PATRICK CORVILAIN

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • PATRICK CORVILAIN
Private companiesTransportation by Air • PATRICK CORVILAIN

Contactgegevens PATRICK CORVILAIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PATRICK CORVILAIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

PATRICK CORVILAIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE PIRETFONTAINE 30; 4140; SPRIMONT, België

Telefoon (phone): 43688700 (+32-43688700) 43688700 (+32-43688700)

Fax (fax): +32 (63) 208-33-75 +32 (63) 208-33-75

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PATRICK CORVILAIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PATRICK CORVILAIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PATRICK CORVILAIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PATRICK CORVILAIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PATRICK CORVILAIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PATRICK CORVILAIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PATRICK CORVILAIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PATRICK CORVILAIN
Products information PATRICK CORVILAIN

BTW identificatienummer (tax): BE03088775634
Ondernemingsnummer: 1416381835
Hoofdstad (capital): 234,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 701,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in PATRICK CORVILAIN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): ACCOUNTANTS

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PATRICK CORVILAIN
(Get full report from official database of BE for PATRICK CORVILAIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor PATRICK CORVILAIN
Addition kinds of activities for PATRICK CORVILAIN

354801. Elektrische lasapparatuur | Electric welding equipment
871103. Petroleum, mijnbouw en chemische ingenieurs | Petroleum, mining, and chemical engineers
20529907. Crackers, droog, nec | Crackers, dry, nec
38410300. Instrumenten en apparaten van dierenartsen | Veterinarians' instruments and apparatus
64119906. Medische verzekering claim verwerking, contract of tarief basis | Medical insurance claim processing, contract or fee basis
79990303. Squashclub, niet-lidmaatschap | Squash club, non-membership

Werken bij PATRICK CORVILAIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PATRICK CORVILAIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PATRICK CORVILAIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PATRICK CORVILAIN. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C (M/V) (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Lokeren

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een snelgroeiend bedrijf gelegen in Lokeren zijn we op zoek naar een Chauffeur C voor het ophalen en leveren van frituurolie over gans België maar voornamelijk Vlaanderen. Als Chauffeur C start je de dag om 6u en ben je zelf verantwoordelijk voor het opmaken van je planning. Op de planning staan een 20-tal klanten die je zal bezoeken, waarbij je telkens de frituurolie zal laden en lossen. Omdat je dagelijks met frituurolie werkt, sta je in voor het onderhoud van jouw vrachtwagen.

  • Poetshulp (m/v) Regio Westerlo - Olen - Geel - Herentals (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: DCWB

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons kantoor te Westerlo zijn we op zoek naar een poetshulp in dienstenchequeverband. Je taken bestaan uit alledaagse schoomaak zoals: - stof afnemen, stofzuigen, dweilen, ramen wassen,... - wassen en strijken - occasioneel kan gevraagd worden te koken

  • Werken als huishoudhulp Itegem (ITEGEM)

    Regio: ITEGEM

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Huishoudhulp (M/V) (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Neerpelt

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen, strijken of boodschappen doen, doe je met een glimlach? Dan is een job als huishoudhulp iets voor jou! Voor verschillende particulieren zijn wij op zoek naar een huishoudhulp die zelfstandig alle huishoudelijke taken tot een goed einde kan brengen. Wekelijks terugkerende taken zijn: - vloeren schoonmaken - meubilair afstoffen - ramen lappen - strijken - ... Regio: - Neerpelt - Overpelt - Hamont-Achel - Hechtel-Eksel - Kaulille

  • Deeltijdse job als verpleegkundige klinische studies (bijverdienste) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zoeken verpleegkundigen die interesse hebben in klinische studies. Je technische handelingen moeten vlot gaan(bloedafname, EKG, ....) en je bent administratief nauwkeurig. De patiënten die je opvolgt, komen binnen voor een dag of langer (maximum 3 weken met inslapen). Voor deze patiënten zorg je dan voor de juiste inname medicatie en de controles afgesproken binnen het protocol van de studie. Dit is een bijverdienste, per maand plannen we je in afhankelijk van je eigen beschikbaarheden. Een opleiding krijg je on the job en we zoeken verpleegkundigen die een lange termijn engagement hebben. Er zijn verschillende shiften: vroege, dag, late, nacht, weekend, feestdagen, alles is mogelijk. Om de continuïteit te bewaken werk je een 4 à 5 dagen per maand. Je dient de medicatie toe, en voert de taken uit zoals voorgeschreven in de studie. Dit is bijvoorbeeld een bloedafname, bloeddruk nemen of EKG. De resultaten noteer je nauwgezet en volgt de patiënten op. Je zorgt ook voor het algemeen welzijn van de patiënten die verblijven op de afdeling. Bij langere studies zijn er mogelijkheden tot kleine activiteiten onder jouw begeleiding (naar de bib, petanque, een film, een wandeling, ...).

  • Technisch tekenaar (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Op basis van input van de klant (schetsen, technische tekeningen, probleemstellingen, ...) teken je projecten uit en werk je technische oplossingen uit. Je maakt een dossier aan van technische tekeningen. Deze worden - na goedkeuring - een werkinstrument in de atelier. Vaak zal je eerst op de werf gaan opmeten, alvorens het definitieve tekenwerk te kunnen aanvatten. Je maakt stuklijsten op. Je stuurt prijsvragen uit en evalueert inkomende offertes. Je beheert materiaalcertificaten en NDO-verslagen. Je verzorgt de nodige communicatie met de klant en woont werfvergaderingen bij. Calculaties van nieuwe projecten is ook een onderdeel van het takenpakket. Je coördineert de activiteiten die uitbesteed zullen worden (transport, oppervlaktebehandelingen, plaatwerk, NDO, ...).

  • CNC Draaier/frezer - Logi Technic (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: LOGI TECHNIC GENT

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 500 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een CNC Draaier/Frezer voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen. Functieomschrijving Als CNC’er word je bij Logi-technic uitgestuurd naar verschillende opdrachten te Oost-Vlaanderen voor korte en lange termijn. Je staat in voor het draaien, frezen en eventueel kotteren van grote staalconstructie, stukwerk. Bij de klant ben je verantwoordelijk voor het maken van onderdelen op maat voor onder andere de machinebouw. Je vertrekt vanuit de tekening & kan de aanvraag volledig zelfstandig uitvoeren. Hierbij kies je zelf de juiste gereedschappen & werk je uiterst nauwkeurig.

  • Ambitieuze productiemedewerker (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een groeiende onderneming in de regio van Heusden-Zolder zijn wij momenteel op zoek naar een ambitieuze productiemedewerker. Als productiemedewerker ziet je takenpakket er als volgt uit: Je overlegt met de productieplanning welke producten er wanneer en op welke machine gemaakt worden. Je zet de grondstoffen mee klaar aan de productielijnen. Je voert controles uit op de kwaliteit van het geproduceerde product. Je houdt de voorraad bij. Je verpakt en labelt het eindproduct. Tijdens de piekperiodes kan je jezelf vrij maken in wisselende ploegen (vroege en late). Tijdens de rustigere periodes werk je van 8u - 17u. Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

  • CARROSSIER - KOETSWERKHERSTELLER (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DEBOO

    Type: Vaste Job

    Gemotiveerde persoon gezocht die graag een auto van voorbereiding, spuiten tot afwerking verzorgt.

  • Mecanicien (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: DANIS

    Type: Vaste Job

    Voor onze veevoederfabriek in Izegem zijn we op zoek naar een mechanieker. In deze functie sta je samen met je collega's in voor: Het curatief en preventief onderhoud van onze machines en installaties in onze productie-afdelingen. Het vaststellen van knelpunten, het oplossen van problemen en het aanpassen van de machines. De continue verbetering van het productie- en onderhoudsproces.

  • Verpleegkundige (m/v) voor woonzorgcentrum regio Merchtem (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Ben jij een enthousiaste verpleegkundige, met een hart voor ouderenzorg, op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan ben jij het profiel dat we zoeken! Wij zijn momenteel op zoek naar een voltijdse verpleegkundige voor een gloednieuw woonzorgcentrum in regio Merchtem. Je zal mee instaan voor de verpleegkundige verzorging van de bewoners tijdens de vroeg- en laatdienst. Je zal instaan voor de verpleegkundige verzorging van onze bewoners: klaarzetten van medicatie, inspuitingen, bloednames, wondzorg,... Je houdt de verpleegdossiers up- to date en zorgt voor een gepaste opvolging en bijhorende registraties. Je stelt de juiste prioriteiten in functie van een professionele dienstverlening voor onze bewoners.

  • Centric - Data Warehouse Data Modeler / Solution Designer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Organisation: Data Factory - Data Warehousing, data integration, and data extraction     Objective   Design, and maintain data models and solutions for the data factory deliverables like a Data Warehouse, data integration layer and data extract/import     Main Activities   Executes following tasks:  Collaborative data modeling for the existing and new Data Warehouse and data integration layer Collaborative solution design primarily for the new Data Warehouse and data integration layer Set-up & maintain the data modeling and solution design under Version Control Share the knowledge within and outside the team pro-actively  Align the work with the business needs whilst taking into account the best practices within and outside the industry    Knowledge & Skills  Practical experience in:  Insurance industry modelling Insurance solution design Conceptual/Logical and. Physical Modelling Data Warehouse modeling approaches like 3 Normal Form, Kimball, InMon, Data Vault Ability to make the distinction between a theoretical & practical model/Design . Warehouse modelling concepts: Bus Matrix Fact vs. Dimension Type1/Type2 Slowly Changing Dimensions Fact Loading Strategies (Transaction/Snapshot/Aggregating/...) Delta Loading Knowledge of other methodologies, and services approaches are considered an asset. Experience in an Agile delivery environment. Ready to work as a team player in a SAFe Agile Scrum team located in Fonsny on a full time employment basis. Sufficient knowledge of French, Dutch and English language.

Zoek naar antwoorden van PATRICK CORVILAIN in sociale netwerken
Look for responds of PATRICK CORVILAIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor PATRICK CORVILAIN. Laat een reactie achter voor PATRICK CORVILAIN. PATRICK CORVILAIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PATRICK CORVILAIN. Leave a respond for PATRICK CORVILAIN. PATRICK CORVILAIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PATRICK CORVILAIN op de google maps. Adres en contacten PATRICK CORVILAIN
Location of PATRICK CORVILAIN on the google maps. Address and contacts of PATRICK CORVILAIN

Andere gerelateerde bedrijven als come PATRICK CORVILAIN PATRICK CORVILAIN: C. SCHOOLMEESTERS | SECURIT-GLASS | Micheline | ASSURANCES ADAM | Delatte E

Other related companies as PATRICK CORVILAIN: C. SCHOOLMEESTERS | SECURIT-GLASS | Micheline | ASSURANCES ADAM | Delatte E

PATRICK CORVILAIN is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PATRICK CORVILAIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03088775634. Het bedrijf PATRICK CORVILAIN bevindt zich op het adres: RUE PIRETFONTAINE 30; 4140; SPRIMONT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 234,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 701,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is ACCOUNTANTS. Producten gemaakt in PATRICK CORVILAIN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PATRICK CORVILAIN is Vervoer per lucht, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PATRICK CORVILAIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PATRICK CORVILAIN, openstaande posities, locatie van PATRICK CORVILAIN op de kaart.

PATRICK CORVILAIN is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is PATRICK CORVILAIN, company assigned to the tax number BE03088775634. The company PATRICK CORVILAIN is located at the address: RUE PIRETFONTAINE 30; 4140; SPRIMONT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 234,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 701,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is ACCOUNTANTS. Products created in PATRICK CORVILAIN were not found.
The main activity of PATRICK CORVILAIN is Transportation by Air, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of PATRICK CORVILAIN is not available. You also can look at reviews of PATRICK CORVILAIN, open positions, location of PATRICK CORVILAIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PATRICK CORVILAIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PATRICK CORVILAIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PATRICK CORVILAIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PATRICK CORVILAIN, employees, financial statistics.