Rovetta D Fiduciaire SC

Contactgegevens Rovetta D Fiduciaire SC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Rovetta D Fiduciaire SC: address, phone, fax, email, website, opening hours

Rovetta D Fiduciaire SC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boulevard Auguste Reyers 161; 1030; Bruxelles (Schaerbeek), België

Telefoon (phone): 02 740 06 70 (+32-02 740 06 70) 02 740 06 70 (+32-02 740 06 70)

Fax (fax): +32 (82) 772-26-14 +32 (82) 772-26-14

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Rovetta D Fiduciaire SC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Rovetta D Fiduciaire SC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Rovetta D Fiduciaire SC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Rovetta D Fiduciaire SC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Rovetta D Fiduciaire SC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Rovetta D Fiduciaire SC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Rovetta D Fiduciaire SC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Rovetta D Fiduciaire SC
Products information Rovetta D Fiduciaire SC

BTW identificatienummer (tax): BE06193237304
Ondernemingsnummer: 5381072998
Hoofdstad (capital): 215,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 348,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in Rovetta D Fiduciaire SC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Accountants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Rovetta D Fiduciaire SC
(Get full report from official database of BE for Rovetta D Fiduciaire SC)

Aanvulling soorten activiteiten voor Rovetta D Fiduciaire SC
Addition kinds of activities for Rovetta D Fiduciaire SC

9532. Stedelijke en gemeenschapsontwikkeling | Urban and community development
075103. Schapendiensten | Sheep services
483200. Radiostations | Radio broadcasting stations
20410200. Deeg en beslag | Doughs and batters
23949901. Luchtkussens en matrassen, canvas | Air cushions and mattresses, canvas
28350000. Diagnostische stoffen | Diagnostic substances
38250103. Batterij testers, elektrisch | Battery testers, electrical
79990703. Opnamebereik | Shooting range operation

Werken bij Rovetta D Fiduciaire SC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Rovetta D Fiduciaire SC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Rovetta D Fiduciaire SC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Rovetta D Fiduciaire SC. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Service Representative in Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is dringend op zoek naar Customer Service Representative (M/V) voor een internationaal farmaceutisch bedrijf. De firma is gelegen in Zaventem. Het gaan om een uitzendopdracht met mogelijkheid tot een vast contract na de interimperiode. Als Customer Service Representative heb je de volgende verantwoordelijkheden: Je bent het aanspreekpunt voor klanten en staat in voor de follow-up; Je volgt de leveringen op; Je stelt kredietnota's en facturen op; In het databasesysteem geef je de orders in en zorg je voor een correcte opvolging. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Mixbereider (LANGEMARK-POELKAPELLE)

    Regio: LANGEMARK-POELKAPELLE

    Bedrijf: t-interim Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je start in taak 4 van mixbereiding waar je instaat voor het uitwegen en doseren van grondstoffen, het aanvullen van voorraadbunkers volgens een juiste verhouding en strikte timing zodat een correct recept aangemaakt kan worden. Vervolgens evolueer je naar taak 3 waar je instaat voor het beheer van de bulkgrondstoffen voor de mixbereiding en voor de reiniging van de installaties. Je controleert en analyseert de rework. Daarna groei je door naar taak 2 waar je instaat voor het vul -en reinigingsproces van de rijpingstanks. Na het aanleren van de verschillende taken, werk je in een afwisselend takensysteem.  Na enkele jaren ervaring, en indien je over leidinggevende capaciteiten en ambities beschikt, zijn er reële doorgroeimogelijkheden naar een leidinggevende functie binnen deze afdeling.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Kuringen (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Gavere (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • STUDENTENJOB (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Hays Response Zaventem

    Type: Studentenjob

    * Machelen * Nederlands, Frans * Automotive sector Voor onze klant in Machelen is Hays Response op zoek naar een student dat tijdens het jaar beschikbaar is of minstens 1 week in de kerstvakantie. Deze internationale klant is actief in de automotive sector en zoekt een gemotiveerde student om hun team te versterken. Als student ben je verantwoordelijk voor een breed administratief pakket. Je zal het departement op verschillende vlakken ondersteunen, zoals het invoeren van gegevens of het klasseren van dossiers. Bovendien zal je soms ingeschakeld worden bij de receptie van chauffeurs.

  • Student herfstvakantie (M/V) (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de regio van Sint-Truiden zijn wij op zoek naar jobstudenten die gedurende de herfstvakantie willen werken.

  • Student voor atelierwerk (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: UPENDI

    Type: Studentenjob

    Goesting om nog even de handen uit de mouwen te steken alvorens het nieuwe academiejaar in te zetten? Zin om extra zakgeld te verdienen? WoonProject zoekt een student om tijdens de maand september ondersteuning te bieden in hun atelier waar zij dagelijks vormgeven aan keuken- en interieurinrichtingen.

  • Hands On Project Manager / COO (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: THE SAFE GROUP

    Type: Vaste Job

    Je houdt ten alle tijden het volledig overzicht over de operationele werking van het bedrijf. Je weet wie waar mee bezig is en kent de status van elk project. Je bepaalt samen met het het senior management de procesflow van de projecten Je zorgt voor een perfecte intake, operations en afsluiting van alle verschillende types projecten Lopende projecten worden rigoureus opgevolgd, het is jouw taak ervoor te zorgen dat alles on track blijft en er nooit iets vergeten wordt. Je houdt alle “stakeholders” van een project piekfijn op de hoogte

  • ADMINISTRATIEF MEDEWERKER goede kennis Engels (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket bestaat uit : Opmaken van op maat offertes Ingeven en aanmaken van de klantendossiers Administratieve ondersteuning Contacten met de diverse interne departementen Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gereputeerde speler in zijn expertisedomein en typeren zich door aangename werkomgeving, goede work life balance en ruime ontwikkelings - en opleidingskansen. Ze kijken uit naar een ADMINISTRATIEF MEDEWERKER met oog voor detail en goede praktische kennis van het Engels. 

  • MEDEWERKER BOUW MET VERBALE TALENTEN voor de regio DE KEMPEN (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: CELEKO

    Type: Vaste Job

    Voor een klant van ons zijn we opzoek naar een vlotte commerciële persoonlijkheid die op technisch vlak zijn mannetje kan staan! Je komt terecht in een tof team, dit kan ik je persoonlijk garanderen! Onze klant gaat SAMEN met jou investeren in je carrière. Een grondige opleiding & begeleiding, indien nodig, is dan ook vanzelfsprekend! Je bezoekt bestaande & gaat actief opzoek naar nieuwe klanten in de BOUW. Je verkoopt "speciale" kwalitatieve gereedschappen & bevestigingsmaterialen aan firma's in de bouw. Ben je bijvoorbeeld: - een metser/werfleider/... in de bouw die verbaal zijn mannetje kan staan - of een commercieel talent die handig is & bijvooorbeeld zijn eigen huis heeft rechtgezet - of ben je iemand die ervaring heeft in de binnendienst van de bouw & heel graag de baan wil op gaan aarzel dan niet om te solliciteren want dan ben je voor ons de perfecte kandidaat!

  • Wervingsreserve - Account Manager catering - Leuven - 38u - Ref JDC 448 (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Werfreserve

    Als Account Manager ben je verantwoordelijk voor: de organisatie van de keuken en de kwaliteit van de uitvoering de aansturing en de coaching van je team actief in "Quality of Life" services het commerciële beheer van je site. Je draagt bij aan de commerciële ontwikkeling. Je zal regelmatig contact hebben met een groot aantal contactpersonen van de klant Je analyseert en identificeert de noden van je site rekening houdend met de noden en de verwachtingen van de klanten Je stelt de uurroosters en de taken voor je team op met aandacht voor de motivatie en teamspirit Je doet de bestellingen rekening houdend met de interne regels en procedures op vlak van beheer Je organiseert en structureert de site voor een optimale functionering Je bent verantwoordelijk voor de oppuntstelling en de opvolging van de HACCP-procedures Je bent verantwoordelijk voor het financieel beheer van de site en streeft voortdurend naar een strikte opvolging van de facturatie, de foodcost, de personeelskosten, de diverse kosten en van de maandelijkse consolidatie van RMA, …

  • Bijverdienste/FLEXI kamermeisje - kelnerin (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HOTEL KOFFIEBOONTJE

    Type: Flexijob

    Voor ons hotel zijn wij op zoek naar een kamermeisje die ook kan inspringen in onze brasserie tea-room als hulp bij de zaalbediening. Flexijob // Extra

Zoek naar antwoorden van Rovetta D Fiduciaire SC in sociale netwerken
Look for responds of Rovetta D Fiduciaire SC in social networks

Lees alle opmerkingen voor Rovetta D Fiduciaire SC. Laat een reactie achter voor Rovetta D Fiduciaire SC. Rovetta D Fiduciaire SC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Rovetta D Fiduciaire SC. Leave a respond for Rovetta D Fiduciaire SC. Rovetta D Fiduciaire SC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Rovetta D Fiduciaire SC op de google maps. Adres en contacten Rovetta D Fiduciaire SC
Location of Rovetta D Fiduciaire SC on the google maps. Address and contacts of Rovetta D Fiduciaire SC

Andere gerelateerde bedrijven als come Rovetta D Fiduciaire SC Rovetta D Fiduciaire SC: ETERNUM | JEAN-LOUIS DAVID | GEVART J. | Clerin Thérèse | Stévenart E

Other related companies as Rovetta D Fiduciaire SC: ETERNUM | JEAN-LOUIS DAVID | GEVART J. | Clerin Thérèse | Stévenart E

Rovetta D Fiduciaire SC is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Rovetta D Fiduciaire SC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06193237304. Het bedrijf Rovetta D Fiduciaire SC bevindt zich op het adres: Boulevard Auguste Reyers 161; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 215,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 348,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Accountants. Producten gemaakt in Rovetta D Fiduciaire SC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Rovetta D Fiduciaire SC is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Rovetta D Fiduciaire SC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Rovetta D Fiduciaire SC, openstaande posities, locatie van Rovetta D Fiduciaire SC op de kaart.

Rovetta D Fiduciaire SC is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Rovetta D Fiduciaire SC, company assigned to the tax number BE06193237304. The company Rovetta D Fiduciaire SC is located at the address: Boulevard Auguste Reyers 161; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 215,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 348,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Accountants. Products created in Rovetta D Fiduciaire SC were not found.
The main activity of Rovetta D Fiduciaire SC is Construction - Special Trade Contractors, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Rovetta D Fiduciaire SC is not available. You also can look at reviews of Rovetta D Fiduciaire SC, open positions, location of Rovetta D Fiduciaire SC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Rovetta D Fiduciaire SC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Rovetta D Fiduciaire SC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Rovetta D Fiduciaire SC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Rovetta D Fiduciaire SC, employees, financial statistics.