CONS. PLANNING FAMILIAL

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • CONS. PLANNING FAMILIAL
Private companiesMotor Freight Transportation • CONS. PLANNING FAMILIAL

Contactgegevens CONS. PLANNING FAMILIAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CONS. PLANNING FAMILIAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

CONS. PLANNING FAMILIAL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE HAUTE 303; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 25354714 (+32-25354714) 25354714 (+32-25354714)

Fax (fax): +32 (68) 331-94-70 +32 (68) 331-94-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CONS. PLANNING FAMILIAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CONS. PLANNING FAMILIAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CONS. PLANNING FAMILIAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CONS. PLANNING FAMILIAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CONS. PLANNING FAMILIAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CONS. PLANNING FAMILIAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CONS. PLANNING FAMILIAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CONS. PLANNING FAMILIAL
Products information CONS. PLANNING FAMILIAL

BTW identificatienummer (tax): BE03259613037
Ondernemingsnummer: 9249084472
Hoofdstad (capital): 263,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 272,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Conseils Spécialisés: Avortement.

Product categorie (product category): Activités d?action sociale sans hébergement

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CONS. PLANNING FAMILIAL
(Get full report from official database of BE for CONS. PLANNING FAMILIAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor CONS. PLANNING FAMILIAL
Addition kinds of activities for CONS. PLANNING FAMILIAL

018201. Plantaardige gewassen, onder dekking gekweekt | Vegetable crops, grown under cover
793399. Bowling centra, nec | Bowling centers, nec
28340600. dermatologica | Dermatologicals
31990105. Zadels of onderdelen | Saddles or parts
35599910. Electron buizen maken machines | Electron tube making machinery
51690205. Droog ijs | Dry ice
72180000. Industriële wasmachines | Industrial launderers

Werken bij CONS. PLANNING FAMILIAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CONS. PLANNING FAMILIAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CONS. PLANNING FAMILIAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CONS. PLANNING FAMILIAL. Looking for open vacancies in other companies

  • Aansluiter gas/ elektriciteit (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je werkt op diverse werven. Je richt de werf in: je bakent de werkplek af op basis van het werfplan en plaatst signalisatie. - Je voert (kleine) graafwerken uit (werkputten, sleuven, …). - Je plaatst de leidingen en toebehoren. - Je assembleert moffen, verbindingsstukken, kleppen en afdichtingen.

  • Hoofdboekhouder (M/V) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een familiale groep van bedrijven gespecialiseerd in hoog kwalitatieve dierenvoeding voor nuts-, sport- en gezelschapsdieren. De groep is actief in de sector van de industriële mengvoeders, de hobbyvoeding en petfood. Met een totale omzet van 450 miljoen euro en een directe tewerkstelling van 400 personen verspreid over 8 productievestigingen in België, Nederland en Frankrijk behoort onze klant tot de top in West-Europa

  • Recruiter (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U maakt deel uit van de afdeling Human resources en rapporteer je aan de Recruitment Manager. Om te beantwoorden aan alle vacatures van de operationele managers zijn wij steeds op zoek naar medewerkers. Rekrutering gebeurt vanuit 5 jobcenters.

  • Lasser Halfautomaat (HECHTEL-EKSEL)

    Regio: HECHTEL-EKSEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Hechtel-Eksel zijn we op zoek naar een ervaren lasser/samensteller. Je zal instaan voor het lassen van metalen ramen, deuren, poorten,....

  • Huishoudhulp regio Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Asse, Opwijk, Merchtem, Dilbeek en Wemmel Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Poetshulp regio Gent 20u/week (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent Buurtslagers Carrefour Kieldrecht (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Weekendhulp Zara Home Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ZARA HOME Knokke

    Type: Studentenjob

    Als weekendhulp vervul je de taken van een sales assistant waarbij je onze interieurgevoelige klanten verder helpt, ter beschikking staat en je advies geeft aan onze klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Winkelbediende bakkerij part-time (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Vaste Job

    Je werkt als winkelbediende in de bakkerij. Je bestelt de klanten, je versnijdt de broden en rekent af. Je werkt volgens volgend uurrooster: week 1 woensdag vrijdag en zaterdag van 7 tot 12.30h, week 2 woensdag vrijdag en zaterdag van 7 tot 12.30h en op zondag van 6.30 tot 12h

  • Hoofdboekhouder (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: VISIT BRUSSELS

    Type: Vaste Job

    visit.brussels is het agentschap voor toerisme van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Het heeft tot doel het imago van de hoofdstad van 500 miljoen Europeanen te promoten en te versterken en het aantal bezoekers in de 19 gemeenten van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest te verhogen. Het Departement: Het Departement Operating & Financial omvat de afdelingen boekhouding, personeelszaken, inkoop, IT, administratie, juridische zaken en gebouwenbeheer. De dienst Boekhouding beheert de algemene, analytische en begrotingsboekhouding van de verschillende diensten met behulp van hetzelfde softwarepakket. Het ontwikkelt een analytische boekhouding per evenement en per actie volgens de behoeften van de organisatie. Het beheert de begrotingsplanning en kwijt zich van de boekhoudkundige verplichtingen eigen aan vzw’s. Het zorgt voor de follow-up van de subsidies en de rechtvaardiging ervan bij de overheid. Plaats in het bedrijf: De Accounting Supervisor is afhankelijk van en werkt actief samen met de CFO. De voornaamste opdracht van deze dienst bestaat erin een volledige boekhouding te voeren overeenkomstig, enerzijds, de wet van 2 mei 2002 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk en, anderzijds, de organieke ordonnantie van 23 februari 2006 houdende de bepalingen die van toepassing zijn op de begroting, de boekhouding en de controle. (OOBBC). Zie volledige functiebeschrijving als bijlage.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • ZELFSTANDIGE VERTEGENWOORDIGERS Health & Beauty regio Dendermonde (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: RIELIVE

    Type: Zelfstandige activiteit

    - made in Germany topkwaliteit gezondheids- en schoonheidsproducten - meer levenskwaliteit bieden - passie voor sport-, health en/of wellness sector - B2B en/of B2C klantencontacten onderhouden - koude en warme prospectie gericht op win-win (geen hardselling) - het opbouwen en onderhouden van lange termijn klantenrelaties - kwaliteitsproducten kunnen adviseren en presenteren - topservice leveren (garantie van het bedrijf) - mogelijkheid tot het organiseren van evenementen, deelname aan beurzen - doorgroeimogelijkheden naar teamleader / -manager - het geven van opleidingen en trainingen (als je dat zelf wil) - voor de doorzetters: mogelijkheid tot het uitbouwen van een eigen business

Zoek naar antwoorden van CONS. PLANNING FAMILIAL in sociale netwerken
Look for responds of CONS. PLANNING FAMILIAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor CONS. PLANNING FAMILIAL. Laat een reactie achter voor CONS. PLANNING FAMILIAL. CONS. PLANNING FAMILIAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CONS. PLANNING FAMILIAL. Leave a respond for CONS. PLANNING FAMILIAL. CONS. PLANNING FAMILIAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CONS. PLANNING FAMILIAL op de google maps. Adres en contacten CONS. PLANNING FAMILIAL
Location of CONS. PLANNING FAMILIAL on the google maps. Address and contacts of CONS. PLANNING FAMILIAL

Andere gerelateerde bedrijven als come CONS. PLANNING FAMILIAL CONS. PLANNING FAMILIAL: L. VERSTREKEN | LES PETITS DE DANA? | COLOMBO | DUJARDIN | GARAGE TAM

Other related companies as CONS. PLANNING FAMILIAL: L. VERSTREKEN | LES PETITS DE DANA? | COLOMBO | DUJARDIN | GARAGE TAM

CONS. PLANNING FAMILIAL is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CONS. PLANNING FAMILIAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03259613037. Het bedrijf CONS. PLANNING FAMILIAL bevindt zich op het adres: RUE HAUTE 303; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 263,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 272,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Activités d?action sociale sans hébergement. Lijst met producten zijn Conseils Spécialisés: Avortement..
De hoofdactiviteit van CONS. PLANNING FAMILIAL is Motorvrachtvervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CONS. PLANNING FAMILIAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CONS. PLANNING FAMILIAL, openstaande posities, locatie van CONS. PLANNING FAMILIAL op de kaart.

CONS. PLANNING FAMILIAL is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is CONS. PLANNING FAMILIAL, company assigned to the tax number BE03259613037. The company CONS. PLANNING FAMILIAL is located at the address: RUE HAUTE 303; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 263,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 272,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Activités d?action sociale sans hébergement. List of products are Conseils Spécialisés: Avortement..
The main activity of CONS. PLANNING FAMILIAL is Motor Freight Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CONS. PLANNING FAMILIAL is not available. You also can look at reviews of CONS. PLANNING FAMILIAL, open positions, location of CONS. PLANNING FAMILIAL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CONS. PLANNING FAMILIAL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CONS. PLANNING FAMILIAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CONS. PLANNING FAMILIAL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CONS. PLANNING FAMILIAL, employees, financial statistics.