CTRE ACCUEIL DE BANALBOIS

Particuliere bedrijvenLeder- en leerproducten • CTRE ACCUEIL DE BANALBOIS
Private companiesLeather and Leather Products • CTRE ACCUEIL DE BANALBOIS

Contactgegevens CTRE ACCUEIL DE BANALBOIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CTRE ACCUEIL DE BANALBOIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

CTRE ACCUEIL DE BANALBOIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LIBIN 270; 6870; SAINT-HUBERT, België

Telefoon (phone): 61612067 (+32-61612067) 61612067 (+32-61612067)

Fax (fax): +32 (64) 300-88-97 +32 (64) 300-88-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CTRE ACCUEIL DE BANALBOIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CTRE ACCUEIL DE BANALBOIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CTRE ACCUEIL DE BANALBOIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CTRE ACCUEIL DE BANALBOIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CTRE ACCUEIL DE BANALBOIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CTRE ACCUEIL DE BANALBOIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CTRE ACCUEIL DE BANALBOIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CTRE ACCUEIL DE BANALBOIS
Products information CTRE ACCUEIL DE BANALBOIS

BTW identificatienummer (tax): BE07760986328
Ondernemingsnummer: 6504974365
Hoofdstad (capital): 553,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 643,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in CTRE ACCUEIL DE BANALBOIS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Action sociale avec hébergement

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CTRE ACCUEIL DE BANALBOIS
(Get full report from official database of BE for CTRE ACCUEIL DE BANALBOIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor CTRE ACCUEIL DE BANALBOIS
Addition kinds of activities for CTRE ACCUEIL DE BANALBOIS

351102. Turbines en turbine generator sets en onderdelen | Turbines and turbine generator sets and parts
509102. Golf en skimateriaal en benodigdheden | Golf and skiing equipment and supplies
801102. Medische centra | Medical centers
23819903. Handschoenen, werk: geweven of gebreid, gemaakt van aangekochte materialen | Gloves, work: woven or knit, made from purchased materials
27969907. Stereotype platen | Stereotype plates
32970200. Cement vuurvaste materialen | Cement refractories
34839904. Bommen en delen | Bombs and parts
48320201. Leerzaam | Educational
50830100. Pluimvee- en veeteelt | Poultry and livestock equipment

Werken bij CTRE ACCUEIL DE BANALBOIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CTRE ACCUEIL DE BANALBOIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CTRE ACCUEIL DE BANALBOIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CTRE ACCUEIL DE BANALBOIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Bandenkraanmachinist (m/v) - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een job als kraanmachinist? Lees dan zeker verder! Als bandenkraanmachinist voer je graafwerken uit met moderne graafkranen. Daarnaast zorg je in een ploeg van 2 a 3 collega's voor de volledige afwerking van de bovenbouw. Ook zal je een grote verantwoordelijkheid dragen wat betreft de publieke veiligheid.

  • Verkoopmedewerker slagerij SNELLE OPSTART voltijds of deeltijds (M/V) (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je komt 's ochtends toe in de winkel en helpt om de toonbank aan te vullen met de versgemaakte vleeswaren, pasta's, kant-en-klare maaltijden,... Wanneer de winkel zijn deuren opent staan de eerste vaste klanten met hun boodschappenlijstje al klaar voor een korte babbel! Je bestelt de klanten, ontvangt de betalingen en wenst ze nog een fijne dag verder. De klanten blijven binnen sijpelen en terwijl jij ze met een glimlach bedient wordt de toonbank steeds aangevuld met verse producten! Wanneer je de late shift hebt en werkt totsluitingstijd help je op het einde van de werkdag de winkel proper te houden zodat jij en je collega's er morgen opnieuw kunnen invliegen & de klanten opnieuw gelukkig kunnen maken met de delicatessen!

  • Waveplanner I Dagdienst of ploegen I Willebroek (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Synergie Boom Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, die gespecialiseerd is in de distributie van voedingsmiddelen aan o.a. supermarktketens en groothandels, is momenteel op zoek naar een waveplanner voor hun afdeling Operations. Deze afdeling staat in voor de afhandeling van de gehele logistieke operatie binnen de warehouses. Je bent als waveplanner verantwoordelijk voor: Het plannen van de interne logistiek, het indelen van mensen en middelen op locaties in het operationele proces, het signaleren van onder- of overbezetting (+ melden aan leidinggevende). Nagaan of de operationele planning gerealiseerd wordt: hierbij eventueel oplossingen zoeken bij operationele problemen, planningen aanpassen, rapporteren aan leidinggegvende, adequate overdracht van belangrijke informatie garanderen bij ploegwissel. Mogelijke verbeteringen in de procesvoering signaleren, verbetervoorstellen doen en nagaan of procesverbeteringen het gewenste effect hebben. Coördinatie van dagelijkse werkzaamheden en fungeren als eerste aanspreekpunt voor de medewerkers. Erop toezien dat de wettelijke- en bedrijfsverplichtingen nageleefd worden.

  • Huishoudhulp Lanaken (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: ITZU HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en op orde zetten van particuliere woonruimtes in de regio Lanaken. Soms sta je in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, enz. Daarnaast komt het voor dat je andere huishoudelijke taken uitvoert, afhankelijk van de behoeften van de klanten : wassen, strijken, boodschappen doen, kleine naaiwerken uitvoeren en eventueel maaltijden klaarmaken. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de opdrachtgever. Je beschikt over een grote zelfstandigheid in de organisatie van het werk. De gewoontes van het gezin moet je bij je werk respecteren.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio BALEN (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben JIJ de persoon die we zoeken ! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, …. Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in Balen en omgeving.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Hever/Schiplaken (HEVER)

    Regio: HEVER

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp Diksmuide (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: AMBY DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon!

  • Studenten inpak (M/V) - Geitenkaas (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Zoek jij dringend een goed betaalde studentenjob en ben jij beschikbaar om in de periode van 22/10 tot 9/11 minstens 1 dag/week te werken?! Goed nieuws, jij moet niet verder zoeken want wij hebben de ideale job! Voor een bedrijf in Destelbergen zoeken wij namelijk meerdere studenten die willen helpen bij het inpakken van geitenkaasjes! Jij zal werken in de namiddagploeg van 16u30-20u30.

  • Assistent Ingenieur Ontwikkeling Elektromobiliteit (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: VAN HOOL Afdeling Bedienden

    Type: Vaste Job

    De afdeling Elektriciteit is binnen het ‘Engineering Department Bus & Car’ verantwoordelijk voor het ontwikkelen, onderzoeken, definiëren en testen van elektrische en elektronische componenten in zowel stadsbussen als autocars. Binnen de groep Openbaar Vervoer worden klantspecifieke bussen ontwikkeld voor heel Europa. Het betreft hier voertuigen met diverse aandrijvingen (diesel, hybride, CNG, Fuel Cell, trolley, elektrisch) in afmetingen van 8 tot 24m met het modernste design. - U staat in voor het uitwerken van elektrische systemen voor hybride en elektrische stadsbussen. - U werkt in team aan een nieuwe ontwikkeling en rapporteert aan de projectingenieur. - U staat in voor het bestuderen, tekenen en ontwerpen van elektrische schema’s voor voertuigen. - U definieert elektrische bedradingen en componenten (elektromobiliteit en voertuigelektronica). - U werkt definitiedossiers van hybride en elektrische stadsbussen uit: o Principiële voertuigschema’s o Uitvoeringsplannen voor de productieafdelingen o Software-aanpassingen - U instrueert en ondersteunt de medewerkers in de productieafdelingen. - U programmeert kleine software wijzigingen (training on the job). - U test nieuwe ontwikkelingen en verwerkt de resultaten. Samen met een ingenieur analyseert U de resultaten. - U fungeert als vraagbaak voor de naverkoopdiensten en de productieafdelingen.

  • Paid online manager (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Je taak als paid online manager? Kopers aantrekken voor de drie non-food webshops van Colruyt Group. Je online advertenties verleiden geïnteresseerde surfers tot een bezoekje aan de webshop van ColliShop, van speelgoedwinkel DreamLand en van babywinkel Dreambaby. Elk van deze shops trekt vandaag al meer dan enkele miljoenen bezoekers per jaar aan. Als paid online manager trek je het arsenaal van online advertentie opportuniteiten helemaal open: SEA, social advertising, real-time bidding en retargeting. De inzet van je advertenties? Één doel: converteren! Elke campagne maak je nog effectiever dan de vorige. Je vroegere ervaring met een SEA-tool neem je gewoon mee naar deze job. Omdat traffic generation een discipline in volle opbouw is binnen Colruyt Group geef je mee vorm aan het gebruik van online adverteren. Je deelt je kennis met je collega’s en met andere afdelingen. Want als Traffic Builder gelooft je in de kracht van samenwerking. Zo werk je nauw samen met de mensen die de webshops onderhouden, uitbaten en de SEO ervan verzorgen. Door je initiatieven bouw je Traffic Building bovendien uit tot een volwaardige activiteit binnen Colruyt Group.

  • zelfstandige kinesist (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: LOGOPEDIE FRAUKE VERSCHATSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Aangezien mijn ambities en mogelijkheden het toelaten om te dromen van een multidisciplinaire praktijk, ben ik op zoek naar iemand met een vrij beroep die op zoek is naar een praktijkruimte. Dit mag een kinesist(e), psycholo(o)g(e), diëtist(e) en/of ergotherapeut(e) zijn. Ik geloof steevast in de positieve werking van een multidisciplinaire praktijk. Ik huur het onderste gedeelte van een appartementsgebouw. Hierbij horen 3 bureaus, een wachtruimte, een toilet en een kleine keuken. Ik gebruik voorlopig slechts 1 ruimte. De andere 2 bureaus staan vrij. De praktijkruimte is gelegen op een belangrijke weg in Zulte en is hierdoor ook vrij zichtbaar. Ik bied een eigen ruimte aan en de mogelijkheid om op zelfstandige basis je beroep uit te oefenen. Je bepaalt zelf de te presteren uren en dagen en je breidt naar believen je uurrooster uit.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van CTRE ACCUEIL DE BANALBOIS in sociale netwerken
Look for responds of CTRE ACCUEIL DE BANALBOIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor CTRE ACCUEIL DE BANALBOIS. Laat een reactie achter voor CTRE ACCUEIL DE BANALBOIS. CTRE ACCUEIL DE BANALBOIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CTRE ACCUEIL DE BANALBOIS. Leave a respond for CTRE ACCUEIL DE BANALBOIS. CTRE ACCUEIL DE BANALBOIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CTRE ACCUEIL DE BANALBOIS op de google maps. Adres en contacten CTRE ACCUEIL DE BANALBOIS
Location of CTRE ACCUEIL DE BANALBOIS on the google maps. Address and contacts of CTRE ACCUEIL DE BANALBOIS

Andere gerelateerde bedrijven als come CTRE ACCUEIL DE BANALBOIS CTRE ACCUEIL DE BANALBOIS: FORGES THIRY | BANCONTACT-MISTER CASH | JAN HARDEMAN | ROGER KEEREMAN | QUINTELIER & ZOON

Other related companies as CTRE ACCUEIL DE BANALBOIS: FORGES THIRY | BANCONTACT-MISTER CASH | JAN HARDEMAN | ROGER KEEREMAN | QUINTELIER & ZOON

CTRE ACCUEIL DE BANALBOIS is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CTRE ACCUEIL DE BANALBOIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07760986328. Het bedrijf CTRE ACCUEIL DE BANALBOIS bevindt zich op het adres: RUE DE LIBIN 270; 6870; SAINT-HUBERT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 553,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 643,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Action sociale avec hébergement. Producten gemaakt in CTRE ACCUEIL DE BANALBOIS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CTRE ACCUEIL DE BANALBOIS is Leder- en leerproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CTRE ACCUEIL DE BANALBOIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CTRE ACCUEIL DE BANALBOIS, openstaande posities, locatie van CTRE ACCUEIL DE BANALBOIS op de kaart.

CTRE ACCUEIL DE BANALBOIS is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is CTRE ACCUEIL DE BANALBOIS, company assigned to the tax number BE07760986328. The company CTRE ACCUEIL DE BANALBOIS is located at the address: RUE DE LIBIN 270; 6870; SAINT-HUBERT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 553,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 643,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Action sociale avec hébergement. Products created in CTRE ACCUEIL DE BANALBOIS were not found.
The main activity of CTRE ACCUEIL DE BANALBOIS is Leather and Leather Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of CTRE ACCUEIL DE BANALBOIS is not available. You also can look at reviews of CTRE ACCUEIL DE BANALBOIS, open positions, location of CTRE ACCUEIL DE BANALBOIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CTRE ACCUEIL DE BANALBOIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CTRE ACCUEIL DE BANALBOIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CTRE ACCUEIL DE BANALBOIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CTRE ACCUEIL DE BANALBOIS, employees, financial statistics.