C.M.P. Batterijen NV-SA

Particuliere bedrijvenEten en Drinken Plaatsen • C.M.P. Batterijen NV-SA
Private companiesEating and Drinking Places • C.M.P. Batterijen NV-SA

Contactgegevens C.M.P. Batterijen NV-SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data C.M.P. Batterijen NV-SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

C.M.P. Batterijen NV-SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Groenstraat 31; 2640; Mortsel, België

Telefoon (phone): 03 460 13 00 (+32-03 460 13 00) 03 460 13 00 (+32-03 460 13 00)

Fax (fax): 03 455 69 07 (+32-03 455 69 07) 03 455 69 07 (+32-03 455 69 07)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) C.M.P. Batterijen NV-SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "C.M.P. Batterijen NV-SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "C.M.P. Batterijen NV-SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van C.M.P. Batterijen NV-SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen C.M.P. Batterijen NV-SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of C.M.P. Batterijen NV-SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees C.M.P. Batterijen NV-SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti C.M.P. Batterijen NV-SA
Products information C.M.P. Batterijen NV-SA

BTW identificatienummer (tax): BE04651031494
Ondernemingsnummer: 4516723632
Hoofdstad (capital): 313,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 312,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Fork lift trucks

Product categorie (product category): Accumulators

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor C.M.P. Batterijen NV-SA
(Get full report from official database of BE for C.M.P. Batterijen NV-SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor C.M.P. Batterijen NV-SA
Addition kinds of activities for C.M.P. Batterijen NV-SA

9532. Stedelijke en gemeenschapsontwikkeling | Urban and community development
508405. Gereedschapsmachines en metaalbewerkingsmachines | Machine tools and metalworking machinery
35440109. Wire tekening en rechte sterven | Wire drawing and straightening dies
51530100. Grains | Grains
73759900. Informatie retrieval diensten, nec | Information retrieval services, nec

Werken bij C.M.P. Batterijen NV-SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in C.M.P. Batterijen NV-SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor C.M.P. Batterijen NV-SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for C.M.P. Batterijen NV-SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker van beveiligingssystemen (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onderhoud en herstellingen van inbraak -en brandsystemen

  • Inside Sales Medewerker (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten, wereldleider op vlak van ontwikkeling van diesel en gasmotoren, is Adecco Experts op zoek naar een Inside Sales Medewerker. Als Inside Sales Medewerker ben je de ruggengraat voor de BENELUX account managers. Jouw dagelijkse taken zijn: Je stelt prijsoffertes op en geeft ze door aan de klant. Je biedt ondersteuning bij het opmaken van Claims en je behandelt leveringsproblemen. Je maakt Credit Notes op en volgt deze administratief op. Je communiceert met alle interne departementen (finance, Customer Care,...) en je onderhoudt deze contacten.

  • OPERATOR 2 ploegen (DOTTIGNIES)

    Regio: DOTTIGNIES

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een textielfirma te Dottignies gaan wij op zoek naar een operator 2 ploegen. je staat in voor het instellen en bedienen van de machine je zorgt voor een goede kwaliteit van het product en detecteert fouten.

  • Technieker fitnesstoestellen (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: STEGMANN ZAVENTEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Techniek en fitness, daar draait het om! Binnen deze functie zal je je tussen verschillende fitnesszalen bewegen voor de installatie, reparatie en algemeen onderhoud aan de apparaten te voorzien. Concreet: Tewerkstelling regio Brussel (kan van tijd ook afwijken) Onderhoud, herstelling en installatie van verschillende fitnessapparatuur (cardio, power, ...) Administratie servicebezoeken voorraadbeheer van je serviceauto

  • Technical conductor packaging (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Instaan voor de werking van de inpaklijnen en organisatie van de inpakactiviteiten. Eindcontrole van afgewerkte producten om enerzijds zeker te stellen dat kwaliteit en verpakking beantwoordt aan de verwachtingen van de klanten en de specificaties van de technische fiches en anderzijds dat deze activiteiten zo rendabel en efficiënt mogelijk georganiseerd worden. ACTIVITEITEN ? ? Organisatie van de inpakactiviteiten op de verpakkingslijn en in functie van een optimale machinebezetting (= garantie productiviteit); ? Instaan voor de ombouw van de machines bij productwissels in de verpakkingszone volgens de productieplanning en in overleg met de Chief Packaging; ? Uitvoeren en registeren (papier en/ of digitaal) van de kwaliteitscontroles op de producten (metaaldetectie gewichtscontrole visuele controles?) en de verpakkingen (lot THT benaming RSPO?) volgens de geldende procedures. ? Meldingsplicht ten aanzien van de hiërarchische lijn in geval van overmatige afvalproductie n.a.v. niet conforme producten (afmetingen zwarte vlekken te hard gebakken veel breuk...); ? Toezien op visuele controle van de kwaliteit van de ingepakt producten volgens de vooropgestelde normen; ? Vrijgave van de inpaklijnen voor opstart en na technische interventies (op technisch vlak en op vlak van hygiëne); ? Coördinatie met de Maintenance afdeling ingeval van problemen/pannes; ? Begeleiding en opleiding van onervaren personeelsleden; ? Toezien op de toepassing van de huisregels in de inpakzone en zorgen voor een veilige en nette werkomgeving; ? Naleving van de werkpostinstructies die ter beschikking zijn op de werkpost.

  • Tig Lasser (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DE PILOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Roeselare zoeken we een Tig lasser. Je staat in voor het lassen en monteren van buisleidingen in inox en staal.

  • Student carwash (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Studentenjob

    Je zorgt ervoor dat auto's blinkend terug kunnen vertrekken!

  • Jobstudent Zorg m/v (Hasselt) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: HUMAN SUPPORTS MEDICAL

    Type: Studentenjob

    Om een een volwaardig thuismilieu te creëren voor de residenten, waar optimale hulp en verzorging gekoppeld kan worden aan een zo comfortabel en aangenaam mogelijk verblijf zijn we op zoek naar naar jobstudenten zorgkundigen/verpleegkundigen die het team van verplegend en verzorgend personeel te ondersteunen. Als jobstudent sta je in voor volgende taken: · Je verleent integrale zorg mee aan de cliënten. · Je vertrekt vanuit de hulpvraag van de zorggebruikers zodat je hun zelfredzaamheid blijft stimuleren en ondersteunen. · Je staat in voor de persoonsgerichte zorg en binnen de leefgroep sta je ook in voor huishoudelijke en animatieve activiteiten. · Je hebt een belangrijke rol als pleitbezorger voor de zorggebruiker, jij bent immers de persoon die de cliënt van zeer nabij meemaakt.

  • 3e bachelor- of masterstudent Elektromechanica in Essen gezocht (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je ondersteunt 2 à 3 dagen per week het team werkvoorbereiding van het bedrijf, dat gelegen is in Essen. Je zal vooral technische dossiers in orde brengen, via Access en Excel, QA/QC documentatie verzamelen en opslaan en bestellingen doen van materialen onder begeleiding van de werkvoorbereider.

  • Lasser-Constructeur-monteur (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: DE WITTE PAUL

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het samenstellen en oplassen van constructies. Dit zijnde constructies in staal & inox voor allerhande industriele toepassingen. Je staat eventueel ook in voor de constructie die je gemaakt hebt te gaan monteren op verplaatsing. (Soms uitslapen op hotel indien je dit wilt) Gaande van transportbanden, opslagtanks, buffertanks, installaties voor zandoverslag, tankbouw, structuurbouw in potrailles en zoveel meer. Je bent in staat zelfstandig aan een constructie te beginnen en dit tot een goed einde te leiden. Voor alle constructies worden er 2D en 3D plannen gegeven dus deze moet je ook kunnen lezen. Je hebt de ervaring om te weten hoe je een bepaalde constructie oplast en afwerkt (bv; lakwerk of galvanisatie (staal)) Alle constructies worden gemaakt op schragen en buizen. Er is een groot assortiment aan werktuigen voorzien (heftrucks, rolbruggen, schragen, klein werkmateriaal, enz...) Lassen van staal met Halfautomaat is een vereiste. Lassen van inox met TIG en MIG is een pluspunt.

  • Reachtruckchauffeur 2 ploegen (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: AGRISTO WIELSBEKE

    Type: Vaste Job

    *Je stockeert de paletten met afgewerkte producten in het magazijn (vrieshuis). *Je zorgt voor een correcte uitstroom van de afgewerkte producten naar de laadkaai. *Je laadt de afgewerkte en verpakte producten in vrachtwagens en containers.

  • Sanitair installateur (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: HOEKJE

    Type: Werfreserve

    Plaatsen van sanitaire installatie's en warmtepompen hoofdzakelijk bij particulieren.

Zoek naar antwoorden van C.M.P. Batterijen NV-SA in sociale netwerken
Look for responds of C.M.P. Batterijen NV-SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor C.M.P. Batterijen NV-SA. Laat een reactie achter voor C.M.P. Batterijen NV-SA. C.M.P. Batterijen NV-SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for C.M.P. Batterijen NV-SA. Leave a respond for C.M.P. Batterijen NV-SA. C.M.P. Batterijen NV-SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie C.M.P. Batterijen NV-SA op de google maps. Adres en contacten C.M.P. Batterijen NV-SA
Location of C.M.P. Batterijen NV-SA on the google maps. Address and contacts of C.M.P. Batterijen NV-SA

Andere gerelateerde bedrijven als come C.M.P. Batterijen NV-SA C.M.P. Batterijen NV-SA: INSTITUT EQUATOR | LINDEMANS | MAISON IMIRA | ODS Metals NV | VRIJE KLEUTERSCHOOL

Other related companies as C.M.P. Batterijen NV-SA: INSTITUT EQUATOR | LINDEMANS | MAISON IMIRA | ODS Metals NV | VRIJE KLEUTERSCHOOL

C.M.P. Batterijen NV-SA is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is C.M.P. Batterijen NV-SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04651031494. Het bedrijf C.M.P. Batterijen NV-SA bevindt zich op het adres: Groenstraat 31; 2640; Mortsel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 313,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 312,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Accumulators. Lijst met producten zijn Fork lift trucks.
De hoofdactiviteit van C.M.P. Batterijen NV-SA is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van C.M.P. Batterijen NV-SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van C.M.P. Batterijen NV-SA, openstaande posities, locatie van C.M.P. Batterijen NV-SA op de kaart.

C.M.P. Batterijen NV-SA is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is C.M.P. Batterijen NV-SA, company assigned to the tax number BE04651031494. The company C.M.P. Batterijen NV-SA is located at the address: Groenstraat 31; 2640; Mortsel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 313,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 312,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Accumulators. List of products are Fork lift trucks.
The main activity of C.M.P. Batterijen NV-SA is Eating and Drinking Places, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of C.M.P. Batterijen NV-SA is not available. You also can look at reviews of C.M.P. Batterijen NV-SA, open positions, location of C.M.P. Batterijen NV-SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over C.M.P. Batterijen NV-SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf C.M.P. Batterijen NV-SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about C.M.P. Batterijen NV-SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company C.M.P. Batterijen NV-SA, employees, financial statistics.