Générale de Banque SA

Particuliere bedrijvenLeder- en leerproducten • Générale de Banque SA
Private companiesLeather and Leather Products • Générale de Banque SA

Contactgegevens Générale de Banque SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Générale de Banque SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Générale de Banque SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kerkpl 22; Rumbeke; 8800, België

Telefoon (phone): 32.51-247113^^51:247113 32.51-247113^^51:247113

Fax (fax): +32 (84) 394-17-28 +32 (84) 394-17-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Générale de Banque SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Générale de Banque SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Générale de Banque SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Générale de Banque SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Générale de Banque SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Générale de Banque SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Générale de Banque SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Générale de Banque SA
Products information Générale de Banque SA

BTW identificatienummer (tax): BE07139709472
Ondernemingsnummer: 7740386962
Hoofdstad (capital): 926,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 241,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Bank Services

Product categorie (product category): Banks

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Générale de Banque SA
(Get full report from official database of BE for Générale de Banque SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Générale de Banque SA
Addition kinds of activities for Générale de Banque SA

344309. Pijp, staander, en culverts | Pipe, standpipe, and culverts
356300. Lucht- en gascompressoren | Air and gas compressors
26780100. Memorandum boeken, notitieboekjes en looseleaf vulpapier | Memorandum books, notebooks, and looseleaf filler paper
32110101. Oogheelkundige glas, plat | Ophthalmic glass, flat
37280104. Lichamen, vliegtuigen | Bodies, aircraft
38270118. Telescopische bezienswaardigheden | Telescopic sights
50649909. Suntanning apparatuur en benodigdheden | Suntanning equipment and supplies
54999902. Eieren en gevogelte | Eggs and poultry
57220208. Stofzuigers | Vacuum cleaners

Werken bij Générale de Banque SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Générale de Banque SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Générale de Banque SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Générale de Banque SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker voeding (optie vast) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Evergem zijn we op zoek naar een vuller/koker voor op de bloedworstenafdeling. Je staat in voor (de)monteren van de vulbus, voorbereiden van de aanvoerdarmen, opvolgen vulprogramma's, kwaliteitscontroles uitvoeren, takelen rauwe worsten in de kookketels, opstarten kookkast etc... Daguren: je start elke dag om 6u.

  • Magazijnier Licht (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    • test en onderhoud van lichttoestellen, ballasten. • bestellingen in het oog houden • lenzen kuisen • lampen vervangen • flight cases in stock te plaatsen (eventueel door gebruik van BT) • respecteren van verhuurdata voor efficiënte en snelle facturatie van schadegevallen

  • LABORANT VOEDINGSBEDRIJF (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, een vleeswarenfabrikant in het Gentse, zijn we op zoek naar een laborant. Ben je in het bezit van een bachelor of master diploma in de chemie of biochemie? Heb je minstens twee jaar ervaring in een voedingslaboratorium? Spreek je naast Nederlands ook goed Engels en Frans? Dan is deze job zeker iets voor jou! Als laborant zal je takenpakket voornamelijk bestaan uit: je neemt de verantwoordelijkheid over het uitvoeren van standaardanalysen je bewaakt de kwaliteit van het eindproduct je voert standaard analysen op monsters van grondstoffen, hulpgrondstoffen, eindproducten, ... uit je geeft en verstrekt informatie ivm de analyseresultaten je reinigt de hulpmiddelen en labo apparatuur je houdt de labovoorraad bij je vult keurringskaarten in je helpt bij het uittesten van nieuwe toestellen enzovoort Je werkt van maandag tot en met vrijdag binnen daguren.

  • CHAUFFEUR C REGIO MENEN (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs C en bestuurderskaart. Je kan een onberispelijk parcours als verkeersgebruiker voorleggen. Je hebt een relevante praktijkervaring achter de rug als distributiechauffeur en hebt reeds ervaring met afleveren in drukke centra in België. Elke morgen opstarten om 3u stipt vormt voor jou geen hindernis. Je bent iemand die verantwoordelijkheid kan dragen en houdt van stiptheid. Je spreekt goed Frans en/of Nederlands.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Heist-Op-Den-Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.  U beschikt bij voorkeur over een auto.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Sint-Truiden, 8 uur per week (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week voor een gastgezin wonende te Sint-Truiden. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, strijken en eventueel koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Orderpick(st)er met reachtruckattest (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

    Type: Studentenjob

    Orderpicker/ster gezocht voor het klaarzetten van bestellingen in een magazijn. Je werkt in een vaste avondploeg van 15u30 - 23u10

  • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Kessel-Lo (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: WIT-GELE KRUIS

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling bestaat uit Kessel-Lo, Lubbeek & Holsbeek

  • commercieel administratief bediende (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Vaste Job

    voor een klant in Waregem zijn wij op zoek naar een commerciële administratief bediende.

  • Begeleider in de kinderopvang (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: GROEPSOPVANG FLO & KO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als begeleider in een zelfstandige groepsopvang. Je kan zelfstandig en nauwgezet werken. Je staat in voor verzorging van kinderen van 0 - 3 jaar, begeleiden van activiteiten, bereiden van de maaltijden, onderhoud van de leefruimtes, dit samen met het hele team. Je bent vlot in communicatie met ouders en collega's.

  • Fiscaal advocaat voor topkantoor - Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Le Grand & Associates, selectiekantoor gespecialiseerd in financi?le en juridische profielen, ondersteunt een gerenommeerd fiscaal advocatenkantoor in haar zoektocht naar een ervaren advocaat met focus op het fiscale recht. Het kantoor is op zoek naar een gedreven en ambitieuze nieuwe werkkracht die zijn/haar loopbaan een duwtje wil geven. Je komt terecht in een kantoor met een sterke naam en een rooskleurige toekomst. Het takenpakket van de ervaren advocaat die we zoeken: Je staat in voor een zeer uiteenlopend en interessant cli?nteel en verleent advies over geschillen in het fiscaal recht. Je hebt een sterke focus op vennootschapsbelasting, personenbelasting en vermogensplanning, maar komt ook heel vaak in contact met andere fiscale topics zoals bijvoorbeeld M&A. In dit kantoor krijg je de kans om je kennis breed te houden en tegelijkertijd een specialisatie uit te oefenen. Je krijgt voldoende verantwoordelijkheid maar je kan altijd rekenen op jouw collega's. Het kantoor kent een eerder vlakke structuur.

Zoek naar antwoorden van Générale de Banque SA in sociale netwerken
Look for responds of Générale de Banque SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Générale de Banque SA. Laat een reactie achter voor Générale de Banque SA. Générale de Banque SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Générale de Banque SA. Leave a respond for Générale de Banque SA. Générale de Banque SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Générale de Banque SA op de google maps. Adres en contacten Générale de Banque SA
Location of Générale de Banque SA on the google maps. Address and contacts of Générale de Banque SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Générale de Banque SA Générale de Banque SA: DANI?L GLORIEUX-VANPARYS | Catherine Tentes | E. RAYMAKERS | DE POST | PHILIPPE MENGEOT

Other related companies as Générale de Banque SA: DANI?L GLORIEUX-VANPARYS | Catherine Tentes | E. RAYMAKERS | DE POST | PHILIPPE MENGEOT

Générale de Banque SA is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Générale de Banque SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07139709472. Het bedrijf Générale de Banque SA bevindt zich op het adres: Kerkpl 22; Rumbeke; 8800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 926,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 241,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Banks. Lijst met producten zijn Bank Services.
De hoofdactiviteit van Générale de Banque SA is Leder- en leerproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Générale de Banque SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Générale de Banque SA, openstaande posities, locatie van Générale de Banque SA op de kaart.

Générale de Banque SA is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Générale de Banque SA, company assigned to the tax number BE07139709472. The company Générale de Banque SA is located at the address: Kerkpl 22; Rumbeke; 8800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 926,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 241,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Banks. List of products are Bank Services.
The main activity of Générale de Banque SA is Leather and Leather Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Générale de Banque SA is not available. You also can look at reviews of Générale de Banque SA, open positions, location of Générale de Banque SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Générale de Banque SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Générale de Banque SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Générale de Banque SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Générale de Banque SA, employees, financial statistics.