LA PORTE OUVERTE

Contactgegevens LA PORTE OUVERTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LA PORTE OUVERTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LA PORTE OUVERTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU BOULET 30; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 25130108 (+32-25130108) 25130108 (+32-25130108)

Fax (fax): +32 (55) 549-19-72 +32 (55) 549-19-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LA PORTE OUVERTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LA PORTE OUVERTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LA PORTE OUVERTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LA PORTE OUVERTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LA PORTE OUVERTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LA PORTE OUVERTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LA PORTE OUVERTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LA PORTE OUVERTE
Products information LA PORTE OUVERTE

BTW identificatienummer (tax): BE07473419189
Ondernemingsnummer: 2421630859
Hoofdstad (capital): 655,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 352,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in LA PORTE OUVERTE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Action sociale avec hébergement

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LA PORTE OUVERTE
(Get full report from official database of BE for LA PORTE OUVERTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LA PORTE OUVERTE
Addition kinds of activities for LA PORTE OUVERTE

07810102. Tuinbouwadviesdiensten | Horticultural counseling services
14559904. Papier klei mijnbouw | Paper clay mining
24991403. Mauls, hout | Mauls, wood
34919905. Drukventielen en regelaars, industrieel | Pressure valves and regulators, industrial
50990300. Veiligheidsuitrusting en benodigdheden | Safety equipment and supplies

Werken bij LA PORTE OUVERTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LA PORTE OUVERTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LA PORTE OUVERTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LA PORTE OUVERTE. Looking for open vacancies in other companies

  • Back-office medewerker Sociale Zaken - OCMW Liedekerke (LIEDEKERKE)

    Regio: LIEDEKERKE

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het team van maatschappelijk assistenten van de dienst sociale zaken biedt steun aan hulpbehoevende inwoners van Liedekerke op het vlak van leefloon, budgetbegeleiding en schuldhulpverlening, individuele toekenningen, financiële steun, energiearmoede, trajectbegeleiding e.a. Als back office medewerker ben je verantwoordelijk voor de administratieve ondersteuning van de maatschappelijke assistenten bij OCMW Liedekerke. Tot het takkenpakket behoren o.a. budgetbeheer, opvolging van subsidies en andere financiële stromen, opstellen van procedures, en notulen.

  • Huishoudhulp Lanaken (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: ITZU HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en op orde zetten van particuliere woonruimtes in de regio Lanaken. Soms sta je in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, enz. Daarnaast komt het voor dat je andere huishoudelijke taken uitvoert, afhankelijk van de behoeften van de klanten : wassen, strijken, boodschappen doen, kleine naaiwerken uitvoeren en eventueel maaltijden klaarmaken. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de opdrachtgever. Je beschikt over een grote zelfstandigheid in de organisatie van het werk. De gewoontes van het gezin moet je bij je werk respecteren.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ERPE-MERE (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: GREENHOUSE LEDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Erpe-Mere zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! Graag eigen vervoer.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Schaffen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SCHAFFEN)

    Regio: SCHAFFEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • PROJECT INGENIEUR BINNENDIENST (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: Select HR Groot-Bijgaarden

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket: Je moet de prijsaanvragen van klanten bestuderen en hiervoor de offerte opmaken Je zal per project op zoek gaan naar de beste technische oplossing Je staat in nauw contact met de leveranciers ter voorbereiding van offertes, leveringen,...  Zodra de klant zijn akkoord geeft ga je alle onderdelen bestellen en opvolgen Je volgt het volledige verloop van elk project op (groot en klein) en zorgt dat bij afloop de juiste facturatie kan worden opgemaakt. Je hebt een zeer goede kennis Nederlands, Frans en Engels. Bij voorkeur kan je ook in de Duitse taal je plan trekken om ook met de leveranciers vlot te communiceren. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een klein bedrijf met familiaal karakter gespecialiseerd in koppelingen en industriële slangen. Ze werken aan projecten op maat van de klant.   Ter uitbreiding van hun team zijn ze op zoek naar een PROJECT INGENIEUR BINNENDIENST.

  • Lasser Half-Automaat grote voertuigen (M/V) (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Vaste Job

    Voor een klant in de regio van Roeselare actief in het maken van transportmiddelen zijn wij op zoek naar een Lasser Half-Automaat.

  • Programmeur machinebouw (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: RUN4TALENTS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant is Run4Talents op zoek naar een programmeur van machines! U werkt in de regio Turnhout alsook bij klanten wereldwijd (ongeveer 15% werken op klantlocatie). Op basis van CAD-machinetekeningen en elektrotechnische tekeningen schrijft u de programma's voor PLCs en andere apparaten. Op basis van ervaringen past u programma's aan en voert u wijzigingen door. U programmeert de interface tussen de machines en hogerliggende systemen. U begeleidt, instrueert en voert test- en opstartfases uit van de machines. Testen en in bedrijf stellen van de machines op klantlocatie.

  • Plant Manager Food (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: Poco Loco

    Type: Vaste Job

    Snack Food Poco Loco, gelegen te Roeselare, is lid van de Finse Paulig Group, dat 2000 werknemers telt en een omzet realiseert van 900 miljoen €. Als “private label” fabrikant is Poco Loco zelf verdeler van Tex Mex-voeding en snacks. Onze ruime variëteit aan tortillachips, wraps, dinnerkits, kruiden & dipsauzen, is wereldwijd in ruim 80 landen verkrijgbaar. De productiesite in Roeselare telt na 23 jaar ruim 600 werknemers en heeft een omzet van 260 miljoen €. Ons bedrijf kenmerkt zich door een duurzame groei, dankzij een hoge mate aan flexibiliteit, dynamiek en innovatie. In het kader van die groei en door een interne promotie zijn wij op zoek naar een Plant Manager. Als Plant Manager sta je in voor het beheer, organisatie en planning van alle productieactiviteiten van 2 grote productievestigingen van Poco Loco. In functie daarvan bepaal, implementeer en garandeer je de realisatie van de operationele doelstellingen. Je rapporteert aan de Operations Director. Jouw verantwoordelijkheden: Je bent in de eerste plaats een uitstekend People manager: Coaching, motivatie en sturing van het team (170 FTE) is jouw ding. Je bent, samen met de coördinatoren en lijnverantwoordelijken, verantwoordelijk voor het inzetten van het juiste talent op de juiste plaats. Je zorgt voor regelmatig en gestructureerd overleg, vermijden en oplossen van eventuele conflicten, en het realiseren van de gezamenlijke objectieven. Je bent verantwoordelijk voor een goed werkend systeem van kostenbeheersing op gebied van productie en productiviteit. Je stuurt dit geheel door concrete KPI’s en rapporteert daarover aan het management. In samenwerking met de interne onderhoudsafdeling organiseer je een efficiënt onderhoud van de installaties, je vermijdt uitval en garandeert de continuïteit van de processen. Je sensibiliseert de medewerkers naar een grotere betrokkenheid rond veiligheid, netheid en kwaliteit van het arbeidsproces en de werkomgeving. Je meet, volgt en meldt de milieurelevante en preventie-informatie, en draagt bij tot een werkomgeving die conform is met de wettelijke milieu en veiligheidsbepalingen. Je overlegt met en bevordert het contact met de sociale partners. Je volgt nieuwe evoluties en ontwikkelingen op vlak van Productie op de voet en brengt deze kennis ook over op het team.

  • Polyvalente medewerker - vast uurrooster (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Je wordt tewerkgesteld in een jong en dynamisch team en zal polyvalent ingeschakeld worden binnen de zaak. Op deze manier heb je een zeer variërende functie waarbij je op verschillende werkposten opgeleid zal worden. Dit kan gaan van kassa, tot keuken en tot restaurant. Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, één van 's werelds grootste voedingsketens, zijn wij op zoek naar heel wat polyvalente medewerkers. Het filiaal in Wetteren wordt volledig vernieuwd vanaf 23 september 2018. Er zal een nieuwe keuken zijn en een nieuw systeem wordt ingevoerd. Hiervoor krijgen alle medewerkers een uitgebreide en toffe opleiding.

  • Personal trainer (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: PERSONAL TRAINER GIANNI

    Type: Zelfstandige activiteit

    - geven van personal training aan de klanten - geven van small group training - geven van groepslessen (FIT-HIT, perfect ABS, Circuittraining, boks) - eigen agenda uitbouwen Deze trainingen gaan door in regio Roeselare of op locatie.

  • Freelance boekhouding 0.5 à 1 dag/week (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: GLOBIUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ik ben op zoek naar administratieve en financiële ondersteuning onder de vorm van een freelance boekhouder (m/v/x) voor een halve dag tot 1 dag in de week, tijdelijk of permanent (overeen te komen). Facturatie, boeken van aankoopfacturen, BTW-aangifte, diverse boekingen, afschrijvingen, debiteurenbeheer, controle en rapportage,... Eventueel ook ingave van data voor de loonverwerking (via Acerta)

  • Project Managers Bouw (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672079-inline.html?cid=Partner_VDAB REFERENTIE 2018-293-P-0 Wil je ook je schouders zetten onder tal van grootschalige nieuwbouw- en renovatieprojecten?  In het kader van een langetermijnproject zijn wij op zoek naar meerdere Project Managers Bouw die de verantwoordelijkheid van voorbereiding tot nazorg op zich zullen nemen.  Je bent verantwoordelijk voor het faciliteren van bouwkundige projecten  Je staat in voor het opstarten en begeleiden van studies voor het ontwerp  Je begeleidt en controleert de uitvoering van de projecten met oog voor budget en timing Je leidt vergaderingen in aanwezigheid van de leveranciers Je organiseert aanbestedingen voor studies en uitvoering waarbij je instaat voor de opmaak van offerteaanvragen en aanbestedingsdossiers Je bent het aanspreekpunt voor studiebureau’s en aannemers Je staat in voor de communicatie en correspondentie met interne en externe partijen Je begeleidt de verschillende partijen bij het vergunningstraject voor specifieke bouwprojecten Je bent verantwoordelijk voor de financieel-administratieve projectopvolging

Zoek naar antwoorden van LA PORTE OUVERTE in sociale netwerken
Look for responds of LA PORTE OUVERTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LA PORTE OUVERTE. Laat een reactie achter voor LA PORTE OUVERTE. LA PORTE OUVERTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LA PORTE OUVERTE. Leave a respond for LA PORTE OUVERTE. LA PORTE OUVERTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LA PORTE OUVERTE op de google maps. Adres en contacten LA PORTE OUVERTE
Location of LA PORTE OUVERTE on the google maps. Address and contacts of LA PORTE OUVERTE

Andere gerelateerde bedrijven als come LA PORTE OUVERTE LA PORTE OUVERTE: Bati B.V.B.A. | ASSURANCES DE GROOTE | EDDY | JEAN BERENGUIER | ROGER VERHOEST

Other related companies as LA PORTE OUVERTE: Bati B.V.B.A. | ASSURANCES DE GROOTE | EDDY | JEAN BERENGUIER | ROGER VERHOEST

LA PORTE OUVERTE is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LA PORTE OUVERTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07473419189. Het bedrijf LA PORTE OUVERTE bevindt zich op het adres: RUE DU BOULET 30; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 655,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 352,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Action sociale avec hébergement. Producten gemaakt in LA PORTE OUVERTE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LA PORTE OUVERTE is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LA PORTE OUVERTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LA PORTE OUVERTE, openstaande posities, locatie van LA PORTE OUVERTE op de kaart.

LA PORTE OUVERTE is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is LA PORTE OUVERTE, company assigned to the tax number BE07473419189. The company LA PORTE OUVERTE is located at the address: RUE DU BOULET 30; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 655,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 352,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Action sociale avec hébergement. Products created in LA PORTE OUVERTE were not found.
The main activity of LA PORTE OUVERTE is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LA PORTE OUVERTE is not available. You also can look at reviews of LA PORTE OUVERTE, open positions, location of LA PORTE OUVERTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LA PORTE OUVERTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LA PORTE OUVERTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LA PORTE OUVERTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LA PORTE OUVERTE, employees, financial statistics.