LYLIANE DEHOUT

Contactgegevens LYLIANE DEHOUT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LYLIANE DEHOUT: address, phone, fax, email, website, opening hours

LYLIANE DEHOUT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES PACAGES 35; 5100; NAMUR, België

Telefoon (phone): 81302899 (+32-81302899) 81302899 (+32-81302899)

Fax (fax): +32 (53) 771-41-13 +32 (53) 771-41-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LYLIANE DEHOUT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LYLIANE DEHOUT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LYLIANE DEHOUT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LYLIANE DEHOUT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LYLIANE DEHOUT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LYLIANE DEHOUT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LYLIANE DEHOUT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LYLIANE DEHOUT
Products information LYLIANE DEHOUT

BTW identificatienummer (tax): BE05335754394
Ondernemingsnummer: 1603424072
Hoofdstad (capital): 272,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 165,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in LYLIANE DEHOUT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): ACCOUNTANTS

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LYLIANE DEHOUT
(Get full report from official database of BE for LYLIANE DEHOUT)

Aanvulling soorten activiteiten voor LYLIANE DEHOUT
Addition kinds of activities for LYLIANE DEHOUT

0271. Varkensdraende dieren en konijnen | Fur-bearing animals and rabbits
505100. Metalen servicecentra en kantoren | Metals service centers and offices
804201. Gespecialiseerde optometristen | Specialized optometrists
20910334. Zalm: verpakt in blikjes, potten, enz. | Salmon: packaged in cans, jars, etc.
22620100. Drukkerijen, kunstmatige vezels en zijden breedgeweven stoffen | Printing, manmade fiber and silk broadwoven fabrics
36610204. Telegraaf station apparatuur en onderdelen, draad | Telegraph station equipment and parts, wire
50120101. Autoverhuur | Automobile auction
51129910. Tabulatiekaarten | Tabulation cards

Werken bij LYLIANE DEHOUT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LYLIANE DEHOUT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LYLIANE DEHOUT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LYLIANE DEHOUT. Looking for open vacancies in other companies

  • Informant (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als informant werk je tussen 19 en 27 januari 2019 voor Mitsubishi op het autosalon op de Heysel in Brussels Expo. Je staat er in voor het informeren van bezoekers over een aantal modellen uit het Mitsubishi-gamma en je maakt ook offertes op voor geïnteresseerde en potentiële klanten. We zoeken enthousiaste en commercieel ingestelde informanten, met enige affiniteit voor auto\\\'s en het merk.

  • Gemotiveerde technieker 2-ploegen regio Ieper M/V (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Start People Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Taken: Je staat in voor de nodige interne herstellingswerken of onderhoudswerken volgens de werkplanning. Je helpt technische verbeteringsprojecten opsporen, uitwerken en testen. Je zal de veiligheid van het machinepark in orde houden volgens de geldende normen. Klaarzetten van de productiemachines en uitvoeren van formaatwissels, opvolgen van productieproces. Je helpt meedenken op groepsniveau en streeft mee naar een verbeteringscultuur.

  • Operator catering regio Oelegem (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: TEMPO-TEAM Recrucel NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als operator catering sta je in voor het bedienen van 3 verschillende lijnen. Deze lijnen zorgen voor eigen productie. Deze volumes liggen lager, waardoor er veel ombouw en instelwerk is van de lijnen.

  • Technisch operator (m/v) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: DE PILOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Kortrijk zoeken we een operator met technishe kennis. Je staat in voor het bedienen van de machine.

  • Poetshulp/Huishoudhulp - wijk Hollebeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP ZONNEBEKE (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: GREENHOUSE IEPER

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Zonnebeke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp (M/V/X) in regio Hasselt (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: WERKENDE HANDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    DC Werkende Handen vzw bestaat uit een team van meer dan 200 toffe huishoudhulpen waarvan er vele met meer dan 15 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio’s Zonhoven, Hasselt, Houthalen en Heusden Zolder. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en het netjes achter te laten? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman ).

  • POETSHULP Herentals - Noordewijk (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: PERFECTIE@HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Perfectie@home biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

  • Dossierbeheerder verzekeringssector - Brussel Centrum (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    Je begint je loopbaan met een interne opleiding van enkele maanden zodat je kan kennismaken met onze verschillende producten op het vlak van groepsverzekering. Daarna maak je als klantbeheerder deel uit van een van onze teams. - Je beheert een eigen klantenportefeuille. - Je volgt dossiers op van A tot Z: vanaf aansluiting, over wijzigingen tijdens de loopbaan, tot uitbetaling van pensioenkapitalen van werknemers. - Je waakt over de nauwkeurigheid van de gegevens en controleert de berekeningen van premies en kapitalen. - Je hebt zowel schriftelijke als telefonische contacten met verzekerden, klanten, makelaars en collega’s en je helpt hen verder op je eigen spontane manier. - Samen met je collega’s denk je voortdurend na over verbeteringen aan de dienstverlening van onze klanten.

  • Linux System Administrator (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: CHELONA BVBA

    Type: Vaste Job

    Als System Administrator ben je verantwoordelijk voor het beheren en onderhouden van diverse (Linux) systemen waar de gebruikers van onze klant dagelijks mee werken. Een belangrijke functie dus, want men rekent op jou voor 2e en 3e lijnsondersteuning bij problemen! Naast het onderhouden van de systemen ben je ook continu bezig met het vernieuwen en beveiligen van het netwerk en het bouwen van de virtuele omgeving. Ook het opstellen en updaten van documentatie en procedures binnen jouw vakgebied hoort erbij, net als het testen en oplossen van problemen op platform niveau. Je bent een echte kenner, dus jouw mening is belangrijk! Voorstellen van vernieuwingen of verbeteringen op systeem – en software integratievlak, om de bestaande werking steeds verder te kunnen optimaliseren, zijn dan ook meer dan welkom!

  • FREELANCE HR CONSULTANTS (BE766284) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: HUDSON BELGIUM NV

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hudson is internationaal marktleider in HR dienstverlening. Via onze Talent Management, Rekrutering & Selectie en Interim Management oplossingen helpen wij onze klanten om succes te boeken met mensen. Onze afdeling Career Guidance en Outplacement staat in voor loopbaanbegeleiding en outplacementbegeleiding van werknemers. Ter versterking van dit team zijn we voor ons kantoor in Hasselt op zoek naar (m/v): FREELANCE HR CONSULTANTS Loopbaanbegeleiding & Outplacement Heb je ervaring als Loopbaancoach of met het begeleiden van Outplacements en heb je interesse om op freelance basis te werken? Ben je ondernemend en lig je wakker van kwaliteit en professionaliteit? Wil je deel uitmaken van een dynamische en ambitieuze organisatie? Dan ben je bij Hudson aan het juiste adres.

  • TAALTRAINER IN BEDRIJVEN (NAMEN)

    Regio: NAMEN

    Bedrijf: CALLINWEST

    Type: Zelfstandige activiteit

    WENS JE NEDERLANDS TE ONDERWIJZEN ? GENOOT JE EEN BACHELOR OF MASTEROPLEIDING ? DAN KAN JIJ MISSCHIEN ONZE PLOEG TAALTRAINERS VERVOEGEN : WE ZOEKEN TRAINERS DIE ZICH KUNNEN VERPLAATSEN MET DE AUTO

Zoek naar antwoorden van LYLIANE DEHOUT in sociale netwerken
Look for responds of LYLIANE DEHOUT in social networks

Lees alle opmerkingen voor LYLIANE DEHOUT. Laat een reactie achter voor LYLIANE DEHOUT. LYLIANE DEHOUT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LYLIANE DEHOUT. Leave a respond for LYLIANE DEHOUT. LYLIANE DEHOUT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LYLIANE DEHOUT op de google maps. Adres en contacten LYLIANE DEHOUT
Location of LYLIANE DEHOUT on the google maps. Address and contacts of LYLIANE DEHOUT

Andere gerelateerde bedrijven als come LYLIANE DEHOUT LYLIANE DEHOUT: KBC | EXPERTS | Zangerlé M | Patry F | MYRIAM KANTERS

Other related companies as LYLIANE DEHOUT: KBC | EXPERTS | Zangerlé M | Patry F | MYRIAM KANTERS

LYLIANE DEHOUT is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LYLIANE DEHOUT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05335754394. Het bedrijf LYLIANE DEHOUT bevindt zich op het adres: RUE DES PACAGES 35; 5100; NAMUR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 272,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 165,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is ACCOUNTANTS. Producten gemaakt in LYLIANE DEHOUT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LYLIANE DEHOUT is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LYLIANE DEHOUT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LYLIANE DEHOUT, openstaande posities, locatie van LYLIANE DEHOUT op de kaart.

LYLIANE DEHOUT is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is LYLIANE DEHOUT, company assigned to the tax number BE05335754394. The company LYLIANE DEHOUT is located at the address: RUE DES PACAGES 35; 5100; NAMUR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 272,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 165,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is ACCOUNTANTS. Products created in LYLIANE DEHOUT were not found.
The main activity of LYLIANE DEHOUT is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LYLIANE DEHOUT is not available. You also can look at reviews of LYLIANE DEHOUT, open positions, location of LYLIANE DEHOUT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LYLIANE DEHOUT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LYLIANE DEHOUT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LYLIANE DEHOUT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LYLIANE DEHOUT, employees, financial statistics.