FMN Lease Belgium

Contactgegevens FMN Lease Belgium: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FMN Lease Belgium: address, phone, fax, email, website, opening hours

FMN Lease Belgium

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Antwerp, Antwerpen, België

Telefoon (phone): +32 (63) 495-29-35 +32 (63) 495-29-35

Fax (fax): +32 (59) 914-77-48 +32 (59) 914-77-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FMN Lease Belgium: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FMN Lease Belgium"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FMN Lease Belgium"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FMN Lease Belgium, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FMN Lease Belgium. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FMN Lease Belgium, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FMN Lease Belgium. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FMN Lease Belgium
Products information FMN Lease Belgium

BTW identificatienummer (tax): BE05159698486
Ondernemingsnummer: 3298339843
Hoofdstad (capital): 491,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 706,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in FMN Lease Belgium zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): banks

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FMN Lease Belgium
(Get full report from official database of BE for FMN Lease Belgium)

Aanvulling soorten activiteiten voor FMN Lease Belgium
Addition kinds of activities for FMN Lease Belgium

17990501. Schoonmaken van gebouw exterieurs, nec | Cleaning building exteriors, nec
23379900. Damesschoenen en mantels, jassen en jassen | Women's and misses' suits and coats, nec
38420401. Abdominale supporters, beugels en stutten | Abdominal supporters, braces, and trusses
40139904. Spoorwegstations | Railroad terminals
47890101. Car loading | Car loading
57310203. Videobanden, leeg | Video tapes, blank

Werken bij FMN Lease Belgium: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FMN Lease Belgium: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FMN Lease Belgium. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FMN Lease Belgium. Looking for open vacancies in other companies

  • VISION SYSTEM DEVELOPER (OPHASSELT)

    Regio: OPHASSELT

    Bedrijf: DELTA ENGINEERING

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je staat in voor de ontwikkeling van camera en vision applicaties met interne en externe resources. Je analyseert de verschillende bestaande hardware en software systemen die op de markt aanwezig zijn. Je staat in voor het bestuderen van de visiesoftware, belichting en lenzen. Je bent verantwoordelijk voor het opmaken van een haalbaarheidsstudie voor nieuwe projecten. Je staat in voor de implementatie van klantenprojecten. Je verzorgt de opstart bij klanten en geeft daarbij ook de eventuele nodige opleiding. Je draagt jouw professionele ervaring en jouw kennis van de beste technieken over op jouw collega’s. Je werkt in een internationaal team.

  • KOK te Huizingen (HUIZINGEN)

    Regio: HUIZINGEN

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als kok ben jij dé man of vrouw die ervoor zorgt dat er elke dag opnieuw verse en lekkere maaltijden klaar staan voor de klant. Samen met je collega's sta je in voor de koude en de warme bereidingen (± 350/dag). Je taken zijn: assisteren en samenwerken met de chef/eigenaar in het voorbereiden van de gerechten (mee) organiseren van mis en place en keukenservice samen de dienst verzorgen en de gerechten doorgeven creatief meedenken over nieuwe suggesties zorgen voor een vlotte service waken over de kwaliteit van alle gerechten

  • Metaalarbeider (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Overpelt, zijn we op zoek naar een allround metaalarbeider. Takenpakket: - Werken aan de pons- en de knipmachine - Allround meewerken in het atelier

  • Logistiek medewerker voor Black Friday bij Bleckmann Grobbendonk | 19/11 - 30/11 | Vroege/late/nacht (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Bleckmann in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat oa. in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken,... Verantwoordelijkheid en nauwkeurigheid zijn dan ook van groot belang in deze omgeving.

  • Verpakker 2-pl (zeer aantrekkelijk loon!!) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de firma Renson in Waregem zijn we op zoek naar een medewerk(st)er voor de verpakkingsafdeling. Volgende taken zullen tot je takenpakket behoren: Je voert een laatste kwaliteitscontrole uit vooraleer je de onderdelen verpakt Je wikkelt de onderdelen in beschermende folie en verpakt ze in kisten Je voorziet de verpakte goederen van het juiste etiket De onderdelen die je verpakt kunnen smalle stukken zijn, maar evengoed brede en zware onderdelen. Daarom is een fysiek goede conditie zeer belangrijk voor deze job.

  • ORDERPICKER (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote internationale speler te Willebroek gaan wij op zoek naar logistieke werkkrachten. Je wordt ingeschakeld als orderpicker: jouw verantwoordelijkheid is het correct klaarmaken van de bestellingen.

  • Administratief bediende/ customer service - junior is mogelijk (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zeer goed NL/ ENG ? zowel gesproken als geschreven Frans beheers je voldoende voor telefonische contacten en mails en je wil bijleren Schakel tussen sales en klanten Afwisseling tussen klantencontact en administratie Dienst naverkoop Facturaties (geen offertes) Opvolging dossiers zij werken ook vaak met consignaties Kennis Officepakket

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Linter (LINTER)

    Regio: LINTER

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Zuid-Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in Linter en omgeving

  • Verantwoordelijke milieu en omgevingsaangelegenheden (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Als verantwoordelijke voor milieu- en omgevingsaangelegenheden (m/v) adviseer en faciliteer je de bedrijfsinterne milieuzorg en waak je over de naleving van de relevante wet- en regelgeving. Je rapporteert rechtstreeks aan de directie. Functiebeschrijving: - Waakt over de naleving van de milieuwetgeving en/of de eisen gesteld in de milieuvergunning. - Neemt initiatief en draagt bij tot de ontwikkeling, de invoering, de toepassing en de evaluatie en audit van de bedrijfsinterne milieuzorg. - Staat in en/of waakt over de uitvoering van de wettelijk voorgeschreven metingen-, registraties en - rapporteringen. - Communiceert en onderhandelt met alle interne en externe belanghebbenden (en overheden) inzake milieu- en omgevingsaangelegenheden. - Neemt het voortouw in het aanvragen, vernieuwen en opvolgen van alle benodigde milieuvergunningen. - Adviseert over de risico's voor mens, milieu en omgeving alsook over de eisen gesteld vanuit wet- en regelgeving bij de behandeling van gevaarlijke stoffen op terminal, de schepen of de werkplaatsen. - Verzorgt als lid van het ‘dangerous goods' team de administratieve formaliteiten met betrekking tot de behandeling en verscheping van gevaarlijke stoffen. - Assisteert en adviseert in geval van problemen met ‘niet IMDG conforme’ laadeenheden. - Adviseert over elke voorgenomen investering die vanuit milieuoogpunt relevant kan zijn. - Stelt een jaarlijks verslag op i.v.m. de gegeven adviezen en het gevolg die daaraan werd gegeven. - In aanvang is de focus van uw functie de terminals in Zeebrugge maar voor de juiste kandidaat kan dit uitgebreid worden naar onze Nederlandse en / of Engelse vestigingen.

  • Mechanieker vrachtwagen (RETIE)

    Regio: RETIE

    Bedrijf: RETIE TRANSPORT

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een gemotiveerde en flexibele mechanieker die instaat voor het dagelijks onderhoud en reparaties van ons wagenpark. Deze bestaat uit vrachtwagens en opleggers .

  • Koeltechnieker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Als koeltechnieker sta je in voor het onderhoud van technische klimaat- en koelsystemen: warmtepompen, airco, koel- en vrieskasten, luchtgroepen, ... Je bouwt nieuwe installaties op, op basis van een uitvoeringsplan, en je stelt de installatie in werking. Je hebt de keuze of je op 1 werf vast tewerkgesteld wilt worden, of dat je liever op verplaatsing gaat naar verschillende werven.

  • Verpleegkundige in thuisverpleging (STERREBEEK)

    Regio: STERREBEEK

    Bedrijf: EURO SOINS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, hygiënische zorg en waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. Je volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg, je bepaalt de toestand van de persoon met een zorgbehoefte en noteert de verzamelde informatie in patiëntendossier. In het administratieve gedeelte is er ondersteuning door het elektronisch verpleegdossier. Regelmatig is er overleg om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. Je kan tewerkgesteld worden in de regio Brussel en randgemeenten.

Zoek naar antwoorden van FMN Lease Belgium in sociale netwerken
Look for responds of FMN Lease Belgium in social networks

Lees alle opmerkingen voor FMN Lease Belgium. Laat een reactie achter voor FMN Lease Belgium. FMN Lease Belgium bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FMN Lease Belgium. Leave a respond for FMN Lease Belgium. FMN Lease Belgium on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FMN Lease Belgium op de google maps. Adres en contacten FMN Lease Belgium
Location of FMN Lease Belgium on the google maps. Address and contacts of FMN Lease Belgium

Andere gerelateerde bedrijven als come FMN Lease Belgium FMN Lease Belgium: Aromatic Thalassa Center | M.D.M. | Pour vous Coiffer SPRL | ECOLE FONDAMENTALE | PROV. MUSEUM STERCKSHOF

Other related companies as FMN Lease Belgium: Aromatic Thalassa Center | M.D.M. | Pour vous Coiffer SPRL | ECOLE FONDAMENTALE | PROV. MUSEUM STERCKSHOF

FMN Lease Belgium is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is FMN Lease Belgium, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05159698486. Het bedrijf FMN Lease Belgium bevindt zich op het adres: Antwerp, Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 491,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 706,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is banks. Producten gemaakt in FMN Lease Belgium zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FMN Lease Belgium is Leder- en leerproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FMN Lease Belgium is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FMN Lease Belgium, openstaande posities, locatie van FMN Lease Belgium op de kaart.

FMN Lease Belgium is a company, that was registered 1986 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is FMN Lease Belgium, company assigned to the tax number BE05159698486. The company FMN Lease Belgium is located at the address: Antwerp, Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 491,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 706,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is banks. Products created in FMN Lease Belgium were not found.
The main activity of FMN Lease Belgium is Leather and Leather Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FMN Lease Belgium is not available. You also can look at reviews of FMN Lease Belgium, open positions, location of FMN Lease Belgium on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FMN Lease Belgium, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FMN Lease Belgium, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FMN Lease Belgium, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FMN Lease Belgium, employees, financial statistics.