CROIX ROUGE GANSHOREN

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • CROIX ROUGE GANSHOREN
Private companiesMotor Freight Transportation • CROIX ROUGE GANSHOREN

Contactgegevens CROIX ROUGE GANSHOREN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CROIX ROUGE GANSHOREN: address, phone, fax, email, website, opening hours

CROIX ROUGE GANSHOREN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TROUBADOURSLAAN 50; 1083; GANSHOREN, België

Telefoon (phone): 24279024 (+32-24279024) 24279024 (+32-24279024)

Fax (fax): +32 (13) 337-57-43 +32 (13) 337-57-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CROIX ROUGE GANSHOREN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CROIX ROUGE GANSHOREN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CROIX ROUGE GANSHOREN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CROIX ROUGE GANSHOREN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CROIX ROUGE GANSHOREN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CROIX ROUGE GANSHOREN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CROIX ROUGE GANSHOREN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CROIX ROUGE GANSHOREN
Products information CROIX ROUGE GANSHOREN

BTW identificatienummer (tax): BE02858612060
Ondernemingsnummer: 9529235839
Hoofdstad (capital): 292,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 791,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Services: Croix Rouge.

Product categorie (product category): Activités d?action sociale sans hébergement

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CROIX ROUGE GANSHOREN
(Get full report from official database of BE for CROIX ROUGE GANSHOREN)

Aanvulling soorten activiteiten voor CROIX ROUGE GANSHOREN
Addition kinds of activities for CROIX ROUGE GANSHOREN

0251. Broiler, frituur- en roosterkippen | Broiler, fryer, and roaster chickens
5075. Warme luchtverwarming en airconditioning | Warm air heating and air conditioning
733199. Directe postadvertentieservice, niet inbegrepen | Direct mail advertising services, nec
806903. Respiratoire ziekenhuis | Respiratory hospital
899903. Commerciële en literaire geschriften | Commercial and literary writings
32920301. Dekens, isolerend voor asbest van vliegtuigen | Blankets, insulating for aircraft asbestos

Werken bij CROIX ROUGE GANSHOREN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CROIX ROUGE GANSHOREN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CROIX ROUGE GANSHOREN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CROIX ROUGE GANSHOREN. Looking for open vacancies in other companies

  • Supply Chain Planner (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als supply chain planner sta je voornamelijk in voor het managen van de bestellingen van de verschillende materialen alsook het regelen van de activiteiten binnen het magazijn. Hiervoor horen de volgende taken tot uw functie: het opstellen van een high-level planning het checken van de noden orders ingeven in het ERP-systeem alsook de beschikbaarheid van bepaalde producten garanderen de nood van materialen binnen productie omzetten naar concrete orders en verzekeren van de beschikbaarheid van de ruwe materialen alsook verpakking ervan monitoring van de planning om na te gaan of alles loopt volgens plan de accuraatheid van de documentatie voorzien van de product master data het nagaan van de levertijden zodat klanten tijdig kunnen geholpen worden volgens de afgesproken termijn binnen het onderhoudscontract contacten onderhouden en afspraken maken met verschillend leveranciers team coaching van 4 warehouse operatoren (planning resultaten training...) de activiteiten in het warehouse optimaliseren (kwalitatief en kwantitatief) time management voor de inkomende en uitgaande goederen instaan voor de veiligheidsvoorschriften binnen het magazijn

  • SERVICE ( TRANSPORT ) COORDINATOR - DENDERMONDE (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant met maar liefst 9 vestigingen over Belgie en Nederland, zijn wij op zoek naar een Service Coordinator. Je zal tewerkgesteld worden in de vestiging te Dendermonde, opgelet deze vestiging verhuisd in 2019 naar Zele. Ook jou willen ze dan mee verhuizen, aangezien ze enorm aan het groeien zijn en dus op zoek gaan naar nieuwe medewerkers. Belgie en Nederland tellen nu +- 230 werknemers met 99% van hen die een technische achtergrond hebben. Onze klant is expert in wat ze doen en zijn enorm gekent binnen de logistieke transportsector. In de functie als Service Coordinator zal je o.a instaan voor het volgende takenpakket Je zal mee het betrokken worden bij het weekoverleg en receptieoverleg Rapporteren doe je aan de vestigingsleider en zal tewerkgesteld worden op de receptie-afdeling Je zal verantwoordelijk en bevoegd zijn voor o.a. vastleggen en bespreken van opdrachten m.b.t. voertuigen, schades of mankementen vastleggen in een werkorder, werkplaatsopdrachten controleren, werkorders communiceren met de chef van de werkplaats, werkplanning dagelijks bespreken met de betrokken partijen, bij pech of strandingen de mogelijkheden bespreken met de klant, bewaken van klantafspraken, werkplaatsdoelstellingen en planning, ......

  • OPERATOR 5 PLOEGEN - GEEN ERVARING VEREIST (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterk bedrijf regio Waregem zijn wij op zoek naar een operator 5 ploegen. Als productie-operator werk je met specifieke producten aan hoogtechnologische machines. Je waakt over de kwaliteit van de producten. Je controleert of de machines goed werken. Je spoort defecten op en lost ze op of meldt ze.

  • Interne/externe Technieker Mobility (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ASAP DENDERMONDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gelegen te Wetteren en gespecialiseerd in het produceren van orthopedisch maatwerk, zijn we op zoek naar een Technieker/onderhoudsmechanicien die zowel intern als bij de klanten zelf herstellingen zal uitvoeren aan zowel manuele als elektrische rolwagens, alsook de accessoires. Daarnaast zul je ook worden ingezet bij de montage van nieuwe stoelen of onderdelen. Hiervoor krijg je natuurlijk wel de juiste instructies van de leveranciers.

  • Assistant Sales Support (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Telefonisch onthaal van het internationaal klantenbestand. Ondersteuning van een dynamisch verkoopsteam met administratie en aankopen. Organiseren van nationale en internationale beurzen en marketingondersteuning. Up-to-date houden van de verschillende websites en sociale media kanalen. Beheer van commerciële documentatie.

  • HUISHOUDHULPEN HALFTIJDS SINT AMANDS (SINT-AMANDS)

    Regio: SINT-AMANDS

    Bedrijf: GREENHOUSE PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Sint Amands zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp dienstencheques (M/V) regio Deftinge (DEFTINGE)

    Regio: DEFTINGE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor 2 gezinnen in Deftinge zijn we dringend op zoek naar een ervaren en gemotiveerde huishoudhulp om mee te helpen bij het uitvoeren van huishoudelijke taken. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen en/of strijken. Je wordt tewerkgesteld op 1 adres, op weekbasis presteer je bij deze klanten 12u Indien gewenst kan je uurrooster aangevuld worden met andere klanten. Aarzel niet en solliciteer of contacteer ons vandaag nog !

  • LESGEVER ZWEMMEN (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks zwemmen aan het lager onderwijs (start 17 oktober tem 22 december 2018) in Waregem zijn we op zoek naar een losse lesgever. De lessen gaan telkens door op woensdag van 13:00-16:00. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Jobstudent (m/v) winkel Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Lidl Belgium

    Type: Studentenjob

    Sta elke klant vriendelijk te woord. Zorg mee voor een nette winkel. Bedien klanten vlot en vriendelijk aan de kassa. Vul de winkelrekken aan. Rangschik de producten netjes. Vervang minder verse producten. Je ziet er samen met je collega’s op toe dat jouw Lidl-Winkel er altijd tip-top uitziet. Een klant kan met elke vraag bij jou terecht. Zo stimuleer je elke dag de verkoop in onze winkels.

  • Structural Engineer (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: NEA JOBS

    Type: Vaste Job

    Als Structural Engineer maak je deel uit van het engineeringteam en sta je in voor de correcte en tijdige berekening van de stabiliteit en sterkte van de ontwerpen, in het bijzonder staalconstructies. Je zoekt met collega’s en externe partners naar technische oplossingen. Je staat in voor : • expertise in bouwkundige normen en voorschriften, in het bijzonder de Eurocode . • het uitwerken van project-specifieke ontwerpen en het uitvoeren van constructieve studies met behulp van gespecialiseerde software (RSTAB,…) . • het ontwikkelen en onderhouden van eigen berekeningsroutines. • het opstellen van ontwerp- en berekeningsnota’s die je bespreekt met klanten en controle-organismen. • het geven van advies over het technische ontwerp van staal- en betonconstructies. • het mee opstellen van interne standaarden voor het ontwerp en de uitvoering van stalen constructies.

  • Bemiddelaar (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IN HARMONIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

  • Natuurlijk gezond consulent (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

Zoek naar antwoorden van CROIX ROUGE GANSHOREN in sociale netwerken
Look for responds of CROIX ROUGE GANSHOREN in social networks

Lees alle opmerkingen voor CROIX ROUGE GANSHOREN. Laat een reactie achter voor CROIX ROUGE GANSHOREN. CROIX ROUGE GANSHOREN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CROIX ROUGE GANSHOREN. Leave a respond for CROIX ROUGE GANSHOREN. CROIX ROUGE GANSHOREN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CROIX ROUGE GANSHOREN op de google maps. Adres en contacten CROIX ROUGE GANSHOREN
Location of CROIX ROUGE GANSHOREN on the google maps. Address and contacts of CROIX ROUGE GANSHOREN

Andere gerelateerde bedrijven als come CROIX ROUGE GANSHOREN CROIX ROUGE GANSHOREN: Chris VZW | Goldcenter-Verbruggen Louki | ERIC PROVOOST | Baijot E | OLGA ALEXANDROFF

Other related companies as CROIX ROUGE GANSHOREN: Chris VZW | Goldcenter-Verbruggen Louki | ERIC PROVOOST | Baijot E | OLGA ALEXANDROFF

CROIX ROUGE GANSHOREN is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CROIX ROUGE GANSHOREN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02858612060. Het bedrijf CROIX ROUGE GANSHOREN bevindt zich op het adres: TROUBADOURSLAAN 50; 1083; GANSHOREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 292,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 791,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Activités d?action sociale sans hébergement. Lijst met producten zijn Services: Croix Rouge..
De hoofdactiviteit van CROIX ROUGE GANSHOREN is Motorvrachtvervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CROIX ROUGE GANSHOREN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CROIX ROUGE GANSHOREN, openstaande posities, locatie van CROIX ROUGE GANSHOREN op de kaart.

CROIX ROUGE GANSHOREN is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is CROIX ROUGE GANSHOREN, company assigned to the tax number BE02858612060. The company CROIX ROUGE GANSHOREN is located at the address: TROUBADOURSLAAN 50; 1083; GANSHOREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 292,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 791,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Activités d?action sociale sans hébergement. List of products are Services: Croix Rouge..
The main activity of CROIX ROUGE GANSHOREN is Motor Freight Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CROIX ROUGE GANSHOREN is not available. You also can look at reviews of CROIX ROUGE GANSHOREN, open positions, location of CROIX ROUGE GANSHOREN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CROIX ROUGE GANSHOREN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CROIX ROUGE GANSHOREN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CROIX ROUGE GANSHOREN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CROIX ROUGE GANSHOREN, employees, financial statistics.