CROIX ROUGE JETTE

Contactgegevens CROIX ROUGE JETTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CROIX ROUGE JETTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

CROIX ROUGE JETTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KONINGSCHAPSSTRAAT 45; 1020; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 24275350 (+32-24275350) 24275350 (+32-24275350)

Fax (fax): +32 (15) 230-91-94 +32 (15) 230-91-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CROIX ROUGE JETTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CROIX ROUGE JETTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CROIX ROUGE JETTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CROIX ROUGE JETTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CROIX ROUGE JETTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CROIX ROUGE JETTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CROIX ROUGE JETTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CROIX ROUGE JETTE
Products information CROIX ROUGE JETTE

BTW identificatienummer (tax): BE06626098632
Ondernemingsnummer: 8037567138
Hoofdstad (capital): 605,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 753,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Services: Croix Rouge.

Product categorie (product category): Activités d?action sociale sans hébergement

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CROIX ROUGE JETTE
(Get full report from official database of BE for CROIX ROUGE JETTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor CROIX ROUGE JETTE
Addition kinds of activities for CROIX ROUGE JETTE

3297. Nonclay vuurvaste materialen | Nonclay refractories
753400. Banden retreading en reparatie winkels | Tire retreading and repair shops
10310204. Zink-blende (sphalerite) mijnbouw | Zinc-blende (sphalerite) mining
23960302. Cap fronts en visors | Cap fronts and visors
30210103. Laarzen, rubber of rubber soldeerstof | Boots, rubber or rubber soled fabric
31110102. Harness leer | Harness leather
32720102. Manhole covers of frames, beton | Manhole covers or frames, concrete
79480401. Hondensport | Dog racing

Werken bij CROIX ROUGE JETTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CROIX ROUGE JETTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CROIX ROUGE JETTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CROIX ROUGE JETTE. Looking for open vacancies in other companies

  • Quality controller (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als quality controller behandel, onderzoek, rapporteer en volg je klachten op met betrekking tot kwaliteits- en logistieke afwijkingen vastgesteld tijdens de controle van inkomende goederen of door affliates, klanten of leveranciers. Dit betekent concreet: Behandelen van kwaliteits en logistieke klachten en zorg dragen voor een correcte opvolging en afhandeling hiervan binnen de gestelde tijdslimieten. Advies geven over mogelijke oplossingen en voorstellen formuleren tot kwaliteitsverbetering. Coördineren van retourzendingen en initiëren en supporten van rework of sorteer acties. Controleren van inkomende en uitgaande leveringen. Opvolgen en informeren van ontwerp veranderingen aan klanten.

  • Nacht Dispatcher (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in 2030 Antwerpen zijn wij opzoek naar een dispatcher om s'nachts te werken (M/V)  Voor de invulling van de rol van dispatcher zijn wij op zoek naar een nieuwe collega met uitstekende planningsvaardigheden die het geen probleem vindt om ’s nachts te werken. Het wordt jouw verantwoordelijkheid om een efficiënte planning te verzorgen. Je ziet geen planningsproblemen, maar uitdagingen en oplossingen!  Als Dispatcher ben je verantwoordelijk voor: het afsluiten en beheer van contracten van onderaannemers het bepalen van geschikt voertuig en belading het coördineren van de werkzaamheden van de chauffeurs het geven van nodige opvolging en begeleiding aan de chauffeurs het opmaken van dagelijkse planning van transportopdrachten en allerhande administratieve taken daarrond Je bent een aanspreekpunt voor collega’s, chauffeurs en klanten.  Je houdt steeds rekening met de vragen/eisen van de klant.  Je behandelt klantdossiers en klachten.  Het identificeren van problemen en technische ondersteuning bieden aan chauffeurs (in geval van panne, ongeval, reistijden, enz.). 

  • Laborant (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een familiebedrijf in Turnhout zijn wij op zoek naar een laborant. Een kwaliteitsvolle uitvoering van de testen en werking van de toestellen verzekeren Belangrijkste verantwoordelijkheden en activiteiten: 1. aflezen en verwerken van resultaten van diverse microbiologische analyses 2. uitvoeren van controles 3. uitvoeren van corrigerend en preventief onderhou d van toestellen 4.werken volgens de opgelegde veiligheids - en gezondheidsvoorschriften 5. deelname aan validaties en EQC 6. uittesten + validatie van nieuwe methodes /chall engetesten 7. uitvoeren van microbiologische wateranalyses en analyses op cosmetica 8. Uitvoeren diverse snelle detectiemethode De laborant rapporteert aan de Assistent Labmanager en/of Labmanager.

  • Storingstechniekers (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gemotiveerd Storingstechnieker gezocht! Wij bij Let\\\'s work zijn voor onze klant, gespecialiseerd in het outsourcen van technische medewerkers op zoek naar een Storingstechnieker. je wordt uitgestuurd naar verschillende klanten waar je hoofdzakelijk zal in staan voor: - Het onderhoud van het elektrische en mechanisch gedeelte van het machinepark. - Het accent ligt op de elektrische kant waar je ook met PLC-sturingen zal te maken hebben. - Spoort defecten op in elektrische installaties en hun componenten. - Verhelpt storingen.

  • PRODUCTIEMEDEWERKER VASTE VROEGE PLOEG (M/V/X) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Wetteren zijn we op zoek naar een groot aantal extra medewerkers voor de eindejaarsperiode. Je zal opstarten vanaf oktober tot na de feestperiode na nieuwjaar. Je wordt ingezet in een productieomgeving. Jouw taken bestaan uit fijne afwerking van de producten, uitvoeren van taken via de computer, verpakken van de afgewerkte producten en het klaarmaken ervan voor verzending. Je zal in een vaste vroege ploeg worden ingezet.

  • Word jij onze nieuwe collega huishoudhulp? (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: PWA/DCO

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij gemotiveerd? Hou jij van poetsen? Doe jij ook graag andere kleine huishoudelijke taken? Kan je zelfstandig werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!! Als medewerker-huishoudhulp (via het systeem van de dienstencheques) sta je in voor het verrichten van huishoudelijke taken (schoonmaken van de woning, poetsen van de ramen, strijken, eventueel bereiden van kleine maaltijden of boodschappen doen) bij één of meerdere particulieren. Wij zijn vooral en dringend op zoek naar nieuwe medewerkers, woonachtig in Landen of in één van de deelgemeenten van Landen, omdat ons klantenbestand (personen bij wie u werkt) zich bijna uitsluitend in Landen situeert.

  • Jobstudent Recruiter (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Studentenjob

    Als Recruiter bij Start People heb je een afwisselend takenpakket met de focus op het behalen van vooropgestelde doelen. Je rekruteert kandidaten volgens specifieke selectiecriteria van onze klanten. Met andere woorden, op de arbeidsmarkt ga je op zoek naar kandidaten die het geschikte profiel hebben en voor hen regel je een afspraak op kantoor. De procedure verloopt als volgt: - Je gaat proactief en intens op zoek via de verschillende jobboards naar geschikte kandidaten en je neemt voor het eerst telefonisch contact op. - Tijdens een eerste telefonische screening probeer je zoveel mogelijk af te toetsen of dit een geschikte kandidaat is. - Eenmaal je de kandidaten hebt geselecteerd verstuur je de eerste test die ze thuis kunnen afleggen. - Na het succesvol voltooien van de eerste test, neem je terug contact op en regel je vlot een afspraak op kantoor. Gezien de procedure uit verschillende etappes bestaat is het cruciaal om een goed contact te behouden met deze kandidaten. Je zal werken op 2 kantoren, in Brugge en in Oostende.

  • Student horeca (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Ben je als student (m/v) op zoek naar een leuke bijverdienste in de horeca? Heb je bovendien al ervaring in deze sector en wil je in Oudenaarde aan de slag? Wij leren je graag kennen! Voor een leuk café in Oudenaarde zijn we op zoek naar een vlotte student om in het weekend te werken. Je staat achter de toog en bedient de klanten. Ook aan de tafels neem je bestellingen op. Daarnaast help je met de afwas en zorg je ervoor dat de toog en alle glazen steeds proper zijn.

  • Relatietherapeut / Seksuoloog GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: 2 DEVELOP U

    Type: Zelfstandige activiteit

    2developU is een organisatie aan het Sint Pietersstation te Gent. Met onze centrale ligging zijn we bereikbaar en toegankelijk voor een brede doelgroep. Door groei zijn we op zoek naar een seksuoloog/relatietherapeut die ons team mee kan versterken. Jouw taken: Psychotherapie geven aan koppels of (jong)volwassenen met de focus op relationele-/gezins- problemen Nauw samenwerken met de andere teamleden ifv overleg, doorverwijzen, collegiale zorg Bereidheid tot zelfreflectie en groei door blijvende intervisie, supervisie, opleiding Centrale aanmeldingen voor jouw deel opvolgen alsook eigen doorverwijsnetwerk activeren en onderhouden Bijkomend actief willen zijn in opleiding, onderzoek, beleid,…

  • Massagetherapeut (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: HEALTHY BEAUTIES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Word jij onze nieuwe collega? In ons stijlvolle Skin & Body Studio te Herent zoeken we een enthousiaste massagetherapeute om ons team te versterken. Klanten kunnen bij ons terecht voor natuurlijke schoonheidsbehandelingen, make-up en workshops, natuurlijke bio gelnagels en medische pedicure. We zoeken een massagetherepeute die een cliënteel willen uitbouwen op lange termijn. Samenwerking gebeurt door het huren van een mooie lichtrijke ruimte met een wachtkamer en dit met een vast tarief per maand. Functieomschrijving - Ervaring in massagetherapie - je bent zelfstandige en beheert je eigen agenda en clienteel Jouw profiel - Je bent enthousiast en geïnteresseerd in natuurlijke verzorging. - Je bruist van energie en bent optimistisch ingesteld - Bereid in flexibele uren te werken (s’avonds, overdag of weekendwerk), je bepaalt je eigen agenda - Je kan zelfstandig en verantwoordelijk werken - je kan zowel deeltijds als voltijds de ruimte huren, de prijs wordt dan besproken. Aanbod Lichtrijke Praktijkruimte met wastafel Gratis parking naast de praktijk Gedeelde wachtruimte, sanitair Vrije keuze werkuren Vermelding op de website. Interesse Als je denkt dat je binnen ons team past, neem dan snel contact met ons op. [email protected] of 0486/94.57.85 voor meer info over de praktijk zie website : www.skinandbody.be Starten kan vanaf half oktober 2018.

  • zelfstandige schoonheidsspecialiste (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: HARMONIZE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een enthousiaste en met passie gedreven schoonheidsspecialiste of een wimper- en brow-stylist die op zelfstandige basis een ruimte wil huren in een gloednieuw en reeds succesvol health en beautycenter te Beerse. Je wil werken met een natuurlijk concept en productlijn die we in samenspraak uitkiezen. Je komt terecht in een positieve en dynamische omgeving waarbij je ondersteunen bij marketing en je start bovendien al met een aantal klanten.

  • keukenmedewerker flexi (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: CAFÉ BRASSERIE DE ROOS

    Type: Flexijob

    De Roos is een gezellige en stijlvolle brasserie in Bonheiden. Voor de versterking van ons team zijn we op zoek naar een keukenmedewerker. Je helpt mee bij de bereiding van de maaltijden.

Zoek naar antwoorden van CROIX ROUGE JETTE in sociale netwerken
Look for responds of CROIX ROUGE JETTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor CROIX ROUGE JETTE. Laat een reactie achter voor CROIX ROUGE JETTE. CROIX ROUGE JETTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CROIX ROUGE JETTE. Leave a respond for CROIX ROUGE JETTE. CROIX ROUGE JETTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CROIX ROUGE JETTE op de google maps. Adres en contacten CROIX ROUGE JETTE
Location of CROIX ROUGE JETTE on the google maps. Address and contacts of CROIX ROUGE JETTE

Andere gerelateerde bedrijven als come CROIX ROUGE JETTE CROIX ROUGE JETTE: Immo V.S.M SPRL | ANTON GASSMANN | RAYMOND HUGO | L'ENTR?E LIVRE | ISABEL GLEISSNER

Other related companies as CROIX ROUGE JETTE: Immo V.S.M SPRL | ANTON GASSMANN | RAYMOND HUGO | L'ENTR?E LIVRE | ISABEL GLEISSNER

CROIX ROUGE JETTE is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CROIX ROUGE JETTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06626098632. Het bedrijf CROIX ROUGE JETTE bevindt zich op het adres: KONINGSCHAPSSTRAAT 45; 1020; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 605,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 753,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Activités d?action sociale sans hébergement. Lijst met producten zijn Services: Croix Rouge..
De hoofdactiviteit van CROIX ROUGE JETTE is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CROIX ROUGE JETTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CROIX ROUGE JETTE, openstaande posities, locatie van CROIX ROUGE JETTE op de kaart.

CROIX ROUGE JETTE is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is CROIX ROUGE JETTE, company assigned to the tax number BE06626098632. The company CROIX ROUGE JETTE is located at the address: KONINGSCHAPSSTRAAT 45; 1020; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 605,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 753,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Activités d?action sociale sans hébergement. List of products are Services: Croix Rouge..
The main activity of CROIX ROUGE JETTE is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of CROIX ROUGE JETTE is not available. You also can look at reviews of CROIX ROUGE JETTE, open positions, location of CROIX ROUGE JETTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CROIX ROUGE JETTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CROIX ROUGE JETTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CROIX ROUGE JETTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CROIX ROUGE JETTE, employees, financial statistics.