DIRK KERCKHOVE

Contactgegevens DIRK KERCKHOVE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DIRK KERCKHOVE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DIRK KERCKHOVE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VOORHAVENLAAN 44; 8400; OOSTENDE, België

Telefoon (phone): 59322713 (+32-59322713) 59322713 (+32-59322713)

Fax (fax): +32 (83) 278-82-32 +32 (83) 278-82-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DIRK KERCKHOVE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DIRK KERCKHOVE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DIRK KERCKHOVE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DIRK KERCKHOVE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DIRK KERCKHOVE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DIRK KERCKHOVE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DIRK KERCKHOVE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DIRK KERCKHOVE
Products information DIRK KERCKHOVE

BTW identificatienummer (tax): BE03794921875
Ondernemingsnummer: 2494964599
Hoofdstad (capital): 210,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 900,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Activités: Graphistes.

Product categorie (product category): Activités diverses d'imprimerie

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DIRK KERCKHOVE
(Get full report from official database of BE for DIRK KERCKHOVE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DIRK KERCKHOVE
Addition kinds of activities for DIRK KERCKHOVE

394904. Wintersportuitrusting | Winter sports equipment
23859901. Schorten, waterdicht: gemaakt van gekochte materialen | Aprons, waterproof: made from purchased materials
61419904. Remediërende leningsmaatschappijen | Remedial loan societies
80999906. Voedingsdiensten | Nutrition services
94110401. Administratie van educatieve programma's, federale overheid | Administration of educational programs, federal government

Werken bij DIRK KERCKHOVE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DIRK KERCKHOVE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DIRK KERCKHOVE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DIRK KERCKHOVE. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerkers - tijdelijk (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: ADECCO ONSITE AGC

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    AGC Glass Europe in Mol is op zoek naar productiemedewerkers voor de afdeling Kempenglas. Deze afdeling produceert beglazing voor de bouwsector. Als productiemedewerker kan je tewerkgesteld worden in verschillende functies: operator aan de automatische snijlijnen of afwerker-binderconditionering. Als operator snijlijn zal je enkel glas snijden en stapelen met een geautomatiseerde installatie, zodanig dat de bestellingen tijdig en conform de kwaliteitsvoorsschriften geproduceerd kunnen worden. Een greep uit het takenpakket: Verrichten van voorbereidende taken, Instellen en bedienen van de snij-installaties volgens snij-programma, Breken en stapelen van glas, Uitvoeren van ondersteunende werkzaamheden, Net en op orde houden van de werkplaats. Als afwerker-binder conditionering zal je bokken controleren op juistheid van aantal en kwaliteit en het vervolledigen en binden van bokken.

  • Assistant Accountant - Diegem (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een medewerker boekhouder en happig naar een nieuwe werkervaring dat ook wat HR met zich meebrengt? Ben je comunnicatief, ondernemend en pak jij graag de zaken aan? Dan heeft Accountemps de geschikte deeltijdse interim missie voor jou! Onze klant is actief binnen de medische sector en ligt in de regio van Diegem. Jouw verantwoordelijkheden: Inboeken van in- en uitgaande facturen, alsook het inboeken van banken; Het beheer van debiteuren; Inbrengen van Visa uitgaven; HR: controle personeelsuren, opvolging van de werknemers, nagaan van vakantiedagen, etc. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • verantwoordelijke afdeling m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Start People Menen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bewaakt de efficiëntie en de kwaliteit waarmee de productie wordt gerealiseerd en neemt indien nodig correctieve maatregelen. Je bent verantwoordelijk voor het detecteren van investeringsbehoeften. Je stelt de personeelsplanning op in functie van de gevraagde productievolumes. Je ziet toe op de naleving van het beleid, de veiligheidsnormen en de interne regels en procedures van de divisie in de productie-afdeling. Je blijft op de hoogte van het productieproces en machinepark en dit op zowel mechanisch en elektrotechnisch vlak. Je neemt initiatief naar continuous improvement, door middel van organisatie, methodiek, omsteltijden, machineaanpassingen en verbeteringen. Je bent verantwoordelijk voor orde en netheid in productie. Je geeft input en ondersteuning in technische productontwikkeling, zodat nieuwe producten efficiënt kunnen geproduceerd worden in consistente kwaliteit. Je coördineert de afdeling, je coacht en stuurt de productiemedewerkers aan. Je rapporteert aan de productiemanager Jouw gesprekpartners zijn: management, HR, productieplanner, operatoren, R&D, maintenance & proces. Je geeft rechtsreeks leiding aan 2 teamleiders en aan een 20-tal productieoperatoren, verspreid over 2 ploegen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Daknam – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DAKNAM)

    Regio: DAKNAM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent: Kelner / Serveerster (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: BISTRO-OPERA

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een energieke, kelner of serveerster om ons team enkele dagen per week te versterken. We zoeken een teamspeler die ons kan helpen, een warme en gastvrije sfeer te creëren voor onze klanten. Je neemt op een professionele manier bestellingen op. Je houdt, samen met het keukenpersoneel, toezicht op bestellingen. Je zorgt ervoor dat iedere tafel volledig is gedekt, met servetten, specerijen en andere benodigdheden. Je serveert eten en drinken aan de tafels met klanten, je kan minstens 3 borden dragen. Je ruimt de tafels af nadat iedere klant klaar is en je maakt de tafels klaar voor nieuwe klanten. Je ontvangt betalingen.

  • Student keuken- Pizza Hut Delivery Deurne Zuid (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je staat in voor de bereiding van de pizza’s en andere producten. Je zorgt voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • iCT SUPPORT (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AG REAL ESTATE

    Type: Vaste Job

    Teneinde de continue werking van het informaticanetwerk binnen onze organisatie te verzekeren, werk je met de gebruikers en de service desk van AG Insurance en zal je er over waken dat de dagelijkse operationele taken correct worden uitgevoerd: Je superviseert de installatie van hard- en software, met inbegrip van “master upgrades” geleverd door onze dienstverlener. Je superviseert en coördineert aanpassingen aan het “thin client” programma voor de gebruikers in onze winkelcentra. Je coördineert het verwelkomingsproces op IT-niveau voor nieuwe medewerkers. Je staat in voor de invoer en de opvolging van de procedures voor de uitbating van de infrastructuur alsook de updates van deze procedures. Je identificeert, kwalificeert en lost eenvoudige problemen verbonden aan de infrastructuur (die geen gebruik vereisen van een administrator account) op. Je biedt ondersteuning aan de eindgebruikers in geval van technische informatica problemen, in geval van meer complexe problemen overdracht aan de betrokken personen en update via de ticketing applicatie. Je staat in voor het beheer van de systemen - controle van de toepassing van de regels in verband met paswoorden, bijhouden van de toelatingsmatrix en de SAP print queues en update van gebruikersaccounts, beheer van de configuratie van Office 365 voor de gebruikers van onze winkelcentra. Je bent SPOC van de internet site voor de ontwikkelaars, de hosts en uitvoering van de backup procedures.

  • Teamleader (M/V) OTOMAT Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: OTOMAT

    Type: Vaste Job

    “Otomat, heavenly pizza” is sinds oktober 2015 dé stek voor een compleet nieuwe pizza-beleving in België. “Speciaal, lokaal én met een verhaal” zijn onze vaste ingrediënten. Bovendien wordt de glimlach van onze gemotiveerde medewerkers keer op keer gesmaakt. Op die manier zorgden we er samen voor dat Otomat in een mum van tijd ‘the talk of the town’ in Antwerpen en Gent werd. Voor onze gloednieuwe 'pizza heaven' in Leuven zijn we momenteel op zoek naar volgende, nieuwe smaakmakers. Teamleader Taken: Als teamleader sta je samen met de rest van het team garant voor een perfecte operationele uitvoering. Jij zorgt voor een duidelijke briefing van de andere zaalmedewerkers (studenten). Het team weet dus wat zijn verantwoordelijkheden zijn voor, tijdens en na de service. Er wordt bijgestuurd indien nodig en ondernemingszin wordt aangemoedigd door feedback. Als teameader besteed je de nodige aandacht aan het creëren van een goede en productieve werksfeer en je draagt daar met je sterke communicatie-vaardigheden aan bij. Snelheid, kwaliteit en netheid doorslaggevend. De teamleader waakt erover dat elke klant een onvergetelijke ervaring beleeft. Dit geldt zowel voor wat gastvrijheid als culinaire kwaliteit betreft. Als teamleader weet jij dat als geen ander aan je team over te brengen. Als meerwaardezoeker werk je mee aan de permanente verbetering van onze kwaliteit. Je stuurt mee het team aan om dit te verwezenlijken. Alle wettelijke verplichtingen en interne organisatie afspraken worden nageleefd. De voedselveiligheid is steeds gegarandeerd. Tot slot: een goede communicatie creëert ondernemerschap, kwaliteit, ontplooiing team en schept werkvreugde. Als shiftleader houd je dit steeds in gedachten.

  • DOCENTEN WISKUNDE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FULL MARKS

    Type: Zelfstandige activiteit

    FREELANCE. In een erkende privéschool geeft u op freelance basis wiskunde aan individuele studenten. Het kan gaan om de begeleiding van zowel studenten uit het a.s.o., bso of tso bij de voorbereiding voor de examens van de Examencommissie (Middenjury) en/of om studenten uit het hoger (universitair) onderwijs.

  • Dierenarts (WILSELE)

    Regio: WILSELE

    Bedrijf: ABARIS DIERENARTSENPRAKTIJK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Dierenartsenpraktijk Abaris te Wilsele (Leuven) zoekt een enthousiaste en gemotiveerde collega dierenarts met zelfstandig statuut voor onmiddellijke langdurig samenwerking.

  • Meetings and Events Consultant (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • Real Estate Agent (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1604258-inline.html?cid=Partner_VDAB Are you a sales talent with a passion for property who is looking to pursue a career at an internationally successful company? Engel & Völkers can offer you the best prospects for personal success, even without industry experience. As a self-employed real estate agent, you will benefit from our unique brand power and our constantly growing global network. In addition to this, we can offer you professional entry-level and advanced training along with innovative tools and services for maximum efficiency and flexibility – all thanks to our pioneering system platform – plus outstanding earning potential.  You will acquire new properties, bring owners and potential buyers together and impress them with our comprehensive service portfolio You will advise and support your clients from the first point of contact to the key handover You will benefit from an existing customer base and will continuously expand your own network You will constantly enhance your industry and market expertise to establish yourself as a successful real estate agent

Zoek naar antwoorden van DIRK KERCKHOVE in sociale netwerken
Look for responds of DIRK KERCKHOVE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DIRK KERCKHOVE. Laat een reactie achter voor DIRK KERCKHOVE. DIRK KERCKHOVE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DIRK KERCKHOVE. Leave a respond for DIRK KERCKHOVE. DIRK KERCKHOVE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DIRK KERCKHOVE op de google maps. Adres en contacten DIRK KERCKHOVE
Location of DIRK KERCKHOVE on the google maps. Address and contacts of DIRK KERCKHOVE

Andere gerelateerde bedrijven als come DIRK KERCKHOVE DIRK KERCKHOVE: ALDI | THE PHONE COMPANY BVBA | CHAMPIGNONS PERNEEL | LUC RAMPEN | Fischer Industries BVBA

Other related companies as DIRK KERCKHOVE: ALDI | THE PHONE COMPANY BVBA | CHAMPIGNONS PERNEEL | LUC RAMPEN | Fischer Industries BVBA

DIRK KERCKHOVE is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DIRK KERCKHOVE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03794921875. Het bedrijf DIRK KERCKHOVE bevindt zich op het adres: VOORHAVENLAAN 44; 8400; OOSTENDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 210,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 900,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Activités diverses d'imprimerie. Lijst met producten zijn Activités: Graphistes..
De hoofdactiviteit van DIRK KERCKHOVE is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DIRK KERCKHOVE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DIRK KERCKHOVE, openstaande posities, locatie van DIRK KERCKHOVE op de kaart.

DIRK KERCKHOVE is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is DIRK KERCKHOVE, company assigned to the tax number BE03794921875. The company DIRK KERCKHOVE is located at the address: VOORHAVENLAAN 44; 8400; OOSTENDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 210,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 900,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Activités diverses d'imprimerie. List of products are Activités: Graphistes..
The main activity of DIRK KERCKHOVE is Nonclassifiable Establishments, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DIRK KERCKHOVE is not available. You also can look at reviews of DIRK KERCKHOVE, open positions, location of DIRK KERCKHOVE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DIRK KERCKHOVE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DIRK KERCKHOVE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DIRK KERCKHOVE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DIRK KERCKHOVE, employees, financial statistics.