MICROSCRIPT DIGITAL PR?-PRESS & SERVICES

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • MICROSCRIPT DIGITAL PR?-PRESS & SERVICES
Private companiesDepository Institutions • MICROSCRIPT DIGITAL PR?-PRESS & SERVICES

Contactgegevens MICROSCRIPT DIGITAL PR?-PRESS & SERVICES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MICROSCRIPT DIGITAL PR?-PRESS & SERVICES: address, phone, fax, email, website, opening hours

MICROSCRIPT DIGITAL PR?-PRESS & SERVICES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE TENBOSCH 94; 1050; ELSENE/IXELLES, België

Telefoon (phone): 23430160 (+32-23430160) 23430160 (+32-23430160)

Fax (fax): +32 (68) 482-23-96 +32 (68) 482-23-96

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MICROSCRIPT DIGITAL PR?-PRESS & SERVICES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MICROSCRIPT DIGITAL PR?-PRESS & SERVICES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MICROSCRIPT DIGITAL PR?-PRESS & SERVICES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MICROSCRIPT DIGITAL PR?-PRESS & SERVICES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MICROSCRIPT DIGITAL PR?-PRESS & SERVICES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MICROSCRIPT DIGITAL PR?-PRESS & SERVICES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MICROSCRIPT DIGITAL PR?-PRESS & SERVICES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MICROSCRIPT DIGITAL PR?-PRESS & SERVICES
Products information MICROSCRIPT DIGITAL PR?-PRESS & SERVICES

BTW identificatienummer (tax): BE01978607177
Ondernemingsnummer: 7554992675
Hoofdstad (capital): 999,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 286,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Activités: Graphistes.

Product categorie (product category): Activités diverses d'imprimerie

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MICROSCRIPT DIGITAL PR?-PRESS & SERVICES
(Get full report from official database of BE for MICROSCRIPT DIGITAL PR?-PRESS & SERVICES)

Aanvulling soorten activiteiten voor MICROSCRIPT DIGITAL PR?-PRESS & SERVICES
Addition kinds of activities for MICROSCRIPT DIGITAL PR?-PRESS & SERVICES

243999. Structurele houtdelen, nec, nec | Structural wood members, nec, nec
14599906. Olivine (nongem) mijnbouw | Olivine (nongem) mining
25220100. Kantoorstoelen, bankjes en krukjes, behalve hout | Office chairs, benches, and stools, except wood
26790206. Keukengerei, geperste en gegoten pulp: uit gekochte materialen | Utensils, pressed and molded pulp: from purchased material
32590300. Architectonische kleiproducten | Architectural clay products
50849913. Tanks, opslag | Tanks, storage
73349901. Blueprinting service | Blueprinting service

Werken bij MICROSCRIPT DIGITAL PR?-PRESS & SERVICES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MICROSCRIPT DIGITAL PR?-PRESS & SERVICES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MICROSCRIPT DIGITAL PR?-PRESS & SERVICES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MICROSCRIPT DIGITAL PR?-PRESS & SERVICES. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker voeding (optie vast) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Evergem zijn we op zoek naar een vuller/koker voor op de bloedworstenafdeling. Je staat in voor (de)monteren van de vulbus, voorbereiden van de aanvoerdarmen, opvolgen vulprogramma's, kwaliteitscontroles uitvoeren, takelen rauwe worsten in de kookketels, opstarten kookkast etc... Daguren: je start elke dag om 6u.

  • Werfleider/Projectleider (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Uittekenen van werfinstallaties - Je komt terecht in een bouwbedrijf, gespecialiseerd in grondwerken, waterleidingen en dergelijke - Planningen opstellen (personeel, transport en materiaal) - Leiding geven - Vergaderingen bijwonen ifv de werven - Opvolgen en kwaliteitscontrole van de uitgevoerde werken - Meewerken aan verbetering van veiligheid - Technische voorstellen indienen. Je hebt dus zelf ook inspraak en denkt mee - Communicatie met klanten, bestuur van het bedrijf, onderaannemers, ... - Controle van facturen en sociale documenten - Bijhouden van stock - Je zult later ook instaan voor opleiding en onthaal van medewerkers

  • Afweger van grondstoffen Estée Lauder Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als afweger voer je het voorbereidende werk uit van een compounder. Op basis van een productieorder pick je de nodige grondstoffen die hiervoor nodig zijn. Je zal de bevraagde hoeveelheid grondstof zeer nauwkeurig afwegen in een afgesloten ruimte, mobiele weegschaal, chemiekluis of shippingruimte. Wanneer je de weging met het ene product hebt uitgevoerd, reinig en ontsmet je al het hulpmateriaal. Als je product is afgewogen zal je dit samen met je volledig afgewerkt productieorder op locatie zetten. Je maakt daarvoor gebruik van een transpallet & scanner.

  • Schade Inspecteur (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor een vlekkeloze inspectie van schades aan wagens die in de pool komen of einde lease worden en werkt volgens een bepaalde normering en methodiek aan de hand van een camera tablet en dit al dan niet in aanwezigheid van de klant of bestuurder. Je zorgt ervoor dat deze klant of bestuurder steeds perfect geïnformeerd wordt over de schade toestand van de geinspecteerde wagen en dat de klant of bestuurder aftekent voor akkoord met de geregistreerde schades. Waar nodig geef je extra toelichtingen bij de schades aan de wagen en check je samen met de bestuurder of klant of een aangifte voor de verzekering aangewezen is. Tevens geef je nuttige tips aan de bestuurder of klant in verband met het voorkomen van schades. En noteert steeds alle bemerkingen of vragen vanwege de klant op de schade-inspectietool. Je verwerkt de schades die vastgesteld werden tijdens de inspectie binnen de afgesproken deadlines tot een schade-rapport en stuurt dit door aan de geautoriseerde personen bij de klant Naast inspectie van wagens zal je ook instaan voor het uitleveren van wagens aan bestuurders en zal je een volledig beeld geven van de uit te leveren wagen op het vlak van schades alsook andere aspecten zoals technische zaken of gebruik van de wagen.

  • Operator thermovormen (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Keyworks

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wegens de vraag van de klanten en de aankoop van een nieuwe machine zijn wij opnieuw dringend op zoek naar 1 persoon die ons team asap kan versterken en dit voor min. 14 dagen met verlenging indien deze persoon voldoet. We zoeken iemand die de nodige technische en sociale vaardigheden heeft om te starten als operator om na een inwerkperiode op te leiden tot teamleider. Als fabrikant van verpakkingen willen we meegeven dat het een staande job is , waar bij het veranderen van folie, matrijzen en verpakkingen toch wel wat hef-en tilwerk gevraagd wordt. 1. Bedienen van machines gedurende het productie – proces; 2. Instellen, bijstellen en zo nodig - mede - ombouwen van machines conform de planning en werkopdracht(en); 3. Controleren van juiste werking machines én de kwaliteit van de producten; 4. Indien mogelijk, het – mede - verhelpen van kleine storingen. 5. Toezien op tijdige en constante aanvoer van folie, verpakkingsmateriaal etc; 6. Uitvoeren van klein onderhoud aan de machines; 7. Scheiden van productie – uitvallen; 8. Afvoer van productie – uitvallen

  • Werfleider bodemsaneringen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Antwerpen zijn we op zoek naar een WERFLEIDER BODEMSANERINGEN (M/V). Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van verschillende projecten in de bodemsaneringen. Je werkt met oog voor de veiligheid. Je werkt nauw samen met de projectleider voor de projectorganisatie, planning en budget.   

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20u in Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor gastgezinnen wonende in Oostkamp en Hertsberge. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen en combineerbaar met andere aanvragen tot fulltime. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren als Home manager, iemand die werk ziet en een eigen roulement in het huis kan steken. U bent een pietje precies! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp in Aalter-Beernem (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

  • Stadstour begeleider (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar uitdagende studentenjob? Lees dan zeker verder! Je zal werken als begeleider in de stad Oudenaarde. Het is een soort stadswandeling waarin de deelnemers golven door de stad en tegelijkertijd allerlei weetjes over de stad uitgelegd krijgen. Je begeleidt een groep op een enthousiaste manier door een binnenstad en je geeft telkens leuke weetjes mee Je voorziet de groep van materiaal en je ziet toe op een veilig spelverloop onder het motto "safety first" Na de wandeling maak je de winnaar bekend adhv de bijgehouden scores Duurtijd begeleiding maximaal 3 uur per groep, meerdere groepen per dag mogelijk

  • Jobstudent zorgkundige Baronie van Boelare (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: BARONIE VAN BOELARE

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent zorgkundige maak je deel uit van een multidisciplinair team, en zorg je mee voor het welzijn van de bewoners.

  • PLC Engineer (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IBA ENGINEERING

    Type: Vaste Job

    Je ontwerp een PLC besturingsprogramma voor een industriële installatie. Het programma moet worden opgebouwd volgens de richtlijnen van de klant. Na het design, wordt het programma in bedrijf genomen. Dit begint met een I/O test, dan manuele bewegingen en vervolgens een automatische afloop.

  • Sales Account Printing (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: XDNET

    Type: Werfreserve

    XDnet is een bedrijf dat zich bezig houdt met de verkoop van Printing Hardware en supplies met een gedegen track-record. Jij wordt verantwoordelijk voor deze afdeling. Je runt de business op kantoor maar ook de bezoeken op de baan. Als sales account ben je verantwoordelijk voor het behouden van onze bestaande afnemers, maar een belangrijk onderdeel van de functie is ook het uitbreiden van de klantenkring. Jij hebt die drive die nodig is om deze afdeling te leiden als het ware dat het je eigen bedrijfsonderdeel is.

Zoek naar antwoorden van MICROSCRIPT DIGITAL PR?-PRESS & SERVICES in sociale netwerken
Look for responds of MICROSCRIPT DIGITAL PR?-PRESS & SERVICES in social networks

Lees alle opmerkingen voor MICROSCRIPT DIGITAL PR?-PRESS & SERVICES. Laat een reactie achter voor MICROSCRIPT DIGITAL PR?-PRESS & SERVICES. MICROSCRIPT DIGITAL PR?-PRESS & SERVICES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MICROSCRIPT DIGITAL PR?-PRESS & SERVICES. Leave a respond for MICROSCRIPT DIGITAL PR?-PRESS & SERVICES. MICROSCRIPT DIGITAL PR?-PRESS & SERVICES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MICROSCRIPT DIGITAL PR?-PRESS & SERVICES op de google maps. Adres en contacten MICROSCRIPT DIGITAL PR?-PRESS & SERVICES
Location of MICROSCRIPT DIGITAL PR?-PRESS & SERVICES on the google maps. Address and contacts of MICROSCRIPT DIGITAL PR?-PRESS & SERVICES

Andere gerelateerde bedrijven als come MICROSCRIPT DIGITAL PR?-PRESS & SERVICES MICROSCRIPT DIGITAL PR?-PRESS & SERVICES: FORTIS | VROONEN STANY | Colsoul | JEUGDHUIS JONKHOVE | Hofmans J

Other related companies as MICROSCRIPT DIGITAL PR?-PRESS & SERVICES: FORTIS | VROONEN STANY | Colsoul | JEUGDHUIS JONKHOVE | Hofmans J

MICROSCRIPT DIGITAL PR?-PRESS & SERVICES is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MICROSCRIPT DIGITAL PR?-PRESS & SERVICES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01978607177. Het bedrijf MICROSCRIPT DIGITAL PR?-PRESS & SERVICES bevindt zich op het adres: RUE TENBOSCH 94; 1050; ELSENE/IXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 999,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 286,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Activités diverses d'imprimerie. Lijst met producten zijn Activités: Graphistes..
De hoofdactiviteit van MICROSCRIPT DIGITAL PR?-PRESS & SERVICES is Depotinstellingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MICROSCRIPT DIGITAL PR?-PRESS & SERVICES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MICROSCRIPT DIGITAL PR?-PRESS & SERVICES, openstaande posities, locatie van MICROSCRIPT DIGITAL PR?-PRESS & SERVICES op de kaart.

MICROSCRIPT DIGITAL PR?-PRESS & SERVICES is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is MICROSCRIPT DIGITAL PR?-PRESS & SERVICES, company assigned to the tax number BE01978607177. The company MICROSCRIPT DIGITAL PR?-PRESS & SERVICES is located at the address: RUE TENBOSCH 94; 1050; ELSENE/IXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 999,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 286,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Activités diverses d'imprimerie. List of products are Activités: Graphistes..
The main activity of MICROSCRIPT DIGITAL PR?-PRESS & SERVICES is Depository Institutions, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MICROSCRIPT DIGITAL PR?-PRESS & SERVICES is not available. You also can look at reviews of MICROSCRIPT DIGITAL PR?-PRESS & SERVICES, open positions, location of MICROSCRIPT DIGITAL PR?-PRESS & SERVICES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MICROSCRIPT DIGITAL PR?-PRESS & SERVICES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MICROSCRIPT DIGITAL PR?-PRESS & SERVICES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MICROSCRIPT DIGITAL PR?-PRESS & SERVICES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MICROSCRIPT DIGITAL PR?-PRESS & SERVICES, employees, financial statistics.