereist, kan je zelf worden ingeschakeld voor de verpleegkundige taken. ...

  • Gemotiveerde machine operator voor op de verzending bij een gekende en sterk groeiende drukkerij in (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Kennisnemen en voorbereiden van de verzendingsactiviteiten van de toegewezen werkpost zodanig dat deze uitgevoerd kunnen worden volgens de opgegeven specificaties. Nakijken van de planning en kennis nemen van de instructies. Controleren dat de in te voegen bijlagen en alle andere nodige materialen beschikbaar zijn. Klaarzetten van de vereiste benodigdheden aan de verschillende werkposten. Instellen van de verschillende machines van de lijn zodat deze klaar zijn om het werk uit te voeren. Afregelen van de betrokken machines (buffer, verzamelmachine, bindmachine, enz.) door het ingeven van diverse parameters in het systeem en occasioneel door het mechanisch bijregelen van de machine. Testen, indien mogelijk, van de goede werking van de machine. Signaleren van technische problemen aan de chef. Meehelpen van collega's bij het afregelen van de machines, in opdracht van de chef. Opvolgen van het afwerkingproces teneinde tijdig de vereiste productie te realiseren rekening houdend met de kwaliteitsnormen. Controleren van de blijvende goede werking van de machine. Verhelpen van storingen en blokkeringen. Bijregelen, indien nodig, van de machine tijdens productie. Signaleren van zich herhalende storingen en machinebreuken aan de techniekers en mede analyseren van oorzaken. Verrichten van diverse ondersteunende taken teneinde bij te dragen tot de goede dagelijkse werking

  • DRINGEND ! Inpakmedewerkers Chocolade - 2pl - Lokeren- mooie verloning! (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Dendermonde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een chocoladebedrijf te Lokeren zijn we op zoek naar inpakmedewerkers om het drukke seizoen op te vangen. Je staat in voor de inpak en zorgt dat de werking vlot verloopt. Je verandert regelmatig van werkpost zodat er voldoende afwisseling is.

  • Chauffeur CE - Denderleeuw - Baché, comfortabel werk (DENDERLEEUW)

    Regio: DENDERLEEUW

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Denderleeuw zoeken we dringend 1 of 2 chauffeurs CE om hout /palletten te leveren met de bachévrachtwagen. Je moet nooit zelf laden of lossen. Je belevert ongeveer 6 klanten per dag. Je start op om 6u en rijdt tot ongeveer 17-18u.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Heusden (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Gemotiveerde Poetsvrouw / Poetsman regio Dessel (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetspaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk ! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het Poetspaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar : ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Mol, Dessel, Retie, Arendonk Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het Poetspaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • Student productie kennis Pools | Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Studentenjob

    Als student productiemedewerker ben je verantwoordelijk voor: het uitvoeren van allerhande productietaken zoals het schillen en versnijden van fruit, het wegen van fruit, inpakken, folie aanbrengen,... opruimen en schoonmaken van de productieruimte telefonisch contact onderhouden met Poolse productiefirma lichte administratie verwerken Je werkt in dagdienst op voormiddagen dat je geen les of andere schoolse verplichtingen hebt.

  • Medewerker Charcuterie/ beenhouwerij student (m/v) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Studentenjob

    Wil jij graag werken in een supermarkt op de afdeling charcuterie/ beenhouwerij? Ben je beschikbaar in het weekend en/of doorheen de week? Ben je 18 jaar of ouder? Kan je op deze 3 vragen JA antwoorden dan is deze vacature de moeite waard om verder te lezen! Je dag ziet er als volgt uit: aan het begin van je dienst zorg je voor het aanvullen van de verstoog. Gedurende de dag help je klanten verder met hun bestelling, zal je vlees versnijden en inpakken en zorg je voor het orde en netheid op je werkpost. Je uren liggen tussen 7 en 19u45. Vroeg opstaan mag dus geen probleem zijn. Je krijgt een volledige opleiding op de werkvloer. Geen ervaring nodig! WEL de juiste inzet, klantvriendelijkheid en durf om de vleesmachine te gebruiken!!!

  • STUDENT Loketbediende (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant regio Waasland zijn we op zoek naar een student bediende. U zal klanten te woord staan aan het loket.

  • Jobstudent(e) voor schoonmaak kantoren (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: O.V.D. INVEST

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die instaan voor het poetsen van kantoren en sanitair tijdens de vakanties en/of tijdens het schooljaar.

  • kelner restaurant (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Restaurant Cocotte

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een kelner voor ons restaurant. Startdatum is voorzien begin oktober. U staat in voor de mice en place, zaaldienst, ontvangen van gasten, uitleg menu en drank. Ook dient u het eten op en schenkt u de drank.

  • Application Specialist (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in de regio van Ieper zijn we op zoek naar een Application Specialist. Binnen een team van specialisten kom je terecht in de serviceafdeling waar je zal instaan voor de telefonische ondersteuning van het intern ontwikkeld softwarepakket, de toegangscontrole- en gebouwenbeheerssystemen en andere IT- infrastructuren. Dit softwarepakket wordt volledig aangeleerd aan de hand van een opleidingstraject.

Zoek naar antwoorden van RODE KRUIS MAASMECHELEN in sociale netwerken
Look for responds of RODE KRUIS MAASMECHELEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor RODE KRUIS MAASMECHELEN. Laat een reactie achter voor RODE KRUIS MAASMECHELEN. RODE KRUIS MAASMECHELEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RODE KRUIS MAASMECHELEN. Leave a respond for RODE KRUIS MAASMECHELEN. RODE KRUIS MAASMECHELEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RODE KRUIS MAASMECHELEN op de google maps. Adres en contacten RODE KRUIS MAASMECHELEN
Location of RODE KRUIS MAASMECHELEN on the google maps. Address and contacts of RODE KRUIS MAASMECHELEN

Andere gerelateerde bedrijven als come RODE KRUIS MAASMECHELEN RODE KRUIS MAASMECHELEN: CHRISTIAN NICOLAS | Centrum "Obra" VZW | DOMINIQUE SILANCE | Kivit Constructions B.V.B.A. | Di Mortsel

Other related companies as RODE KRUIS MAASMECHELEN: CHRISTIAN NICOLAS | Centrum "Obra" VZW | DOMINIQUE SILANCE | Kivit Constructions B.V.B.A. | Di Mortsel

RODE KRUIS MAASMECHELEN is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RODE KRUIS MAASMECHELEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02637786865. Het bedrijf RODE KRUIS MAASMECHELEN bevindt zich op het adres: HEGSTRAAT 42; 3631; MAASMECHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 520,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 682,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Activités d?action sociale sans hébergement. Lijst met producten zijn Services: Croix Rouge..
De hoofdactiviteit van RODE KRUIS MAASMECHELEN is Voedingswinkels, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RODE KRUIS MAASMECHELEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RODE KRUIS MAASMECHELEN, openstaande posities, locatie van RODE KRUIS MAASMECHELEN op de kaart.

RODE KRUIS MAASMECHELEN is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is RODE KRUIS MAASMECHELEN, company assigned to the tax number BE02637786865. The company RODE KRUIS MAASMECHELEN is located at the address: HEGSTRAAT 42; 3631; MAASMECHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 520,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 682,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Activités d?action sociale sans hébergement. List of products are Services: Croix Rouge..
The main activity of RODE KRUIS MAASMECHELEN is Food Stores, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of RODE KRUIS MAASMECHELEN is not available. You also can look at reviews of RODE KRUIS MAASMECHELEN, open positions, location of RODE KRUIS MAASMECHELEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RODE KRUIS MAASMECHELEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RODE KRUIS MAASMECHELEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RODE KRUIS MAASMECHELEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RODE KRUIS MAASMECHELEN, employees, financial statistics.