ALFA ALCOOL. TOXICOMANIE

Contactgegevens ALFA ALCOOL. TOXICOMANIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALFA ALCOOL. TOXICOMANIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALFA ALCOOL. TOXICOMANIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE SAINT-DENIS 4; 4000; LI?GE, België

Telefoon (phone): 42230903 (+32-42230903) 42230903 (+32-42230903)

Fax (fax): +32 (64) 309-61-92 +32 (64) 309-61-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALFA ALCOOL. TOXICOMANIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALFA ALCOOL. TOXICOMANIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALFA ALCOOL. TOXICOMANIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALFA ALCOOL. TOXICOMANIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALFA ALCOOL. TOXICOMANIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALFA ALCOOL. TOXICOMANIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALFA ALCOOL. TOXICOMANIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALFA ALCOOL. TOXICOMANIE
Products information ALFA ALCOOL. TOXICOMANIE

BTW identificatienummer (tax): BE04134124755
Ondernemingsnummer: 4199768066
Hoofdstad (capital): 198,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 894,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Services: Oeuvres de Bienfaisance.

Product categorie (product category): Activités d?action sociale sans hébergement

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALFA ALCOOL. TOXICOMANIE
(Get full report from official database of BE for ALFA ALCOOL. TOXICOMANIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALFA ALCOOL. TOXICOMANIE
Addition kinds of activities for ALFA ALCOOL. TOXICOMANIE

2821. Kunststofmaterialen en harsen | Plastics materials and resins
3582. Commerciële wasmachines | Commercial laundry equipment
147499. Potash-, frisdrank- en boraatmineralen, nec | Potash, soda, and borate minerals, nec
283605. Toxines, virussen en soortgelijke stoffen, waaronder gif | Toxins, viruses, and similar substances, including venom
421299. Lokale vrachtwagens, zonder opslag, nec | Local trucking, without storage, nec
20910320. Haring, gezouten | Herring, salted
29520102. Dakcement: asfalt, vezel of plastic | Roof cement: asphalt, fibrous, or plastic
35310504. Ladder slooters, verticale boom of wiel | Ladder ditchers, vertical boom or wheel
35560304. Rokers, Apparatuur voor voedselverwerking | Smokers, food processing equipment
64119906. Medische verzekering claim verwerking, contract of tarief basis | Medical insurance claim processing, contract or fee basis

Werken bij ALFA ALCOOL. TOXICOMANIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALFA ALCOOL. TOXICOMANIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALFA ALCOOL. TOXICOMANIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALFA ALCOOL. TOXICOMANIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek bediende met commerciële skills (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant in regio Waregem zijn we op zoek naar een logistiek bediende met commerciële feeling: - Je ondersteunt de transportafdeling met de administratie - Je boekt transporten in het systeem - Je analyseert de binnenkomende klachten en bespreekt deze met de betrokken diensten (productie, sales, ...) - Je verzamelt alle nodige data voor het ontwerpen en opmaken van de etiketten

  • Hulpknipper/ Plooier metaal (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een bekende naam op het vlak van staalbouw, zijn wij op zoek naar een hulpknipper/ plooier voor in de plooihal. Je zal hoofdzakelijk instaan als hulpknipper van metaal, maar je bent flexibel en kan goed switchen tussen je taken. Naast het knippen van metaal zal je ook meehelpen aan de plooibank. Ook het ponsen van metaal behoort tot jouw taken.

  • Proces operator - Regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf die acties is in de materiaaltechnologie, zijn we op zoek naar een proces operator. Taken: Bedienen van meerdere machines en reactoren en analyseren van stalen uit het productieproces, volgens de vooropgestelde werkinstructies, om de opgelegde productie output te garanderen binnen de gestelde normen kwantiteit, kwaliteit, milieu en veiligheid. Bespreken en controleren van toegewezen productieorder, in afstemming met leidinggevende, Controleren en aanvoeren van de nodige hoeveelheden grondstoffen uit wachtzones Laden en bedienen van machine(s)/reactoren volgens voorgeschreven werkprocedures, in samenspraak met mede proces- en hoofdoperatoren UItvoeren van diverse fysische en chemische standaardtesten op stalen uit het productieproces Registreren van de gevraagde procesgegevens en opgemerkte afwijkingen

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 u bij 1 gezin te Moorslede! (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een kindvriendelijke omgeving , waar Nederlands geen must is.De uren die u zal werken zijn; Ma: 8u Di: 8u en de vrijdagvoormiddag 4u. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • POETSHULP / HUISHOUDHULP IN BERLARE - OVERMERE - KIES EEN (ELEKTRISCHE) FIETS OF BEDRIJFSWAGEN! (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • zaalmedewerker - student/flexijob (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: LA FRECHA

    Type: Studentenjob

    U bent verantwoordelijk voor de totale zaalbediening en verzorgt de communicatie naar de keuken toe. Ook de afwas behoort tot uw taken, samen met het onderhoud van de toog, de daarbijhorende toestellen, de kasten en de zaal.

  • Logistiek bediende (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BC HOSPITALITY SERVICES

    Type: Studentenjob

    Voor een bloeiend, jong hostessenbureau zoeken wij een handige duizendpoot! Opruimen, ordenen, sorteren van uniformen en kleine materialen Stockbeheer + telling Kleine klusjes zoals bv. kast in elkaar steken, naar containerpark gaan, materialen leveren/ ophalen, auto's wassen,... Deze functie betreft 1 dag per week werken (onderling overeen te komen)

  • Toffe studentenjob in kledingzaak te Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AGO JOBS & HR - SHOPS

    Type: Studentenjob

    - Je zorgt ervoor dat de winkel ordelijk en net is. - Je staat de klanten te woord en helpt hen graag verder. - Je zorgt ervoor dat de paskamers steeds proper ogen. - Je hangt kledij terug in de winkel. - Je plooit kledij netjes op. - Je kan kassawerk aangeleerd worden.

  • Verlichtingsadviseur (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Als verlichtingsadviseur onthaal je klanten in showroom of sta je hen telefonisch te woord. Je gaat op een creatieve en innovatieve manier op zoek naar de gepaste verlichting en bijhorende accessoires voor hun project. Indien het materialen zijn die niet standaard tot het gamma behoren ga je ook zelf actief opzoek naar een gepaste leverancier. Ook het uitwerken en opvolgen van de offertes behoort tot jou takenpakket. Daarnaast sta je ook in voor het technisch uitwerken van het dossier en lichtstudies.

  • Dakdekker platte daken (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant uit Aartselaar zijn wij dringend op zoek naar dakwerkers. Je komt terecht in een bedrijf van +/-20 mensen. Wat mag je verwachten? Een goede omkadering en professionele bedrijfsstructuur. Iedereen krijgt de kans om te groeien in zijn functie, gesteund door opleidingen en het delen van ervaring van de geoefenden. Je wordt verloond volgens het barema van de bouw en je krijgt een vast contract na interimperiode!

  • Werkvoorbereider / technisch tekenaar (3D) metaalsector (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Talentus Roeselare

    Type: Vaste Job

    Jouw hoofdtaak bestaat uit de opmaak van uitvoeringstekeningen van metalen onderdelen en verschillende metaalconstructies, dit op basis van schetsen en modellen. Om dit te realiseren maak je vooral gebruik van 3D-ontwerpsoftware (CREO / Spaceclaim), maar ook van enkele 2D toepassingen (ME10) Rekening houdend met de interne productiemogelijkheden ga je tekeningen en plannen omzetten in productielijsten en bruikbare werkplaats-tekeningen Je bent verantwoordelijk voor de ondersteuning van de productie Je vormt het directe aanspreekpunt voor de klanten Werfinspecties uitvoeren behoort eveneens tot jouw takenpakket Bedrijfsprofiel: Onze klant is een dynamische KMO actief binnen de metaalverwerkende industrie, hun specialiteit is voornamelijk las- laser en plaatwerk.

  • Architect-stagiair/-medewerker COMODO architecten (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: COMODO ARCHITECTEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een architectenkantoor gevestigd in het centrum van Leuven. Onze projecten variëren van studentenresidenties, groepswoningbouw en appartementen tot stadsontwikkelingsprojecten. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste architect-stagiair/-medewerker die graag mee werkt aan boeiende projecten en aan de groei van ons kantoor.

Zoek naar antwoorden van ALFA ALCOOL. TOXICOMANIE in sociale netwerken
Look for responds of ALFA ALCOOL. TOXICOMANIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALFA ALCOOL. TOXICOMANIE. Laat een reactie achter voor ALFA ALCOOL. TOXICOMANIE. ALFA ALCOOL. TOXICOMANIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALFA ALCOOL. TOXICOMANIE. Leave a respond for ALFA ALCOOL. TOXICOMANIE. ALFA ALCOOL. TOXICOMANIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALFA ALCOOL. TOXICOMANIE op de google maps. Adres en contacten ALFA ALCOOL. TOXICOMANIE
Location of ALFA ALCOOL. TOXICOMANIE on the google maps. Address and contacts of ALFA ALCOOL. TOXICOMANIE

Andere gerelateerde bedrijven als come ALFA ALCOOL. TOXICOMANIE ALFA ALCOOL. TOXICOMANIE: PANACHة | HARMONY COIFFURE | VAN MARCKE | SOPHIE MALENGREAU | HUIS ESCORPION

Other related companies as ALFA ALCOOL. TOXICOMANIE: PANACHة | HARMONY COIFFURE | VAN MARCKE | SOPHIE MALENGREAU | HUIS ESCORPION

ALFA ALCOOL. TOXICOMANIE is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALFA ALCOOL. TOXICOMANIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04134124755. Het bedrijf ALFA ALCOOL. TOXICOMANIE bevindt zich op het adres: RUE SAINT-DENIS 4; 4000; LI?GE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 198,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 894,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Activités d?action sociale sans hébergement. Lijst met producten zijn Services: Oeuvres de Bienfaisance..
De hoofdactiviteit van ALFA ALCOOL. TOXICOMANIE is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALFA ALCOOL. TOXICOMANIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALFA ALCOOL. TOXICOMANIE, openstaande posities, locatie van ALFA ALCOOL. TOXICOMANIE op de kaart.

ALFA ALCOOL. TOXICOMANIE is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALFA ALCOOL. TOXICOMANIE, company assigned to the tax number BE04134124755. The company ALFA ALCOOL. TOXICOMANIE is located at the address: RUE SAINT-DENIS 4; 4000; LI?GE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 198,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 894,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Activités d?action sociale sans hébergement. List of products are Services: Oeuvres de Bienfaisance..
The main activity of ALFA ALCOOL. TOXICOMANIE is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ALFA ALCOOL. TOXICOMANIE is not available. You also can look at reviews of ALFA ALCOOL. TOXICOMANIE, open positions, location of ALFA ALCOOL. TOXICOMANIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALFA ALCOOL. TOXICOMANIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALFA ALCOOL. TOXICOMANIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALFA ALCOOL. TOXICOMANIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALFA ALCOOL. TOXICOMANIE, employees, financial statistics.