RODE KRUIS DIKSMUIDE

Contactgegevens RODE KRUIS DIKSMUIDE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RODE KRUIS DIKSMUIDE: address, phone, fax, email, website, opening hours

RODE KRUIS DIKSMUIDE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BEGONIALAAN 1; 8600; DIKSMUIDE, België

Telefoon (phone): 51504488 (+32-51504488) 51504488 (+32-51504488)

Fax (fax): +32 (84) 791-25-85 +32 (84) 791-25-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RODE KRUIS DIKSMUIDE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RODE KRUIS DIKSMUIDE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RODE KRUIS DIKSMUIDE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RODE KRUIS DIKSMUIDE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RODE KRUIS DIKSMUIDE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RODE KRUIS DIKSMUIDE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RODE KRUIS DIKSMUIDE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RODE KRUIS DIKSMUIDE
Products information RODE KRUIS DIKSMUIDE

BTW identificatienummer (tax): BE07763183593
Ondernemingsnummer: 3914398193
Hoofdstad (capital): 116,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 596,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Services: Croix Rouge.

Product categorie (product category): Activités d?action sociale sans hébergement

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RODE KRUIS DIKSMUIDE
(Get full report from official database of BE for RODE KRUIS DIKSMUIDE)

Aanvulling soorten activiteiten voor RODE KRUIS DIKSMUIDE
Addition kinds of activities for RODE KRUIS DIKSMUIDE

242100. Zaagmolen en schavingsfabrieken, algemeen | Sawmills and planing mills, general
283699. Biologische producten, behalve diagnostische, nec | Biological products, except diagnostic, nec
721999. Wasserij- en kledingdiensten, nec, nec | Laundry and garment services, nec, nec
26210406. Printpapier | Printing paper
78220402. Videobanden, opgenomen: groothandel | Video tapes, recorded: wholesale

Werken bij RODE KRUIS DIKSMUIDE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RODE KRUIS DIKSMUIDE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RODE KRUIS DIKSMUIDE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RODE KRUIS DIKSMUIDE. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakker Vlees (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Aartselaar zijn we op zoek naar productiearbeiders. Je staat in voor het verpakken van salami en bent verantwoordelijk voor het nazicht en de controle van de afgewerkte producten. Je werkt hierbij voltijds (38u) op 4 werkdagen. Zo heb je 1 dag in de week vrij. Je start dagelijks om 6u en sluit je werkdag af om 16u30.

  • Techniekers (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw verantwoordelijkheden: Preventief onderhoud van het machinepark; Uitvoeren van herstellingen; Mechanische en elektrische storingen opsporen en verhelpen; Onderhoud van heftrucks; Halfautomaat en bagetlassen; Onderhoud van toegangsdeuren, afsluitingen en poorten. Bedrijfsprofiel: Voor een stabiel familiebedrijf gespecialiseerd in de productie en verpakking van organische meststoffen zijn wij op zoek naar techniekers, mecaniciens of elektriciens die in twee ploegen willen werken.

  • MAGAZIJNBEDIENDE - DAGWERK - REGIO OUDENAARDE - BEDIENDECONTRACT (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma in Oudenaarde zijn we op zoek naar een magazijnbediende die samen met zijn collega's verantwoordelijk is voor het dagelijks magazijnbeheer: - ontvangen en controleren van ingaande goederen - administratieve verwerking van de logistieke flow - orderpicking volgens bestelbonnen - algemene orde en netheid in het magazijn Dagwerk van 9-18u en de zaterdag van 10-17u. U bent altijd thuis op zondag en maandag!

  • Ondernemende en enthousiaste Receptionist (m/v) NL/FR/ENG (MELSBROEK)

    Regio: MELSBROEK

    Bedrijf: RAINBOW RESOURCES GROUP

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Rainbow Resources Group zoekt voor onze klant een Ondernemende Receptionist NL/FR/ENG Het bedrijf Onze klant is een Belgische familieonderneming actief binnen de sector van welness, thermae en schoonheidsverzorging. Deze onderneming heeft drie vestigingen in België, Vlaams-Brabant. Een enthousiast team, klantgericht en ondernemend werkt er in een open cultuur samen. Waarden zoals eerlijkheid, samenwerking en klantgerichtheid draagt men hoog in het vaandel. Voor medewerkers is er steeds een luisterend oor. Voor de versterking van hun team op receptie zoeken zij een Ondernemende Receptionist NL/FR/ENG voor de vestiging in Melsbroek en in Grimbergen.

  • Pistoolschilder (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Roeselare zoeken wij een Pistoolschilder industriële voertuigen (m/v)   Je brengt grond- en laklagen aan op geproduceerde voertuigen door middel van lakverfspuiting. Je bereidt de gepaste hoeveelheid lak voor en brengt de lak vervolgens aan volgens de regels van de kunst. Je controleert of de onderdelen vet- en stofvrij zijn en of ze goed voorbereid zijn. Je plakt de niet te schilderen delen af. Je zorgt voor orde en netheid in de spuitcabine en de werkplaats. Je onderhoudt het gereedschap in goede staat. Je werkt in teamverband in de spuitafdeling.

  • Operator 2-ploegen / vaste nacht regio Aalst (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Aalst zijn wij op zoek naar een gemotiveerde operator (m/v) die bereid is om te werken in een 2-ploegenstelsel of de vaste nachtploeg. Een greep uit je takenpakket: Als kunststofoperator sta je in voor het produceren van kunststofband, of tubing, alsook de verpakking ervan, door het bedienen van specifieke installaties. Je staat in voor het zelfstandig optrekken van de productielijn voor kunststofverwerking, Je bedient en stelt de specifieke installaties in om een goede productie te garanderen, Je controleert en stuurt productieparameters bij tijdens de productie, wanneer de kwaliteit niet goed is, Je zoekt de oorzaak van kwaliteitsproblemen mee op en verhelpt ze, Je kan de kwaliteit bepalen aan de hand van meetresultaten en visuele beoordeling m.b.v. specifieke meetapparatuur (0,01mm nauwkeurig), Je verzorgt de beperkte administratieve opvolging, Je houdt je werkomgeving netjes & veilig, Je werkt rechtstaand.

  • Huishoudhulp (M/V) Torhout (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Torhout

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Ben je op zoek naar een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan is een job als poetshulp met dienstencheques iets voor jou! Jouw taken: Poetsen Wassen en/of strijken Boodschappen doen Jouw voordelen: Vast inkomen, correct en op tijd betaald Zekere job met veel afwisseling Erkend statuut, beschermd door de sociale zekerheid Hospitalisatieverzekering Opvang zieke kinderen (ChildCare) Wij zijn momenteel op zoek naar iemand die deeltijds of voltijds bij ons zou kunnen starten in de regio: Torhout

  • Intern Trajectbegeleider / Opleidingscoach Bouwsector (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: GROUP SUERICKX

    Type: Vaste Job

    Group Suerickx levert hoogkwalitatieve diensten op vlak van renovatie en bescherming van gebouwen en installaties. Bij Group Suerickx zijn we sterk gericht op attitude. Om de onboarding, opleidingen en evaluaties van onze arbeiders goed te laten verlopen, zijn we op zoek naar een interne trajectbegeleider / opleidingscoach die deze processen kan uitwerken en beheren. Je zal instaan voor het opstellen van een onboarding proces voor arbeiders en schakelt hiervoor de betrokken partijen in (Operations, HR, IT, …) Dit proces zal voor een groot stuk bestaan uit een opleidingstraject dat je zal uitwerken. Je brengt in kaart wat iemand moet kunnen om inzetbaar te zijn op de werf en werkt interne opleidingen uit. Eventueel start je hiervoor samenwerkingen op met externe partners (leverancier, opleidingscentra) Daarnaast sta je in voor het opzetten van een peter- en meterschapstraject onder de arbeiders en volg je de naleving ervan nauw op. Je begeleidt de arbeiders, evalueert hun traject en bepaalt welke opleidingen ze nodig hebben in samenwerking met project coördinatoren, teamleaders, HR, …

  • Bewakingsagent Winkels (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: FACT SECURITY

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een bewakingsagent voor in het centrum van Antwerpen en rond Antwerpen. Je staat in voor de controle van de winkel ter preventie van winkeldiefstal. Je voert controleacties uit aan de uitgang.

  • Junior ICT Medewerker (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Leiestraat

    Type: Vaste Job

    Je helpt mee bij de implementatie en programmatie van een nieuw ERP-pakket (Axapta), productconfigurator en webportal Je staat in voor de dagdagelijkse support medewerkers m.b.t. hardware- en software issues Je bent mee verantwoordelijk voor het onderhoud serverinfrastructuur Bedrijfsprofiel: Onze klant is een succesvolle familiale onderneming die is uitgegroeid tot een sterke internationale speler. De volledige productie van hun kwalitatief product gebeurt binnen de eigen muren van dit West-Vlaams bedrijf om van daaruit internationaal gedistribueerd te worden.

  • Manager Slachthuis (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: DEBRA-GROUP

    Type: Vaste Job

    Je volgt de organisatie van de werkverdeling en planning op en houdt toezicht op de efficiëntie en het naleven van de procedures o.a. voor wat betreft hygiëne, gebruik materialen en veiligheid. Ook de opleiding van de (nieuwe) medewerkers volg je op. Je communiceert op dagelijkse basis met je de verantwoordelijken op de slachtvoer, de verschillende onderaannemers en met de toezichthoudende veeartsen. Je streeft continu naar optimalisatie van het rendement o.a. ook via procesverbeteringen, steeds met oog voor de kwaliteit, veiligheid en het dierenwelzijn. Je zorgt voor een correcte administratie en regelmatige rapportage naar de directie.

  • meewerkend diensthoofd sociale dienst OCMW B4-B5 (HOVE)

    Regio: HOVE

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR HOVE

    Type: Vaste Job

    Je stuurt het team medewerkers van de sociale dienst aan en begeleidt cliënten volledige functiebeschrijven en bijkomende informatie: www.hove.be

Zoek naar antwoorden van RODE KRUIS DIKSMUIDE in sociale netwerken
Look for responds of RODE KRUIS DIKSMUIDE in social networks

Lees alle opmerkingen voor RODE KRUIS DIKSMUIDE. Laat een reactie achter voor RODE KRUIS DIKSMUIDE. RODE KRUIS DIKSMUIDE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RODE KRUIS DIKSMUIDE. Leave a respond for RODE KRUIS DIKSMUIDE. RODE KRUIS DIKSMUIDE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RODE KRUIS DIKSMUIDE op de google maps. Adres en contacten RODE KRUIS DIKSMUIDE
Location of RODE KRUIS DIKSMUIDE on the google maps. Address and contacts of RODE KRUIS DIKSMUIDE

Andere gerelateerde bedrijven als come RODE KRUIS DIKSMUIDE RODE KRUIS DIKSMUIDE: K.V. WESTMALLE | HENNES & MAURITZ ( H&M) | D'Halluin André | DEVENYNS | GUSTAAF PAESEN

Other related companies as RODE KRUIS DIKSMUIDE: K.V. WESTMALLE | HENNES & MAURITZ ( H&M) | D'Halluin André | DEVENYNS | GUSTAAF PAESEN

RODE KRUIS DIKSMUIDE is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RODE KRUIS DIKSMUIDE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07763183593. Het bedrijf RODE KRUIS DIKSMUIDE bevindt zich op het adres: BEGONIALAAN 1; 8600; DIKSMUIDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 116,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 596,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Activités d?action sociale sans hébergement. Lijst met producten zijn Services: Croix Rouge..
De hoofdactiviteit van RODE KRUIS DIKSMUIDE is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RODE KRUIS DIKSMUIDE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RODE KRUIS DIKSMUIDE, openstaande posities, locatie van RODE KRUIS DIKSMUIDE op de kaart.

RODE KRUIS DIKSMUIDE is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is RODE KRUIS DIKSMUIDE, company assigned to the tax number BE07763183593. The company RODE KRUIS DIKSMUIDE is located at the address: BEGONIALAAN 1; 8600; DIKSMUIDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 116,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 596,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Activités d?action sociale sans hébergement. List of products are Services: Croix Rouge..
The main activity of RODE KRUIS DIKSMUIDE is Construction - Special Trade Contractors, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of RODE KRUIS DIKSMUIDE is not available. You also can look at reviews of RODE KRUIS DIKSMUIDE, open positions, location of RODE KRUIS DIKSMUIDE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RODE KRUIS DIKSMUIDE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RODE KRUIS DIKSMUIDE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RODE KRUIS DIKSMUIDE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RODE KRUIS DIKSMUIDE, employees, financial statistics.