RING SERVICES

Contactgegevens RING SERVICES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RING SERVICES: address, phone, fax, email, website, opening hours

RING SERVICES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): QUAI DU CHANTIER 17; 1000; BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 22188633 (+32-22188633) 22188633 (+32-22188633)

Fax (fax): +32 (65) 962-85-85 +32 (65) 962-85-85

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RING SERVICES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RING SERVICES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RING SERVICES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RING SERVICES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RING SERVICES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RING SERVICES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RING SERVICES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RING SERVICES
Products information RING SERVICES

BTW identificatienummer (tax): BE06741729736
Ondernemingsnummer: 1083496093
Hoofdstad (capital): 242,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 696,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Produits & Services: Opérateurs de Téléphonie Fixe,Opérateurs de Téléphonie Mobile.

Product categorie (product category): Activités diverses d'imprimerie. Services de télécommunications. Réalisation de programmes and logiciels. Imprimeries and copyshops. Formation and enseignement

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RING SERVICES
(Get full report from official database of BE for RING SERVICES)

Aanvulling soorten activiteiten voor RING SERVICES
Addition kinds of activities for RING SERVICES

363500. Huishoudelijke stofzuigers | Household vacuum cleaners
516201. harsen | Resins
23999911. Slaapzakken | Sleeping bags
27969903. Embossing platen, voor het afdrukken | Embossing plates, for printing
36790303. Voeding, alle soorten: statisch | Power supplies, all types: static
55419901. Vulstations, benzine | Filling stations, gasoline
92210200. Politiebescherming, regionaal | Police protection, regional

Werken bij RING SERVICES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RING SERVICES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RING SERVICES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RING SERVICES. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Assemblage Nachtploeg (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: ASAP BEVEREN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jij bent de persoon die na het orderpicker zorgt dat de bestellingen correct gestapeld zijn, zodat deze goed gestapeld kunnen worden in de containers. Na het opnieuw stapelen van de bestellingen zorg je ervoor dat de palletten gewikkeld worden. Je staat mee in voor orde en netheid in de werkruimte. Cross docking is een proces binnen de logistiek waarbij inkomende goederen direct bij het lossen worden ingeladen bij uitgaande goederen. Bij cross docking worden goederen verplaatst, zonder dat ze tussendoor worden opgeslagen

  • Customer Service Medewerker | Bouw | Bilzen (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: OFFICETEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een gedreven customer Service medewerker voor een opdracht van 6 maanden met een goede kennis van het Duits! Voor onze klant, een sterk groeiende onderneming actief in de bouwsector, zijn wij op zoek naar een enthousiaste customer service medewerker met bij voorkeur een sterke interesse in de bouw. Takenpakket: Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten; Je beantwoordt technische vragen en brengt potentiële klanten in contact met aannemers; Je staat in voor de volledige orderverwerking; Je bent verantwoordelijk voor de administratieve en communicatieve opvolging van aannemers in verband met offertes, kwaliteit, etc., … Je staat dagelijks in contact met adviseurs en aannemers; Je rapporteert aan het management. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Industrieel Reiniger op Arcelor Mittal - goede verdienste (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Gent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, Gia Cataro zijn wij op zoek naar industriële reinigers die beschikbaar zijn in september. Je zal instaan voor de industriële reiniging van de machines (ontvetten, hoge druk reinigen, vegen, ...).

  • Ploegbaas in de Wegenbouw (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Opglabbeek zijn we op zoek naar een Ploegbaas in de wegenbouw Je takenpakket bestaat uit: - Als ploegbaas neem je de leiding over een ploeg van arbeiders en machinisten die wegenwerken en rioleringswerken uitvoeren. - Daarnaast roep je materialen af en controleer je de prestaties van onderaannemers. - Je rapporteert dagelijks de voortgang van de werken aan de werfleider.

  • Werkvoorbereider (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in het schrijnwerk/interieur in Poperinge, regio Ieper, zijn we op zoek naar een werkvoorbereider Voorbereiding van ontwerpdossiers en projecten Indien voor de uitvoeringsdossiers Instaan voor de projectgebonden aankopen

  • JOBSTUDENT LESGEVER FRANS VOOR KINDEREN (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: FRAVOOL

    Type: Studentenjob

    Fravool verzorgt speellesjes Frans voor kinderen van 5 tot 10 jaar. We laten kinderen op een speelse en vrolijke manier kennismaken met de Franse taal, aan de hand van liedjes en spelletjes. Het hoofddoel is: liefde voor het Frans ontwikkelen bij jonge kinderen. Dit is de sleutel tot het daadwerkelijk leren van deze mooie taal. Wij zoeken enthousiaste lesgevers die zich kunnen engageren voor de start van een nieuwe lessenreeks of die als vaste vervanger kunnen functioneren. Op basis van bestaande Fravool-leerinhouden stel je je eigen speellessen samen en geef je deze aan groepjes van maximum 12 kindjes.

  • Deeltijds receptionist(e) te Brussel (omgeving Louisalaan) (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: ELIGIO

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Brussel zijn we op zoek naar een collega die het receptiegebeuren op een professionele manier kan verzorgen. Het takenpakket is zeer boeiend en gevarieerd: beheer van telefonische communicaties ontvangen van de bezoekers beheer van inkomende en uitgaande post beheer van inkomende en uitgaande aangetekende zendingen beheer van inkomende en uitgaande express zendingen bestellen van taxi's bestellen van lunches beheer van vergaderzalen ondersteuning in de organisatie van events Je werkt van maandag tot en met vrijdag, van 16h tot 19h.

  • Customer Service - zachte sector - NL/FR (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Heb jij zowel de Nederlandse als Franse taal vlot onder de knie? Deins jij niet terug voor veelvuldig telefonisch contact? Voel jij je als een vis in het water in een bedrijf waar mensen centraal staan? Dan ben jij de geknipte persoon! Voor een dienstverlenende organisatie in de groene rand rond Gent kijkt VIO uit naar een Customer Service Professional. Als Customer Service Professional krijg je volgend takenpakket toevertrouwd: Telefonisch beantwoorden van diverse vragen (80 %) Dienstverlening per mail en sociale media (20 %) Bijkomende administratie  Interesse in deze boeiende uitdaging? Bezorg je cv dan aan [email protected] t.a.v. Severien Eyckens. Je mag spoedig een seintje terug verwachten.

  • Verko(o)p(st)er Groenten en Fruit (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar : 1 verkoopster/verkoper Je werkt als medewerker in een groenten en fruit zaak : verkoop, omgaan met klanten, kassa, magazijnbeheer, aanvullen, etc. Je werkt in dagshift, van 8u tot 18.30u. Hierdoor heb je op 4 dagen/week werk reeds je 38u voldaan. Je hebt 1 vaste vrije dag/week + 1 variabele vrije dag/week Je werkt regelmatig op zaterdag, niet elke week !

  • Installateur sanitair Waals Brabant (Regio Nivelles)

    Regio: Regio Nivelles

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een sanitairspecialist die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Verzorgende in de thuiszorg regio Limburg (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    Als polyvalent verzorgende sta je in voor de zorg van bejaarden en hulpbehoevenden aan huis. Huishoudelijke taken zoals koken, wassen, strijken, poetsen en boodschappen doen behoren tot je dagelijkse taken. Occasioneel kan je ook opdrachten uitvoeren als oppas zieke kinderen en kraamzorg. Een vlinder verzorgende heeft een variabel uurrooster. Je werkt doorgaans 28u/week. Flexibel zijn is als vlinder verzorgende wel een must, maar biedt anderzijds ook veel variatie en afwisseling. Er is ondersteuning door een sectorverantwoordelijke met wie je maandelijks samenkomt.

  • kuisen/ afwas (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: FINESSE

    Type: Flexijob

    zaterdagwerk van 10 - 13u en van 13.30-18u. kuisen en afwassen 30 minuten pauze, eten op kosten van het werk

Zoek naar antwoorden van RING SERVICES in sociale netwerken
Look for responds of RING SERVICES in social networks

Lees alle opmerkingen voor RING SERVICES. Laat een reactie achter voor RING SERVICES. RING SERVICES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RING SERVICES. Leave a respond for RING SERVICES. RING SERVICES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RING SERVICES op de google maps. Adres en contacten RING SERVICES
Location of RING SERVICES on the google maps. Address and contacts of RING SERVICES

Andere gerelateerde bedrijven als come RING SERVICES RING SERVICES: Delvaux C | STEVEN | Systemat SA | DE BLOCK ASSURITY | ALGA-DIAMOND

Other related companies as RING SERVICES: Delvaux C | STEVEN | Systemat SA | DE BLOCK ASSURITY | ALGA-DIAMOND

RING SERVICES is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RING SERVICES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06741729736. Het bedrijf RING SERVICES bevindt zich op het adres: QUAI DU CHANTIER 17; 1000; BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 242,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 696,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Activités diverses d'imprimerie. Services de télécommunications. Réalisation de programmes and logiciels. Imprimeries and copyshops. Formation and enseignement. Lijst met producten zijn Produits & Services: Opérateurs de Téléphonie Fixe,Opérateurs de Téléphonie Mobile..
De hoofdactiviteit van RING SERVICES is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RING SERVICES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RING SERVICES, openstaande posities, locatie van RING SERVICES op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

RING SERVICES is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is RING SERVICES, company assigned to the tax number BE06741729736. The company RING SERVICES is located at the address: QUAI DU CHANTIER 17; 1000; BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 242,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 696,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Activités diverses d'imprimerie. Services de télécommunications. Réalisation de programmes and logiciels. Imprimeries and copyshops. Formation and enseignement. List of products are Produits & Services: Opérateurs de Téléphonie Fixe,Opérateurs de Téléphonie Mobile..
The main activity of RING SERVICES is United States Postal Service, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of RING SERVICES is not available. You also can look at reviews of RING SERVICES, open positions, location of RING SERVICES on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over RING SERVICES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RING SERVICES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RING SERVICES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RING SERVICES, employees, financial statistics.