SKYVIEW BALLOONS

Contactgegevens SKYVIEW BALLOONS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SKYVIEW BALLOONS: address, phone, fax, email, website, opening hours

SKYVIEW BALLOONS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BEEKSTRAAT 52; 8550; ZWEVEGEM, België

Telefoon (phone): 56757851 (+32-56757851) 56757851 (+32-56757851)

Fax (fax): +32 (50) 690-22-54 +32 (50) 690-22-54

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SKYVIEW BALLOONS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SKYVIEW BALLOONS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SKYVIEW BALLOONS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SKYVIEW BALLOONS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SKYVIEW BALLOONS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SKYVIEW BALLOONS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SKYVIEW BALLOONS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SKYVIEW BALLOONS
Products information SKYVIEW BALLOONS

BTW identificatienummer (tax): BE02382080078
Ondernemingsnummer: 3235443115
Hoofdstad (capital): 142,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 515,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Types d'Activités Sportives: Vol en Ballon.

Product categorie (product category): Activités and événements sportifs divers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SKYVIEW BALLOONS
(Get full report from official database of BE for SKYVIEW BALLOONS)

Aanvulling soorten activiteiten voor SKYVIEW BALLOONS
Addition kinds of activities for SKYVIEW BALLOONS

22119902. Zakken en zakken, katoen | Bags and bagging, cotton
22549902. Nachtkleding (nachtkleding, nachtkleding, pyjama), brei | Nightwear (nightgowns, negligees, pajamas), knit
35590501. Gieterijmachines en -uitrusting | Foundry machinery and equipment
67269904. Beleggers syndicaten | Investors syndicates
87419907. Verpleeg- en persoonlijke zorgfaciliteitsbeheer | Nursing and personal care facility management

Werken bij SKYVIEW BALLOONS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SKYVIEW BALLOONS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SKYVIEW BALLOONS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SKYVIEW BALLOONS. Looking for open vacancies in other companies

  • Technical Assistant in Grimbergen (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: OFFICE TEAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Technical Assistant in Grimbergen. Onze klant is een grote KMO, die actief is in de technische sector, gelegen in Grimbergen. Ze zijn dringend op zoek naar een Technical Assistant (M/V) met min. 5 jaar relevante ervaring, in het bezit van een Bachelor/Master of gelijkwaardig door ervaring. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Technical Assistant (M/V) zijn: Je staat in voor de administratieve ondersteuning van de Projectmanager, Sustainable Manager en de Facility Manager; Je biedt administratieve ondersteuning gedurende het volledige verloop van projecten; Je beheert het overzicht van milieuvergunningen in overleg met de projectmanagers en derden; Je verleent administratieve ondersteuning bij bouw- en renovatieprojecten (verzekeringen, milieuvergunningen, verklaringen inzake sociale zekerheid, contracten), alsook voor de raamovereenkomsten; Je beheert de administratie van acceptatiecertificaten, bankgaranties, as-built en PID-bestanden; Je staat in voor een uniform archiveringssysteem, overzicht van alle bestanden, sites, projecten; Je bouwt het digitale en technische archief op; Je verleent administratieve ondersteuning bij het opstellen van structurele WDP-rapportage/sjablonen; Je organiseert formele en informele vergaderingen (driemaandelijks DEV teamoverleg, CTO consultatie); Je beheert de maandelijkse planning van de externe Projectmanagers; Je plant een tweewekelijkse overlegvergadering met de CTO met het oog op het rapporteren over de stand van zaken. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Asfaltmedewerker (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT MECHELEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekende firma in de wegenbouw zijn wij op zoek naar ervaren asfaltmedewerkers. Heb jij ervaring in asfaltteringswerken? Ben jij een geboren wegenwerker? Solliciteer dan nu! Je takenpakket als asfalteerder zal bestaan uit: Het leggen van asfalt zowel manueel als machinaal Afwerking van de asfalt Assisteren van de machinisten

  • Productiearbeider voeding (M/V) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf in Oostende zijn wij op zoek naar productiearbeiders. U kunt terecht komen op de verschillende afdelingen van het bedrijf: Afdeling bakkerij: maken van deeg, bakken van brood, voornamelijk namiddag en avondwerk Afdeling logistiek: bestellingen klaarzetten per vrachtwagen: voornamelijk avond en nachtwerk Afdeling patisserie: afwerken van taarten, boterkoeken, ..., voornamelijk dagwerk

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS SINT-LAUREINS (SINT-LAUREINS)

    Regio: SINT-LAUREINS

    Bedrijf: GREENHOUSE EEKLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Sint-Laureins en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Borgerhout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent zaterdagwerk (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

    Type: Studentenjob

    We zoeken studenten om elke zaterdag te werken te Koekelare. Interesse? Neem dan snel contact op met Konvert Interim Diksmuide op 051/50 22 67

  • zaalhulp (jobstudent weekends en vakanties) (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: De Zandbank

    Type: Studentenjob

    Als zaal hulp onthaal je de klanten, neem je bestellingen op en bedien je de klanten. Je ruimt de tafels af en zet de zaal terug op orde.

  • Student(e) afwas (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: D'AFSPRAAK

    Type: Studentenjob

    Verzorgen en organiseren van het vaatwerk

  • Jobstudent (m/v) winkel Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Lidl Belgium

    Type: Studentenjob

    Sta elke klant vriendelijk te woord. Zorg mee voor een nette winkel. Bedien klanten vlot en vriendelijk aan de kassa. Vul de winkelrekken aan. Rangschik de producten netjes. Vervang minder verse producten. Je ziet er samen met je collega’s op toe dat jouw Lidl-Winkel er altijd tip-top uitziet. Een klant kan met elke vraag bij jou terecht. Zo stimuleer je elke dag de verkoop in onze winkels.

  • Studenten Sea-Life Blankenberge weekends/vakanties 2018 (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor het Sea-Life Centre in Blankenberge zoeken wij all-round studenten die beschikbaar zijn voor de weekends en/of schoolvakanties (herfstvakantie, kerstvakantie,...). Ben je gefascineerd door het reilen en zeilen van Sea-Life, en ben je graag actief bezig? Dan kan dit voor jou de ideale studentenjob zijn! Afhankelijk van je profiel, leeftijd en ervaring kan je op verschillende afdelingen tewerkgesteld worden (kassa/inkom, shop, catering, hamburgertent, frietjeskraam,...) De uren van de shiften zijn meestal van 10u tot 17u30.

  • Onderhoudstechnieker (2-ploegen) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het lokaliseren en oplossen van technische storingen in het hele machinepark. Je verzekert de productie, kwaliteit en continuïteit van de technische installaties. Je verzekert het preventief en correctief onderhoud aan productiemachines, installaties en infrastructuur in de verschillende afdelingen en voert verbeteringswerken uit. Je respecteert de veiligheidsvoorschriften en ziet toe op de veiligheid van anderen. Bedrijfsprofiel: NOVA Engineering is een partner gespecialiseerd in project sourcing en werving & selectie van technische bedienden en ingenieurs. Onze klant is een internationale speler inzake het aanreiken van innovatieve en klantspecifieke afdichtingsoplossingen. Voor de uitbreiding van hun team zijn wij voor hen op zoek naar "Onderhoudstechniekers 2-ploegen":

  • commerci(e)le afgevaardigd(en) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    -*******ref 748826 Un consultant actif dans le secteur financier, Willemot, recherche un ou plusieurs délégué commercial (aux) indépendant . Fonction Au sein d'une équipe de professionnels dans le Secteur Financier. Vous êtes responsable du maintien et du développement de votre portefeuille clients. Vous êtes responsable de la réalisation de vos objectifs personnels.

Zoek naar antwoorden van SKYVIEW BALLOONS in sociale netwerken
Look for responds of SKYVIEW BALLOONS in social networks

Lees alle opmerkingen voor SKYVIEW BALLOONS. Laat een reactie achter voor SKYVIEW BALLOONS. SKYVIEW BALLOONS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SKYVIEW BALLOONS. Leave a respond for SKYVIEW BALLOONS. SKYVIEW BALLOONS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SKYVIEW BALLOONS op de google maps. Adres en contacten SKYVIEW BALLOONS
Location of SKYVIEW BALLOONS on the google maps. Address and contacts of SKYVIEW BALLOONS

Andere gerelateerde bedrijven als come SKYVIEW BALLOONS SKYVIEW BALLOONS: MUTUALIT? LIB?RALE | GILBERT VAN DAMME | L.C.T.L. | CAENEPEEL DEMEYER | FOTO TONE

Other related companies as SKYVIEW BALLOONS: MUTUALIT? LIB?RALE | GILBERT VAN DAMME | L.C.T.L. | CAENEPEEL DEMEYER | FOTO TONE

SKYVIEW BALLOONS is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SKYVIEW BALLOONS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02382080078. Het bedrijf SKYVIEW BALLOONS bevindt zich op het adres: BEEKSTRAAT 52; 8550; ZWEVEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 142,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 515,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Activités and événements sportifs divers. Lijst met producten zijn Types d'Activités Sportives: Vol en Ballon..
De hoofdactiviteit van SKYVIEW BALLOONS is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SKYVIEW BALLOONS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SKYVIEW BALLOONS, openstaande posities, locatie van SKYVIEW BALLOONS op de kaart.

SKYVIEW BALLOONS is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is SKYVIEW BALLOONS, company assigned to the tax number BE02382080078. The company SKYVIEW BALLOONS is located at the address: BEEKSTRAAT 52; 8550; ZWEVEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 142,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 515,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Activités and événements sportifs divers. List of products are Types d'Activités Sportives: Vol en Ballon..
The main activity of SKYVIEW BALLOONS is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of SKYVIEW BALLOONS is not available. You also can look at reviews of SKYVIEW BALLOONS, open positions, location of SKYVIEW BALLOONS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SKYVIEW BALLOONS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SKYVIEW BALLOONS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SKYVIEW BALLOONS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SKYVIEW BALLOONS, employees, financial statistics.